Galaxy Tab en 10 1 med s pen

Samsung annoncerer Galaxy Tab A 10. Med S Pen Digital Trends

Galaxy Tab A kommer med endnu større S Pen usability så theres ingen ende på, hvad du kan gøre. Du skal blot pop det ud til at male, skrive, skitse, oversætte, skabe GIF-animationer, åbne, og markere PDF-filer.

Udvid din visningen

Forkæl dine sanser til en virkelig overvældende oplevelse. Med sin endnu bredere 10. tommer WUXGA skærm kan du se og læse alle dine foretrukne indhold, herunder magasiner eller aviser , i suveræn komfort.

Genoplev de bedste tider for evigt

Kids mode 4. har indgået partnerskab med LEGO® at give børn med et væld af kreativt indhold i et sikkert miljø. Du kan navigere gennem en bred vifte af videoer og spil med lethed ved blot at stryge til venstre fra Børnebilledfunktionen hjemmeside.

Digital legeplads for børn

Med bredere tegneborde og forbedrede lydeffekter, er Børnebilledfunktionen 4. optimeret til at frigøre dit barns kreative side. Det sætter også dit sind på lethed, så du låser apps og sæt forbrug gange.

Altid inden for rækkevidde

Nu kan du få opkald og SNS advarsler videresendt direkte fra din smartphone til din tablet. Whats mere, kan du bruge Quick Besvar reagere med det samme og holde styr på indkommende meddelelser i Dashboard-tilstand.

TV og tablet bliver en

Gumdrop s popular DropTech case tilbud flere lag af brugerdefinerede formet, stødabsorberende materiale til at holde din Tab sikkert beskyttet i ethvert miljø. Den ru, robust slidbane design giver nogle af de bedste, tunge beskyttelse duty uden at være en skamplet for byen!

Nøglefunktioner

Barcelona, ​​Spanien - Glem en smartphone, du nødt til at tvinge til at være en tablet. Samsung Galaxy Note 10. er en tablet i sin egen ret, og efter min mening, den rette størrelse for en enhed, der gør brug af en stylus til ekstra kreativ sammensætning.

Lad os tilbage det op et øjeblik med et kig på Galaxy Note stamtræ. Den første note, som CNET først spottet tilbage i september og har siden intenst revideret, kommer med en 5. -inch skærm og en tynd, 4-tommer høj trykfølsom pen, du kan bruge til at doodle eller tage noter.

Fordelen ved telefonens størrelse er et stridspunkt, og selv om jeg generelt godt lide tanken om at give folk en mulighed for at bruge S-Pen stylus ud over deres fedtede fingerspidserne, skriver med det har sine problemer.

Nu hvor jeg har set Galaxy Note 10. tablet, kan jeg sige med endnu mere sikkerhed for, at det er den bedre enhed for alle de S-Pen ambitioner. Tænk på det som en Galaxy Tab 10. der også lader dig skrive og tegne over det hele.

Det valgte også den større tablet til at afsløre forbedrede S-Pen apps, der giver dig plads til at køre, som Adobe skitse bog og Photoshop apps, hvor sidstnævnte som understøtter lag for mere sofistikeret tegning. Selvom jeg er rigeligt bekendt med S-Pen på den oprindelige Galaxy Note, der var nok forskelle i app layout til at teste hjernecellerne. På bagsiden, tre hurra for flere skabeloner i skitseblok!

Det står også til grund, at den note 10. tilbyder en mere sammenhængende oplevelse med pennen end dens mindre søskende, da Samsung licenserer den digitale pen-og-pad teknologi fra Wacom, en dominerende producent af lignende anordninger, der anvendes af mange grafikere, herunder nogle ansat af CNET.

Resten af ​​specs er snarere nice - ligesom Android 4. Ice Cream Sandwich som OS, en 1. GHz dual-core Samsung Exynos processor, en 3-megapixel bagudvendt kamera, og en 2-megapixel fremadvendte kamera.

