Kom godt i gang med Samsung S21 5G den latterlige enkle guide til ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung-telefoner dominerer Android-markedet på grund af mange grunde undtagen Bloatware eller Junk Apps. For et par år siden skiftede Samsung til en ny UI AKA en UI. Og siden da forbedrede det sig meget på ydeevnen og brugergrænsefladen. Men når det kommer til forudinstallerede apps, har den ene UI en flok af dem. Disse er for det meste Samsung Stock Apps og andre apps, som de fleste brugere ikke selv bruger. Hvis du også vil fjerne sådanne apps, skal du kontrollere listen over Samsung Bloatware Safe for at fjerne.

Tilføjelse af disse apps Som standard er en indtjeningskilde til OEM'er, da virksomheder som Netflix betaler dem for at indbyggede deres apps. Og det større problem for brugerne er ikke afinstalleret mulighed for mange af disse apps. Men der er måder at fjerne Bloatware fra Android-telefoner, herunder Samsung. Nej, du behøver ikke at rod din telefon for at fjerne disse apps.

Og når du finder ud af en måde at afinstallere Bloatware fra Samsung, skal du finde apps, som du sikkert kan fjerne uden at skade din telefon. Der kunne være nogle apps, som du mener, at du ikke er nyttig, men det bruges i baggrunden for at støtte forskellige aktiviteter. Bare rolig, da vi har en lang liste over Samsung Bloatware, som du kan afinstallere fra din enhed.

Liste over Samsung Bloatware sikkert at fjerne

Du har måske bemærket nye apps installeret på egen hånd efter opdatering af din telefon. Dette skyldes, at APK-filer gemt i opdateringsfiler, og disse apps bliver installeret, når opdateringsprocessen er afsluttet.

Det er ikke kun Samsung, men de fleste af virksomhederne sætter nogle apps, som vi ikke engang bruger. Men mængden af ​​sådanne apps har været stigende på Samsung-telefoner, især Samsungs egne tjenester. Og da de fleste brugere foretrækker Google Apps, er disse serviceapplikationer et affald og optager et stort rum på telefonen. Med dette er sagt, er en anden grund til at fjerne Bloatware fra din telefon at frigøre plads på din telefon. Her er nogle få grunde til at slette Samsung Bloatware.

Fordele ved at fjerne Bloatware fra Samsung-telefoner

Lad os nu se de apps, der er sikre at fjerne fra din Samsung-telefon. Husk at Samsung kan indeholde flere nye apps senere på deres telefoner, så nogle apps kan mangle fra listen. Men vi vil forsøge at opdatere listen regelmæssigt. Nogle af apps fra listen må ikke være der på din enhed, da den varierer efter region.

Bemærk: Hvis du har nogen tvivl om, at afinstallere en bestemt app vil påvirke din enhed, kan du teste det ved at deaktivere det i et par dage. Og hvis du ikke ser noget problem, kan du afinstallere det. Også nogle apps fra listen kan være nyttige for dig afhængigt af regionen og brugen.

Samsung telefon apps, der er sikre at fjerne:

Sådan Afinstaller Bloatware: Hvis du bruger ADB til at fjerne eller afinstallere apps fra Samsung-telefoner, er det godt. Men hvis du ikke er opmærksom på afinstallationsprocessen, kan du tjekke vores detaljerede vejledning her.

Nu kommer nu til nogle tips og tricks, du kan bruge, mens du fjerner Bloatware fra din Samsung-enhed. Som du ved, fortsætter Samsung Store med at vise meddelelser og foreslår apps at installere, der ikke er til din brug. Så hvis du også er irriteret med disse affaldsmeddelelser, kan du følge dette tip for at deaktivere dem. Selvfølgelig kan du afinstallere det, men hvis du beslutter dig for at holde det, kan du følge disse trin.

Stop Galaxy Store Forslag:

Hvis du nogensinde har opdateret Galaxy Store-appen, skal du nulstille Galaxy Store-appen eller nulstille din enhed, sørg for at åbne Galaxy Store og fjerne markeringen af ​​alle de foreslåede apps. Og når du klikker på Fortsæt, vil den bede om at sætte sprog. Sammen med sprog finder du også anbefalingsmuligheden, så fjern markeringen også, og klik på Udført.

