Her er hvordan man får en uge med Paramount Plus gratis

Få en måneds Paramount Plus gratis

Er Paramount Plus gratis? Desværre, Paramount Plus er ikke gratis. De service tilbyder to planer: en Limited Commercials Plan og en kommerciel Gratis planen. Den begrænsede Reklamer planen koster $ 4. 9 om måneden, mens Commercial Gratis planen koster $ 9. 9 pr. Måned.

Hvor meget er altafgørende om måneden?

Hvor meget er Paramount Plus en måned? Den annonce-fri Paramount + Premium Plan er $ 9. 9 om måneden, mens ad-støttede Paramount + Essential service er $ 4. 9 pr. Måned. Hvis du køber en årsplan, vil Paramount + Premium beløbe sig til $ 8. 3 per måned og Paramount + Essential vil være $ 4. 7 per måned.

Hvordan kan jeg se altoverskyggende plus på mit tv?

Apple AirPlay Når det er installeret, skal du logge ind med din Paramount Plus legitimationsoplysninger. Sørg for at dit Smart TV er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk som din iPhone / iPad. Start med at spille indholdet i Paramount Plus app og vælge ikonet AirPlay. Vælg din Samsung Smart TV, og det vil begynde at vise på dit Smart TV.

Hvornår har altoverskyggende gå ud af markedet?

1933 Selv om det fortsatte med at producere film, der var kunstnerisk og økonomisk succes, det lidt tab fra sin kæde af teatre under overgangen til lyd, og Paramount blev erklæret konkurs i 1933.

Er altafgørende plus gratis med prime?

Du kan få en 30-dages gratis prøveversion til Prime Video sammen med den 7-dages gratis prøveversion til Paramount Plus, der vil blive faktureret via din Amazon Prime konto. Du kan få adgang til Paramount Plus kanal, gennem Apple TV, men kun med den præmie planen.

Er yellowstone gratis med prime?

Den nye streaming service vil officielt lancere i Australien den 11. august og koster $ 8. 9 om måneden. De fleste A-League-klubber tilbyder rabat på abonnementer for fans som en del af medlemskab handler med et årligt abonnement, der udbydes til mellem $ 60 og $ 75.

Er altafgørende ejet af universel?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Ofte tilbyder de en længere gratis prøveperiode, hvis du bruger en promo kode under tilmelding. At finde den nyeste Paramount + promo kode kan være udfordrende, men Ill omfatter altid den seneste her for din bekvemmelighed.

Er Paramount TV Free er Paramount Plus gratis Desværre Paramount Plus er ikke gratis. Tjenesten tilbyder to planer a ...

Sådan indtaste promo kode

Ninja Tip: Â Du kan annullere lige efter tilmelding. Youll stadig komme til at nyde den resterende tid på din gratis prøveperiode, men behøver ikke at bekymre sig om glemme for at annullere i slutningen af ​​den gratis prøveperiode.

Bundlinjen

T-Mobile elsker kaster freebies på sine abonnenter, og dens seneste ser man virksomhed, der tilbyder et helt års Paramount + bare for at bruge T-Mobile. Desværre, freebie starts den 9. november 2022 så youll nødt til at vente lidt for at få din gratis streaming-tjeneste.

Aftalen gælder for Anya nye eller eksisterende T-Mobile eller Sprint kunde ONA efterbetalte cellulær eller hjem internet planer. Det betyder, at alle på T-Mobiles forudbetalte planer bliver nødt til at sidde denne ene ud. Men da freebie er tilgængelig for nye abonnenter, du kunne altid skifte til den post-betalt plan for at drage fordel af det.

Youll få et år OFA Paramount + Essential plan, som er den $ 4. 9 per måned plan med nogle annoncer. Med den billigere planen, du også plejer at få adgang til AA levende foder af din lokale CBS station, som er tilgængelig på annonce-fri $ 9. 9 per måned planen. Men vil du være i stand til at Watcha NFL og Champions League-spil, som er en kæmpe grund til at melde sig til Paramount + i første omgang.

Antag du er ny på Paramount + eller du er allerede på Essential planen. I så fald kan du tilmelde dig til din freebie ved at gå til T-Mobiles salgsfremmende side, når dens levende, logning i din T-Mobile-konto, og derefter oprette en ny Paramount + konto eller få en kupon kode for at føje til dit eksisterende abonnement.

Hvis du er på dyrere plan eller du har købt et årligt abonnement, youll  nødt til at annullere din eksisterende konto, vente indtil slutningen af ​​din nuværende faktureringsperiode, og lave en ny gennem T-Mobile deal. Det er lidt af en smerte, men i det mindste kan du stadig få freebie.

Det lader til, at Paramount + er en af ​​de nyeste deltagere, men det er faktisk en smule af en Rebranding for hvad der engang var CBS alle Access Streaming Service. I begyndelsen af ​​2022 blev det besluttet, at CBS alle adgang skulle være beefedt og inkludere mere end det, der var tilgængeligt på, hvad mange tænker på som en enkelt kanal.

Sammenlignet med mange andre streaming-tjenester syntes CBS-tilbudet alle adgang, især i forhold til Likes of HBO Max og Peacock. Men når du pakker op med nogle af de andre indhold, der er tilgængelige via Viaccker, har du dig selv lidt mere til det månedlige gebyr.

Det kommer ikke til at være på niveauet af Disney + eller andre større biblioteker, men det vil omfatte noget mere fjernsynsindhold, som seerne vil have som Nickelodeon og Comedy Central. Når du tilføjer filmene fra Paramount og MGM, har du dig selv en Contender .

Paramount + tilbyder ofte en gratis måned som en prøve, og kampagnekoden ændres â € "Højre nu kan du bruge kampagnekode borgmester â €" Vi er ikke sikre på, hvornår dette ender, men vil opdatere det, når det gør det.

