Hard reset Samsung Galaxy A20

Her er hvordan man sikkert tørre din Android smartphone til videresalg

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

En initiativrig hacker har demonstreret, hvordan en simpel webside kan nulstille forskellige Samsung telefoner tilbage til den tilstand, de forlod fabrikken - så et klik, bump eller tekst til at tegne et offers Mobe helt.

De ødelæggende defekttyper ligger i Samsungs taste software, udløst af den tel protokol i en URL. Det er ikke for alle virksomhedens Android telefoner, men dem, der er sårbare kan få deres PIN-kode ændres eller blive udslettet helt blot ved at besøge en webside eller snapper en dårlig QR-koden, eller endda bonking op mod den forkerte trådløse NFC-tag.

Den tlf protokol bruges normalt med telefonnumre til at give klikbare "call me" links på hjemmesider: tryk på hyperlink i håndsættet webbrowser åbner opkald software og kalder det antal, der er indeholdt i linket. Sådanne opkald er ikke lavet indtil fandroid presser en "dial" knappen, så bevares sikkerhed - men nogle tal kræver ikke "dial" til at blive presset, og det er dem, der er udnyttet i dette angreb.

Det bedste eksempel på en fuldbyrdende nummer - alias en ustruktureret supplerende tjeneste data budskab - er * # 06 #: Indtast det ind næsten enhver GSM-telefon, og det vil vise IMEI, enhedens serienummer. Men, vigtigere er, vil det gøre det uden en at trykke på "ringe" knappen.

Når man har konstateret, at enhver automatisk loaded URL kan udløse adfærd, bliver angrebet let at udvide: automatisk åbning iframes, skubbet WAP / USSD-beskeder og NFC-tags er i stand ledninger som elegant demonstreret weekenden over ved Ekoparty 2022:

Ikke alle Samsung telefoner er berørt; De har brug for at fortolke numre indgivet fra browseren, som om de var skrevet på puden, og det lader til, at nogle operatører har sammenknebne deres håndsæt til at forhindre, at - selvom sandsynligvis ikke bevidst , det er bare en bivirkning af andre ændringer. Ved hjælp af en anden webbrowser, bør ikke være effektiv; der er nogle påstande om, at Google Chrome er immun, men der er lige mange hævder ellers.

Samsung har ikke bekræftet angrebet på i skrivende stund, men det er sikkert at antage, at en rettelse vil være forestående temmelig hurtigt - der er ingen store tekniske barriere og Samsung vil ønsker at blive set at reagere hurtigt.

Den XDA Developers forum har nogle ikke- destruktiv eksempler bør man ønsker at prøve hack, men den samlede risiko bør være ganske lille, da den hacker får intet fra ødelægger alle data på en telefon.

På trods at det kunne være værd styretøj klart af ukendte URL'er, NFC, QR koder for et stykke tid, især hvis de kommer fra selvtilfreds venner kapret nye iPhones, der måske ser mere humor end de fleste i smide en Samsung håndsæt eller to. ®

Nå vise dig alle de måder, hvordan man hårdt fabrik nulstille din Samsung Galaxy S5, med eller uden at slette data. Men før du vil gøre fabrikken nulstillet, skal du sørge for, at du gemme alle data fra din smartphone som kontakter, filer, dokumenter, alle logins og adgangskoder osv fordi efter reset procedure alle dine data vil blive tabt eller kan gå tabt.

Trin af hvordan du udfører en nulstilling til fabriksindstillinger:

Vigtigt: Hvis du er tørre din Galaxy S5 til at sælge den til eller give det væk, så vi anbefaler at fjerne konti før du fabriksnulstilling. Du kan gøre dette ved at gå til Indstillinger> Konti, trykke på hver konto og derefter trykke på Flere øverst til højre og Fjern konto.

En fabrik nulstilling kan hjælpe med en blank eller frosset skærm, apps crashe eller frysning, keypadouchscreen problemer, kan ikke høre, enhed laver lyde, kan ikke foretage eller modtage opkald, og enheden plejer synkronisering.

Skridt til at tørre Samsung Galaxy S med hardwareknapper:

Processen kan tage 2-5 minutter, mens din enhed fjerner dine personlige data og gendanner Android-platformen til sin oprindelige tilstand. Du kan geninstallere downloadede eller købte programmer fra din Google Play butik konto.

Hvis din enhed ikke reagerer, eller du har brug for at genstarte din Galaxy S5 uden at slette nogen data yoг kan bruge blød nulstilling metode. En blød nulstilling er et simuleret batterifjernelse. Dette bruges til at slukke for en enhed, når skærmen er frosset eller ikke reagerer. Det forårsager ikke tab af personlige data på enheden.

