Fra widgets til mørk tilstand 3 Opdateringer til Google Maps på iOS

Google Maps for IOS får mørk tilstand og nye placeringsdelingsfunktioner

I det forløbne år har Google Maps modtaget tonsvis af nye funktioner, der hjælper dig med at komme rundt, betale for parkering og holde sig ajour med nye tjenester i din nærhed. Med sin nyeste IOS-opdatering bryder Google mere ud af sine mest brugte funktioner for at hjælpe dig med at få adgang til dem hurtigere. Det tilføjer også en mørk tilstand for at sænke belastningen på dine øjne og en ny live placering mulighed for imessage, der kan hjælpe dig med at spore venner og kære.

Sidstnævnte lader dig dele din realtidssted under tekstning ved at trykke på knappen Google Maps. Selvom funktionen er aktiv i en time som standard, kan du vælge at udvide den til op til tre dage eller deaktivere den ved at trykke på STOP-knappen. Live placering minder om sikkerhedsfunktionerne indbygget i ride-hailing apps som Uber og Lyft.

Hvis du ofte bruger Google Maps til at kontrollere trafikforholdene, kan du nu sætte den information direkte på startskærmen med en ny widget. Det samme gælder for søgelinjen, som giver dig mulighed for at slå op steder at besøge eller finde hyppige destinationer med et tryk. Selvfølgelig er de hurtige adgangsfunktioner muliggjort takket være Apples introduktion af iPhone-widgets med iOS 14 i efteråret.

Alle produkter, der anbefales af Engadget, vælges af vores redaktionshold, uafhængigt af vores moderselskab. Nogle af vores historier omfatter affilierede links. Hvis du køber noget gennem en af ​​disse links, kan vi tjene en affilieret kommission.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hvis du har brugt Waze, kan du undre dig, hvordan du kan indstille appen som standardkortet på din iPhone. Denne app er stadig stramt integreret i iOS-økosystemet, og Apple gør et meget godt stykke arbejde med at holde kortene app dit go-to-navigationsværktøj. Der er dog et hack til at sætte Waze som din primære navigation / kortindstilling.

æbler standardkort service er Apple Maps. Men hvis du hellere bruger Waze, når , der spørger Siri for at give dig anvisninger, har vi et par muligheder for dig i denne artikel. Desværre gør IOS det ikke nemt at indstille dine standardkort som Android gør.

Google app trick

Den nemme â € "eller bedre sige den eneste måde at få Waze Maps til dit standardnavigationsværktøj er at bruge de indstillinger, der leveres af Google-appen. Husk dig, dette er ikke den samme app som Google Chrome, som integrerer med Google Maps. Og følgende trin antager, at du allerede har downloadet og installeret appen.

Vigtige noter

Når du har skiftet standardkortet i Google-appen, skal du muligvis genstarte din enhed til ændringerne, der skal træde i kraft. Det er vigtigt at vide, at andre apps, der er installeret på din iPhone, fortsat vil bruge Apple eller Google Maps som deres primære kilde til lokaliseringsoplysninger.

Der er ingen master switch / mulighed, der giver dig mulighed for at foretage ændringer i systembrede placeringstjenester på en iPhone. Det er sikkert at antage, at dette ikke vil ændre sig i fremtiden, medmindre selvfølgelig æblepartnere med Waze.

Kan du bruge Waze med Siri?

Det enkle svar på dette spørgsmål er ja, du kan. Men hvis du bare spørger noget som: Hey Siri, giv mig vejledningen til - € | Den virtuelle assistent vil bruge Apple Maps. På tidspunktet for denne skrivning var der ingen måde at ændre denne indstilling og bruge Waze som standard.

Du kan dog angive appen, du gerne vil bruge, når du spørger Siri. For eksempel kan du sige: Hey Siri, Start Waze og giv mig anvisningerne til - € | Dette udløser appen og giver ruten til dit ønskede sted.

Du kan også installere en af ​​genvejsapplikationen og oprette en brugerdefineret genvej, der ville udløse en waze søgning ved hjælp af færre ord. Men det kan måske ikke være alt det praktisk, da Siri arbejder med Waze FINEFY AS IS.