Enheden ser ud og føles velkendt, især hvis du allerede har fået en affinitet for større tablet skærm. Det er for dårligt, at der ikke er indbygget i S-Pen holder, selv om. Jeg ville være bange for at miste det, hvis jeg ikke havde en særskilt sag.

Som altid vil priser og tilgængelighed være nøglen. Pennen er stadig en niche funktion, og en, der nemt kunne undgå at tiltrække usikre købere. Hvis shoppere føler Samsung oplades for meget for en funktion, kan de ikke være overbevist om de ønsker i første omgang, at Note 10. kunne gå stort set ubemærket mens tablet asylansøgere drages til mere overkommelige Galaxy Tab 2 i enten 10. - eller 7-tommer versioner.

Bemærk venligst, at mange af vores enheder er importversioner og ikke kommer med en lokal oplader. I disse tilfælde vil en stikkontakt medtages i boksen. Varen kan være inspiceret for kvalitet af Expansys personale forud for forsendelse.

Samsung Galaxy Tab A med S Pen SM-P Udvalgte tilbehør

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Så jeg købte denne tablet til min fødselsdag, jeg har kun haft det omkring en måned, og det var sødt og fungerede godt, men nu efter at have brugt næsten $ 300, skal jeg bruge en anden $ 150. Jeg føler mig scammed, og jeg burde bare freaking købte den nye ud af boksen en for denne mange penge jeg spilder ..

Ansvarsfraskrivelse

At holde sig tro mod sit navn, fanen A 10. har en 10. -Inch, 1,920 x 1,200 opløsningskode, med et 2-megapixel selfie kamera over det og en 8mp sensor omkring ryggen. Under displayet er kombinationen af ​​en fysisk hjemme-knap og kapacitive multitasking- og bagknapper, som Samsung-brugere er kommet til at vide, med skærmen, der indeholder en anti-glare belægning for at reducere refleksioner . Som for bunden kan de ikke være sande stereohøjttalere, men du vil ikke desto mindre finde et par af dem.

Skjult i en slot er Samsungs S Pen, selvom vi ikke er sikre på, om dens gennemførelse svarer til den, der findes i Galaxy Note 7 eller fra en tidligere inkarnation . Uanset, behøver du ikke at købe en separat stylus, da S Pen allerede virker som en, mens displayet kan genkende forskelsniveauer af tryk.

Under hætten kørte Samsungs Octa-Core Exynos 7870 chipset og 3 GB RAM showet, med 16 GB Storage boostet med op til yderligere 256 GB gennem microSD-kortsporet. 7.300mAh batteri lover at levere 13 timers videoafspilning, med almindelig brug muligvis en smule kortere. Endelig, fanen A 10. kører Android Marshmallow ud af boksen, selvom vi antager, at det vil modtage en opdatering til Nougat ned ad vejen.

Hvis fanen A 10. lyder bekendt, er det fordi tabletten allerede eksisterer, omend uden sin penstøtte og med 2 GB RAM. Desuden vil den almindelige fane A 10. GOOD for $ 300, den version med S Pen Support vil bære en $ 350 spørger pris, når den bliver tilgængelig fra oktober 28.

Ram GDS Låsning Vehicle Dock til Samsung Taba & Withspen

Denne Samsung Tablet har en 16 GB internt lager, der tilbyder rigelig plads til at installere en Multitude af apps fra Google Play Store. Med et microSDTM-kort skal du udvide dine tabletter hukommelse op til en yderligere 200 GB. Det er nok til at gemme en levetid af minder eller mere end 160 film.

Med Quick Connect, del billeder og videoer fra dine Samsung Galaxy Tabs 10. Vis til dit kompatible Samsung Smart TV. Start en serie på dit fjernsyn, og med et simpelt tryk på en knap, tag det med dig ved at flytte den til din tablet.

Skift til denne Samsung Tablet 10. Har aldrig været lettere eller smartere. Du har frihed til at flytte din musik, kontakter og andre personlige ting til denne Samsung Galaxy Tab 10. Takket være Samsung Smart Switch.

