Eva Udvid Apple HomeKit Smart Home, Bluetooth Range Extender til Eve tilbehør, udvider rækkevidde til 8 Eve tilbehør

Amazon. Om Eve udvider Apple HomeKit Smart Home, Bluetooth Range Extender til Eve tilbehør, udvider rækkevidde til 8 Eve tilbehør Elektronik

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Næsten hvert hjem i dag har en Bluetooth-enhed. Disse enheder omfatter smartphones, tv, højttalere, ørepropper og endda køkkenapparater. Du kan tilslutte disse enheder med lethed over et tæt område, men er der en måde at øge rækkevidden?

Den nemmeste måde at udvide Bluetooth-området, hvis du har en ældre version af Bluetooth, er at få en nyere enhed. Ældre enheder kan have en ældre version af Bluetooth, der kun giver dig mulighed for at forbinde enheder op til 33 meter fra hinanden. Hvis to enheder er længere bortset fra det, vil Bluetooth ikke forbinde.

Men hvis du går til enheder med Bluetooth 4., kan du nyde en række op til 100 fod. Det betyder, at du vil have et stærkt signal forbi 30-fods rækkevidde. Selvom signalet vil være svagere ved 100 fod, end det vil være på 50 fod, nyder du stadig et længere område, når du har en ny enhed.

De fleste nye enheder tilbyder Bluetooth version 4. eller Bluetooth version 5., som ikke kun er hurtigere, men tilbyder også et længere interval. Bluetooth 4. tilbyder ikke kun et længere område, men er også sikrere end ældre Bluetooth-versioner.

Disse nye Bluetooth-enheder tilbyder så meget bekvemmelighed, da de kan forbinde over en lang afstand. Du kan tilslutte en øreprop i øret og nyde musik eller foretage opkald som du kører. Hovedtelefonerne og højttalerne giver nu en bedre måde for dig at lytte til din musik med behovet for ledninger.

Brug af rækkevidde Udlængere

Bluetooth har sine grænser. Selvom du får den opdaterede Bluetooth 4., kan du stadig ikke forbinde enheder, der er mere end 100 meter fra hinanden. Bluetooth-området Forlængere vil hjælpe dig med at gå videre end standardforbindelsesområdet.

Extender, også kendt som booster eller repeater, giver dig mulighed for at forbinde enheder op 150 meter fra hinanden udendørs. Når indendørs, giver Extender dig mulighed for at øge afstanden med op til 70 fod. Hvis du stadig har brug for et længere område, kan du bruge to rækkevidde forlængere for at skabe en DAISY-kæde, der udvider området fra hvor den første forlænger stoppes.

Disse forlængere har flere funktioner end blot at få dit Bluetooth-signal til at gå videre. Den bedste forlænger vil gøre signalet stærkere og transmission hurtigere, så du kan undgå forsinkelsen, der opstår, når du skal tilslutte Bluetooth-enheder. Igen, hvis der er en -afbrydelse , vil forlængere etablere forbindelsen hurtigt for at holde dig lyttet til musik eller foretage dit opkald.

Hvordan er Bluetooth forlængere klassificeret?

Bluetooth-området Forlængere er i forskellige klasser baseret på klasserne af Bluetooth, de arbejder med. Disse klasser af Bluetooth er ifølge deres rækkevidde og mængden af ​​magt, de forbruger.

Bluetooth klasse 1 er den bedste. Det opererer ved 100 milliwatt og kan forbinde enheder op til 100 meter fra hinanden. Dette er hvad du finder i de bedste og mest avancerede Bluetooth-enheder, der kører Bluetooth 4..

Der er også enheder med klasse 2 Bluetooth. Disse er de mest almindelige enheder, og de opererer på 2. milliwatts. Du kan kun tilslutte enheder i denne klasse, når de er 10 meter eller tættere på hinanden.