Stop telefon fra installation af apps under opdatering:

Så det er alt på listen over Samsung Bloatware, der er sikre at fjerne. Vi har også medtaget nogle tips, som du kan følge for at stoppe de irriterende meddelelser og autoinstallation af Bloatware. Hvis vi savnede Bloatware, som kan fjernes uden problemer, er du velkommen til at dele med os i kommentarafsnittet. Jeg håber du finder denne artikel nyttig. Del det med dine venner, der ønsker at fjerne ubrugte apps fra deres Samsung-telefoner.

Ashutosh er en spil elsker og tech entusiast, han kan lide at hjælpe andre ved at sende løsninger vedrørende Windows og Android operativsystemer problemer. Han nyder film og spil i sine gratis timer.

Samsung telefoner og galakse faner leveres med masser af forudinstallerede apps, hvoraf mange er ubrugelige for slutbrugeren. Sådanne apps kaldes Bloatware, og fordi de er installeret som systemapps, forbliver Afinstaller-indstillingen for dem ikke utilgængelige. Nedenfor er en stor liste over Samsung Bloatware, der er sikkert at fjerne. Da der ikke er noget bloat fjernelse værktøj, der er tilgængeligt derude, så se også, hvordan vi kan deaktivere og afinstallere systemapps uden rod ved hjælp af ADB-kommandoer. Der plejede at være et Android Debloater værktøj, men det virker ikke med Android 10.

Det betyder ikke noget af de følgende Samsung-enheder, du ejer, det skal være fyldt med Bloatware. Hvis du ejer en rodfæstet Samsung-telefon, kan du prøve apps som System App Remover og Bloatware Remover for at slippe af med ubrugelige systemapps uden at bruge en pc. Nedenfor er en liste over Samsung-enheder, som du kan finde de apps, der er angivet nedenfor.

Hvorfor dejer din Samsung Device?

Min Samsung Galaxy Note 10 Plus og Galaxy S20 havde henholdsvis 127 og 132 forudinstallerede apps out-of the-boks. Størstedelen af ​​disse apps er blot junk, der fortjener at blive rengjort. Ved at afinstallere sådanne apps kan du få en renere app skuffe, gemme data og rum og have en hurtigere oplevelse.

Find app pakke navn

Du kan finde nogle gode apps i Google Play-butikken, der kan hjælpe dig med at finde app-pakkenavne. App Inspector, Package Browser, Package Name Viewer 2., og Apps Inspector er nogle værdige muligheder, som du bør prøve.

For at gøre dit job nemmere har jeg udarbejdet en liste over Safe-to-Fjern apps på din Samsung-enhed. De forudinstallerede apps, der er angivet nedenfor, findes på Galaxy S9, S10, S20, note 10 og Galaxy Note 20. De fleste af dem er almindelige Samsung-apps, der findes på alle Galaxy-telefoner og faner af den koreanske gigantiske.

ADVARSEL: Bemærk, at listen over Safe-to-Fjern forudinstallerede apps, der er nævnt nedenfor, er komplet i sig selv. Derfor indeholder de også nogle vigtige systemapps, der skal deaktiveres eller afinstalleres meget omhyggeligt. Hvis du for eksempel sletter apps som Samsung One UI Launcher eller Samsung-tastaturet, skal du først installere tredjeparts alternativer til disse apps først.

Android Bloatware på Samsung Devices

Ikke alle forudinstallerede apps på din smartphone vil være til brug for dig. Ved at fjerne apps, du ikke vil have eller har brug for, kan du være i stand til at forbedre din telefons ydeevne og frigøre lagerplads. Apps, du ikke har brug for, men kan ikke afinstallere hedder Bloatware. Med vores tips kan du slette, fjerne, deaktivere eller i det mindste skjule forudinstallerede apps og bloatware.

Hvad er Bloatware?

Bloatware er kommerciel software, der er forudinstalleret på en enhed af producenten, uanset om det er nyttigt eller ej, og har tendens til at spilde hukommelse og ressourcer. Mens nogle af disse apps kan være nyttige, sidder de fleste af dem simpelthen der op på lagerplads og i nogle tilfælde påvirker udførelsen af ​​din telefon.

De fleste brugere aldrig røre mange forudinstallerede apps på deres nye telefon, men snarere end at forlade dem der spilder dyrebare computing power og sænke din telefon, det er bedst at fjerne eller i det mindste deaktivere dem. Imidlertid er fjernelse af nogle forudinstallerede apps ikke en straight forward-procedure, da mange af dem kommer bages i operativsystemet. Mens der ikke er nogen universal bloatware remover, vil denne vejledning tage et kig på nogle af de metoder, du muligvis kan bruge til at slette forudinstallerede apps på Android.

