Galaxy Tab A7, 64 GB, mørkegrå

Samsung Galaxy Tab A7

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Oprettet med 10. Wuxga + display, Quad Højttalere drevet af Dolby Atmos Technology og et 7.040mAh batteri, giver Samsungs Galaxy Tab A7 en meget bærbar og sjov oplevelse, uanset om du kontrollerer dine sociale medier eller streamer din favorit film.

Tilslutning af dine andre enheder Indbygget Wi-Fi gør det nemt at tilslutte Galaxy Tab A7 til internettet, mens Bluetooth 5. kan hjælpe med at sende data trådløst mellem enheder. USB-porten giver mulighed for hurtig dataoverførsel og den praktiske 3. mm hovedtelefonstik betyder, at der ikke er behov for at jage efter en adapter, du er helt indstillet til at rocke ud.

Vi kan hjælpe dig med at få oprettet vores specialist i butikspartnere kan hjælpe dig med at blive oprettet på din nye enhed med det samme. Vi kan hjælpe med alt fra at overføre personlige data fra din gamle enhed for at oprette eventuelle vigtige funktioner.

Produkt Specifikationer

Gratis på ordrer over £ 30, £ 2, hvis du bruger mindre. Vælg en samlingsdag ved kassen, næste dag tilgængelig på nogle steder. Tilgængelig på Waitrose, udvalgte John Lewis butikker, co-op grene, shell stationer og booths butikker

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

* Alle funktionaliteter, funktioner, specifikationer og andre produktoplysninger, der findes i dette dokument, herunder, men ikke begrænset til, fordelene, design, prissætning, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og evner i produktet kan ændres uden varsel .

Vælg et land

Med et slank design, et levende underholdningssystem og enestående præstation, er den nye Galaxy Tab A7 en stilfuld ny ledsager til dit liv. Dyk hoved-først i de ting, du elsker, og nemt del dine yndlingsmomenter. Lær, udforske, forbinde og blive inspireret.

Nøglefunktioner

Galaxy Tab A7 er bygget til at imponere "en sand hoved-turner, der giver store fordybende oplevelser. Med smuk symmetri og en tykkelse på kun 7mm, har den et sofistikeret metaldesign i tre farver, mørkegrå, sølv og guld og en symmetrisk bezel hele vejen rundt.

Ingen filmbilletter nødvendige

Med en verden af ​​indhold lige ved hånden, er alt hvad du behøver en tablet med en stor skærm og smukt rig lyd. Og nu kan du få det, med en bred og dynamisk 10. "Display og Dolby Atmos surround Sound Pumping fra Quad Højttalere. Tag dit indhold til livet ligesom et teater.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Hong Kong Set

Store mere af, hvad du elsker

Galaxy Tab A7 leveres med 32 GB opbevaring indbygget til alle dine højopløsnings videoer, fotos og filer. Du kan derefter udvide det med et microSD-kort til endnu mere opbevaring â € "op til 1TB. Gem mere af, hvad du elsker og sletter mindre.

Vis dine øjne lidt kærlighed

Hvis skærmtiden gør dig træt, prøv mørk tilstand for at reducere øjenstammen. Uanset om du lader den til eller bare bruge det før sengetid, vil dine øjne tak. Mørk tilstand selv hjælper med at spare batteri. Du skal blot trykke på tænd / sluk-kontakten i Quick-panelet.

Et kamera til at fange dine levende øjeblikke

Galaxy Tab A7 kameraet er klar til at indfange og dele din øjeblik. Uanset om du søger at tage flotte portrætter eller betagende natur, denne enhed er du dækket. Med en 8MP Main kamera, dine minder forblive levende, lyse og klare.

Dine øjeblikke, deles i et øjeblik

Dele indhold skal være hurtigt og enkelt. Galaxy Tab A7 kan du nemt tilslutte og dele hver familie medlemmer billeder, påmindelser, noter og kalenderbegivenheder. Nu du er et skridt tættere på at bringe alle sammen.

Lad ikke placering krampe din øjeblik

Galaxy Tab A7 synkroniserer din Galaxy smartphone, så du aldrig glip af et opkald eller sms, når det kommer i Så du er aldrig ud af løkken.. Når du er uden for Wi-Fi, Automatisk Hotspot har du dækket. Sikker tilslutte din Galaxy smartphone og tablet til at dele data nemt.

