Google Pixel 4a G025J

Google Pixel 4A 128GB G025J GSM Factory Unlocked 4G LTE 5. 1 i OLED display 6GB Ram, 12. MP Cameram 4G Black GA02099 Køb, bedste pris. Global Shipping.

Levering omkostninger regnemaskine

Først sparker ud med 2022s Pixel 3a og Pixel 3a XL, Google besluttede det havde brug for at ikke kun spille i top-tier flagskib telefon plads, også det ønskede at tilbyde en mere overkommelig telefon, der stadig gav dig det bedste fra Google . Den Pixel 3a forudsat en tilsvarende high-end kamera erfaring til Googles bedste telefoner og ville modtage det samme niveau af software, support, kun det ville koste omkring halvdelen af ​​prisen. Vi gennemgik Pixel 3a og elsket, hvad det havde at tilbyde med en start pris på $ 399.

Siden Pixel 3a blev anset for at være en tidlig succeshistorie i Googles kæmper Pixel virksomhed, kun en opfølgning eftersynkroniseret Pixel 4a gav mening. I slutningen af ​​2022, rygter om en Pixel 4a begyndte overfladebehandling, med de fleste i branchen rettet mod Google I / O 2022 for sin ankomst.

Er der en pixel en og en pixel en xl eller ej?

Vi tror, ​​der kan være kun en enkelt pixel 4a telefon i år, hvilket betyder, at Pixel 4a XL er blevet skåret. Der er tegn på, at Google arbejdede på både en Pixel 4a og 4a XL, men da denne historie har udviklet sig, er det kun en enkelt, mindre enhed holder belægning.

Vi mener også, at Pixel 4a bærer kodenavnet klumpfisk internt hos Google. Navnet er dukket op i kode og i appen Google Kamera sammen med andre kodenavne Redfin og brombær. Disse to sidste enheder både køre Snapdragon 765, en 5G-chip, der kunne meget vel magten Pixel 5. På den anden side, klumpfisk er en enkelt enhed, der kører Snapdragon 730, bekræftede den samme chip til at være i Pixel 4a.

Igen, vi kender alt dette om de regelmæssige Pixel 4a, men der meldte sig i vejen for en Pixel 4a XL på dette niveau. Selv når telefonen var fuldt revideret i prototype formular, så vi ikke 4a XL, kun den almindelige 4a.

Selvfølgelig, da intet er officielt endnu, og vi er simpelthen at spore lækager og tidlige stumper af information, kan dette ændre sig og Google kunne overraske os med en Pixel 4a XL. Hvis de gør, skal det se ud som enheden ovenfor, som er blevet bekræftet gennem eBay registreringer af dele til telefoner bagside. Well talk specs i en anden, men som du kan se her, ville det Pixel 4a XL har givet os en dobbelt kamera i stedet for bare en enkelt skytte på 4a. Den ekstra skærm størrelse kunne have været rart at have også.

Google pixel et specs

I modsætning til sidste år Pixel 3a, Arent vi forventer Active Edge eller squeezy sider til at vende tilbage, men der bør stadig være en fingeraftrykslæser på de bageste og andre forbedringer. Den forreste design har helt sikkert blevet opgraderet med mindre bezel og en hulning kamera.

Prissætning

Apropos pris, vi virkelig er under indtryk af, at Pixel 4a kunne falde i så lavt som $ 349. Jeg ved, at mock billboard ovenstående siger starter ved $ 399, men der var en lækage fra begyndelsen af ​​marts. Siden den læk, rygter og en Google Survey har begge foreslået en start pris punkt på $ 349 og med en base opbevaring af 128 GB. Da det er den nuværende lidt info, jeg har tendens til at læne mod at være nummer, vi skal fokusere på, hvis Google nogensinde sælger denne telefon.

Udgivelses dato

Hvornår vil de sælge Pixel 4a? Vi har absolut ingen idé. Den Pixel 3a lanceret sidste år i maj under Google I / O. Vi slags antages, at Google ville frigive Pixel 4a omkring samme tid på dette års Google I / O, men en global pandemi er potentielt ændret Googles tanker om frigivelse af 4a.

Vi har set det Pixel 4a i detailpakning, plettede Googlere ved hjælp af telefonen, så da Verizon foreslog det burde allerede være til rådighed og modtage opdateringer, og alligevel rygter dato for en Pixel 4a frigivelse er kommet og gået. Dit gæt for når Pixel 4a bør lancere er så godt som nogens, der ikke virker på Pixel team hos Google.

Google Pixel 4A G025N vs Google Pixel 4a G025J

Splinterny: Laveste pris

Jeg tænker på at købe en Pixel 4A til brug med RW. RW siger det er kompatibelt, men giver to forskellige modelnumre at kigge efter, når de køber en Pixel 4A. Den ene er G025J som jeg ikke kan finde nogen steder. Den otherâ € ”opført som en kompatibel model er GA02099 og USA, som jeg kan finde nemt. SOA € | jeg nødt til at gå på jagt efter et sted, der sælger G025J, eller vil en GA02099-amerikansk arbejde med RW efter at have købt deres SIM-kit?