Brug Waze med Carplay

Som du måske har gættet, bruger Carplay Apple Maps til navigation, men du kan indstille Waze for at være standardnavigationsapp. Dette virker på iOS 12 og senere, og du skal sørge for din iPhone kører Waze 4. 3. eller en nyere version. Her er de skridt til at gøre kontakten med CarPlay.

Indstilling Siri genveje i Waze

Da der ikke er nogen måde at indstille Waze som hele systemet navigation / kort app, kan du overveje at slette alle navigation apps undtagen Waze. Hvis du gør det, iOS er tilbøjelige til at gøre et ordentligt stykke arbejde med at levere placering og navigationsdata via den eneste tilbageværende app. Men du kan ikke være 100% på hvordan det vil påvirke andre installerede apps.

Årsagen til dette ligger dels i det faktum, at Waze gør ikke brug Æbler MapKit til at generere de i app kort. I stedet har en blanding af proprietære kort, dem fra Bing, og TIGER baggrundskort software. Dette er grunden til nogle af de indbyggede apps, der udnytter navigation / placering tjenester muligvis ikke korrekt.

Visse iPhone jailbreaks hævder at give dig mulighed for at indstille enhver app som standard iOS navigationssoftware. Men ons råde dig mod jailbreaking din smartphone bare så du kan indstille Waze som din standard map app. Jailbreak metoder kan true iOS integritet, misligholdelse din iPhones garanti, eller i værste fald mursten telefonen.

Drej til højre ved Albuquerque

Når alt er sagt og gjort, at den eneste måde delvist indstillet Waze som standard mapsavigation app er at bruge Google app trick. Dette kan være ganske praktisk, da du er mest tilbøjelige til at søge efter en bestemt placering via Google alligevel. Den app fungerer også stor med Siri og bare siger brug Waze tilsidesætter dine iPhones standardindstillinger.

Google Maps app tilbyder hands-free retninger, rejser advarsler og mere for brugerne. Dens indbyggede stemme motor giver dette i din egen foretrukne stemme, med optioner baseret på region eller sprog. Hvis du ønsker at ændre Google Maps stemme, heres hvordan.

Desværre er der nogle begrænsninger, du skal være opmærksom på. Mens Google Maps ikke tilbyde forskellige stemmer baseret på region eller sprog, det gør ikke tilbyde kønsspecifikke variationer. Du Arent i øjeblikket i stand til at skifte mellem en mandlig eller en kvindelig stemme, og andre talefunktion er stadig ret begrænset.

De tale- og sproglige indstillinger, der bruges af Google Maps er forskellige fra de indbyggede Android tekst-til-tale-indstillinger. Ændring af tekst-til-tale-indstillinger doesnt synes at have nogen indvirkning på stemmen youll høre i Google Maps-appen.

I stedet Google Maps bruger sine egne stemme motor og sprogindstillinger til at generere talte instruktioner og rejse advarsler. For at ændre dette, vil du behov for at åbne Google Maps-appen, og tryk på ikonet cirkulære konto på søgelinjen.

Dette vil bringe en liste over mulige stemmer. Disse er adskilt af sprog eller, i nogle tilfælde, ved regionerne. For eksempel vil både tale indstillinger engelske amerikanske og engelske UK tale på engelsk, men vil bruge forskellige accenter og terminologi .

Dette vil automatisk lukke menua €”du kan vende tilbage til Google Maps startskærm. Stemmen Google Maps bruger det næste gang du udfører en søgning efter retninger vil matche stemmen youve valgt.

Skift google maps stemme på iphone

I modsætning til den Android app, gør ikke den Google Maps-app på iPhone bruge sin egen stemme motor. I stedet er afhængig af de tekst-til-tale og sprog standardindstillinger, der tilbydes af iOS. For at ændre Google Maps stemme på iPhone, Toa youll behov ændre sproget i iOS.

Hvis dette er et problem, vil du måske foretrække at bruge Apple Maps app i stedet. Apple gør det muligt at skifte mellem sprog, regionale accenter, og at bruge mandlige eller kvindelige stemmer. Du bliver nødt til at ændre Siri stemme settings hvis du beslutter at gøre det.