Del denne Samsung 10. Tablet med dine børn, så de kan få optaget i det uddannelsesmæssige indhold, du stoler på fra National Geographic, Dreamworks Animation, Sesam Street og meget mere. Med forældrekontrolfunktionerne kan du vælge appkategorier, sætte grænser på deres tablettid og overvåge fremskridt.

Få mest muligt ud af din tid med avancerede multitasking værktøjer, der kommer integreret i denne Samsung Galaxy 10. Tab. Åbn hurtigt flere apps side om side, så du kan se dine yndlingshows, mens du chatter med venner online. Begynd at spille de mest krævende spiltitler og tjekke en e-mail i mellemtiden.

Denne Samsung Tablet 10. anmeldelser Glorify sin store forarbejdning DROWESS, der er bragt til dig af en 1. GHz, Exynos 7870 Quad Core Processor. 3GB RAM-modulet forbedrer yderligere denne kapacitet og giver dig mulighed for at køre forskellige apps samtidigt uden at tage en vejafgift på systemets respons. Enheden huser et 7300mAh Li ion batteri, der giver op til 13 timers forlænget oppetid.

Vigtig

Samsung tilbyder Galaxy S9 tradein muligheder for Singapore kunder

Samsung tilbyder Galaxy S9 tradein muligheder for Singapore kunder

Shop Eksklusiv Samsung Handel Up Tidsbegrænset tilbud Kun på din favorit Brands med Challenger. Vælg mellem 300 mærker. Find de nyeste lancerer. Din One Stop Shop for Tech Gadgets.

OfficialDr. én Din komplet mobil løsning

OfficialDr. én Din komplet mobil løsning

samsung masterkode af samsung mobil. wsted på Samsung S3500. hvis password på samsung mobil er tabt, så kan du nulstille den ved hjælp hovedadgangskode.

Denne browser understøttes ikke længere

Denne browser understøttes ikke længere

Denne browser understøttes ikke længere

Sådan Softwareopdatering Samsung Galaxy S4 Sprint Android-telefon

Sådan Softwareopdatering Samsung Galaxy S4 Sprint Android-telefon

Dens anbefales, at du opdaterer din tablet med den nyeste software, som producenten korrigerer hele tiden fejl. Dens en god ide at sikkerhedskopiere hukommelsen først. Før du kan opdatere din tablets software, skal du oprette din tablet til internettet.

Hvordan kan jeg foretage videoopkald fra min tv-apparat

Hvordan kan jeg foretage videoopkald fra min tv-apparat

En Roundup af de bedste video ringer apps, der fungerer uanset hvilken enhed du ejer.

Samsung Visual Voicemail S20 App

Samsung Visual Voicemail S20 App

Lær hvordan du får adgang Visual Voicemail på Samsung Galaxy S 4G. Gå til Change hilsen Skift adgangskode Lyt til voicemail-beskeder Opsætning Visual Voicemail VVM Sluk Chang

Webcontactus.com Find Forretningskontaktoplysninger

Webcontactus.com Find Forretningskontaktoplysninger

Samsung Voicemail Password Nulst informationen omkring det vil være tilgængelige her. Brugere kan søge og få adgang til alle anbefalede login-sider gratis.

Hvordan opsætter jeg voicemail på nye Galaxy A10e

Hvordan opsætter jeg voicemail på nye Galaxy A10e

Sådan Setup Voicemail på Samsung Galaxy A11, hvordan du slår voicemail på Samsung A01 hvordan du ændrer voicemail på Samsung A01 Core I denne artikel, vi Sådan Setup Voicemail på Samsung Galaxy A11, hvordan du slår voicemail på Samsung A01 hvordan forandring voicemail på Samsung A01 Core I denne artikel vil vi b

Adgang voicemail

Adgang voicemail

Med ingen kontrakt eller et tilsagn, Tre forudbetale tilbud, du stor værdi tilslutningsmuligheder fra kun 15 per måned og Irelands kun 5G planer.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.