Galaxy Note 10 og note 10 plus specs heres, hvad du får

Amazon. Om Samsung Galaxy Note 10 plus SMN975FDS, DUAL SIM 4G LTE, International Version No US Garanti, 256GB, Aura Glow GSM Unlocked Cell Phones Tilbehør Tilbehør

Den mobiltelefon, der tilbydes SM-N975F / DS, er forskellig fra den leverede mobiltelefon, det er en model for europæisk eller asiatisk destination, det er ikke tilladt at bruge i min land Ecuador, den har en begrænsning og det blev blokeret. Han sælger tilbyder forskellige genstande fra det, han tilbyder. han reelle model er SM-N9750, jeg anbefaler ikke det

Jeg ville aldrig nogensinde have købt denne telefon, hvis jeg vidste, at de havde udarbejdet nogle deal med Facebook, der gør det umuligt at alle fjerne Facebook fra din Samsung-telefon. Jeg har ikke noget problem med forudinstallation af ting, men forebyggelse mig fra at fjerne et af de største privatlivets fred overtrædelser i moderne tid? Jeg vil aldrig nogensinde købe et andet Samsung-produkt, nogensinde. Periode. Og hvis nogen vil gøre mig et tilbud på at købe denne telefon ud af mig, ville jeg være glad for at gå tilbage til et dejligt, sikkert Apple-produkt, hvor jeg ikke er udsolgt til usikre 3. partier uden at undslippe!

Så hvad får du med de nye Galaxy Notes? Du kan læse vores Galaxy Note 10 Plus-gennemgang for at finde ud af, hvordan den større telefon måler eller kigge på vores Galaxy Note 10 Hands-On for vores første indtryk af denne model. Vi har også fået en rundown af Galaxy Note 10 og note 10 plus specs for at hjælpe dig med at beslutte, hvilken Galaxy Note 10 model der passer til dig.

Galaxy Note specs

Galaxy Note 10 starter på $ 949. Hvis du vil have den større skærm og tid til fly sensor, der følger med galaksen note 10 plus â € "mere på disse funktioner i en smule â €" vil du betale $ 1.099. Det er lidt af en ændring fra Galaxy Note 9's debutpris for et år siden: Note 10 er $ 50 billigere, mens note 10 plus koster $ 100 mere.

Som for noten 10 plus 5g er det i det væsentlige samme telefon som note 10 plus, kun med et 5G-modem, der kan oprette forbindelse til hurtigere netværk. Denne telefon koster $ 1.299, en $ 200 præmie over standard note 10 plus, og det er en Verizon eksklusiv for nu. Andre luftfartsselskaber vil tilføje noten 10 plus 5g inden årets udgang.

Preorers for de nye telefoner er allerede i gang, med de nye modeller, der lander på detailhylder den 23. august. Alle de største luftfartsselskaber tilbyder note 10 og note 10 plus, og du finder telefonerne på mange forhandlere herunder Best Buy, Walmart og Sam's Club. Microsoft sælger også telefonerne som en del af et nyt partnerskab med Samsung. Vi har detaljeret oplysninger om alle de seneste note 10 tilbud, da telefonerne ankommer til butikker.

design og display

Se på noten 10 og noter 10 plus side om side, og det er nemt at få øje på den mest mærkbare forskel mellem de to telefoner. GALAXY NOTE 10 har den mindre AMOLED-skærm på 6. tommer sammenlignet med 6. -Inch-skærmen på noten 10 plus. For at huske det større panel, er note 10 plus en større telefon. Det er halv-an-tommer højere end note 10 og næsten en kvart-tommer bredere.

De forskellige størrelser bliver mere tydelige, når du henter de to telefoner. Selv om det stadig er en phablet med en skærm større end 6 tommer, føles noten 10 bemærkelsesværdigt kompakt. Det er lysere af de to telefoner, ved 5. ounces til noten 10 plus '6. -ounce vægt.