Glem dette års punchy overskrifter pitching Tim Cook mod Mark Zuckerbergâ €”sin velsagtens nu Google så meget som Facebook thats i æbler seværdigheder. Dette har alvorlige konsekvenser for 1-milliard-plus iPhone brugere som kampen for dine data og din loyalitet har pludselig intensiveret . Dette er den kontekst bag de seneste opdateringer fra Apple og Google. Og det er derfor det tid at begynde at slette appsâ €”herunder Google Maps.

Mens Google fortsætter med at spille privatliv catch-up med Apple, som det ses i Android 12s sandsynlige forbedringer, Android Beskeder og Workspace klientsiden kryptering, og PR-venlige privatliv sandkasse, virkeligheden er, at Google er verdens største data-drevet reklame firma. Apple er ikke. I sidste ende, hvem du stoler på?

Placering af data har været central i debatten privatliv i årevis. Først iOS og derefter Android har givet os muligheder for at benægte, begrænse og omtrentlige sådan data fra de snesevis af apps, der ville tylle vores data skal vi lade dem. Hvorfor netop gør alle de trivielle spil og apps kræver min præcise placering, og alt det der.

Men selv da vi har klikket at nægte alle disse apps adgang under Lokalitetstjenester i vores iPhones indstillinger, vi klart kan ikke gøre det samme med kortlægning apps. Men mens mange iPhone-brugere er bundet til Google Maps, skal den alarmerende etiket privatliv sammenligning mellem den og æbler alternativ giver alvorlig grund til bekymring.

Det er klart, at problemet her er, at alle de data Google Maps siger det kan indsamle er knyttet tilbage til din personlige identitet. Dette er, hvordan Google fungerer. Alt links sammen om at opbygge din profil, din timeline. Og mens du kan fiske rundt i indstillingerne Googles konto for at slette nogle af disse data, de fleste ikke gider, og hvorfor bør du skal?

Google spiller ned disse risici privatlivets fred, fortæller mig, at Google Maps er designet til at beskytte dine oplysninger. Vi leverer kontrol for nemt at administrere dine indstillinger og bruge førende teknologier som forskellen privatliv til at holde dine data sikkert. Vi fortsætter med at gøre Google Maps den bedste og mest præcise måde at navigere og udforske worldâ €”giver rig lokale virksomhedsoplysninger, bedste i klassen søgning og navigation, og nyttige funktioner som den COVID lag og levende travlhed oplysninger.

Men det er en akavet linje at tage, når hele din forretningsmodel er bygget op omkring brugerdata og målrettede annoncer. Når skubbet på privatlivets fred, Google påpeger, at du kan stoppe Maps høst data på din iPhone ved at vælge Incognito-tilstand, at eventuelle oplysninger, der indsamles pr sit privatliv etiket ikke er forbundet med bestemte personer eller konti.

Men det mere privat tilstand har en alvorlig indvirkning på functionalityâ €”ingen pendler, placering historie, deling, søgehistorik eller færdiggørelse forslag, restriktioner assistent i Navigation, ingen offline kort eller dine steder. På den positive side, selv om, vil Google stoppe lagring din personlige placering historie og tidslinje.

Google Maps har altid været klistret til iPhone usersâ €”youll sandsynligvis huske bagslag, da Apple er skiftet til sin egen app tilbage i 2022. Det var en del, fordi brugerne var hooked på Google Maps og dels fordi Æbler tidligt Maps tilbyder var løst. Et perfekt eksempel på en halv-færdig produkt lanceret for tidligt.

Men Apple Maps er rigtig god nu, siger Standardaftalevilkår Davey Winder på dette uger video episode. Jeg bruger CarPlay, og Ive været at se på Maps Apple nye opdateringer og dens måde bedre end Google Maps. Im virkelig overrasket.

Når det er sagt, for mange iPhone-brugere, der bare has not været et behov for at skifte fra Google Mapsâ €”det fortsat det mest populære navigation download på Apples App Store. Men nu Apple ønsker disse brugere til at tro om igen, bebuder en større opdatering til iOS 15.

