Gå trådløst og tilslut aldrig et kabel til din iPhone igen

Sådan tilslutter du en Apple iOS-enhed til din computer over WiFi

Har du også brugt iCloud til at overføre billeder fra din iPhone til din computer? Har du nogensinde stødt på Eventuelle lignende problemer, mens du bruger denne måde til at downloade fotos, der er skudt på din iPhone til mappen Photo Stream? Faktisk kan jeg ikke lide denne vej. På den ene side skal jeg tænde iCloud på min iPhone og installere iCloud-kontrolpanel på min computer. Selv om der er klare instruktioner for at oprette iCloud på Computer og Idevice, tror jeg stadig, at det er for ubelejligt . På den anden side, da du skal logge på din iCloud-konto med det samme Apple ID, er denne måde begrænset til kun at overføre billeder blandt dine egne idevices og computere. Desuden kan billederne kun opbevares i mappen Photo Stream i 30 dage. Du skal gemme dem til en anden mappe for at holde dem på din computer eller enhed for evigt.

Er der en nemmere og hurtigere måde at få iPhone-fotos overført til computer? IOS app trådløs overførsel app kommer til at hjælpe. Det er klogt, idet det drager fuld fordel af Wi-Fi-netværk for at overføre billeder mellem iPhone og computer. Det kræver kun, at du har din iPhone og computer, der er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.

Overfør iPhone-fotos til computer trådløst

Tilslutning af din iPhone til din computer via iTunes Multimedia Management-softwaren giver dig mulighed for at overføre musik, videoer, fotos og andre data mellem enheden og din pc. Fra version 10. i iTunes kan en trådløs forbindelse etableres mellem din iPhone og pc, så du kan udføre en fuld Synkronisering og sikkerhedskopi af dine enheder indhold og indstillinger via et Wi-Fi-netværk. Et USB-kabel er påkrævet for at oprette Wi-Fi-synkronisering første gang, hvorefter en trådløs forbindelse kan etableres, når din iPhone og pc er tilsluttet det samme netværk.

Trin 4check synkroniseringen med denne iPhone over Wi-Fi-boks i afsnittet Indstillinger, og klik derefter på knappen Anvend. Tillad en fuld Synkronisering for at finde sted før frakobling iPhone. Du kan nu oprette en trådløs forbindelse mellem iPhone og pc, når de er tilsluttet det samme netværk.

Vi ved alle, iOS er et af de sikreste mobile operativsystem, der er tilgængeligt nu, og men som for sikkerhedsårsagen er det ikke fleksibelt og tilpasset som som Android. Da jeg først begynder at bruge iPad, var jeg virkelig imponeret over sin hastighed og iOS økosystem og det eneste, der Frustreret Me var de tilgængelige filoverførselsindstillinger i iPad.

I Android er mange muligheder tilgængelige for at overføre filer, og jeg mest glade for at overføre filer trådløst mellem Android og PC, men desværre fungerede disse metoder ikke som forventet i iPad. Så efter en vis søgning er disse nogle af arbejdsmetoderne til at gøre trådløs filoverførsel mellem pc og iPad eller iPhone.

Måske kender du allerede disse metoder, denne liste er for iOS nybegyndere, der var bekendt med Avid-platformens lethed og ser en måde at sende filer trådløst fra pc til iPad og iPhone.

VLC.

VLC er en af ​​de mustes installerede vigtige apps til iPad. Du kender kun VLC som medieafspiller. Men hvad du ikke ved, er med denne brugere Favorite Media Player, kan du nemt starte en trådløs filoverførsel fra pc til iPad. Denne trådløse filoverførselsfunktion er kun tilgængelig for VLC til iPad og i pc, du behøver kun en browser â € "enten krom eller firefox eller safari eller andre til at starte overførselsprocessen. Med VLC overfører du også filer til computeren fra iPad trådløst.

2. ​​Tilslut derefter din iPad og computer til samme netværk. Du kan enten forbinde dem begge med et mobil hotspot eller Wi-Fi. Bare husk, begge burde have forbindelse til det samme internetnetværk. Og ikke bekymre dig, de vil ikke udstøde din dataplan.

