Find job, for din fremtid

16 Online Chat Jobs du kan gøre fra Hjem Ingen telefon Påkrævet

Amazon er sandsynligvis den mest anerkendte og betroede online købmand på verdensplan. Ifølge Forbes, blev Amazon opført som 2. bedste arbejdsgiver til arbejde i 2022. Men vidste du, Amazon tilbyder arbejde-fra-hjemmet job i mange stater i hele U..?

Med den nuværende pandemi omforme arbejdsstyrken, fjernarbejde er nu øverst i sindet for direktionen, menneskelige ressourcer, og teknologi hold. Det er fantastisk for dem af jer, der foretrækker at arbejde hjemmefra på fuld tid eller deltid. Mange kategorier er tilgængelige som arbejde fra hjemmet job, herunder projektledelse, it, markedsføring, finansiering, forretningsudvikling, og salg, og selv operationer.

Heldigvis er en stor organisation som Amazon har tusindvis af fjerntliggende jobåbninger for virtuelle arbejdere på tværs af mange af disse afdelinger. Lets dyk i at få et værk fra hjemmet job med Amazon, hvorfor du måske ønsker at arbejde for Amazon, og hvad du kan forvente fra arbejde der.

Er amazon leje for arbejde fra hjemmet job?

Ja, Amazon tillader arbejde-fra-hjemmet job til mange forskellige roller og afdelinger på tværs af virksomheden. Amazoner jobportal har typisk mere end 500 åbne lister under arbejde derhjemme kategori for USA-baserede medarbejdere alene, og Amazon har også for nylig meddelt, at det var at opgive de tidligere hybrid tilbagevenden-til-kontor planer, der ville have krævet, at medarbejderne går til det kontor mindst 3 dage om ugen. Amazon har til hensigt at tillade mest virksomhedernes medarbejdere at arbejde hjemmefra på ubestemt tid, så hold læsning for at lære om, hvad slags job, de tilbyder, og hvordan man kan kvalificere sig.

Hvilken slags amazon arbejde-fra-hjemmet job er til rådighed?

Vær opmærksom på, når det kommer til Amazon job, især fjerntliggende arbejdspladser, vil der ikke altid være åbninger i hver kategori. Der henvises til Amazonas officielle jobportal for nuværende åbninger, krav og jobbeskrivelser.

Amazon kundeservice job

Amazon handler om sine kunder. De fleste af Amazons virtuelle call centre tilbyder remote og hjemme-baserede positioner, så der er mange gode muligheder, hvis du er på jagt efter et job at hjælpe kunderne.

En Amazon kundeservice arbejde fra hjemmet job er meget eftertragtede. Medarbejdere i afdelingen støtter stilling til dens højere end gennemsnittet løn, positive og venlige kolleger, jobsikkerhed, og karriere vækst.

Amazon kun ansætter fjernagenter der findes i visse stater. Du bliver nødt til at tjekke deres afsides job site for de mest up-to-date statslige restriktioner. Fjernbetjening Amazon kundeservice job tendens til at have en højere løn end tilsvarende fjerntliggende arbejdspladser hjælper kunder til en anden virksomhed.

Disse positioner også tendens til at være midlertidige stillinger med muligheden for at blive permanent, hvis du opfylder dine målinger og fremmøde krav. Amazon kundeservice arbejde fra hjemmet job kan være på deltid eller fuld tid, og der er krav, som har en dedikeret telefonlinje og adgang til højhastigheds-internet.

Amazon foretrækker det samme sæt af kompetencer og kvalifikationer for sine på home kundeservicemedarbejdere som mange andre virksomheder gør. Theyll normalt bede om mindst et år af kundeservice erfaring, i det mindste en studentereksamen, og nogle erfaring med at arbejde hjemmefra. Youll også brug for adgang til en stille arbejdsmiljø hvis du ansøger om arbejde fra hjemmet job med call center. Du bliver nødt grundlæggende kundeservice færdigheder, herunder evnen og lysten til at gøre nogle problemløsning.