Tak for oplysningerne om 4A. Eventuelle anbefalinger om, hvor man kan købe dem fra? Jeg ville foretrække at give Republic trådløse min mobiltelefon såvel erhvervslivet som den månedlige men 4a passer til min sweet spot af pris og kamera kvalitet, og jeg har virkelig brug for en telefon lige nu, fordi min Moto Z spil ikke opfører sig godt

Jeg ved, det er off topic, men jeg ville være glad for at bo med 2022 Moto Z spil, fordi jeg virkelig elsker den magnetiske telefon holder til bilen, men Bluetooth har aldrig været rigtigt og den forestillinger simpelthen afgrundsdyb. Senest Ive været at få kommentarer på telefon kvalitet bliver lidt risikable selvom der kan være Bluetooth-problemer igen.

Vi leverer indsigt intelligent teknologi solutionsâ ”¢ ekspertise

Den Adaptive Batteri af Pixel 4a lærer dine yndlingsprogrammer og reducerer strøm til dem, du sjældent bruger. Hold din OS og følsomme data er beskyttet med den brugerdefinerede Titan M sikkerhedschip. Personlig Sikkerhed, bygget af Google, hjælper dig med at holde sikker og tilsluttet første respondenter.

Fra billeder af dine ture til bedøvelse baggrunde, vil hvert billede være en hukommelse godt fanget med denne telefon. Denne smartphones HDR + vil sikre, at det billede, du har taget udseende smukke ved automatisk at justere farve og belysning.

Bedste pris Garanti Vi tilbyder den bedste pris for Google Pixel 4A 128GB G025J GSM Factory Unlocked 4G LTE 5. 1 i OLED display 6GB Ram, 12. MP Cameram 4G - Sort | GA02099. Køb nu med den bedste pris!

Åben boks: Laveste pris

Google Pixel 4a har bare sætte et par flere skridt i retning af den officielle lancering som den meget rygter telefon nu er blevet spottet på den officielle FCC hjemmeside. Det er en af ​​de obligatoriske certificeringer for enhver smartphone til at modtage, før det kan sælges i USA. Listen afslører modelnummeret til at være G025J og det tyder også på, at en lancering er lige rundt om hjørnet.

Det er også spekuleret på, at Pixel 4a ikke vil have den Soli radar chip, som Google debuterede med Pixel 4. Chippen er afhængig af millimeter-bølge radiofrekvenser til arbejde og som set i FCC notering, ikke er blevet nævnt disse frekvenser .

Selvom Pixel 4A specs og andre detaljer allerede har lækket mange gange, vi stadig ikke har nogen konkrete oplysninger om lanceringen. Den aktuelt rumoredPixel 4a lancering er for juli 13. og nu er der nye franske detailhandlere notering tyder på, at en udgivelse er faktisk rundt om hjørnet.

De to franske forhandlere er Ordimedia og ESTOCK der har listet Pixel 4a i 128GB lagerplads variant. Der er to farvevarianter Just Black and Blue betydet for enhederne. De modelnumre for disse varianter er GA02099-FR og GA02101-FR hhv. Disse er uden tvivl franske enhed modelnumre og andre regioner vil have forskellige modelnumre.

Den Pixel 4a 128GB prisfastsættelse er angivet til at være 441. EUR 5 og 509. EUR 6 af de to hjemmesider. Disse er usandsynligt, at være de endelige priser, som Google ventes at pris dem lidt lavere. Der har været spekulationer, som forventes prisfastsættelsen at være omkring $ 399 for basismodellen.

Den kommende Pixel 4a vil være en direkte efterfølger til sidste års Pixel 3a. Vi har endda hørt om Pixel 4a XL i de tidlige dage af rygter, men senest er det blevet rapporteret, at Google faktisk har skrottet ideen om at frigive de større søskende. Den store G arbejder også på Pixel 5-serien, som vil være en sand Android flagskib.

iFixit har du dækket med dele, værktøjer og gratis reparation vejledninger. Reparation med tillid! Alle vores reservedele er testet til strenge standarder og bakkes op af vores brancheførende garanti.

Dele at arbejde med google pixel a:

Annonceret i august 2022 Google Pixel 4a er udstyret med en 5. 1 tommer OLED 1080 x 2340 pixel skærm beskyttet af Corning Gorilla Glass 3, en Qualcomm SDM730 Snapdragon 730 g Chipset, og en Adreno 618 GPU. Den Pixel 4a kan identificeres ved modelnummer GA02099 til det amerikanske marked og G025J til det globale marked.

Sammenligning af de tekniske egenskaber mellem smartphones, med Google Pixel 4a på den ene side og den Xiaomi redmi Note 10 på den anden. Den første har en processor med 8 kerner, 8 tråde, en maximale frekvens på 2,2GHz. Den anden chips har i alt 8 kerner, 8 tråde, er dens turbo frekvens indstillet til 2,2GHz. Nedenstående tabel sammenligner også den litografi , mængden af ​​RAM hukommelse, datoen for første udsendelse, de værdier, der er opnået i Geekbench 4.

Denne side indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores annoncører . Vi kan modtage kompensation, når du klikker på links til disse produkter. For en forklaring på vores annonceringspolitik, besøg venligst denne side.

