Evo Slim til iPhone 1212 Pro Midnight Green

Apple iPhone 12 Mini vs Apple iPhone 11 Pro Max Sammenligning Pris, specifikationer, Bedømmelser og funktioner

Dens ikke endnu vidst, hvad farve muligheder vil være til rådighed for iPhone 12 lineup, men der har været en forslag at en marineblå farve kan være tilgængelige for iPhone 12 Pro, med en forslag < / A10> at dette ville erstatte midnat grøn.

Hvad synes du om den marineblå iPhone 12 Pro render ses her? Givet et valg mellem at og midnat grøn, hvilket ville du vælge? Eller er der en anden farve du gerne vil se tilføjet til Pro line-up? Venligst tage vores meningsmåling, og dele dine tanker i kommentarerne.

Om forfatteren

Ben Lovejoy er en britisk teknologiforfatter og EU-redaktør for 9to5Mac. Hes kendt for sine op-eds og dagbogstykker, udforske sin oplevelse af Apple-produkter over tid, for en mere afrundet anmeldelse. Han skriver også fiktion, med to technothriller romaner, et par SF shorts og en rom-com!

Ben lovejoy's favorit gear

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

September er allerede her, men virkeliggørelsen den nye iPhone? Nå, kan iPhone 12 ikke starte i september. I stedet vil den næste iPhone sandsynligvis ramt detail hylderne i oktober. På dette tidspunkt, at forsinkelsen i tilgængeligheden af ​​iPhone 12 er sikkert, men det betyder ikke, vi vil stoppe diskutere om den næste generation af iPhone. Hvis du er begejstrede for iPhone 12 og nysgerrige efter at vide, hvad der i butikken forude, skal du følge vores Roundup af de øverste rygter om Apples kommende iPhone.

Iphone: lineup

Var antager den næste iPhone vil blive kaldt iPhone 12, efter Æbler numerisk navngivning system. Interessant, for første gang, kan den nye iPhone lancere i fire forskellige modeller i tre skærmstørrelser. IPhone 12 vil have en 5. -inch skærm, vil iPhone 12 Max og iPhone 12 Pro håndsæt har 6. -inch skærmstørrelser og den øvre ende model, iPhone 12 Pro Max, vil være en gigantisk 6. -inch i størrelse. I 2022 udgav Apple iPhone i tre forskellige modeller: iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Iphone: helt nye design

Som for konstruktion, kan iPhone 12 lineup stadig har et hak, men dens generelt forventes at være mindre i størrelse. Den mest konsekvente rygte om iPhone 12-serien er en iPad Pro-lignende design med fladere kanter. IPhone 12s fladskærms-edge design vil give iPhone en retro føler for det. Husk iPhone 4? Vi har også hørt, at iPhone 12 kan lancere i en helt ny mørkeblå farve mulighed. Det vil sandsynligvis erstatte Midnight Grøn farve, der debuterede sidste år.

Iphone: OLED-display

Forvent alle fire iPhones til at have en kant-til-kant-design. For første gang er alle de modeller forventes at funktionen OLED-skærme, hvilket betyder telefonerne ville forbruge mindre strøm samtidig med bedre kontrast og farver. Ikke bare, at Pro enheder siges at støtte 120 Hz ProMotion opdateringshastighed i øjeblikket findes på flagskibet iPad Pro.

Iphone: en processor

forventes nyeste A14 serien chip til magten de nye iPhones. Den nye chip vil helt sikkert være mere kraftfuld end A13, der drives iPhone 11 rækkevidde. Ifølge rapporter, vil A14 har en CPU gevinst på 40 procent og en GPU gevinst på 50 pct. Da størrelsen af ​​processoren vil blive reduceret fra 7 nM til 5 nm, kunne A14 også forbedre batterilevetiden i den næste iPhone. Dens forudsagt, at de nye iPhones vil støtte 5G-forbindelse, selvom ikke alle nye iPhone 12 model vil understøtte mmWave. Vi forventer, at de Pro-modeller vil understøtte dual-band 5G.

Iphone: lidar scanner

Lækkede gør vise iPhone 12 Pro serien vil Geta en triple-linse kamera stak, hvorimod de regelmæssige iPhone 12 modeller vil indeholde dobbelte kameraer. Men alle fire modeller siges at få større kamera sensorer i år. For første gang, vil den højere ende modeller er udstyret med en LIDAR scanner tidligere set i 2022 iPad Pro. Den LiDAR scanneren væsentlige måler afstanden til omkringliggende objekter med en grænse på 5 meter. Dens meget nyttig i AR-applikationer.