Du får en skarpere skærm med note 10 plus, som tilbyder Quad HD + opløsning. I vores test fandt vi notatet 10 plus at tilbyde en af ​​de bedste skærme, vi nogensinde har set. Note 10 Plus 'skærmen registreret 686 nits af lysstyrke, da vi målte det med en lysmåler, topping rivaliserende flagskibe som OnePlus 7 Pro, iPhone XS Max og endda Samsungs egen Galaxy S10 Plus. Displayet er også farverigt, med Galaxy Note 10 plus capturing 212% af SRGB Color Gamut, da vi havde telefonens display indstillet til Vivid-tilstand.

Vi har kun haft en begrænset periode med noten 10, så vi kan ikke rigtig sige, hvordan dens skærm sammenligner. Det er ikke så skarpt et display på papir. NOTE 10 tilbyder en opløsning på 2280 x 1080, et trin tilbage fra 2960 x 1440-opløsningen i sidste års note 9.

Kameraer.

Hvis du er bekendt med kameraarrayet Samsung introduceret med Galaxy S10 og S10 Plus denne tidligere forår, så er du hurtigere på Galaxy Note 10's array af skydespil. Samsung ændrede ikke nogen af ​​hardware til note 10's kameraer, i stedet med fokus på nye softwarefunktioner som nye videoformer.

Du finder de samme tre kameraer på Galaxy Note 10 Plus, men de er tilsluttet af noget Samsungs kalder et dybdekamera. Tænk på det som en tidsfremmende sensor, hvis job det er at finde ud af at skyde plads i visse kameramodus â € "Portrættilstand siger â €" for bedre billedvirkninger og mere slående skud.

3 Hong Kong Samsung Galaxy A22 5G

Vi har et kamera ansigt-off mellem galaksen note 10 plus og andre førende kameratelefoner i værkerne. Hidtil har vi fundet ud af, at note 10 plus tager gode skud, selvom vi er lidt skuffet i sin Manglende evne for at overgå hvad Pixel 3 og Huawei P30 Pro har at tilbyde.

Processor, hukommelse og opbevaring

Note 10 Plus leveres med mere RAM â € "12 GB, i modsætning til 8 GB hukommelsen i noten 10. Begge telefoner vil indeholde 256 GB lagerplads, selvom du har mulighed for at opgradere til 512 GB på Note 10 plus. Som nævnt vil den større telefon også give dig mulighed for at udvide opbevaring via microSD slot.

Vi har haft chancen for at benchmarke notatet 10 plus, og det fungerer godt, takket være alt det ekstra RAM og de hurtigere UFS 3. Storage det bruger. Galaxy Note 10 plus 'Geekbench 4 score på 11.210 er på niveau med Oneplus 7 Pro, som også leveres med RAM. A12 Bionic-Powered iPhone XS Max fortsætter med at sætte tempoet for smartphones med en 11.515 Geekbench score, og A13-processor debuterer i iPhone 11 næste måned forventes at være endnu hurtigere.

Med hensyn til grafik, notat 10 plus toppede alle telefoner, herunder iPhone, i 3Dmarks Sling Shot Extreme Test. Galaxy Note 10 Plus var også den hurtigste Android-telefon i vores videokodningstest ved hjælp af Adobe Rush, selvom det trailed iPhone XS Maxs resultat med 53 sekunder.

batteri og opladning

En større telefon kræver et større batteri, og det er det, du får med Galaxy Note 10 Plus. Den nye telefon er afhængig af en 4.300 mAh Power Pack for at blive opladet, et boost fra 4000 mAh batteri i note 9. NOTE 10 tager et skridt tilbage: Det har kun et 3.500 mAh batteri, men måske vil dens nederste opløsning skærm betyder mindre strømafløb end før.

Det større batteri oversætter til længere batterilevetid for note 10 plus. På vores Tom's Guide Battery Test, hvor vi har telefonen, skal du surfe på internettet kontinuerligt over T-Mobile's LTE-netværk, indtil det løber tør for juice, noten 10 plus holdt ud i 11 minutter, 46 sekunder. Det er en 20-minutters forbedring i forhold til note 9's resultat, og godt nok til at lande noten 10 plus på vores liste over længste videregående smartphones.

