Alt at vide om den nye iPhone 11, iPhone 11 Pro og Apple Watch Series 5

Få en ny iPhone 11 Pro og Apple Watch serie 6 med op til 249 besparelser

Apple tirsdag afslørede nye billigere ure og iPhones og opdateres entry-level iPad. Men det også annonceret datoerne prisfastsættelse og release for nye abonnementstjenester, herunder dens længe ventede Netflix rival Apple TV + - nye måder for Apple at holde klemme flere penge fra forbrugerne.

Det store spørgsmål for kunderne er, om de nye funktioner eller pris punkter kunne gøre endnu en opjustering værd, eller om de ønsker at holde fast i en eksisterende enhed i endnu et år eller to - en stadig mere populær mulighed. Forbrugerne nu ejer deres smartphones til et gennemsnit på tre år, afdæmpning salg over hele industrien.

Apples prisfastsættelse var måske den mest betydningsfulde nyheder af dagen, fordi det var en kraftig påmindelse om, hvordan virksomheden udvikler sig fra en high-end hardware-maker i et massemarked digitale tjenester udbyder. Apples tegningskurser, halve af, hvad nogle konkurrenter opkræver for underholdning og videospil streaming, er beregnet til at tiltrække et bredt publikum, ikke kun mennesker, der har råd til tusind-dollar-telefoner.

Hver ny Apple-produkt tjener som en krog, der holder kunderne fra at forlade Apples restriktiv økosystem. Dens ure er meget mindre nyttigt uden en iPhone og dens populære AirPod hovedtelefoner er ikke noget særligt på ikke-Apple-produkter. Allerede, er Apples proprietære iMessage og Facetime apps afskrække kunder fra dypning i Android.

Apple sænkede priserne på sine ældre ure og annonceret en ny iPad til at lokke studerende og andre mainstream kunder. Apple ønsker at skubbe sit globale "installerede base" af 1. milliarder mennesker højere. Hvert produkt, de ejer eller service, de abonnerer på kan udvikle sig til en grund, de beslutter at holde sig til Apple, selv når konkurrenter som Samsung, Google og andre tilbyder banebrydende hardware med flere klokker og fløjter.

Apple var vært for begivenheden i den underjordiske Steve Jobs Teater placeret på sin Cupertino, Californien, campus, hvor administrerende direktør Tim Cook og forskellige Apple ledere skiftedes scenen gejle op og demonstrerer nye funktioner. Kog sparket ud begivenheden med en kortere end normalt introduktion, efter at sige Apple gør "produkter og teknologi, der er designet til gavn for menneskeheden."

Apple har også opdateret nogle af sit kamera software. Selskabet siger, det kan bedre opdage fag og relight dem. Det har tilføjet en nat tilstand til at tage bedre billeder i mørke situationer, der kunne normalt være un-photographable.

Ændringerne viser Apple stadig presser hårdt på at gøre iPad en gyldig arbejdstilladelse valgmulighed, ikke bare et rektangel for binge-watching. Apple sammenlignet det direkte til bærbare computere og demonstreret nye funktioner, ligesom PDF redigering og brug af nye Arcade og TV + tjenester på det.

Kog også afsløret selskabets nye Apple Watch. En video Apple spilles om kunder, som attribut sundhedsmæssige fordele til uret understregninger hvordan Apple ser mulighed for markedet for sine vigtigste wearable. Det er den enhed, der Apple håber vil åbne døren til det lukrative sundhedspleje industrien, kunne et område analytikere mener hjælpe drev overskud for virksomheden som iPhone salg langsom.

Apples nye ur, den femte version af enheden, har en altid på displayet. På forsiden af ​​tidligere versioner af uret slukkes, når den ikke er i brug for at spare på batteriet. I de ældre ure, sensorer registrerer, når folk hæve deres håndled, dreje skærmen på. På trods af den konstante skærm, Apple siger det nye ur batteri holder lige så længe.

I kategorien af ​​nye måder Apple har fundet til at få forbrugerne til at åbne deres tegnebøger, er to nye abonnementstjenester debuterede dette efterår. Kog afsløret nye detaljer om Apple TV +, virksomhedens Netflix konkurrent, der vil være tilgængelig på November 1. Han pegede på forventning til tjenesten, citerer mere end 100 millioner visninger af trailere til sine oprindelige shows, som "Dickinson" og "The Morning Show ." Han screenet en ny trailer til "Se", en post-apokalyptisk serie, hvor alle i fremtiden er blind.