Apple annoncerer New Magsafe Wallet til iPhone 12iphone 13 med Find My Integration

Andre enheder er klasse 3-enheder, som har en rækkevidde på kun en meter og forbruger en milliwatt af energi. Klasse 4-enheder er i bunden af ​​rækkeviddeskampe â € œ de forbinder enheder kun 0. meter eller tættere og forbruger kun 0. milliwatts.

Enheder i klasse 1 er de bedste, når du har brug for en lang række og hurtige hastigheder. Du skal dog være klar til at oplade din enhed, som enheder i denne klasse forbruger en masse energi. Du kan have rækkevidde forlængere for enheder i nogen af ​​klasserne ovenfor.

Den største fordel ved disse enheder er, at de er nemme at installere. Alt du måske skal gøre er at fastgøre extender på den eksterne antenne, slutte den til strømforsyningen, og du er god til at gøre. Der er ingen komplekse opsætninger og konfigurationer, og enheden leveres klar til brug.

Hvis du har problemer med din Bluetooth-forbindelse, kan intervallet extender hjælpe dig med at løse det. I de fleste tilfælde, når du har høj kvalitet Bluetooth-højttalere, og du tilslutter mere end to af dem, kan dette reducere kvaliteten af ​​lyden. Den extender sikrer signalet er stærkt nok til at gøre signalet stærkt.

Hvad andre gør en bluetooth-extender gøre?

Den vigtigste funktion af disse extendere er at sætte skub Bluetooth-signalet. Hvis du har en Bluetooth-forstærker, kan du erstatte sin antenne med en extender antenne og nyde Bluetooth fra en rækkevidde på mere end 190 fod. At nyde en længere rækkevidde, skal du have en extender, der modtager Bluetooth fra en lang række også.

Der er også dobbelt strøm extendere der giver dig mulighed for at tilslutte flere enheder uden svækkelse signalet. For eksempel kan du tilslutte dine hovedtelefoner og højttalerne og strøm på samme tid og nyde lyd i høj kvalitet, mens på det.

De fleste af disse extendere arbejde som sendere eller modtagere. Du kan se en switch, der gør det muligt at skifte den fra den ene eller den anden, afhængigt af dine behov. Når det bruges som en sender, forlængeren sender signaler til Bluetooth-højttalere, headset eller en anden enhed inden for rækkevidde à ¢ â,¬â € œ behøver du kun at trykke på en knap, og de begynder enheden der sender til enheder i området.

Grunden til jeg finder disse enheder imponerende er, at de tilbyder lav latency. Det betyder, at selv om signalet først kommer til forlængeren, før den går til enhederne, er der ingen forsinkelse i transmissionen. Hvis der er noget, forlængeren fjerner forsinkelsen og gør transmissionen hurtigere.

Der er så mange mærker at vælge imellem derude. Disse omfatter Miccus, Besign, Amphony, og Avantree blandt andre. Sikre, at du får det bedste mærke til den bedste forbindelse. Når du har høj kvalitet Bluetooth-højttalere såsom JL ghettoblaster 2 eller UGOO Tough XL, du har brug for høj kvalitet extendere til at matche for den bedste lydkvalitet.

Andre måder at forbedre og udvide Bluetooth-forbindelse

Mens din Bluetooth-enhed kan give dig mulighed for at oprette forbindelse fra 30 meters afstand, der er tilfælde, hvor det ikke er muligt. Interferenser og forhindringer kommer i vejen, og du finder du kan kun oprette forbindelse fra 20 meters afstand. Faktisk kan du oprette forbindelse fra en længere rækkevidde, når udendørs, end du gør indendørs.

Mere end sandsynligt det ville blive håndteret på samme måde en mobiltelefon overgange mellem celle tårne, mens du flytter - hånd væk eller overdragelsen. Dybest set, mens forbundet til et tårn, der oprettes forbindelse til en anden for at gøre overgangen problemfri.

