Google advarer Android brugere over nye opdatering, der kunne se dem blokeret fra apps

Ny Google Play systemopdatering er nedgradering nogle Pixel enheder

Vi bruger din sign-up til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og for at forbedre vores forståelse af dig. Dette kan omfatte annoncer fra amerikanske og 3. partier baseret på vores forståelse. Du kan til enhver tid afmelde dig. Mere info

Det er ingen hemmelighed, at Android længe har haft et problem, når det kommer til at få sine brugere opgraderet til den nyeste version af denne populære operativsystem. Og på trods af mange års tweaks og løfter fra Google, går tingene ikke ud til at få nogen bedre. De seneste statistikker offentliggjort af Google, og spottet af Android Politi, tyder på, at dens aldrende Android 10 Software A € ”lanceret tilbage september 2022 â €”er installeret på flere enheder end Android 11.

Relaterede artikler

Lige nu, nogle 26 procent af brugere over hele verden har Android 10 installeret på deres håndsæt sammenlignet med 24 procent på Android 11. Det betyder flere mennesker bruger enheder med et operativsystem, der først blev lanceret tilbage i 2022 i forhold til det version af Android 11, som blev lanceret af Google sidste år. Og tingene er endnu værre for Android 12, som blev lanceret for et par korte måneder siden med nogle prangende nye funktioner, en redesignet udseende, og andre nye tilføjelser.

Nærliggende aktie: android forklare, hvordan brugere kan bruge ny funktion

Android er behæftet med en historie af fragmentering. Når nye versioner af Google styresystem debut de altid ankommer til en meget udvalgt antal håndsæt først, før de langsomt rulle ud til dem fra tredjepartsleverandører.

Trends

Et af problemerne for Android er, at meget få telefoner, såsom Pixel, køre en ren version af denne Google-baseret software. Det betyder, at når Google frigiver sin nye opdatering er det så må være tilpasset af fabrikanter og testet af mobile netværk, som kan tage måneder.

Faktisk kan nogle ikke se den nyeste version af Android, indtil et helt år efter Google først annoncerer det. Hvis din telefon er klar til at modtage en Android opgradere dig bør ikke forsinke som at gøre sure ting er fuldt opdateret vil stoppe eventuelle fejl eller grimme trusler fra målrette din enhed.

Relaterede artikler

Smartphones stukket med Android 2. inkluderer Sony Xperia Advance, Lenovo K800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart II, Samsung Galaxy S2, Sony Xperia P, LG Spectrum, Sony Xperia S, LG Prada 3., HTC Velocity, HTC Evo 4G, Motorola Fire, og Motorola XT532.

"Vi har løst problemet med WebView der forårsagede nogle apps på Android til at gå ned for nogle brugere Opdatering Android System WebView og Google Chrome via Google Play bør nu løse problemet,". En Google talsmand fortalte BBC.

Mere om denne historie

For at kontrollere, om Google Play-tjenester er up-to-date, skal du åbne Google Play tjenesteydelsera app side i en webbrowser. Hvis du ser Deaktiver, så vil din app er aktuel. Hvis du ser Update, skal du trykke på det for at hente og installere de seneste opdateringer til Google Play-tjenester.

hvordan du opdaterer Google Play-tjenester på Chromebooks

Nogle Chromebooks foretaget efter 2022 støtte Android apps og Google Play Store. Du kan opdatere Google Play Services på Chromebook ved at besøge Google Play tjenesteydelsera app side i Chrome-browseren.

Sådan foretages fejlfinding af problemer med Google Play-tjenester

Du kan have til at vente op til fem minutter, før ændringerne træder i kraft. Hvis du har problemer med at downloade en app fra Google Play, så kan det være nødvendigt at gentage trinene ovenfor for appen Play Butik så godt.

hvad er Google Play-tjenester?

Google Play-tjenester vil ikke dukke op, hvis du søger efter det i Play Store. Det er en tjeneste i baggrunden, der giver kernefunktionalitet for at sikre dine apps arbejde ordentligt. Takket være Google Play-tjenester, behøver du ikke at oprette nye login-oplysninger for hver ny app du installerer.

Hvis du har problemer med en bestemt app, kan det være fordi Google Play-tjenester er out-of-date. Google Play-tjenester vil generelt opdatere i baggrunden uden at du skal gøre noget. Du kan dog til tider bliver bedt om at installere opdateringer. Tryk på meddelelsen for at gå til den app siden og derefter på Opdater, som du ville for enhver anden app.

Nogle apps kræver en vedvarende internetforbindelse til at kommunikere med Google Play-tjenester. Tjek din Wi-Fi eller mobil forbindelse og genstart din enhed, hvis du oplever problemer med sådanne apps.