Afinstalling vs invaliderende blootware

Spekulerer på, hvordan du afinstallerer apps på Android, der ikke afinstallerer? Nå, Â sandheden bliver fortalt, du har i det væsentlige to muligheder - når det kommer til sådanne apps. Deaktivere dem eller afinstallere dem. Begge har deres fordele og ulemper, men hvad er forskellene? Afinstallation af Bloatware er jo mere drastisk af de to muligheder, og involverer fuldstændigt at fjerne filerne fra din enhed. Mens dette er den bedste måde at sikre, at appen ikke generer dig mere, er det risikabelt, da det kan medføre problemer længere nede på linjen, hvis nogle af disse filer er nødvendige.

Deaktivering af Bloatware er meget mere risikofri. Det vil sikre, at appen ikke tager værdifuld ram ved at køre i baggrunden, men det betyder også, at appen ikke er virkelig 'gået' i den forstand, at det er, hvis du har afinstalleret det. Afhængigt af appen og din enhed er valget mellem at afinstallere og deaktivere visse apps måske ikke dine til at gøre alligevel. Lad os tage et kig på begge tilgange.

Deaktivering af Bloatware: Generel vejledning

Dybest set, hvad der skal gøres er at finde den app, du ønsker at deaktivere i denne liste. Tryk på appen og kontroller, om du har mulighed for at 'deaktivere' dem. Du vil også bemærke, at nogle apps på listen ikke får en 'Afinstaller' mulighed.

Eller hvis du bruger en tredjeparts app til e-mails, kan du gøre standard e-mail-appen på Android forsvinde. Når du deaktiverer en app, advarer systemet dig om, at nogle programmer måske ikke fungerer korrekt bagefter. Dette refererer til apps, der stoler på den pågældende app for at fungere normalt.

Skal du ændre dit sind, kan du vende tilbage til applisten og vende processen igen. Hver app vil fortsat blive opført der, selvom det er usynligt i App Drawer. Selvom layoutet kan variere lidt afhængigt af producentens OS, er processen meget ens på de fleste smartphones. Under. Du kan lære, hvor nemt det er at afinstallere Samsung Apps.

Sådan slettes apps på Samsung-telefoner

For at demonstrere det, lad os prøve at fjerne Samsung GRATIS app. Samsung Free er en Google Opdag alternativ -Another-app Du vil måske slippe af med-Â ansvarlig for at præsentere dig med nyheder, der unødigt spiser ressourcer og data. Mens du ikke kan afinstallere Samsung GRATIS, kan du nemt deaktivere det:

Det kan være frustrerende, når du virkelig vil slette apps på Android, men systemet lader dig kun deaktivere det. Hvis du virkelig ved, hvad du laver, er der en måde at få fuldstændig kontrol over din telefons software.

Afinstaller og deaktiver standard Google Apps

Android er et netværk af flere softwarekomponenter og apps. Nogle af disse apps bliver overflødig Hvis du vælger at bruge et alternativ. Resultatet er efter et stykke tid dødvægt i systemet. Heres en liste over de standardapplikationer, der kan være sikkert deaktiveret, når du har oprettet et alternativ:

Apps og app ID

En gang deaktiveret, forsvinder apps fra din app-skuffe, stop med at modtage opdateringer og ikke længere køre lydløst i baggrunden. Derudover vil alle apps, der afhænger af den handicappede app, stoppe med at arbejde. Skulle du deaktivere Google Play-tjenester, vil flere system apps gå ned og mere end sandsynligt, Â et par apps, der ikke er direkte relateret til Google, vil begynde at opføre sig uregelmæssigt.

Det er derfor vigtigt at have en pålideligt undersøgt liste over apps, der ikke forårsager sikkerhedsskader, når du deaktiverer dem. Ovenstående liste er ufuldstændig og vil forblive den måde uden din hjælp. Derfor inviterer vi dig til at dele dine oplevelser med deaktiveret apps i kommentarerne.

Afinstaller tonsvis af apps

Vi er alle skyldige i at være mindst lidt doven når det kommer til at rydde op vores smartphones. Apps, som vi ikke længere bruger, kan hurtigt akkumulere ude af syne. Afinstallation af individuelle apps gennem Play Store er tidskrævende, så det er mere praktisk at fjerne en belastning på én gang. I vores vejledning har vi opsummeret Hvordan flere apps kan slettes på en gang ved hjælp af den gratis app CX File Explorer.

