Firestone Dæk Kør med tillid

Klassisk Firestone Dæk Wide Oval Deluxe Champion Coker Tire

Fred og Wayne lagre en stor beholdning af Firestone dæk til kunder i Ammon, ID, Lincoln-id, Osgood, ID, og ​​de omkringliggende områder. At vælge de bedste dæk til dit køretøj kan være overvældende, men vi gør det nemt ved at kun den højeste kvalitet og mest pålidelige dæk til rådighed.

Firestone: hvor gummi opfylder vej

Den Firestone Tire and Rubber Company blev grundlagt i 1900 af Harvey Firestone i gummi hovedstad af verdens €”Akron, Ohio. Harvey Firestone anerkendte overvældende potentiale for bildæk, så han startede masse producere dem. Firestone startede med kun 12 medarbejdere, så virksomheden forstår vigtigheden af ​​den enkelte. Hver chauffør vil have noget differentâ €”og Firestone er parat til at give det til dem.

Firestone blev den oprindelige leverandør til Ford Motor Company for Model T i 1906, og Firestone fortsatte producerer dæk til markedet for udskiftning, som holdt forretningen vokser indtil 1988. I 1988, Firestone blev købt af Bridgestone Tire Company, og er stadig ejet af Bridgestone i dag.

Typer af Firestone dæk:

Firestone Tire tilbyder konkurrencedygtige priser, en landsdækkende garanti, og en Firestone 30 dages køb og prøv garanti på alle dæk. I dag ville Harvey Firestone være stolt af, hvor langt hans firma er kommet. Med over et århundrede til at producere vedvarende innovative dæk, der gør bilister liv lettere, plejer Firestones ild skal brænde ud snart.

Firestone er førende på markedet for dæk udskiftning af en grund. Når du er klar til nye dæk, at kontakt os tale med en af ​​vores eksperter, som vil hjælpe dig med at vælge en holdbar sæt Firestone dæk.

Dæk Rack tilbud Firestone Firehawk ydeevne, Champion og Precision touring, og FR passager dæk, samt Destination og Transforce lette lastbiler og Winterforce vinterdæk, sammen med mange andre dæk linjer bruges som Original Equipment på nye køretøjer.

Firestone blev en af ​​branchens første Original Equipment Dækleverandørernes når de sætter pneumatiske gummi bildæk på Ford Motor Company 's Model T. I dag Firestone fortsat en Original Equipment leverandør til mange indenlandske og importerede bilproducenter.

Firestone har også ført flokken med sin racerbane arv, startende med en 1911 Indianapolis 500 vinder af en bil kører Firestone dæk. Siden da har mere end to tredjedele af alle Indy 500 vindere blevet udstyret med Firestone dæk.

Firestone Tire and Rubber Co blev grundlagt i Akron, Ohio i 1900. Virksomheden er opkaldt efter sin grundlægger, Harvey Firestone, hvis venskab med Henry Ford førte til Firestone blive en af ​​de første Original Equipment leverandører til Ford Motor Selskab.

Ud over de dæk til biler, delefiltre, sport utility vehicles og lette lastbiler tilgængelige via Tire Rack, Firestone producerer også en række dæk til motorcykler, go-carts, og kommercielle lastbiler.

Passenger dæk

Hinsons Tire Pros lagre en stor beholdning af Firestone dæk for kunder i Morro Bay, Baywood-Los Osos, og Cambria, Californien, samt de omkringliggende områder. At vælge de bedste dæk til dit køretøj kan være overvældende, men vi gør det nemt ved at kun den højeste kvalitet og mest pålidelige dæk til rådighed.

Firestone: hvor gummi opfylder vej

Hvordan til at spotte en falsk telefon oplader

Dellwood Tire & Auto Repair lagre en stor beholdning af Firestone dæk til kunder i Lockport, IL, Minooka, IL, Joliet, IL, og de omkringliggende områder. At vælge de bedste dæk til dit køretøj kan være overvældende, men vi gør det nemt ved at kun den højeste kvalitet og mest pålidelige dæk til rådighed.

