Flashback microUSB bragt for at opladning og dataoverførsel kabler

Kabel Matters USB C til Micro USB-kabel Micro USB til USBC kabel med Flettet Jakke 6. Feet in Black Walmart. om.

Den forbedrede tech gør det muligt at oplade og synkronisere dine enheder hurtigere via USB-C. Sæt USB-A-stikket i en oplader eller computer og USB-C-stik i enheden / docking station, er du nu klar til at oplade og synkronisere!

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Når vi taler om udviklingen af ​​teknologi, vi er faktisk at henvise til en enklere, levedygtig og samlet løsning for alle. I denne nye æra, mener jeg, at USB-C kunne være løsningen for at forene opladning og højhastigheds-dataoverførsel standarder i næsten alle slags computerenheder. Det kunne være fremtiden for et kabel, en oplader til alle dine enheder.

Mini-USB, Micro-USB, USB-C er alle typer af stik eller havne. De ikke står for en bestemt dataoverførselshastighed. Det er bestemt af opsætningen ledninger inden stikkene. Producenter begyndte at gennemføre USB-C i flagship smartphones ligesom OnePlus 2, Nexus 5x og 6P i 2022. Faktisk Nokia N1 tablet havde det endda før disse smartphones i november 2022 men alle disse arbejdet med USB 2. hastigheder. Sidste år Google flagskib Pixel og Pixel XL kom med USB type C med USB 3..

USB-C standard drager fordel af USB 3. dataoverførselshastigheder er også i stand til at levere højere strøm og spænding til en indretning, der giver mulighed for nogen form for hurtig opladning. Havnen er også bagud kompatibel med USB 3. og USB 2.. Med hensyn til software sammenlignelighed, Android 6. fremefter understøtter USB C 3. standarden. USB-C konnektorer tillader dataoverførselshastigheder på op til 10 Gbps og koblet op med deres evne til at håndtere op til 100 watt, kan de anvendes på tværs af en lang række enheder.

Den ene store ting om Android-telefoner var, at de alle brugte Micro-USB-porte til opladning. Det betød du kunne låne nogens kabel og oplader til at oplade din telefon. I dag med USB-C bliver mere udbredt, har producenterne begyndte at skabe deres egne opladning teknikker. Qualcomm har sin egen hurtig opladning, som det licenserer til OEM'er for et gebyr, OPPO har VOOC, OnePlus har Dash Opladning. Endnu engang ser vi en fragmentering opladning metoder. Du kan oplade din USB-C-enhed med en oplader fra en anden USB-C-enhed, kan det imidlertid ikke oplades hurtigt nok. Ofte er vi bekymrede, hvis tilslutte vores telefon til en anden virksomheds oplader ville ødelægge den. Disse former for bekymringer eksisterede ikke med Micro-USB.

type C-enheder kraftigt til at ikke understøtter proprietære opladning metoder, modify Vbus spænding over defaultniveauer eller alter sink / source roller som sådan kan resultere i interoperabilitet problemer med laderne eller enheder at støtte den standard USB Power Delivery metoder. Mens dette kaldes ud som KRAFTIGT ANBEFALES, i fremtidige Android versioner vi kan kræve alle type C-enheder til at understøtte fuld interoperabilitet med standard type C opladere, bemærkede Google Android 7. kompatibilitet dokument.

Hvad dette betyder er, at Google potentielt kunne tvinge alle Androind mobilproducenterne til at droppe proprietære opladning metoder og skifte over til USB-PD, en yderst effektiv samlende metode til dataoverførsel og magt levering. Alle Google telefoner bruger denne standard. USB-PD specifikation kan levere strøm op til 100 watt for USB-C med USB 3.. Interfacet er bi- retningsbestemt , så en enhed enten kan sende eller modtage strøm. Mange billige type-C-systemer har kun USB 2. og en indfødt type C magt evne 15W.

Universal Serial Bus er en standard, der blev skabt som et middel til at gøre konnektorer mere universel og gennemsigtig. USB-C er en bestemt form af et USB-stik og er designet til at tage at universalitet et skridt videre ved at være den ene stik til næsten alt, herunder data, strøm / opladning, video og lyd. En fuld-funktionel kabel eller en Thunderbolt 3/4 kabel kan realisere alle disse funktioner.

Vær opmærksom på, at ikke alle USB-C kabler understøtter alle de funktioner, ovennævnte, men måske bare en af ​​dem. Det afhænger af udformningen af ​​kabel materialer og chipsæt, og du vil ikke se forskellen mellem kablerne med forskellige funktioner fra sin USB-C-stik.