Apples nye streaming-tjeneste vil head-to-head ikke bare med Netflix, men med en armada af nye streaming-tjenester fra virksomheder som Disney. Nogle analytikere havde forventet Apple til at tilbyde sin tjeneste til en pris omkring $ 10 om måneden. Den lavere pris, herunder et års gratis med køb af en ny enhed, afspejler Apples anderledes tilgang med et mindre udvalg.

Apple annoncerede den samme $ 4. 9-en-måned pris for sit kommende spil-abonnementsservice, Arcade, der vil have 100 spil, der er eksklusivt til Apple-enheder, herunder mobile enheder, Mac-computere og Apple TV. Arcade vil lancere 19 september mere end 150 lande.

Dens denne tid af yearâ €”sommer er forbi, børnene er gået tilbage til skolen, og tech reportere og Apple tilhængere vende deres øjne til Cupertino, Californien, til at spore iPhone nyheder, der kommer ud af Steve Jobs Teater.

Arrangementet netop indgået. Apple frigivet tre nye iPhones, alle med forskellige former for iPhone 11 navn, plus en ny iPad og en next-gen Apple Watch med et display, der forbliver på hele tiden. Tjek vores live blog, nedenfor, for en oversigt over alle nyheder fra afsløre.

Apple arkade

Kog siger hes hoppe lige ind i tingene ved at fokusere, først og fremmest på App Store. Var høre om Apple Arcade, en gaming platform og abonnement service. Hvis man ser i butikken, vil du i sidste ende se en fane derinde for Arcade, som er der, hvor nye spil som Frogger vil leve. Faktisk var allerede se en demo, hvor en frø bærer outfits og humle rundt, ligesom i originalen. Cute.

Apple TV +

Kog talte om Apple TV + indhold, nævner The Morning Show, som vil stjerne en skuespiller, du måske kender fra en sitcom kaldet Venner, Jennifer Aniston. Han har også fremviste en trailer for et nyt show, See, som stjerner Jason Momoa fra Aquaman.

Tv-service vil lancere med nogle shows den 1. november og vil koste $ 4. 9 om måneden, ligesom Apple Arcade. Det er vanvittigt, Kog sagde, beskriver prisen. Han siger, at tjenesten også kommer gratis i et år, hvis du køber en iPhone eller nye Apple-enhed.

Ipad

Nyheder om Æbler tabletter: Theyre frigive en ny iPad, den syvende generation. Itll har en 10. -inch skærm med 3. millioner pixel. Tabletten vil køre på en A10 fusion chip og vil være i stand til at oprette forbindelse til et Apple-tastatur tilfælde. Itll også arbejde med Apple Blyant og drage fordel af selskabets relativt nye OS til iPad, som kaldes ipadOS.

Apple ur

Vi så en film om mennesker, der siger, at deres Apple wearable hjulpet med at redde deres liv, takket være funktioner som hjerte-rate og EKG monitorering. De siger, de også lignende aktivitet påmindelser, herunder stå prompter.

Tale af sundhedsydelser, er selskabet vil være at gennemføre mere sundhedsforskning gennem Apple Watch. Der vil være undersøgelser om hørelse sundhed, kvinders sundhed, og hjerte og bevægelse sundhed. Den måde at få involveret, er ved at vælge i via Apple Research app.

Iphone

En anden ny funktion er Nat-tilstand. Dette er meget lig Googles Night Sight på sine Pixel telefoner. Nat-tilstand på iPhones tændes automatisk, og er designet til at forbedre billeder taget i svagt lys. Det vil også prale forbedret video-taking funktioner; holder udløserknappen nede i billedet tilstand vil automatisk tage en kort video, for eksempel.

fremadvendte eller selfie kamera Den vil passe flere mennesker ind i rammen, hvis du holder telefonen vandret. Plus, kan du tage langsom-mo videoer med den front kamera. Har vi virkelig brug for det? Ikke sikker.

Iphone pro og pro max

Når det oprindeligt blev udgivet, kan du købe en Apple Watch Series 3 med cellulære evner â €”dette kan du sende beskeder eller foretage opkald, selv når væk fra din iPhone. Apple ikke sælge den cellulære version af Watch længere, men du kan købe det fra tredjeparts sælgere.