Auto-hotspot

* Auto Hotspot funktion er kun tilgængelig mellem Samsung smartphones og Samsung tablets, der kører Android 10 eller højere ** Auto Hotspot kræver begge enheder, der skal tilsluttes til den samme Samsung-konto *** Tilgængeligheden af ​​mobile hotspot kan variere med fragtmand.. politik.

Call & tekst på andre enheder

* Ring & tekst på andre enheder funktion understøttes mellem Samsung-enheder, der kører Android P og med 3GB RAM og derover. Service-funktion udrulning dato kan variere fra område til område, transportør og enhed. ** Ring & tekst på andre enheder funktion kræver begge enheder, der skal tilsluttes til den samme Samsung-konto og anordninger behøver i første omgang parret i indstillingerne for automatisk tilslutning.

Beskyt dit køb

Din nye vindue til verden. Med et slankt design, et pulserende underholdningssystem, og fantastiske præstationer, den nye Galaxy Tab A7 er en stilfuld ny følgesvend for dit liv. Dyk hoved-først i de ting, du elsker, og nemt del dine yndlingsmomenter. Lær, udforske, forbinde og blive inspireret.

Opbevares mere af, hvad du loveWith 32GB lagerplads bygget i til alle dine hi-opløsning videoer, fotos og filer. Du kan derefter udvide det med et microSD-kort for endnu mere lagerplads â €”op til 1TB4. Store mere du elsker og slette mindre.

Call & tekst på andre devicesSync med din Galaxy smartphone til aldrig glip af et opkald eller sms 5,6. Så du er aldrig ud af løkken. Når du er uden for Wi-Fi, Automatisk Hotspot har du dækket. Sikker tilslutte din Galaxy smartphone og tablet til at dele data nemt. 7, 8, 9

Designet til at holde dine børns første digitale skridt safeSamsung Børn hjælper forældre får deres børn i gang på deres digitale rejse på en sikker måde, med mulighed for at angive begrænsninger for afspilningstider, apps og kontakter. Det tilbyder endda brugsrapporter så du kan se deres aktivitet. Du skal blot trykke på Samsung børn i Quick-panelet til at starte.

Gratis landsdækkende levering er tilgængelig for alle mobile og tilbehør ordrer. Vores partner CourierPost vil levere din ordre på en til tre arbejdsdage. Landdistrikterne adresser kan tage op til fem arbejdsdage. CourierPost levere til enhver gade, landlige adresse eller postboks i New Zealand. CourierPost altid bede om en underskrift på levering. Hvis ingen er til rådighed til at underskrive for din ordre, vil de efterlade et kort til Call.

Få mere når du er med Spark. Få et godt tilbud på Spotify Premium eller tilføje på underholdning såsom Spark Sport og Neon. Tjek, hvad der allerede er inkluderet i din plan for at sikre du er at få mest muligt ud af det.

Galaxy Tab A7 leveres med 32 GB lagerplads indbygget for alle dine hi-opløsning videoer, fotos og filer. Du kan derefter udvide det med et microSD-kort til endnu mere opbevaring â € "op til 1TB. Opbevar mere indhold, du elsker og slette mindre.

Vælg en farve

Ved at fortsætte, youre begå for at betale for både enheden og en data plan for hver måned af din 12, 24 eller 36 måneders betaling sigt. Hvis du annullerer, skal du udbetale din enhed som en betaling på det tidspunkt, du forlader. Venligst omhyggeligt gennemgå din valg for at sikre du er i stand til at opfylde alle betaling forpligtelser .

Tilføj en plan

Watch, leg, og forbinde med slanke, letvægts Galaxy Tab A7. Made for underholdning, det er udstyret med en ultra-widescreen skærm og Dolby Atmos surround sound-højttalere, der fuldt ud fordybe dig i handlingen på skærmen. Hold forbindelsen til venner og familie på afstand med et landskab-orienterede, front vender kamera, der lader dig tage opkald midt-episode, ingen repositionering påkrævet. Og med sin hurtige processor, langtidsholdbare batteri, og robust opbevaring, kan du streame, gennemse og lytte uden at springe et slag over.