6. Klik blot på knappen + på skærmen, og gennemse filerne i din pc, som du vil kopiere til iPad. Du kan også vælge flere filer, der skal overføres fra pc til iPad. Du kan se fremskridt med trådløs filoverførsel mellem pc og iPad på skærmen.

Faktisk vil kun videofiler vises på downloadfiler sektionen i browservinduer, så det er ikke muligt at overføre andre filer fra iPad til pc. Men du kan overføre nogen form for filer fra pc til iPad uden at bruge et USB-kabel ved hjælp af denne metode.

Dokumenter

Dokumenter er en af ​​â € "måske den eneste bedste tredjeparts filhåndtering app til iOS-enheder. Det kommer med nogle gode funktioner som en indbygget browser med VPN-support og download kapacitet og Wi-Fi-filoverførsel â € "at vi skal diskutere nu. I modsætning til andre filforvaltere til iPhone og iPad, er dokumenter, der kun kommer med trådløs filoverførselsfunktion til iOS.

I VLC kan du kun gøre trådløs filoverførsel mellem PC og iPad â € ", men ved hjælp af dokumenter Filhåndtering kan du gøre trådløs filoverførsel fra pc til iPhone og pc til iPad og omvendt. Så du kan bruge denne app til trådløs filoverførsel i både iPhone og iPad. Med dokumenter kan du overføre nogen form for filer, og som det er en File Manager-app, kan du åbne en fil inde i selve dokumenter uden at bruge nogen anden app.

5. Her kan du se, at computeren beder om 4-cifret verifikationskode. Indtast koden, du ser på din iOS-enhed. Du kan også vælge Vis QR-kode for at scanne indstillingen i browservinduer og scanne den med dit iOS-enhedskamera for at etablere forbindelsen.

6. Da forbindelsen er etableret, kan du nu øjeblikkeligt overføre filer mellem iPad eller iPhone og PC trådløst. Bare tryk på Upload eller træk og slip filerne i din browser for at begynde at overføre filer fra pc til iPad eller iPhone.

iTunes Sync over Wi-Fi

iTunes betragtes ofte som et clunky og gammelt program, men mange mennesker bruger stadig det og endda som det til overførsel af data frem og tilbage. Hvis du stadig foretrækker at bruge iTunes til Synkroniser indhold, det er fint â € "iTunes faktisk synkronisere med din iPhone helt trådløst.

For at gøre dette skal du først tilslutte din iPhone til din computer med sin USB-kabel - Ja, du skal bruge et kabel, men kun en gang for at sætte tingene op. Du kan derefter gå ind i iTunes, se på informationsoplysningerne i iTunes, og kontrollere fanen Egenskaber. Du vil se en option med navnet Sync med denne iPhone over Wi-Fi, som du skal klikke for at aktivere. Når du har gjort, vil din iPhone og iTunes-softwaren på din computer automatisk synkronisere over dit Wi-Fi-netværk.

Dette vil automatisk ske, når din iPhone oplades, når iTunes er åben på din computer, og når begge enheder er på samme Wi-Fi-netværk. Når forbindelsen er etableret trådløst, kan du klikke på enhedens navn i iTunes Brug mulighederne der for at vælge hvilke synkronisere.

iCloud Drive, Dropbox, Google Drive, Oneedrive, og mere

æbler egen iCloud-drev er nu integreret i IOS og Mac OS X 10. 0 Yosemite, og endda tilgængelig til download som en del af iCloud-softwaren til Windows-pc'er. Andre Cloud Storage Services ligesom Dropbox, Oneedrive og Google Drive er også tilgængelige på iOS, og de kan endda integrere mere med systemet takket være iOS 8s nye udvidelsessystem.