Hvilke iPhones er kompatible med æble ur-serien

Thats fordi konkurrencen i SmartWatch pladsen er ikke særlig god lige nu. Selv om der er et par forskellige SmartWatch og fitness band muligheder derude, kan ingen af ​​dem virker så godt med iOS som Apple Watch gør. Nogle af disse konkurrenter har bedre batteritid, men ingen af ​​dem kombinere så mange funktioner samt Apple gør.

Den bedste SmartWatch for de fleste mennesker: æble ur serie

Apple endelig foretaget en ændring alle har ventet på i 2022: det giver dig mulighed for at have en altid-on skærm, der viser hele tiden tiden. I vores gennemgang af Apples Watch Series 5 bemærkede vi, at det lidt er påvirke batteriets levetid, men ikke så meget, at du ikke kan komme igennem en dag. Ive brugt en cellulær udgave Apple Watch Series 5 måneder, og jeg kan rapportere, at det også kan gøre det gennem en hel dag.

At altid-on skærm er hovedårsagen anbefaler vi Series 5 over ældre Apple ure, men den større skærmstørrelse og hurtigere processorer ved ikke ondt enten. Serien 5 er også en fremragende fitness tracker og har sundhedsovervågningsfunktioner, der kan give advarsler til dig eller dine kære i tilfælde af fald eller uregelmæssige Heartbeat Problemer.

Selvom appsystemet er ikke i nærheden af, hvad iPhone har, er der et par tredjeparts apps, som du måske finder nyttig â € ", herunder nogle, der tilbyder søvnsporing, mangler den store funktion stadig på æbleturen ud af kassen.

Hvis du ikke vil have en skærm på dit håndled, er der et par andre måder at spore dine trin på eller endda få besked advarsler â € "som en afvigende stål HR eller en FITBIT. De er dygtige på hvad de gør og har langvarige batterier, men de giver dig ikke besked til imessages eller har andre rige integrationer med iOS.

Vigtig

Apple Watch Series 7 Review Mix Match Mama

Apple Watch Series 7 Review Mix Match Mama

Med Apple forventes at annoncere NextGeneration Apple Watch Series 7 på mindre end tre måneder, rapporterer om, hvad vi måske og måske ikke kan se på

Apple Watch Series 6 stile gå på salg på Amazon med op til 164 off

Apple Watch Series 6 stile gå på salg på Amazon med op til 164 off

Apple Watch serie 6 Product Red udgave er nu nede på 249 hos Best Buy, mærkning en All Time Low for bestelling SmartWatch ..

InvisibleSHIELD HD Apple Watch Series 3 2 1 Skærmbeskyttelse 38mm

InvisibleSHIELD HD Apple Watch Series 3 2 1 Skærmbeskyttelse 38mm

Shop digitale kameraer, 35mm kamera Udstyr, fotoprintere, Hjemmebiograf, DVD-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

3D Impact Screen Protector til Apple Watch Series 456SE 40mm

3D Impact Screen Protector til Apple Watch Series 456SE 40mm

Vi sælger Apple Watch Series 54 40mm Screen Protector Neo Flex HD3pice til bedste pris. Tjek nu

Apple Watch 44mm Skærmbeskytter

Apple Watch 44mm Skærmbeskytter

Find Apple urkasser og arrangører at forsvare din Apple Watch mod stød eller skrammer og holder alt på ét sted. Køb på æble. about med gratis levering.

Er Apple Watch Series 4 Vandtæt

Er Apple Watch Series 4 Vandtæt

Mød Fitbit Luxea fashionforward sundhed wellness tracker med livsnødvendigheder som hjerte sporing, søvn sporing, vejrtrækning, Stress Management Score og mere.

Apple Watch Series 23 Splintfri Glas Skærm beskyttere

Apple Watch Series 23 Splintfri Glas Skærm beskyttere

Leder du efter en bedste skærm protektor for iWatch serie 5 Her er præmien tilfælde og skærm vagter for alle runde iwatch beskyttelse

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Se mere på et øjeblik på den store Retina-skærm. Avancerede sensorer til at spore alle de måder, du flytter. Og kraftfulde funktioner til at holde dig sund og sikker.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.