Der har du det, disse er de bedste måder at slette, stoppe og skjule de uønskede apps. Hvornår var sidste gang du ryddet op ad apps på din telefon? Har du spørgsmål eller forslag? Del dem med os i kommentarerne nedenfor.

Samsung har bekræftet, at den vil stoppe med at vise annoncer i standard apps herunder Samsung Vejret, Samsung betalingskanaler, og Samsung Tema. Det følger kommentarer fra sin mobil chef TM Roh i et internt rådhus møde rapporteret af Yonhap. Samsung har lavet en beslutning om at ophøre med reklame på proprietære programmer, herunder Samsung Vejret, Samsung betalingskanaler, og Samsung Tema, siger virksomheden i en erklæring givet til The Verge. Opdateringen vil være klar ved senere på året.

Vores prioritet er at levere innovative mobile erfaringer for vores forbrugere baseret på deres behov og ønsker, siger virksomheden. Vi værdi feedback fra vores brugere og fortsætte vores forpligtelse til at give dem den bedst mulige oplevelse fra vores Galaxy produkter og tjenester.

I vores gennemgang af dette års Galaxy S21 Ultra, sagde vi, det var utilgiveligt, at Samsung ville vælge at vise den form for ad thats normalt i bunden af ​​en crappy, overbelastet hjemmeside i dets standard vejr app. Ja, det været muligt at undvige eller deaktivere disse annoncer og skifte til ikke-Samsung versioner af hver app, men du bør ikke forventes at have at gøre det efter at have tilbragt $ 1.199 på et flagskib smartphone. Theyre del af grunden til, at Samsungs ellers ren One UI softwaren er begyndt at føle rodet i det forløbne år.

Vigtig

Sådan fjerner du SIM-kort fra iPhone 6 uden værktøj PCB Tool Expert

Sådan fjerner du SIM-kort fra iPhone 6 uden værktøj PCB Tool Expert

Sådan fjerner du SIM-kort fra iPhone 6 uden værktøj, hvis du ikke har et iPhone Sim Eject Tool med dig hele tiden, som de fleste af os ikke har

Apple iPhone 5s Indsæt eller fjern SIM-kort ATT

Apple iPhone 5s Indsæt eller fjern SIM-kort ATT

Lær at fjerne eller overføre SIM-kortet i din iPhone.

Sådan Lås SIM på iPhone

Sådan Lås SIM på iPhone

Her er hvordan du ændrer, aktivere eller deaktivere SIM-låsekode på din iPhone.

Sådan bruger du forældrekontrollerne på en smartphone

Sådan bruger du forældrekontrollerne på en smartphone

Lær mere med 132 spørgsmål og 122 svar til Samsung Galaxy S 5 ATT Branded 4G Cell Phone Unlocked Charcoal Black.

Website virus rengøring. Sådan fjerne malware fra din hjemmeside på egen hånd.

Website virus rengøring. Sådan fjerne malware fra din hjemmeside på egen hånd.

Denne artikel beskriver, hvordan du fjerner malware fra hjemmesiden og prevend efterfølgende infektioner på egen hånd.

Et øjeblik Tak...

Et øjeblik Tak...

Jeg har læst flere tutorials om hvordan man scanner med iPhone, men jeg kan ikke få det til at arbejde. Den app isnt stand til at finde scanneren, om jeg omdøbe min iPhone til POP med 12345678 adgangskode på den personlige hotspot, eller krea

Hvordan omdøber jeg Apple ur på iPhone

Hvordan omdøber jeg Apple ur på iPhone

Du kan være at give dit navn til hver fremmed, du ser, og du dont engang kender det. At iPhone af jeres har et navn generelt en kombination af dit fornavn og enhedens model og det udsender det til andre via AirDrop, Personal Hotspot, Bluetooth, WiFi, og andre tilslutninger. Sikker på, det nyttigt at holde din enhed navn enkel og til det punkt, men der er upsides til at ændre det.

Hvordan skal man behandle med phishing i Outlook. om.

Hvordan skal man behandle med phishing i Outlook. om.

Hvordan man kan stoppe spam e-mails uden afmeld link uønskede beskeder i din e-mail-boks fra virksomhederne. Hvad skal man gøre, når afmelde link ikke virker

Imessage Spam Reporting Support

Imessage Spam Reporting Support

Lær, hvordan du rapporterer en iMessage som spam fra fanen Ukendte afsendere i meddelelserne-appen på din iPhone.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.