Disse tjenester giver dig mulighed for hurtigt at flytte filer mellem din iPhone og computer eller mellem de andre enheder, du ejer. Dump nogle filer i mappen på din computer, og de vil være tilgængelige på den relevante app på din iPhone. Upload nogle filer til tjenesten fra din iPhone, og de bliver automatisk Synkroniser D til din computer. I stedet for at skifte dokumenter frem og tilbage via et USB-kabel eller med iTunes, er dette ofte den mest bekvemme måde at flytte filer mellem enheder.

iCloud fotobibliotek

æbler iOS 8 tilføjede også A-funktion ved navn iCloud fotobibliotek, som uploader alle billederne og endda skærmbilleder, du tager på din iPhone til din iCloud-konto på æbler servere. Du kan derefter få adgang til billederne på din computer ved hjælp af IPhoto-appen på en Mac eller ICLOUD Photo Library-funktionen indbygget i iCloud-softwaren til Windows. Dette giver dig mulighed for at flytte billeder og skærmbilleder til din computer â € "eller bare se dem derfra - uden at udføre en gammel skole kamera-import eller foto-overførsel fra din iPhone til din computer.

iPhone software opdateringer

Mange mennesker udfører stadig iPhone-softwareopdateringer med iTunes, som ofte kan være en god ide â € "og var tidligere obligatorisk. Downloading og udførelse af en IOS-operativsystemopdatering med iTunes kræver betydeligt mindre plads på din telefon, så det er nyttigt, hvis din telefoner opbevaring er crammed med indhold, og du vil ikke slette noget. Dette er især nyttigt, hvis du har en af ​​Baseline 16 GB iPhones, som bare ikke har nok lagerplads til moderne apps, medier og â € "Ja â €" iOS-opdateringer.

Men du behøver virkelig ikke bruge iTunes, hvis du ikke vil. For flere udgivelser har du været i stand til at opdatere softwaren direkte på din iPhone uden at forbinde den til en computer. Bare gå til Indstillinger> Generelt> Software Updateâ på din iPhone.

IPhones har ikke indbygget trådløs opladningshardware, men det kan afhjælpes, hvis du virkelig vil have trådløs opladning. Du kan købe en speciel iPhone-etui med trådløs opladningshardware indbygget og placere den på din iPhone. Når du derefter placerer iPhone på en kompatibel trådløs oplader, opkræver det trådløst â € "enkelt! Hvis du er interesseret i trådløs opladning, men også vil bruge en iPhone, er dette din eneste mulighed for at bruge begge dele.

Eller bedre endnu, overvej bare at få en dock. Nuværende trådløse charmeringsteknologier kræver, at du alligevel angiver din telefon på et ret specifikt sted, så du kan lige så godt bare sætte det ned i en dock. Du behøver ikke at rodde med et kabel, og du får hurtigere opladning â € "Theres også ikke noget særligt tilfælde påkrævet!

Trådløse hovedtelefoner

Du kan også få trådløse hovedtelefoner for at undgå at have deres kabler blive sammenflettet i lommen eller tasken. Pick up et par trådløse Bluetooth-hovedtelefoner og parre dem med din iPhone til ledningsfri lyd. Du bliver nødt til at opkræve dem, så det er ulejligheden . Men takket være Bluetooth lav energi og andre ny teknologier forbedres batterilevetiden. På CES 2022 så vi en række nye Bluetooth ørepropper - helt trådløse ørepropper, der forhåbentlig vil være tilgængelige for køb i 2022.

Forvent flere ting at blive trådløse som standard, da vi bevæger os ind i fremtiden. Everyones jager det mål â € "Heck, Intel har endda ud af bærbare computere, der opkræves trådløst på CES 2022, og det er deres vision for laptops i fremtiden. En telefon, der virker helt trådløst, er endnu lettere at trække af.

Vil du vide, hvordan du overfører billeder fra iPhone til pc? Heldigvis er der flere hurtige måder at overføre billeder fra iPhone til computer. I denne artikel lærer du, hvordan du kopierer billeder fra iPhone til din Windows PC i få minutter!

Indholdsfortegnelse: Sådan overfører du billeder fra iPhone til pc

3. Sådan overføres billeder fra iPhone til pc med en USB-kabel3. Sådan importeres fra iPhone til pc ved hjælp af Windows Billeder APP3. Sådan kopieres billeder fra iPhone til pc ved hjælp af Windows AutoPlay3. Sådan får du billeder fra iPhone til computer med File Explorer / Windows Stifinder

Sådan overfører du billeder fra iPhone til pc: USB VS Wireless

En måde er at overføre billeder ved hjælp af et USB-kabel. For at overføre dine billeder på denne måde, skal du bruge dit iPhone opladerkabel. Slut den ene ende til din iPhone og den anden ende til en USB-port på din computer.