Du vil være i stand til at opkræve noten 10 hurtigere end nogen galakse telefon før den. Begge modeller vil komme med en 25-watt oplader, som skal være i stand til fuldt ud at oplade telefonen om en time. Samsungs nye telefoner er også i stand til 45-W opladning, som vil toppen af ​​batteriet endnu hurtigere, selvom du bliver nødt til at forår for en separat $ 50 oplader oven på din $ 949 plus telefon.

Når vi opkrævede note 10 plus efter dræning af batteriet, fik den 25-watt oplader, der fulgte med telefonen, 10 plus tilbage til 33% af kapaciteten efter 15 minutter. På halvtimærdien var batteriindikatoren op til 65%.

Vigtig

Køb Galaxy Note 20 Note 20 Ultra 5G Pris Tilbud Samsung Indien

Køb Galaxy Note 20 Note 20 Ultra 5G Pris Tilbud Samsung Indien

Mint Mobiltelefoner Store Mint Mobiltelefoner og planer med Premium Landsdækkende dækning. Betal over tid med Fremhævelse, starter ved 0 apr.

Opdatering Samsung Galaxy Note 3 N9005 til Android 7. Nougat via LineageOS

Opdatering Samsung Galaxy Note 3 N9005 til Android 7. Nougat via LineageOS

For at kontrollere, om eller til at installere softwareopdateringer på din Galaxy Note 3, se info.

Fuld guider til download og opdatering af firmware på din enhed Samsung Galaxy Note 3 NEO N750 Lollipop Update

Fuld guider til download og opdatering af firmware på din enhed Samsung Galaxy Note 3 NEO N750 Lollipop Update

Samsung har startet den verdensomspændende udrulning af den officielle opdatering til Android 4.. Kit Kat til Samsung Galaxy Note 3 Version SMN900

Fastboot i Samsung note 3 smn9005 lte, gør det eksisterer

Fastboot i Samsung note 3 smn9005 lte, gør det eksisterer

Samsung Galaxy Note 3 bedste pris er Rs. 21.999 som 19 December 2021. Se fulde specifikationer, ekspert anmeldelser, brugervurderinger, og meget mere. Sammenligne Samsung Galaxy Note 3 priser, før de køber online.

Online Shop Shop mobiler, ure, sko, taske, batteri og mere på Realkart. N.

Online Shop Shop mobiler, ure, sko, taske, batteri og mere på Realkart. N.

Samsung Galaxy Note 8 leveres med et 3300mAh batteri, men nogle af jer kan føle, at det ikke varer så længe. eres, hvordan man løser galakse note 8 batterilevetid

OH Kære WEVE opdaget mistænkelig aktivitet.

OH Kære WEVE opdaget mistænkelig aktivitet.

Samsung Galaxy Note 9 kan kun komme med små ændringer, men disse små ændringer tilføje op.

Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9

December 2021 De seneste Samsung Galaxy Note 9 pris i Malaysia starter fra RM 899. 0. Undersøg harga Samsung Galaxy Note 9 i Malaysia, specs, anmeldelser, newsecondhand pris og mere på iPrice.

Samsung Galaxy Note 9 Pris i Sydkorea Mobilewithprices Mobile Med Priser

Samsung Galaxy Note 9 Pris i Sydkorea Mobilewithprices Mobile Med Priser

Seneste Samsung Galaxy Note 9 pris i USA er Pris 600 og detaljerede specs, Get Market Vurder Samsung Galaxy Note 9 online, før de køber Samsung Galaxy Note 9 i os

Sådan Unroot Samsung Galaxy Notes Edge Enhver Variant

Sådan Unroot Samsung Galaxy Notes Edge Enhver Variant

Du kan downloade Flash-fil til Samsung Galaxy Notes EDGE Android-telefon. Du kan få den nyeste version af lager ROM eller firmware fil og flash værktøj gratis.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.