® / TMA Medmindre andet er angivet, er alle varemærker ejet af Canadian Tire Corporation, Limited og anvendes under licens. ® / TMA Mastercard og World Mastercard er registrerede varemærker, og cirkler design er et varemærke tilhørende MasterCard International Incorporated.

 ° Shipping tider kan blive påvirket af Canada Post / Third Party Carrier driftsforstyrrelser eller dårligt vejr, så vi kan ikke garantere ordrer vil blive modtaget inden december 24, 2022 i alle regioner.

Nogle USB-stik don? T overholder de nødvendige USB specifikationer, som kan forårsage dyre elektriske skader. De fleste af vores USB-produkter er TID certificeret og overholder forskellige dimensioner for at forhindre dyre elektriske skader. Molexs USB type C I / O-stik bruger høj temperatur plast som husmaterialet og en 3-lags insert-støbning proces til hjælp sikre høj parring holdbarhed. Den sammenpassende tunge design beskytter interconnects fra mulige stød og slag, forsendelse eller samleprocesser. Med 3. A / 5. En strøm for at muliggøre en hurtigere og mere sikker opladning, Molex tilbyder en bred vifte af USB type C Stik, der er fysisk robuste og elektrisk pålidelige.

Industrier er udfordret at opfylde mere komplekse krav til udformningen og derfor behøver designe fleksibilitet for deres ansøgninger. Molex hybrid USB beholdere og propper tilbyder en bred vifte af muligheder, der omfatter USB 4, Gen 3 og Gen 4, USB 3., USB 3. Gen 1 og Gen 2, USB 3., USB 2., USB-C, Micro USB , og Mini USB. Disse er alle tilgængelige med 4-, 5-, 6-, 9-, 14-, 16- og 24- kredsløb størrelser.

Som enheder i forskellige markeder bliver mere og mere små, producenter kræver pålidelige kompakte stik til deres design. Micro USB-stik giver en kompakt stik design, pålidelighed og en overstøbt beholder til optimal pladsbesparelse.

Nice & fiks - m - -in- opladning kabel med USB-A til mikro-USB, lyn & type c

Få et kabel, der kan oplade alle dine enheder med denne Nice & Nifty 3-i-1 kabel med USB-A til Micro, Lyn og type C-stik. Denne multi-USB-opladning bly er 1 meter i længden, hvilket gør det nemt at tilslutte din telefon eller tablet til en bærbar eller computer, bil eller væg oplader.

Vi tilstræber at afsende de fleste ordrer inden for 2-7 arbejdsdage efter modtagelse af din ordre. Nogle produkter, ligesom personlige stempler, har en længere forsendelse tid. Eventuelle særlige afsendelse og / eller leveringstider vil blive specificeret på produktsiden.

For ordrer under $ 30, en $ 5. 0 flad gebyr gælder for behandling og håndtering. Den anslåede tidsramme for standardlevering er 3-10 hverdage. Den faktiske levering hastighed vil afhænge af, hvor emnet er at blive udstationeret fromo, og de nuværende mængder i vores levering netværk på tidspunktet for udstationering.

BNN. n. h à¸à¸³à¸ «A ™ à¹à¸²à¸ ¢ สà¸'ภ™ en”Al ‰ a² พà¸à¸ £ ์ภ• à¸à¹à¸²à¸ ¢ A i ”ฟ๠en ¥  ° สาภ¢ พà¸à¸ £ ์ภ• en’AA’en าพด à¸μภ«A ¥ าภet« A ¥ าภ¢ en ”วามà¸à¸¸ สาภ¢ A i € ASA · à¹à¸à¸¡à¸ • à¹à¸à¹,à¸à¸ ™ à¸,๠‰ à¸à¸¡à¸¹à¸ ¥ A i ”forslagets § £ aa ‡ en £ ä ± så hurtigt opkræve et-à¸μà¹à¸¡à¸μใภ«a i ‰ a i € en ¥ a · TA a • en £ et ‡ a a ± à sa ”วามภ• Al ‰ AA ‡ en าภ£ à¸,à¸à¸ ‡ en’AA’à¸ªà ¸²à¸¡à¸²à¸ £ A-สภ± à¹à¸ ‡ สà¸'ภ™ en ”Al ‰ าà¸à¸à¸ ™ Al”A ¥ A ™ ์๠”A” A i ‰ et ‡ à¹à¸²à¸ ¢ Al † ใภ™ en £ าภ”าพà¸'๠€ aa © à¸à¸²à¸ en £ A i ‰ าภ™ บาภ™ าภ™ à¹à¸²

Vælg et land

Belkin MIXITâ † ’┢ USB-C til Micro USB Charge kabel kan du oplade din USB-C-enhed samt synkronisere dine fotos, musik og data til din eksisterende bærbare på overførselshastigheder på 480 Mbps. Plus, kablet understøtter også op til 3 ampere af effekt til opladning USB-C-enheder.