Tekniske krav varierer afhængigt af, hvilken rolle, men erfaring med computere er altid nyttigt, når du arbejder eksternt. Du kan også vælge at nævne at have kendskab til standard chat-tjenester, e-mail-programmer, Microsoft Office og erfaring med online shopping.

Jobs i menneskelige ressourcer

Positionerne for HR, især på Amazon, er ikke så let luftig som mange af de online job, du kunne vælge imellem. Disse positioner synes at udfordre enkeltpersoner, tilbyde rejsemuligheder, og få dig en nice sæt erfaring arbejder med et kvalificeret team af ligesindede.

Amazon er seriøs omkring sin HR-løsninger, og de er ikke bare at give væk disse kontostyring online job. Nogle af de grundlæggende forudsætninger for lederen position er en bachelorgrad, seks års erfaring samlet, og som regel mindst et års erfaring i en tilsynsfunktion.

Erfaringer med business applikationer, såsom Microsoft Word, Excel og Access, plus kendskab til HR-software som PeopleSoft eller HRIS kan alle være nyttige i at nå disse på home-muligheder i menneskelige ressourcer.

Amazon arbejde hjemme arbejdspladser med at rekruttere

Recruiters på Amazon står for matchende kvalificerede personer med åbne positioner. De kan operere på et enkelt hold eller på tværs af mange afdelinger, eller de kan være specialiseret og fokusere udelukkende på at udfylde udøvende eller tekniske roller. De kan også være mere fokuseret på sourcing talent til interview på virksomheden.

En Amazon recruiter kan få til opgave at komme med innovative metoder til at finde og rekruttere talent, samt at afgøre, om nye jobåbninger er påkrævet inden for deres virksomhed. De kan også samarbejde med andre rekruttering bureauer for at udvide søgningen.

Arbejdsbyrden kan få ganske tung som Amazon er en virksomhed, der altid er i hastig vækst på en eller anden måde. Recruiters i virksomheden skal konstant opsøge og kontakt talent. Thats bare et udsnit af, hvad de vil gøre som en del af deres opgaver, som kan omfatte udføre forskning som markedsforholdene ændres med henblik på at finde ud af, hvilken slags talent er nødvendig på virksomheden, og hvad der sorterer af behov skal være opfyldt.

Recruiters, der ønsker at arbejde på afstand på Amazon er forpligtet til at have en bachelorgrad eller tilsvarende erfaring. Den leje proces vil teste dem evnen til at prioritere, styre og spore flere søgninger, projekter og kunderelationer.

Amazon online sundhedspleje job

Vores repræsentanter er talerør for rejsende til millioner af kunder over hele verden. For at få succes, youll brug store kommunikationsevner, opmærksomhed , stærkt produkt viden og en evne til at forudse og løse kundernes behov. Kan du forestille dig selv repræsenterer en betroet industri navn som rejsende?

Blev vil fremskynde transformation ved at lytte til kunder, agenter og mæglere og sætte dem i centrum for alt, hvad vi DOA € ”bob j

Rejsende engagement i vækst og udvikling er second to none. I løbet af få måneder, har jeg gået fra at tage opkald og servicering kundernes behov til førende hold huddles, løb teamcoaching sessioner, og skabe samfund opsøgende projekter. Rejsende har givet mig plads og de nødvendige redskaber til at drive mig frem ved at investere tid i min udvikling som en individuel og for dette vil jeg være evigt taknemmelig."

Hvad vore folk siger

Siden dag 1 i 2022, har min erfaring med Rejsende været vidunderligt. Jeg kom ind i denne karriere med nogen forudgående erfaring, men Rejsende træning og støtte de er nødvendige for at blive en succes værktøjer. Lederne oplevede potentiale i min arbejdsmoral og investeret i min faglige udvikling. At have en virksomhed, der troede på mig ændrede mit liv. Som Teamleder, jeg nu kan hjælpe andre lykkes.