Specifikationer:

Vi kan nemt sammenligne de tekniske egenskaber mellem disse to smartphones. Begge telefoner har et tilsvarende antal kerner, de har en identisk turbo-frekvens. Xiaomi Redmi note 10 blev startet for nylig.

Pris: Af tekniske årsager kan vi ikke i øjeblikket ikke vise en pris mindre end 24 timer eller en realtids pris. Derfor foretrækker vi for øjeblikket ikke at vise en pris. Du bør henvise til de respektive onlinebutikker til den nyeste pris samt tilgængelighed.

forestillinger:

Antutu er en af ​​de mest populære apps i verden til at evaluere og sammenligne kraften i en mobil enhed med konkurrencen. Det testes over alle beregningskraft, visning af websider, modellering af dekorationer i 3D, styring af hukommelsen, overførslen af ​​data.

PassMark er en benchmarking software, der udfører flere præstationsprøver, herunder prime numre, heltal, flydende punkt, kompression, fysik, udvidede instruktioner, kodning, sortering. Jo højere scoren er, jo højere er enhedens kapacitet.

Geekbench 4 er en komplet benchmarkplatform med flere typer tests, herunder datakomprimering, billeder, AES-kryptering, SQL-kodning, HTML, PDF-filgengivelse, Matrix Computation, Fast Fourier Transform, 3D-objekt Simulation , fotoredigering, hukommelsesprøvning. Dette giver os mulighed for bedre visualisere den respektive effekt af disse enheder. For hvert resultat tog vi et gennemsnit på 250 værdier på den berømte benchmarksoftware.

Geekbench 5 er en software til måling af udførelsen af ​​et computersystem, for faste enheder, mobile enheder, servere. Denne platform gør det muligt bedre at sammenligne kraften i CPU'en, computerkraften og sammenligne den med lignende eller helt forskellige systemer. Geekbench 5 indeholder nye arbejdsbyrder , der repræsenterer arbejdsopgaver og applikationer, som vi kan finde i virkeligheden.

Vigtig

Samsung Galaxy A12 5G Pris i Argentina Mobile Med Priser

Samsung Galaxy A12 5G Pris i Argentina Mobile Med Priser

Vi sammenligner Samsung Galaxy A13 5G med Galaxy A12 for at finde ud af, hvilken telefon har en bedre kamera, skærm, ydeevne og batterilevetid.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Samsung lancerer fire Galaxy Book laptops to med AMOLED-skærme, den ene med RTX 3050 Ti grafik

Samsung lancerer fire Galaxy Book laptops to med AMOLED-skærme, den ene med RTX 3050 Ti grafik

Samsung Galaxy Book Go kunne være den bedste budget laptop af året kommer ind på den lave pris på 349 Perfekt blanding af magt og batterilevetid takket være ...

Razer Hammerhead vs Samsung Galaxy Buds 2 Nye RGB Lights gøre dig Lyset af partiet

Razer Hammerhead vs Samsung Galaxy Buds 2 Nye RGB Lights gøre dig Lyset af partiet

Razer bare kom ud med sine nye Hammerhead ægte trådløs 2021 øretelefoner. Bortset fra nogle imponerende specs, det har en funktion ikke andre sande trådløse øretelefoner har RGB lys.

Jeg brugte Galaxy-knopperne, jeg elsker dem, men Ill Stick med Galaxy-knopperne

Jeg brugte Galaxy-knopperne, jeg elsker dem, men Ill Stick med Galaxy-knopperne

Samsung forventes at give sine sande trådløse øretelefoner en anden form for boost i år, med Galaxy-knopperne 2, der sandsynligvis vil blive prissat lavere end Galaxy Buds Pro. Knopperne 2 vil omfatte ANC- og app-support på øretelefonerne i henhold til en ny rapport.

Galaxy Buds 2 Pro Live

Galaxy Buds 2 Pro Live

Køb de nye Samsung Galaxy Buds live og få en ergonomisk venlig øreprofil perfekt til hverdagen med levende lyd. Besøg bedst køb online i dag

Samsung Galaxy Buds live pressegenderer lækker ud sammen med fuld specs

Samsung Galaxy Buds live pressegenderer lækker ud sammen med fuld specs

Med disse nye Samsung Galaxy Buds 2 gør, kan vi se hver kurve af øretelefoner samt knoppernes farver og sagen.

Samsung Galaxy knopper 50 Off hos Best Buy lige nu Digital Trends

Samsung Galaxy knopper 50 Off hos Best Buy lige nu Digital Trends

Best Buy har ærlige og upartiske kundeanmeldelser til Samsung Galaxy Buds Pro ægte trådløs hovedtelefoner Phantom Black. Læs nyttige anmeldelser fra vores kunder.

Samsungs 4K OLED Galaxy Chromebook er 400 off for Cyber ​​Mandag

Samsungs 4K OLED Galaxy Chromebook er 400 off for Cyber ​​Mandag

Samsung Galaxy Chromebook 2 ringer bakke de highend funktioner til en mere overkommelig pris. Var det kompromis for meget

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.