Firestone: hvor gummi opfylder vej

Den Firestone Tire and Rubber Company blev grundlagt i 1900 af amerikanske iværksætter og visionær Harvey S. Firestone. Fra begyndelsen har virksomheden arbejdet på at bygge holdbare, pålidelige produkter til en stor værdi for sine forbrugere. I 1988 Firestone fusioneret med Bridgestone, skaber det største dæk og gummi producent i verden. I dag er mærket bærer den samme tradition for kvalitet kan du regne med hele verden - og nu, vi bringer denne forpligtelse til Indien.

Amerikansk Tire & Auto lagre en stor beholdning af Firestone dæk til kunder i Fairbanks, AK, Anchorage, AK, College, AK, og de omkringliggende områder. At vælge de bedste dæk til dit køretøj kan være overvældende, men vi gør det nemt ved at kun den højeste kvalitet og mest pålidelige dæk til rådighed.

Firestone: hvor gummi opfylder vej

Du kan være verdens mest dygtig chauffør, kørsel verdens mest effektive bil, men du kan ikke komme fra punkt A til punkt B uden sikker, pålidelig dæk. Med Firestone dæk, youll aldrig behøver at bekymre sig om at nå din destination. Firestone tilbyder dæk til alle køretøjer, livsstil, årstider, og budgetter, men de har alle én ting til fælles: de er sikker, pålidelig, og klar til at få dig, hvor du skal være.

Hvilke Firestone dæk er rigtige for mig?

Hvis du kan lide at udforske vejen mindre rejste, Destination Dæk er perfekt for dig. Tag dit køretøj fra den asfalterede motorvejen til stenede bjergveje som du vil. Disse dæk giver dig mulighed for at forlade ingen vej tilbage.

Firehawk dæk

Hvis du er på udkig efter high performance dæk med track-bevist ydeevne, ser ikke videre end de Firehawk Dæk. Lavet fra racing arv og opdateret med avanceret  teknologi, disse dæk tilbyder enestående håndtering og bremsning.

Transforce dæk

Dine dæk har et hårdt job, og om vinteren gør dette job endnu hårdere. Når sne, is, og slush dækker vejen, tillid Winterforce Dæk til at få dig placerer sikkert. Med solid trækkraft og pålidelig bremsning i glat føre, vil disse dæk få dig igennem, hvad Moder Natur kaster din måde.

Klar til at købe Firestone dæk?

Besøg din lokale Wheel Works at finde de rigtige Firestone dæk for dig. Vores højt uddannede dæk teknikere vil give dig ekspert installation og vejledning. Start med et tilbud online og planlægge din installation udnævnelse, alle på samme tid!

Firestone dæk

Siden 1900 har Firestone dæk fortsatte med at forbedre hele årtier. Firestone stadig producerer store dæk til vejen forude. Kom ind i din lokale Mavis Discount Tire at lære om Firestone dæk garanti og deres mange dækstørrelser og muligheder.

Pålidelige dæk er vigtigt, uanset om du indstiller ud på en lang rejse eller blot at gøre en dagligdags pendler. Vær forberedt og klar hver gang du begiver dig ud på vejen, kende dine Firestone dæk vil være klar til turen.

Når Mavis Discount Tire har en Firestone dæk salg, vil du være i stand til at købe de samme holdbare dæk til en overkommelig pris. Du kan sammenligne online via vores Firestone dæk optioner eller venture inde en af ​​vores lokale butikker til at stille spørgsmål, som du inspicere disse høj kvalitet dæk til dig selv.

Firestone dæk anmeldelser

Huntington Tire & Auto Center Inc. lagre en stor beholdning af Firestone dæk til kunder i Monrovia, CA, Arcadia, CA, Duarte, Californien, og de omkringliggende områder. At vælge de bedste dæk til dit køretøj kan være overvældende, men vi gør det nemt ved at kun den højeste kvalitet og mest pålidelige dæk til rådighed.

Firestone: hvor gummi opfylder vej

Siden deres grundlæggelse over 100 år siden, har Firestone Dæk etableret et ry for at fremstille enestående dæk, der giver fremragende ydeevne. Deres grundlægger, Harvey Firestone, var en opfinder og innovator samt en klog forretningsmand . Den baserede selskab Akron, Ohio han grundlagde i 1900 fortsætter med at være en industri leder i dag.

selskabets formuer ændret i 1906, da Firestone etableret en solid personlig og forretningsforbindelser med bil tycoon Henry Ford. Det år Firestone leveret 2.000 sæt dæk til Ford Motor Company. Den største enkelte ordre af dæk placeret inden for bilindustrien stadig til dato.