Hvad vore folk siger

Mine ledere og ledelse altid gå ud af deres måde at give muligheder for vækst. Jeg har vist interesse i uddannelse, ledelse, kvalitetssikring, og et par andre områder, og de tager disse idéer og, ikke blot anerkende, hvad jeg siger, men hjælp til at udvikle en sti og muligheder for mig at lære mere om disse interesser .

Hvad vore folk siger

Jeg fortsætter med at blive blæst væk af den støtte, der tilbydes af kolleger og ledelse. Var her for hinanden. Jeg kunne ikke have balanceret arbejde og liv uden fællesskabet her på rejsende.

Næste skridt er din at skabe

Fra omfattende coaching til hands-on træning, din udvikling er et hold prioritet. Youll opdage de mange måder, hvorpå din rolle gør en indvirkning, mens lære facetter af andre områder af virksomheden. Som en repræsentant, stien frem er din at skabe og godt være der hvert skridt på vejen. Klar til at begynde din karriere rejse på rejsende? Lad os gå!

Karriere blogs

Med en studentereksamen eller GED er det muligt at begynde en karriere som en online kundeservicemedarbejder. Online kundeservice repræsentanter yde kundeservice til forbrugere, der handler online. De kan svare på spørgsmål om de produkter eller tjenester, der tilbydes eller forsøge at løse problemer.

Væsentlige oplysninger

Online kundeservice repræsentanter tjene som en vital forbindelse mellem virksomheder og deres lånere, besvare kundehenvendelser og hurtigt løse problemer med et produkt eller en service. Selv om der er ingen formelle krav uddannelse til arbejde i online kundeservice felt, jobsøgende med college-niveau computer, sprog og business-færdigheder har en fordel. Virksomheder leverer de væsentlige softwareværktøjer og træning, men at have en god Disposition og fantastiske mennesker færdigheder er et must til at håndtere en bred vifte af anmodninger, klager, aflysninger, køb og forskellige andre forretningstransaktioner.

Ansvar

Online kundeservice repræsentanter svarer typisk på kunder via e-mail og online chatkasser. Deres opgaver omfatter at opnå og registrere detaljerne om kundeinformation, henvendelser, kommentarer og klager samt de foranstaltninger, der er truffet for at løse eventuelle problemer. De giver også information om virksomhedsprodukter eller tjenester; tage eller annullere ordrer; indsamle indskud, betalinger eller foretage faktureringsordninger Se Uopløst Grievances til det rigtige selskab Departmental Specialist; og give restitutioner, reguleringer eller udvekslinger.

De tekniske færdigheder, der er nødvendige for at arbejde i online kundeservice, involverer primært computerbrug. Kundeservicen medarbejder bruger en række virksomheder Workstation softwarepakker til at styre kommunikationscentret. Når kontakten er lavet, har repræsentanten adgang til kundens computeroptegnelser for at foretage passende ændringer, korrektioner eller justeringer i henhold til strenge virksomhedspolitikker. Hvis kunden foretager en generel forespørgsel, har repræsentanten adgang til en række svar på almindeligt stillede spørgsmål samt retningslinjer for, hvordan man kan rette ukendte svar eller uløste klager til den rigtige vejleder.

Uddannelseskrav

En gymnasieuddannelse er alt, hvad der er nødvendigt for at arbejde i de fleste online kundesupportjob. På grund af de tekniske krav, der kræves af disse medarbejdere, er mange virksomheder nu på udkig efter arbejdstagere med mindst en associeret eller bachelorgrad. Studerende med college-niveau kursus erfaring på engelsk, computer applikationer og grundlæggende forretningspraksis har en fordel, når de søger kundeservice beskæftigelse.

Løn information og beskæftigelsesudsigter

Selvom kun et gymnasium eller GED er påkrævet, vil ansøgere, der har erfaring med computere og stærke kommunikationsevner, skille sig ud til potentielle arbejdsgivere. Online kundeservicerepræsentanter kan ikke betjene kunderne ansigt til ansigt, men de skal stadig have gode menneskers færdigheder til at løse forbrugernes problemer.