Iphone: nej earpods eller strømadapter i kassen

For første gang, ville Apple ikke omfatte et par EarPods i kassen. Dette ville være en måde at tilskynde forbrugerne til at købe sine AirPods. Apple har inkluderet EarPods siden iPhone 5 udgivet i 2022. har vi også hørt, at strømforsyningen også ville forsvinde fra kassen. Flytningen vil spare omkostninger, men dens usandsynligt vil appellere til mange kunder.

Iphone: pris

Når iPhone 11 blev lanceret sidste år, det hogged rampelyset for sine $ 699 prisseddel. Efter alt, er iPhone 11 var $ 50 billigere end 2022s iPhone XR. Få måneder lancering, iPhone 11 blev den bedst sælgende smartphone i verden. Hvis rapporter man skal tro, kunne iPhone 12 starter ved $ 649, iPhone 12 Max på $ 749, iPhone 12 Pro på $ 999 og iPhone 12 Pro Max på $ 1.099.

Skal du købe Apple iPhone 12 Mini eller Apple iPhone 11 Pro Max? Nå, din søgning ender her. Find ud af, hvilken mobiltelefon er bedst for dig - sammenligner to modeller på grundlag af deres Pris i Indien, Krop, Display, Opbevaring, Connectivity, kamera, og Performance. Apple iPhone 12 Mini starter ved Rs. 69.550 og Apple iPhone 11 Pro Max starter ved Rs. 110.450.

sammenligne modeller

Apple iPhone 12 Mini kommer op med en vægt på 135 g, hvorimod Apple iPhone 11 Pro Max vægte omkring 226 g. Tykkelse af Apple iPhone 12 Mini er 7. mm, og tykkelsen af ​​anden telefon er 8. mm.

Display sammenligning:

Apple iPhone 12 Mini har skærmstørrelse på 5. inches, mens andre kommer op med 6. inches. Skærmopløsning på begge telefoner er 1080 x 2340 pixel og 1242 x 2688 pixels hhv. I form af Technology, tidligere anvendelser Super Retina XDR OLED, HDR10 og sidstnævnte anvendelser OLED.

Kamera sammenligning:

Det lette, skræddersyet design af denne superslanke og elegant etui vil beskytte din telefon og dens kamera. De er lette at trykke knapper tilføjer en anden sjov niveau af interaktion, mens de selvhelbredende materialer sikrer case forbliver hygiejnisk ren.

iphone pro midnat grøn stock billeder, vektorer, og illustrationer er tilgængelige royalty-free se iphone pro midnat grøn lager videoklip

Apple ventes at frigive de nye iPhone 12-serien, som omfatter fire forskellige håndsæt featuring den bedste the selskabet har Toa offer i en smartphone, i de kommende uger. Den nye lineup vil køre på en ny chip, tilbyder forbedret kamera capabilities og tilbyde støtte til 5G-forbindelse.

En ny rapport bekræfter flere rygter om den nye opstilling. Apple vil tilbyde Pro enheder i en ny mørk blå farve option, erstatter den midnat grøn farve option, at virksomheden indført med iPhone 11 Pro-modeller, Bloomberg rapporteret.

De fire håndsæt â € ”som foranstaltning 5., 6., og 6. inches afhængig af modellen â €”vil alle funktion flade kanter ligner iPad Pro, ifølge rapporten. De to ikke-Pro-modeller vil have aluminium kanter gerne, at de nuværende flagskibe, mens de Pro-modeller vil have stål kanter i rustfrit.

Weinbach talte til YouTuber EverythingApplePro i januar og sagde Apple vil tilbyde en ny mørkeblå farve mulighed for de iPhone 12 Pro-modeller. Han tilføjede, at den nye farve vil erstatte midnat grøn, som er blevet populær blandt fans.

Apple sølv, midnat grøn iphone pro max gb, batteriets kapacitet: mah, ++ mega pixel

Midnight grøn har været et populært valg for iPhone købere i år, men det har vist sig at være en smule omstridt . Under alle omstændigheder, en anden end den standard rum grå, sølv og guld farve mulighed er aldrig en dårlig ting.

Som nævnt tidligere, dens sandsynligt, at den nye marineblå indstilling kun vil gælde for dette års Pro modeller. Ifølge de seneste rygter, forventer vi, at for at inkludere en 6. -inch og 6. -inch iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max.