Samsung Galaxy Tab et bogbind tastatur

Straks falde i på projekter med det slanke, minimalistisk design af denne bog cover tastatur. Dens struktureret overflade og let, foldbar build gør det let at transportere og arbejde fra en hvilken som helst vinkel.

microsoft

55A stjerner, 216 produkt ratings44Â Stjerner, 34 produkt ratings33Â Stjerner, 7 produkt ratings22Â Stjerner, 2 produkt ratings11Â Stjerner, 8 produktbedømmelser

267 produkt ratings 4. gennemsnit baseret på 267 produkt ratings55Â Stjerner, 216 produkt ratings44Â Stjerner, 34 produkt ratings33Â Stjerner, 7 produkt ratings22Â Stjerner, 2 produkt ratings11Â Stjerner, 8 produkt ratingsSee alle 219 anmeldelser

Produktegenskaber

Det er ikke kun på skærmen, der er bygget til dine foretrukne film og viser en € ”du har fået Dolby Atmos lyd. Det er den samme teknologi, der anvendes i biografer, så du har fået en ordentlig surround sound for hver sang eller soundtrack .

Bemærk venligst: Vi fortsætter med at fungere online under COVID-19-krisen, men på grund af høj efterspørgsel, vores leveringstider måske længere end normalt. Vær venlig at bære med os, godt få dine ordrer til dig så hurtigt som muligt.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Kør Samsung Cloud i distractionfree vindue, styre flere Samsung Cloud-konti nemt og meget meget mere med den uofficielle Samsung Cloud desktop app til MacOS, Windows og Linux på WebCatalog.

Samsung Øger Customer Care Touchpoints Overalt i U..

Samsung Øger Customer Care Touchpoints Overalt i U..

Officiel Android Hjælp til hvor du kan finde tips og tutorials om brug Android og andre svar på ofte stillede spørgsmål.

Samsung Presenta el nuevo Galaxy A52S 5G las especificaciones

Samsung Presenta el nuevo Galaxy A52S 5G las especificaciones

En el stå de Samsung del pasado Mobile World Congress MWC de Barcelona, ​​la compaa coreana udstilli una Vitrina con todos los Modelos de la gama Galaxy. De un vistazo ...

Sådan slukker du nødvarsler på Galaxy Note 8

Sådan slukker du nødvarsler på Galaxy Note 8

Jeg vil gerne finde ud af, hvordan du slukker lyden til nødsituationer. Det går ud på arbejde eller midt om natten. Jeg kan stadig få oplysningerne her ...

Sådan Hard Reset Samsung Galaxy Note 3 uden at miste data

Sådan Hard Reset Samsung Galaxy Note 3 uden at miste data

En hårdt genstart er også kendt som en hård nulstilling eller en fabriksdata nulstilling til Samsung Galaxy Bemærk. Den hårde genstart returnerer galaksen note til originale fabriksindstillinger og software. Alle applikationer, du har installeret, samt dine e-mail- og opbevaringskonti, slettes fra telefonen, når den hårde nulstilling er ...

Master Reset kode for Alle Samsung Mobiltelefoner hard reset på Samsung Tastatur Telefoner for GSM

Master Reset kode for Alle Samsung Mobiltelefoner hard reset på Samsung Tastatur Telefoner for GSM

Lær at mester nulstille Samsung Galaxy GRAND Prime hjælp af menuen eller hardware nøgler. n denne Pagemaster nulstilles fra indstillinger menuMaster nulstille med hardware keysSoft nulstille med hardware keysMaster

Sådan Reset En Samsung Flip Phone Uden Password 2021 Sådan Unlocked

Sådan Reset En Samsung Flip Phone Uden Password 2021 Sådan Unlocked

Komplet guide om Hard reset Samsung Galaxy C8 Android-telefon uden adgangskode eller mønster lås. Også kender Factory reset og software.

Du skal muligvis opdatere din browser

Du skal muligvis opdatere din browser

Se alle Samsung Sports ure og fitness trackers som Galaxy Fit 2, Galaxy Fit Galaxy Fite med deres specifikationer, design, funktioner.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.