Motor & oplade andre enheder

Hi-Speed ​​USB Compliance betyder, at dette kabel er blevet certificeret af USB-IF til at opfylde alle elektriske, mekaniske og miljømæssige standarder, hvilket sikrer en overlegen brugeroplevelse. USB-IF er en non-profit organisation bestående af virksomheder, der letter udviklingen af ​​USB-produkter af høj kvalitet og overensstemmelsesprøvning.

Dette kabel er fantastisk til:

USB 3. Type C Mand til Micro USB 2. 5 Pin Kvinde Data Adapter Converterâ Ugreen Micro USB til at skrive C USB 3. Mand Adapter er en højkvalitetsadapter designet til at forbinde en type C-smartphone eller bærbar computer med en standard mikro USB-kabel til opladning, synkronisering eller dataoverførsel. Mindre, hurtigere og mere alsidig, adapteren broerer kløften mellem dine yndlings mikro-USB-enheder og de nyeste i type-C-enheder.

Kraftig, men strømforesparende levering af hurtig dataoverførsel / synkronisering For dine yndlingsmedier er USB-C-adapteren designet til at være miljøvenlig med lavere strømforbrug, reduceret varme Emissioner , mens du leverer Forbedret holdbarhed og udvidet produktliv.?

Funktioner "ICRO 5PIN til USB Type C-adapter, opladning af synkronisering Dataoverførsel til mobiltelefoner, tabletter 2. ICRO 5PIN Kvinde til at skrive C Male 3. Itstand 10000 gange gentaget plugâ 4. oth Speed ​​Data Transmion og Fast Power Opladning 5. Oth-sider kan indsættes i understøtningen Reversibel Funktions: OMPACT DESIGN, ABS SHELL + PVC-støbning Inner: UPPORT MAX 3A Currentâ 8. ASY for at forbinde Micro USB-kabel til enheder med USB 3. Type C Interface

Vigtig

Mike Sievert Scholarship Foreslåede adresser til Scholarship Detaljer

Mike Sievert Scholarship Foreslåede adresser til Scholarship Detaljer

Tmobile Amerikanske aktier sprang højere onsdag efter landets thirdlargest trådløs luftfartsselskab bogført strongerthanexpected første kvartal indtjening og boostet sin fullyear udsigter for at tilføje nye brugere, der betaler en månedlig faktura, da det rampsup sin 5G udfordring til Verizon og ATT.

Liste over Top betalt administrerende direktører i verden. Georgeweb

Liste over Top betalt administrerende direktører i verden. Georgeweb

Heres hvad du behøver at vide om 61yearold John Legere, hvis regeringstid som tmobile CEO vil ende i maj 2020.

Knapper til iPhone 12 Pro Max

Knapper til iPhone 12 Pro Max

Køb TREEMODA iPhone 1212 PRO Mint Grøn Silikone Mobile Case fra TREEMODAs Cases og dæksler

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Faktisk, dens 20 op foran, men du snart få at penge tilbage i form af, ja, cash back Din eneste omkostninger er et par bukke i skatter og afgifter. Plus Få en hals og skulder massager for kun 40.

Forårsager bootloop på Pixel 3a Sargo juli opdatering Issue 1 MagiskModulesRepomiracastenabler

Forårsager bootloop på Pixel 3a Sargo juli opdatering Issue 1 MagiskModulesRepomiracastenabler

Få hjælp withPairing en Google-enhed med Belkin Miracast Video Adapter

Manglende SMSMMS Beskeder Android Forum på AndroidCentral. om.

Manglende SMSMMS Beskeder Android Forum på AndroidCentral. om.

Im enten ikke modtager eller modtager timer forsinket, meddelelser fra tilknyttede tekster. SMS synes at være at gå igennem det samme som sædvanlig. Dens ligesom ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

httpsissuetracker. oogle. omissues128748773comment12

Master of Management Studies Oversigt

Master of Management Studies Oversigt

I denne artikel vil vi diskutere tre af de mest populære business grad optioner MMS, PGDM, og MBA for at hjælpe eleverne vælge blandt de business grader

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.