Dette ville starte et interessentskab, der ville vare i årtier. Firestone fremmet hans produkt gennem den stigende popularitet af den nyfundne racing industrien. Ved 1913 Firestone Tire og Gummi Companys salg overskygget $ 15 millioner.

Det har været et hektisk 100-plus år siden Harvey Firestone blev en amerikansk pioner for masse dæk produktion. Som det originale dæk leverandør af Ford biler, har Firestone været at gøre et indtryk på vejbaner i årtier. I 1988 Bridgestone Corporation købte Firestone, hvilket gør selskabet en af ​​de største af sin art i verden.

I dag, By Fair Tire tilbyder et væld af Firestone dæk. Disse dæk omfatter Firehawk, en blanding af sporty håndtering og praktisk all-sæsonen trækkraft kapacitet. De Transforce og Destination dæk leverer terrængående ydeevne rettet mere mod lette lastbiler og SUV chauffører, der søger eventyr.

En anden dæk indgår i deres rækkevidde af produkter er Winterforce vinterdæk. Dette dæk er bygget netop til at levere trækkraft og en behagelig tur i alle vinterforhold herunder sne og is.

Deres sedan og minivan dæk tilbyder en rolig og behagelig tur, samtidig med at der forhindres overdreven slitage på dækkene. Firestones High Performance Dæk giver chaufføren forbedret håndtering, bedre svingningsevne og forbedrede højhastighedsfunktioner. I en nøddeskal tilbyder Firestone alt, hvad du kunne bede om i et dæk, og mere.

Fra 2022-2022 har Firestone Dæk været det originale udstyrsvalg for nogle af de øverste producenter. Virksomheder som Chevrolet, Chrysler, Fiat, GMC, Honda, Jeep, Nissan, Ram, Toyota har fremhævet Firestone Dæk på deres køretøjer. Af denne grund har Firestone Firehawk været det fremhævede dæk på både Dodge Charger og Challenger. Firehawk højtydende dæk tager spændingen ved at køre din sportsvogn til et helt nyt niveau.

Hvis du ønsker et dæk med terrængående ydeevne, se ikke længere end Firestone Destination A / T. Dette dæk prioriterer balance både på og off-road performance egenskaber. De vil også hjælpe overlandet eventyr uden meget kompromis og har de høje punkter af off-road-dæk teknologi. Det omfatter stærkere slidbanegummi og forstærket sidevægge , dybere og mere funktionelt slidbane og all-round forbedret holdbarhed.

Hvis du er mere af en motorvejsdykker, blev Firestone Destination LE 2 bygget med dine behov i tankerne. Dette dæk blev udviklet til chauffører af lette pickups, varevogne, crossovers og sports utility vehicles. Det kommer også fabrikken på Chevrolet Silverado for dets evne til at levere året rundt ydeevne. Dette omfatter vinterforhold, såvel som en stille komfortabel tur og en 60.000 kilometer slidbane bærer begrænset garanti.

Firestone Technology Avanceret, hvordan vi lever vores liv i dag, ikke kun biler. Firestone fortsætter med at forny i dag, sammenkoble verdens mellem racetrack og den daglige slib. De er kontinuerligt engineering dataoverførsel om, hvordan vores biler og deres chauffører opererer. At tage føringen i at øge dækproduktionen for fremtidige generations sikkerhed og komfort.

Plaza Dæktjeneste er stolt af at bære en fuldlinie af Firestone-dæk, herunder dem, der fremhæves på denne webside. Â Dets medarbejdere er blevet uddannet af Firestone-repræsentanter for at forstå fordelene, fordele og anvendelse af Firestone-produkter til at imødekomme bilisternes behov. Â Hvis du er interesseret i eventuelle firestone produkter, der ikke er angivet her, kommunikerer Plaza Dæk service direkte med Firestone for at placere specielle ordrer til Turnaround Levering på en meget kort periode. Â Start Shopping for dine nye Firestone Dæk her med et gratis dæk citat! Klik på Send i slutningen af ​​dit dæk citat for at modtage $ 20 fra dit næste sæt Firestone Dæk!