GSM 3G HSDPA med 4G LTE, Dual SimCard LCD 6. 2 tommer med 19: 9 Aspect Ratio Intern hukommelse 32 GB med 3 GB RAM Intern hukommelse 16 GB med 2 GB RAM hovedkamera 13 MP F / 1. + 5 MP F / 2. Autofokus, LED Flash Frontkamera 5 MP til Video Conference & Selfie Photography Processor Octa-Core 1. GHz Cortex-A53 GPU Mali-T830 MP1 Operativsystem Android Oreo Version 8. Batteri Li-ion 3400 mAh

Dette er billige pris smartphone med to muligheder for intern hukommelse, med 16 GB opbevaring / 2 GB RAM og 32 opbevaring / 3 GB RAM. I disse dage har flere apps brug for større opbevaring, men bruger faktisk 16 GB intern hukommelse, stadig nok til at holde nogle vigtige applikationer som Facebook, Line Messenger, WhatsApp, Instagram, Skype, Wechat, Telegram, Viber og en anden mere. Alle applikationer vil holde inde i intern hukommelse. Hvis vi ønsker at beholde mange billeder eller videoer inde i denne telefon, skal du tilføje ekstern hukommelse microSD på sin egen slot maksimum 512 GB.

Vi skal dog stadig læse så mange brugere gennemgå som muligt, når vi ønsker at downloade nye eller ikke berømte applikationer, fordi nogle af dem kan indeholde vira eller malware fra dårlige udviklere. Hvis vi installerer de apps, vil vores Samsung Galaxy M10 få nogle problemer som at hænge eller fast eller mursten eller frosne eller LCD-berøringsskærm, der ikke reagerer. De vil ikke blive verificeret af Play Beskyt ikon, når vi er i download af fremskridt.

Vi skal prøve at fjerne midlertidige filer og caches ved at gøre soft nulstilling eller genstart. Når denne telefon kan arbejde igen eller kan starte ordentligt, så prøv venligst at downloade et godt gratis antivirus fra Google Play Butik som Avast eller Norton. Dette antivirus scanner alle installerede apps og giver anbefalingsindstilling for sikkerhedsanvendelse. Hvis problemerne stadig ikke løser, så skal du gøre hårdt nulstilling eller masterformat som trin ovenfor. HARD RESET fjerner alle vigtige filer, derfor skal vi sikkerhedskopiere alle data, før du udfører hård nulstilling. Alle konto som Samsung-konto og Google-konto vil også tørre eller fjerne fra Samsung Galaxy M10 efter afslutning af Hard Reset. Du må ikke installere APK-filer fra ukendt ressource, fordi det er meget nemt at få vores telefon til at få nogle problemer.

Vi kan bruge microSD eksternt kort til at kopiere eller flytte vigtige filer ved hjælp af filhåndteringsprogrammer. Hvis vores Samsung Galaxy M10 allerede har logget ind med Google-konto, vil vores kontakt som standard blive synkroniseret i baggrunden for Google-serveren. Sørg for, at vi tjekker al kontakt på Google Contact Server ved hjælp af Internet Gennemse for at sikre, at backup er færdig.

Sådan backup og gendannelse af Samsung Galaxy M Data / Chat / Kontakt / Billeder?

Denne telefon har dobbelt hovedkamera med 13 MP + 5 MP til dyb af feltvirkning. Efter brug flere måneder har vi mange private billeder eller videoer, som måske er private til personlig brug. Derfor er vi nødt til at sikre alle vigtige data fra uautoriserede personer, når Samsung Galaxy M10 væk fra os eller tabt eller stjålet.

Bemærk venligst, at nogle opdateringsversion af Android ikke kører med Google-konto for at låse op. Derfor foreslår vi at aktivere eller logge ind Samsung-konto på denne telefon for at gendanne glemte beskyttelser, når vi ikke kan huske svaret.

Fix langsomt - SAMSUNG GALAXY M-udgave og gøre det hurtigere

Dette er vejen for at hjælpe med at låse op eller omgås glemt sikkerhedsbeskyttelse på Samsung Galaxy M10. Selvom vi er sikre på vores sikkerhedsbeskyttelse, men engang kan vi glemme det rigtige svar. Bemærk venligst, at når vi giver sikkerhedsbeskyttelse på vores Samsung Galaxy M10, giver det også skridt til at sætte vores egen PIN-kode / adgangskode som backup adgangskode / pin. Denne backup pin bruger til at omgå eller låse op for glemt sikkerhedskode senere. Brug over trin til at låse Glemt adgangskode eller skærmlås mønster sikkerhedsbeskyttelse ved hjælp af Google-konto eller Gmail brugernavn og adgangskode.