Apple er forpligtet til at bygge verdens bedste kort, den siger, og iOS 15 tager Maps endnu længere med helt nye måder at navigere og udforske. Brugerne vil opleve væsentligt forbedret detaljer i byer for kvarterer, kommercielle distrikter, elevation, og bygninger, nye veje farver og etiketter, specialdesignet vartegn , og en ny natlig tilstand med en månelys glød.

Og så tilbage til at privatlivets fred strejke Apple lancerer på Google. Beyond kortlægning, weve set Æbler Privat Relæ kvasi-VPN som en strejke på Chrome, den mest populære browser på App Store; Vi er skyld også set Mail Beskyttelse som en knalde på Gmail, den mest populære post-platform på App Store. Det er klart, Æbler lager appsâ €”Kort, Safari og Maila €” er installeret som standard. Men nu Apple ønsker at sikre, at du bruger dem.

Til CarPlay brugere som Davey, Æbler opdateret Maps vil tilbyde en tre- dimensionelle city-køreoplevelse med nye vej detaljer, som hjælper brugerne bedre se og forstå vigtige detaljer som svingbaner, medianer, cykel baner, og fodgænger crosswalks. Transit ryttere kan finde nærliggende stationer lettere og pin favorit linjer. Kort følger automatisk sammen med en udvalgt transit rute, bemyndigende brugere, når dens næsten tid at gå fra borde, og rytterne kan endda holde styr på Apple Watch. Med iOS 15, kan brugerne blot holde op iPhone, og Maps genererer en meget nøjagtig position til at levere detaljerede gåanvisninger i augmented reality.

Ignorerer flotte nye funktionalitet, privatliv er den kritiske differentiatorâ €”Ideen er, du kan have Google-lignende funktionalitet og dens problemfri økosystem, uden at kompromittere dit privatliv eller betale med dine data til gengæld. For sin del, er Googles forretningsmodel er bygget på data, og så mens det indtrængende har indledt et spil af privatlivets fred catch-up med Apple, motivationer og sandsynligvis slutresultatet er meget forskellige.

Vigtig

Kommende iOS 15 Opdatering Lets Android Venner Deltag FaceTime opkald og meget mere

Kommende iOS 15 Opdatering Lets Android Venner Deltag FaceTime opkald og meget mere

Når iOS 15 starter i efteråret, er FaceTime indstillet til at få flere nye funktioner, herunder en dedikeret stående, rumlig lyd, og evnen til at dele FaceTime links med dem, der ikke ejer en Apple-enhed.

Top 80 nye iOS 15 Funktioner til iPhone

Top 80 nye iOS 15 Funktioner til iPhone

IPhone 13 skibe med iOS 15. Her er nogle af de bedste nye funktioner.

Wgntv.

Wgntv.

Lokale nyheder på Fox 32 Chicago

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Du har måske hørt, at ATT planer om at ophæve alle delte sms-tjenestenumre. Her er de nyeste detaljer og hvordan man forbereder.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvor almindeligt Kort Koder kan forbedre downloads og engagement for virksomheder, der ønsker at forbedre deres mobile marketing.

Brug Placering Services mere sikkert

Brug Placering Services mere sikkert

Du kan bruge locationbased tjenester såsom at få bedre lokale søgeresultater, ligesom pendlerforslag og nærliggende restauranter baseret på din telefon placering, når du tænder placering på i indstillinger

10 Tips og tricks til at forbedre dit 4G LTE data hastighed

10 Tips og tricks til at forbedre dit 4G LTE data hastighed

Sådan slår LTE på din Android-telefon 1878 2015055 Få her enkle metoder til at vide, hvordan du slår LTE på Android enhed. Bare følg de enkle trin til at slukke LTE på din Android-telefon.

Sådan bruger du talekontrol i iOS 14

Sådan bruger du talekontrol i iOS 14

Voice Control er en ny tilgængelighedsfunktion, der kommer i IOS 13, som giver dig mulighed for at styre hvert eneste aspekt af din iPhone ved kun at bruge din stemme.

Hvordan at skjule apps, fotos og filer på Android-enheder

Hvordan at skjule apps, fotos og filer på Android-enheder

Kan ikke finde en app, du har installeret på din iPhone Her er nogle hurtige måder at finde skjulte apps på enhver iPhone kører iOS 14.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.