Firestone Firehawk GT er et højtydende dæk med et bredt fodaftryk for bedre svingning og en slidbane designet til enestående præstation i våde forhold og minimal vejstøj. Â Andre Firehawk GT Produkter til rådighed: Â Firehawk GT Pursuit, Firehawk GTA, Firehawk GTA 02, Firehawk GTA 03, Firehawk Indy 500 med Uni-T, Firehawk LH, Firehawk PV41, Firehawk PVS og Firehawk SZ50 EP RTS UNI-T AQ

Firestone Dæk

Firestone er den mest omfattende linje af Vintage Dæk designs i verden. Fra det legendariske Firestone Dirt Track Dæk til muskulær Firestone Wide Oval, Elegant Whitewall Balloon Dæk og ned til Firestone Deluxe Champion Motorcycle Dæk. Udbuddet er enormt, med hundredvis af vintagepuffer til rådighed direkte fra verdens førende leverandør af Collector Dæk og hjul. Tusindvis af bygherrer og restaurere rundt om i verden er afhængige af Coker Dire Company for Autenticitet , nøjagtighed og kvalitet af Firestone Vintage Dæk.

Vigtig

5200 S Fort Apache Rd, Las Vegas, NV 89148 Tropicana Beltway Centre LoopNet. om.

5200 S Fort Apache Rd, Las Vegas, NV 89148 Tropicana Beltway Centre LoopNet. om.

Besøg din ATT Fort Apache butik og finde de bedste tilbud på de nyeste mobiltelefoner fra Apple, Samsung, LG og mere. Nocontact curbside afhentning og berøringsfri transaktioner til rådighed.

Hotelreglerne på Hampton Inn Appleton Fox River Mall Area

Hotelreglerne på Hampton Inn Appleton Fox River Mall Area

Mall HoursMonday 11:00 7pmTuesday 11:00 7pmWednesday 11:00 7pmThursday 11:00 7pmFriday 11:00 8pmSaturday 11a

Vi er i øjeblikket ikke i stand til at give en shoppingoplevelse for dette land

Vi er i øjeblikket ikke i stand til at give en shoppingoplevelse for dette land

Dens næsten 8 A.M. på en tirsdag på Grand Chutes Fox River Mall. Det vil være mere end to timer før de fleste butikker åbne ...

Sunglass Hut Fox River Mallmacys Solbriller til mænd, Kvinder Børn

Sunglass Hut Fox River Mallmacys Solbriller til mænd, Kvinder Børn

Vis Mall Directory Info til Fox River Mall i Appleton, WI inklusive butikker, driftstimer, telefonnumre og meget mere.

Teknologi Support Mobile Hotspot Checkout

Teknologi Support Mobile Hotspot Checkout

Lille, bærbar hotspot, der forbinder til Tmobiles datanetværk for at genererer et lokalt trådløst netværk til bærbare computere, mobiltelefoner og andre WiFi-aktiverede enheder, hvor som helst i dækningsområdet. Fo.

Handlinger blokeret

Handlinger blokeret

Før du ringer Tmobile give denne et skud. Jeg har modtaget denne Franklin t9, der bare bliver Cykling gennem velkomstskærm. Efter en smule forskning fandt jeg th ...

Sådan får du Apple TV Plus gratis

Sådan får du Apple TV Plus gratis

I 2021 kommer Apple TV-appen til Chromecast med Google TV, med flere Android TV OS-enheder, der skal følges.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

FasterMoney Prepaid Debit Cards kan få dig til at betale 2 dage hurtigere for direkte indskud som lønkontrol og selvangivelser. Få Metawallet-appen til at se kortbalancen og transaktionshistorien, og dens sikrere end kontanter med vores loktracement-kortfunktion.

Lifeline Assistance Program Gratis mobiltelefon

Lifeline Assistance Program Gratis mobiltelefon

Hæv din gratis regering smartphone service og yderligere fordele, når du tilmelder dig Lifeline og EBB med Easy Wireless.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.