Men rygtet siger, at Apple også vil frigive en ny 5. -inch og 6. -inch iPhone i efteråret i år. Sidstnævnte enhed vil formodentlig være en direkte efterfølger til iPhone 11, mens de mindre enhed kan være en krydsning mellem en iPhone SE 2 og en iPhone 11 Pro.

uanset deres størrelse, pris eller finish vil dette års iPhones har nogle store opgraderinger. Det omfatter 5G kompatibilitet i de fleste modeller, OLED-skærme over hele linjen, og nogle fiks nye augmented reality og fotografiske kapaciteter til Pro varianter.

Apple forventes også at frigive en ny iPhone 9 håndsæt i første halvdel af dette år. Og selv om de ikke bekræftes, kan det faktisk frigive to størrelser af denne model, en bevægelse, der ville bringe det samlede antal nye iPhones i 2022 til seks.

Æbler indgående iPhone 12 vifte af telefoner er i hurtig nærmer . Ved udgangen af ​​året, vil du have flere nye iPhones at vælge fra en € ” iPhones, der alle har OLED displays og 5G tilslutningsmuligheder.

En ting, der vil ændre sig, er imidlertid, at du ikke længere vil kunne købe en iPhone i midnat grøn. Ifølge rapporter udskiftes den grønne iPhone 11 Pro-farve med mørk marineblå inde i iPhone 12-rækkevidden.

Nyhederne om den nye iPhone 12-farve kommer via Max Weinbach, så dens ret legitime og bør ses som et stærkt potentiale. Det er selvfølgelig helt muligt, at Apple vil holde Midnight Green Color til sine iPhone 12-telefoner og blot tilføje i mørk marineblå som en anden mulighed.

Det være fantastisk; Flere farvemuligheder for iPhones er altid bedre. Men Weinbach synes ret overbevist om, at æbler binning sin midnat grønne farve til fordel for mørk marineblå. Hvis dette faktisk er tilfældet, vil det betyde, at den grønne iPhone 11 Pro-farve kun varede for en generation.

iPhone farver â € "hvad man kan forvente

Apple har i øjeblikket en eksklusiv på Sonys TOF-sensor, det er i øjeblikket det bedste eksempel på TOF-teknologi på markedet, og det er derfor, Samsung nixed sit TOF-kamera fra sin Galaxy Note 20-rækkevidde.

Hvornår kan jeg købe iPhone?

Apple forventes at sende op til 80 millioner iPhone 12 enheder før slutningen af ​​2022. Hvis disse numre stabler op, og mange tror, ​​at de vil, kan iPhone 12 repræsentere en ny supercyklus for æbler iPhone â € " Â Den første siden 2022s iPhone 6 og iPhone 6 plus frigivelse.

IPhone 12-rækkevidden får en forskudt Release i 4. kvartal 2022, takket være COVID 19, med standard iPhone 12 modeller, der først lancerer, efterfulgt af iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro-modellerne på en lidt senere dato.

Vigtig

Knapper til iPhone 12 Pro Max

Knapper til iPhone 12 Pro Max

Køb TREEMODA iPhone 1212 PRO Mint Grøn Silikone Mobile Case fra TREEMODAs Cases og dæksler

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Faktisk, dens 20 op foran, men du snart få at penge tilbage i form af, ja, cash back Din eneste omkostninger er et par bukke i skatter og afgifter. Plus Få en hals og skulder massager for kun 40.

Forårsager bootloop på Pixel 3a Sargo juli opdatering Issue 1 MagiskModulesRepomiracastenabler

Forårsager bootloop på Pixel 3a Sargo juli opdatering Issue 1 MagiskModulesRepomiracastenabler

Få hjælp withPairing en Google-enhed med Belkin Miracast Video Adapter

Manglende SMSMMS Beskeder Android Forum på AndroidCentral. om.

Manglende SMSMMS Beskeder Android Forum på AndroidCentral. om.

Im enten ikke modtager eller modtager timer forsinket, meddelelser fra tilknyttede tekster. SMS synes at være at gå igennem det samme som sædvanlig. Dens ligesom ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

httpsissuetracker. oogle. omissues128748773comment12

Master of Management Studies Oversigt

Master of Management Studies Oversigt

I denne artikel vil vi diskutere tre af de mest populære business grad optioner MMS, PGDM, og MBA for at hjælpe eleverne vælge blandt de business grader

Lav MMS CDS nemt og hjemme

Lav MMS CDS nemt og hjemme

De kalder det Miracle Mineral Solution MMS og såkaldt sundhedsministre er fremme det fra B.. til Newfoundland. De er medlemmer af Genesis ...

Hvad er den fulde form af MMS

Hvad er den fulde form af MMS

Den fulde form af MMS er Multimedia Messaging Service. Det er en forbedret version af SMS Short Message Service, skabt ved hjælp af den samme teknologi.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.