Sådan overfører du billeder fra iPhone til computer trådløst

Vælg ICLOUD Photo Library-indstillingen. Vælg derefter Download nye billeder og videoer til min pc. Hvis du vil have nye billeder og videoer til automatisk at uploade fra din pc til dit iCloud fotobibliotek, så skal du kontrollere nye billeder og videoer fra min pc.

Resumé

Bemærk at tilslutning af din enhed til touchcopy over WiFi vil være langsommere end at forbinde gennem et USB-kabel. Så hvis du har masser af musik og foto for at kopiere over brug af Touchcopy, anbefaler vi at oprette forbindelse til et USB-kabel.

Din iOS-enhed skal have været forbundet til din computer før

Hvis iPhone, iPad eller iPod Touch ikke tidligere er tilsluttet et USB-kabel til den computer, du kører TouchCopy On - TouchCopy finder du ikke enheden på et WiFi-netværk. I dette tilfælde skal du tilslutte din iOS-enhed til din computer ved hjælp af et USB-kabel.

For enheder, der bruger iOS7 eller højere, skal du trykke på tillid på din enhed for at stole på din computer. Hvis du vælger ikke at stole på den tilsluttede computer, kan du oplade din enhed, men den tilsluttede computer kan ikke få adgang til noget indhold på din enhed.

Vigtig

Smart Keyboard til iPad 9th gen iPad Air 3rd Gen DA MX3L2ZA

Smart Keyboard til iPad 9th gen iPad Air 3rd Gen DA MX3L2ZA

Køb Apple Smart Keyboard til iPad 10. Inch 8. Gen engelsk, Sort fra shopkees til den bedste pris

3G ud, 4G LTE5G klar SIMs i Globe fortæller forbrugerne til at opgradere til hurtigere forbindelse

3G ud, 4G LTE5G klar SIMs i Globe fortæller forbrugerne til at opgradere til hurtigere forbindelse

Abonner nu med den hurtigste mobile netværk hastighed tilgængeligt på landet 247 kundeservice. 5G LTE Internet planer. Eksklusive Tilbud Tilbud.

Er din enhed eller telefon 5G klar corning

Er din enhed eller telefon 5G klar corning

Nokia annoncerede i dag, at det kan opgradere sine 4G LTE-basestationer til 5G ved hjælp af en softwareændring

Sådan aktiveres din Smart SIM LTE og 5G Tech Pilipinas

Sådan aktiveres din Smart SIM LTE og 5G Tech Pilipinas

Følg denne StepbyStep-guide og lær, hvordan du konverterer IDEA 3G SIM til 4G. Lær også, hvordan du kan få dit nye 4G SIM-kort, og hvad er aktiveringsprocessen.

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Hvis du leder efter måder på, hvordan du eksporterer kontakter fra iPhone til SIM, læse denne detaljerede vejledning.

Sådan aktiverer og deaktiverer du jio viderestilling jio Opkald viderestillet 2021

Sådan aktiverer og deaktiverer du jio viderestilling jio Opkald viderestillet 2021

Ønsker du at deaktivere viderestilling på din telefon Find alle viderestilling Deaktiver koder af jio, Airtel, BSNL, og Vodafone Idea.

Jio telefonopkald videresender deaktiver kode

Jio telefonopkald videresender deaktiver kode

Sådan deaktiver du Airtel Viderestilling via USSD-koder Sådan deaktiveres Airtel Viderestilling Sådan deaktiveres Airtel Viderestilling på USSD

Alle telefon brugere bør kende disse koder

Alle telefon brugere bør kende disse koder

Hvordan man kan stoppe viderestilling på MTN, Airtel, Glo 9Mobile SIM

Sådan Stop Viderestilling af opkald

Sådan Stop Viderestilling af opkald

Lær at viderestille opkald på tmobile myTouch Q af Huawei. Gå til annullere viderestilling Viderestil alle opkald ubetingede Viderestil nogle opkald betinget annullere viderestilling

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.