Vi kan prøve at bruge hemmelige kode for at gøre hard reset SAMSUNG GALAXY M10 er * 2767 * 3855 #. Men husk altid at være forsigtig skrive denne kode, fordi Samsung Galaxy M10 vil gøre hard reset og fjerne alle data også installerede programmer.

Der er to telefonens hukommelse på SAMSUNG GALAXY M10, den ene er intern hukommelse og den anden er ekstern hukommelse. Hvis vi ønsker at formatere den interne hukommelse telefon så vi nødt til at gøre hard nulstilling eller omformatere operativsystemet SAMSUNG GALAXY M10 så godt. Brug venligst menuindstilling til at gøre Hard Reset eller Reformat ved hjælp af #Option 1 ovenfor, men sørg for at give afkrydsningsfeltet ved sletning af intern SD-kort / internt lager. Derefter vil det omformatere fabriksindstillingssystemet og fjerne eller slette data inde i intern hukommelse.

For at reformatere eller tørre eller slette alle data ved ekstern hukommelse, kan vi bruge menuindstilling> Storage> Slet internt lagerplads / SD-kort. Venligst sørg altid for, at alle data allerede har backup før reformat eller tørre alt, fordi det er svært at gendanne formaterede / tørrede data ved intern eller ekstern opbevaring.

Jeg havde et problem med min galakse S8, så jeg fabrikken nulstiller det efter at have sikkerhedskopieret hele dataene. Men når telefonen genstartede, stakkede den fast på Samsung-logoet i ganske lang tid. Jeg vil ikke have min telefon til at blive en papirvægt Da jeg kun købte dette for et år siden. Kan du give dig nogle forslag?

Del Hvorfor enhed fast på Samsung logo efter fabriksindstilling

Trin 2: Åbn nu programmet, og klik på Start på startsiden. Du bliver nødt til at downloade den relevante firmware version for at løse dette problem. Så indtast dine Samsung-enhedsoplysninger og vælg alle indstillingerne korrekt. Klik nu på Download firmware.

Firmware vil blive downloadet, og softwaren vil blive uddraget ved dette værktøj automatisk. Oplysningerne vises på skærmen. Hvis det er korrekt, skal du klikke på Start og fortsæt med det næste trin. Fortsæt ikke, hvis oplysningerne er forkerte.

Way Wipe Cache Partition

Der er chancer for, at cache-filerne er beskadiget og ikke tillader telefonen at løbe glat. Fjern dem og se, om du er i stand til at løse dette problem. Du kan gøre dette ved at få adgang til genoprettelsesfunktionen på din enhed.

Vigtig

Sådan installeres softwareopdatering på HTC One M8

Sådan installeres softwareopdatering på HTC One M8

Opdater HTC One M8 Seneste firmware Official Android Firmware på en Android Version NougaTqpiekitkatoreolollipopmarshmallowLollipop Opdateret December 2021

HTC ONE M8 SIM-kortlæser reparation

HTC ONE M8 SIM-kortlæser reparation

HTC ONE M8 SIM-kort bakke grå

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

HTC skridt ind i Ice Cream Sandwich rampelyset med sin nye One serien

Lås Box HTC Factory, Lås Box HTC Factory Producenter Leverandører

Lås Box HTC Factory, Lås Box HTC Factory Producenter Leverandører

Et klik til at fastsætte din muret HTC telefon, unrooter din HTC og returnere det til normal ved hjælp af HTC Data Recovery.

Opdatering er officielt konstateret HTC har ikke udgivet mange af sine Android-apps fra Play Butik

Opdatering er officielt konstateret HTC har ikke udgivet mange af sine Android-apps fra Play Butik

HTC er en stor virksomhed, der skaber store smartphones og store stykker software. Alle venter på den kommende HTC One M9 Hima som vil

Softwareopdatering HTC One S

Softwareopdatering HTC One S

Når HTCEXODUS1 er forbundet til internettet og theres en ny software opdatering tilgængelig, vises opdateringen meddelelse ikonet opdateringer tilgængelige meddelelse i statuslinjen.

HTC Desire HD Stock Rom Firmware File Download Flash File

HTC Desire HD Stock Rom Firmware File Download Flash File

Download HTC Flash Tool. Sådan Flash HTC Smartphone og Sådan Hard Reset HTC Mobile Manual Guideline, Tutorial. ow for at nulstille Fro Lock HTC Mobile.

192.168.11.1 Login Admin

192.168.11.1 Login Admin

Læs anmeldelser, sammenlign kundeudviklinger, se screenshots og lære mere om Softwarename. Download softwarename og nyd det på din iPhone, iPad og iPod touch.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.