Husk nu, at iWatch har en esim knyttet til det, som i sig selv er knyttet til iPhones konto. Det ur har simpelthen for at oprette forbindelse til cellen netværk som radiosignalet begynder at nedbrydes, og opkaldet videregives. Mere end sandsynligt, er uret allerede er tilsluttet til opkaldet, fordi dens direkte knyttet til kontoen.

De fleste folk generelt tager "tilsluttes via Bluetooth" for givet, at det bare er "connected" og din iWatch kan lide din iPhone. Det er ikke tilfældet. Når den er tilsluttet via Bluetooth, skal det ske med en bestemt Bluetooth profil, som regel et headset profil, fordi det er at give mic, øretelefoner, hold, dial, volumen op / ned funktioner. Det er handler præcis, hvordan en BT-headset ville fungere, og ville "reagere" på samme måde, hvis det gik uden for rækkevidde af iPhone - det ville afbryde.

Du kan tænke på WiFi-forbindelse mellem din iPhone og du iWatch som det samme som Apple Handoff arbejder med dine iOS-enheder og din Mac. For eksempel, når Handoff er aktiveret, og min iPhone og iMac er på samme netværk, kan jeg foretage og modtage opkald på min iMac. Hvad sker er jeg foretager et opkald på min iPhone gennem min iMac.

Mere end en kilometer mindre end en meter

I modsætning til andre trådløse teknologier, er Bluetooth-teknologi designet til at understøtte en bred vifte af opnåelige svinger mellem to enheder, der giver udviklere enorm fleksibilitet til at skabe trådløse løsninger, der bedst opfylder behovene i deres mål use case .

BluetoothÃ,® teknologi designere kan vælge at gennemføre en bred vifte af antenne muligheder. Antenne design er lige så meget en kunst, som det er en videnskab. Bluetooth-enheder typisk opnå en antenne gevinst i størrelsesordenen à ¢ â,¬â € œ10 DBI til 10 DBI.

Dødsførlere kan være alt fra fugtighed og nedbør, til vægge, vinduer og andre forhindringer af glas, træ, metal eller beton, herunder metal tårne ​​eller paneler, der afspejler og scatter radiobølger. Mens radiobølger kan passere genstande, varierer mængden af ​​dæmpning og effektivt vejtab med typen og densiteten af ​​obstruktionen. Tænk på, når du forsøger at høre nogen i det næste rum og forskellen mellem volumen og klarhed om, hvad du kan høre, hvis væggen, der adskiller dig, er lavet af træ i forhold til beton.

Uanset om det er, hvad Apple Watch kan gøre, hvordan du kan bære det, hvor du vil kunne købe det, hvordan det virker, når du ikke er omkring din telefon eller noget andet du kan Forestil dig, IMORE er her for at besvare alt, hvad du måske vil vide.

Det grundlæggende

Ja, se os. Internt er det bagplade og frontbræt, ligesom iOS, men med en karrusel i stedet for springbræt til styring og lancering af apps. Det har også unikke funktioner som Watch Face Switching, et venner system med nye måder at kommunikere som skitse og trykke på, og meget mere.

Har jeg brug for en iPhone til at bruge et Apple Watch?

Ja, for at bruge et Apple Watch, skal du bruge en iPhone 5 eller senere kører iOS 8. eller nyere. Hvis du har en ældre iPhone, vil du ikke være i stand til at parre uret og drage fordel af de fleste af sine funktioner.

betyder det, at jeg ikke kan bruge en iPad eller iPod touch med et Apple Watch?

Hvis du ikke er sikker på, hvilken du vil bestille, kan du prøve en på Apple Retail, Galeries Lafayette i Paris, isetan i Tokyo og Selfridges i London, Colette i Paris, Dover Street Market In London og Tokyo , Maxfield i Los Angeles og hjørnet i Berlin.

Hvor meget koster Apple Watch?

Prissætning for hver samling afhænger af hvilken stil og band du optager. Sporten starter på $ 349; Uret starter på $ 549 og går op til $ 1099; Og udgaven starter på $ 10.000 og går op til $ 17.000. Her er sammenbruddet:

Hvad kommer med et æbleur, når du køber det?