Acesso Negado à ¡gina

Du læste rigtigt. Jeg har lige installeret en Google opdatering play-system på min 4a 5g, der var omkring 220kb og det flyttede min telefon perioden september 2022 til august 2022 sikkerhedsrettelser og nu står Im ajour. ource

Andre problemer afledt af nedjusteringen

Jeg opdateret min P6 ok, først den lille opdatering så den større 55 Mbone. Nu på november1. Okay. Opdateret min wifes P6, først den 600 kb ene så en anden lille 230 kb ish opdatering. Nu viser August. Shows ajour. Gul trekant advarer om ingen opdatering i 90 dage. Langt tryk på afbryderknappen bringer nogle kinesiske tegn, som når den trykkes åbner assistent. Hvordan at fastsætte dette? Source

Nogle brugere har modtaget anden opdatering efter nedjustering, men det hjalp ikke

PiunikaWeb startede som et rent undersøgende tech journalistik hjemmeside med hovedfokus på at bryde eller eksklusive nyheder. På ingen tid blev vores historier hentet af Forbes, FoxNews, Gizmodo, TechCrunch, Engadget, The Verge, Macrumors og mange andre. Vil du vide mere om os? Hoved her.

Pixel ejere, forberede sig på produktivitet: Googles Android opdatering er officielt på vej, og softwaren holder nogle spektakulære nye muligheder for din telefon

Nå, mine kolleger Pixel venner, er tiden endelig kommet: Efter måneders udvikling, bjerge af betaversioner, og et underligt tom-følelse drille af en kodeudgivelse, Googles Android 12 opdatering er endelig på vej ind i vores fugtig, svedige poter.

Android 12 repræsenterer en af ​​de mest betydningsfulde udviklinger til operativsystemet i aldre â €”velsagtens siden hele vejen tilbage med 2022 Android 5. Lollipop frigivelse. Og meget af det kommer ned til, hvordan software fungerer på Googles egen Pixel enheder.

Mange af Android 12 mest meningsfulde forandringer synes som de vil være eksklusivt til pixel, i virkeligheden, hvilket er en temmelig betydeligt skift i, hvad Android selv er, og hvad det operativsystem repræsenterer. Det er derfor, jeg har været at henvise til dette som starten på Android Pixel æra â €”fordi nu mere end nogensinde, er der Android erfaring, og så er der Android Pixel oplevelse. Sidstnævnte er, hvor meget af Googles mest imponerende nye magiske bosat, og som en Pixel ejer, det er den oplevelse, du vil få.

Nu har du sikkert hørt masser om Android 12 mest fremtrædende træk â €”det nye materiale, du design, især, sammen med de mange mindre prangende, men endnu mere vigtigt privacy-relaterede forbedringer softwaren leverer.

Men ud over dem, lysavis har løgne en guldgrube af gemt-væk tid-opsparere, erfaring-forstærkere og andre subtile nye rører en €”hvoraf nogle vil gøre deres vej til andre Android-enheder med tiden, men mange af dem synes sandsynligvis være eksklusivt til pixel for overskuelig fremtid. De er slet ikke indlysende, og de fleste folk vil aldrig selv indse at de er til stede. Men tro mig: De er vel værd at bruge tid at afdække.

Her er otte skinnende nye perler begravet på din Pixel som af Android 12 opdateringen. Dig 'em up, så prøv dem ud, og derefter komme tilmelde dig mit gratis Pixel Academy e-kursus for at afdække endnu mere skjult Pixel magi.

Ny pixel trick nr: auto-rotere intelligens

En af mine foretrukne Pixel tilføjelser fra Android 12 er et smart nyt system til håndtering af telefonens auto-rotere funktion i en langt mere effektiv måde. Det synes at være kun tilgængelig på Pixel 4 og højere, men hvis du har en af ​​disse modeller, vil systemet stole på din fremadvendte kamera for at se, hvilken vej dit ansigt er placeret på et givet tidspunkt, og derefter sørge for din skærmens orientering er altid placeret til kamp.

Det betyder du aldrig igen nødt til at lide under den irriterende effekt af at have din skærm auto-rotere sig selv i sin horisontale position, når du holder telefonen i en lille vinkel â €”eller måske liggende tilbage på sofa mens indhente på nogle e-mails.

Ny pixel trick nr: smartere søgning

Fra Hilariously Forfaldne men Ivrigt Velkommen Forbedringer fil, denne næste nye Pixel funktion transformationer søgefeltet på dit hjem skærmen og gør det om en million gange mere brugbare end den var før.

Så længe du bruger standard Pixel startskærmen setup og ikke en tredjepart Android løfteraket, Android 12 vil supercharge at ydmyge udseende bar og Empower det at trække op resultater fra dine kontakter, samtaler, apps og indstillinger i en enkelt strømlinet sted. Med et enkelt tryk, kan du endda trække op en almindelig ol' internetsøgning efter hvad sigt du skriver.

Nu, hvorfor Google for alle selskaber ikke tilbyder et sådant system indtil nu er en helt anden spørgsmål. Søg mig. Men det er vigtigt, at det er der og til rådighed endelig â € ", hvis du ved, hvor du skal se.

Nu er her den lidt forvirrende del: Den vigtigste søgelinje på startskærmen vil ikke lade dig søge alle disse ting. Du skal swipe en gang for at åbne din app skuffer, og brug derefter søgelinjen i dette område på startskærmen for at få godbidderne.