Ved at oprette et rigtigt CV accepterer du faktisk Servicevilkår, Cookie Policy og Privacy Policy og accepterer at blive kontaktet af arbejdsgiverne via faktisk. Du accepterer at modtage marketingmeddelelser fra faktisk og kan vælge at modtage sådanne meddelelser ved at følge afmeldingslinket i vores meddelelser eller som beskrevet i vores vilkår.

Vises her er jobannoncer, der matcher din forespørgsel. Faktisk kan kompenseres af disse arbejdsgivere, hjælpe med at holde sig fri for jobsøgende. Faktisk rangerer jobannoncer baseret på en kombination af arbejdsgiverbud og relevans, som f.eks. Dine søgeord og anden aktivitet. For mere information, se den faktisk privatlivspolitik

Førsteklasses kontaktcenter Talent Management

KellyConnect fokuserer først på de mennesker, der styrker dit kontaktcenter ", der sikrer talentjuster med din vision og unikke behov. Og det er bare starten. Som din partner giver KellyConnect ekspertise i holistiske kontaktcenteroperationer, plus tilliden og kontrollen for dig at levere ekstraordinære kundeoplevelser.

Partner med KellyConnect til kontaktcenter Outsourcing og få adgang til "|

KellyConnect tager sig af at finde, betale og udvikle dygtige agenter, der konsekvent tjener kundetilfredshed ratings over 90%. Med ekspert fjernstyring, vi kilde og rekrutterer agenter fra hele USA og lav hastighed-til- Kompetence Priser. Vi ombord og udvikler løbende træning for at sikre, at agenter er erfarne fortaler for dit mærke.

Vigtig

Bedste Galaxy S21 Ultra tynde sager i 2021 slank endnu beskyttende

Bedste Galaxy S21 Ultra tynde sager i 2021 slank endnu beskyttende

Vi er skyld valgt de bedste tilfælde for Samsungs nye Galaxy S21 telefoner i 2021. Vores picks er alle tilgængelige for S21, S21 Plus, og S21 Ultra.

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Denne robuste sag tilbyder flerlagsbeskyttelse mod dråber, skraber og bump. Portdæksler Opbevares snavs og støv, men tillad adgang til alle telefonfunktioner. For Samsung Galaxy S21 Ultra 5g.

Otterbox Symmetry Series Taske til iPhone 11 Pro Canadian Dæk

Otterbox Symmetry Series Taske til iPhone 11 Pro Canadian Dæk

Opdag den slankeste Otterbox Case Todate opretholder stadig mærkerne om beskyttelse.

Otterbox Garanti Udskiftning Canada opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Otterbox Garanti Udskiftning Canada opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Forstærk din skærm protektor tilbud denne sæson med OtterBox Amplify skærmbeskytter manipuleret af Corning, skaberne af Gorilla Glass.

Otterbox Mobile Phone Cases Billige Otterbox Mobile Phone Case tilbud

Otterbox Mobile Phone Cases Billige Otterbox Mobile Phone Case tilbud

Butik til Otterbox på Walmart. en. Med daglige fantastiske priser, shop instore eller online i dag

Verizon iPhone 12 PRO 128GB Pacific Blue Walmart. om

Verizon iPhone 12 PRO 128GB Pacific Blue Walmart. om

IPhone 12 Pro og 12 Pro Max er solide forfininger til sidste år 11 Pro og 11 Pro Max, da de introducerer HDR-video og 5G, men er det stadig det værd

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Du må straks låse op for din iPhone fra cricket og bruge den på ethvert netværk over hele verden. Med vores onlinetjeneste kan du sikkert og permanent låse din enhed op på dit hjem.

Facebook Facebook

Facebook Facebook

Sådan Ride METRO, lokale og pendler busforbindelser, Metrorail, systemet kort, interaktivt system map, interaktiv tjeneste kort, METROLift, METRO STAR vanpool, HOV og HOT Lanes, Transit Centre, Park og Rides, cykel og ride, Red Line, Grøn line, Purple line

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.