Som en dame med temmelig petite håndled fandt jeg faktisk både 38mm og 42 mm acceptabelt størrelse, selvom jeg ikke foretrækker 38mm. Rene, der har større håndled, følte på samme måde, men der er lidt foretrukket 42mm-indstillingen. Folk med særligt små eller store håndled må muligvis få en størrelse eller en anden udelukkende til pasform, men mange mennesker i midten vil kunne vælge baseret udelukkende på hvilket udseende, de foretrækker.

Er Apple Watch hypoallergenic ? Kan jeg bære det, hvis jeg har en nikkelallergi?

En af æbler de fleste kontroversielle bevægelser i de senere år var fjernelsen af ​​hovedtelefonstikket på iPhone 7. Imidlertid har næsten to år senere nu arbejdet med at forbedre sin plan for en trådløs fremtid med funktioner som trådløst Opladning på iPhone 8 / X, AirPlay 2 og W1 chip.

Noget der er gået under radaren med de nyeste iPhone Revisioner er dog inkluderingen af ​​Bluetooth 5., et meget vigtigt skridt i at skabe en mere strømlinet trådløs fremtid. Teknologien er også inkluderet i den 2022 revision af MacBook Pro med Touch Bar og HomePod.

Vigtig

Betællingsafgift for Apple Watch iPhone

Betællingsafgift for Apple Watch iPhone

Hold din Apple Watch Powered, uanset hvor du går med SateChi USBC magnetisk opladning dock. Designet til at passe til alle Apple Watch-størrelser, har den magnetiske opladningsdocker en USBC-forbindelse til at genoplade dit Apple Watch, når du er tilsluttet til en hvilken som helst Powered Typec-enhed.

Damer, heres den bedste Apple Watch til din feminine stil

Damer, heres den bedste Apple Watch til din feminine stil

Shop for Womens Ure fra vores Kvinder spænder på John Lewis Partners. Gratis britiske fastland levering, når du bruger 50 og derover.

Hvordan æbler nyt ur med ESIM fungerer

Hvordan æbler nyt ur med ESIM fungerer

International ESIM for Watch Series 6, øjeblikkelig ESIM online aktivering fra 200 lande. Lokalt internet via mobile data, med opkald og teksttjenester til Watch Series 6

Opdater design, farver, sensorer Alt vi ved så langt om Apple Watch Series 7

Opdater design, farver, sensorer Alt vi ved så langt om Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 6 har taget plads som den bedste Apple SmartWatch. Men er det bedre end Samsung Galaxy Watch 3 vi finder ud af i denne sammenligning.

Hjælp senior familiemedlemmer oprettet Nest Hub Max

Hjælp senior familiemedlemmer oprettet Nest Hub Max

Vælg mellem nedenstående muligheder for at få dit bevis for vaccination

Æbler tid flyver begivenhed store højdepunkter meddelelser den indiske ledning

Æbler tid flyver begivenhed store højdepunkter meddelelser den indiske ledning

Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE er nu tilgængelige for købere på den nyåbnede Apple Online Store i Indien.

Alt du behøver at vide om Apple Watch Family opsætning

Alt du behøver at vide om Apple Watch Family opsætning

Apple watchs ny familie opsætning planen kan du indstille en Apple-Watch til dit barn, med børnesikring til messaging og placering sporing. Her er hvordan det virker.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Når du tilføjer musik til dit Apple-ur, kan du lytte til det, uanset hvor du går, selv når du ikke har din iPhone med dig.

Family Setup er nu tilgængelig på Apple Watch i Canada

Family Setup er nu tilgængelig på Apple Watch i Canada

Et familiabonnement er en fantastisk måde at spare penge på Apple Music. Heres Hvordan kan du tilføje familiemedlemmer til din Apple-musik uden at få hovedpine.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.