Selvfølgelig, hvis du er en effektiv-besat produktivitetssøger, kan du tage tingene et skridt videre og bruge en super-smart Android-widget til at gøre dit startskærmssøgningssystem endnu mere kraftfuldt endnu. Men for de fleste mennesker er denne nye opsætning et fantastisk spring fremad og en fænomenal forbedring fra det, der tidligere var muligt.

Ny pixel trick nr: wi-fi flip-flop

I stedet for at trune din vej gennem lag af indstillinger, kan du nu administrere din Wi-Fi-forbindelse med en enkelt hurtighåndtag og en praktisk ny pop op-menu. Alt du skal gøre er at huske, hvor det gemmer sig.

Ny pixel trick nr: one-handed action

I en underholdende ironisk twist, er de fleste nuværende Android-telefoner ikke rigtig lavet til ergonomisk brug â € "ikke, når du forsøger at skubbe og trykke på deres skærme med samme hånd Du bruger alligevel til at holde dem. Og hvis du er noget som mig, gør du sikkert det, der er temmelig darn ofte.

Nå, gode nyheder: Android 12 går langt i retning af at adressere det plus-størrelse produktproblem. Det følger den samme vej Nogle tredjeparts Android-enheds-beslutningstagere har taget med deres software og bringer en ny one-handed-tilstand direkte til det Google-duftende operativsystem. Og når du har den aktiveret, kan du komme rundt om din telefon meget mere effektivt med en enkelt menneskelig appendage, når behovet opstår.

Google Play-tjenester er en væsentlig del af Android-operativsystemet. De tillader mange apps, herunder tredjeparts apps og spil, for at udveksle information med Google. Dette kan omfatte at få anvisninger fra Google Maps, hvilket gør en Google-søgning, der logger på din Google-konto og mere.

Google Play Services forbliver normalt up-to-date automatisk. Men hvis du oplever et problem med din telefon og mistænkte Google Play-tjenester, kan det være skylden, eller en fejlfinding Checkliste anbefaler, at du opdaterer Google Play-tjenester, her er hvordan man gør det.

Sådan opdateres Google Play Services på Android

6. I Google Play Store, hvis du ser "Installer" øverst på skærmen, skal du trykke på det. Hvis der er en opdatering tilgængelig, skal du trykke på "Opdater" i stedet. Hvis alt du ser, er "deaktiver", så er dine Google Play-tjenester allerede opdateret. EN

Vigtig

Financial Aid og stipendier Carroll University

Financial Aid og stipendier Carroll University

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple implementerer sådan en god høj kvalitet Taptic motor i nu de fleste, hvis ikke alle, af sine produkter, og alligevel iOS tastaturet ikke har haptisk ...

Apple Watch Sådan hard reset eller force Genstart 24HTECH. SIA.

Apple Watch Sådan hard reset eller force Genstart 24HTECH. SIA.

Denne vejledning viser dig, hvordan at tvinge genstarte en Apple Watch.

Sådan nemt Master Format BLACKBERRY KEYONE med sikkerhed Hard Reset Hard Reset fabriksindstillinger Fællesskab

Sådan nemt Master Format BLACKBERRY KEYONE med sikkerhed Hard Reset Hard Reset fabriksindstillinger Fællesskab

Nulstil BlackBerry Torch Hard Reset BLACKBERRY 9860 Torch BlackBerry Torch 9800 factory reset, tid 104 Sådan nulstilles min BlackBerry Torch 9800 1528 Sådan nulstilles mine BlackBerry Torch BlackBerry Torch Skridt til at følge 3. Tryk og hold Alt-tasten, de rigtige aA centrale shiftcaps lås og del nøgle

2021 4 måder at nulstille iPad Air 2 Full Guide

2021 4 måder at nulstille iPad Air 2 Full Guide

Lær, hvordan du nulstiller iPad til standard fabriksindstillinger med uden computer eller iTunes. Nulstilling af iPad til fabrikken kan tørre data, adgangsenhed uden adgangskode.

Sådan Kraft Genstart en iPhone 5s

Sådan Kraft Genstart en iPhone 5s

Du er nødt til at gøre en hard nulstilling på din iPhone eller iPad, hvis du ikke kan genstarte den på sædvanlig vis. Her er hvordan du kan hårdt nulstille din iPhone og iPad.

Sådan repareres en Apple iPhone XR, der ikke svarer efter installation af en opdateringsfejlfindingsvejledning

Sådan repareres en Apple iPhone XR, der ikke svarer efter installation af en opdateringsfejlfindingsvejledning

Udførelse af en fabrik eller hård nulstilling på iPhone X er ikke så svært, men det er noget, du bør tænke på, før du gør det.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Udførelse af en fabrik eller hård nulstilling på iPhone X er ikke så svært, men det er noget, du bør tænke på, før du gør det.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

I denne tutorial vil vi vise dig, hvordan man tvinge genstart eller hard nulstillet en iPhone XS, iPhone XS MAX eller iPhone XR.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.