Amazon Prime medlemmer: $ / Month tilbud

Paramount + er en udvidelse af CBS All Access og omfatter programmering fra CBS, Bet, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Paramount Pictures osv. Det vil også omfatte alle CBS streaming originaler som standen, hvorfor kvinder dræber, stjerne Trek: Discovery, og den gode kamp.

Hvor meget koster Paramount +?

Begrænsede reklamer koster $ 5. 9 pr. Måned eller $ 59. 9 pr. År. Folk siger, at reklamer ikke længere end andre tjenester, som påfugl, og er ca. 15-90 sekunder lang med ca. 2-3 pr. 30-minutters episode.

Er Paramount + det værd?

Det afhænger af, hvor meget du nyder deres programmering, og hvordan det passer til dine andre streaming-udbydere. Hvis du vil have deres eksklusive indhold, så $ 5. 9 pr. Måned er billig. Hvis du sammenligner det med andre streaming biblioteker, er prisen billig, men indholdet er muligvis ikke så bredt.

En anden ting at overveje er, at denne streaming service kan være noget, du abonnerer på, når du vil binge nogle shows og derefter annullere, når du er færdig. Alle disse muligheder er ofte billigere end at betale for en alt, hvad du kan spise kabelpakke alligevel!

Andre stillinger, du kan nyde:

Stash er en mikrobesparelse og mikroinvesteringsapp, der giver brugerne adgang til investeringskonti, og lærer dem, hvordan de investerer. Stash kan være den perfekte platform for en ny investor for at starte deres investeringsrejse. F Du har ønsket at investere, men har problemer med at komme i gang, kan stash være lige hvad du har brug for.

M Finansfremmende foranstaltninger: Op til $ for ny Mæglervirksomhed Konto

Paramount Plus har et stort bibliotek med film, shows og live tv, herunder originalt indhold og genstart. Abonnenter kan reminisce med genstart af "Icarly", "Rugrats", "de ret ulige forældre", "vejregler" og mere at komme. Der er også masser af nye og gamle muligheder for film og shows â € "Tjek denne vejledning til at se indhold på Paramount Plus. Abonnenter kan forkæle film som "et roligt sted II" og "Star Trek."

I modsætning til andre streaming-tjenester giver Paramount Plus den samme adgang til indhold til både de væsentlige og premium abonnementer med forskelle primært i pris, annoncer og live sportsgrene. Nedenfor har vi besvaret ofte stillede spørgsmål vedrørende en Paramount Plus gratis prøve, plus detaljer om både de væsentlige og premium tier.

Her er hvad der er inkluderet i Paramount Plus Essential Free Trial

Paramount Plus tilbyder tonsvis af efterspørgselsindhold fra Paramount, CBS, Nickelodeon, Comedy Central, Spil og MTV. Den væsentlige plan er $ 4. 9 om måneden eller $ 49. 9 om året, men det omfatter ikke Live CBS streaming.

Den væsentlige plan er den billigste løsning for $ 5 per måned efter den gratis prøveperiode. Studerende kan spare 25% på den væsentlige plan for $ 3. 5 pr. Måned. Du kan også spare 16% ved at betale $ 50 om året for den væsentlige plan. Den væsentlige plan har annoncer, så der vil være et begrænset beløb på reklamer under streaming og live-tv.

En ting at bemærke er, at du ikke har adgang til din lokale CBS-station med den væsentlige plan. Abonnenter med den væsentlige plan har ikke adgang til nogen live programmering fra lokale CBS-stationer, men der er stadig adgang til NFL, UEFA Champions League, National News og Paramount plus originalt indhold.

Her er hvad der er inkluderet i Paramount Plus Premium Free Trial

Paramount Plus tilbyder et stort bibliotek med efterspørgselsindhold fra Paramount, CBS, Nickelodeon, Comedy Central, Spil og MTV. Premiumplanen indeholder også live CBS streaming. Tjenesten koster $ 9. 9 om måneden eller $ 99. 9 et år

For $ 10 per måned kan du streame Paramount Plus AD-fri med premium-planen. For $ 100, kan du betale for hele året og spare 16%. Premiumplanen er ikke kun tilgængelig, den har også lokale og nationale nyhedskanaler, herunder din lokale CBS-station. Muligheden for at downloade indhold offline er også tilgængelig for premium abonnenter.

En anden perk til premium abonnementet er evnen til at få adgang til Paramount Plus via Amazon Prime eller Apple TV. Du kan få en 30-dages gratis prøveperiode til Prime Video sammen med 7-dages gratis prøveversion til Paramount Plus, der vil blive faktureret via din Amazon Prime-konto.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan tilmelde dig for Paramount Plus gratis prøve direkte via hjemmesiden eller appen. Hvis du foretrækker at holde dine streaming-tjenester organiseret, kan du få adgang til gratis prøveversion gennem Prime Video ved at oprette en konto. For at få adgang til Paramount Plus på din Apple-enhed, kan du gå til Apple TV-appen og klikke på Paramount Plus-kanalen for at starte den gratis prøve ved hjælp af dit Apple ID.

Vigtig

Hvordan man gør jeg få cellephone billstatement tmobile community

Hvordan man gør jeg få cellephone billstatement tmobile community

Køb de bedste smartphones og mobiltelefonplaner på Spectrum Mobile The Nations Største 4G LTE-netværk. Tilføj tilbehør til beskyttelse af Samsung og LG-telefoner.

Få hotspot vpn Bedste gratis VPN Unlimited Wifi Proxy Microsoft Store Enhu

Få hotspot vpn Bedste gratis VPN Unlimited Wifi Proxy Microsoft Store Enhu

Download hotspot skjold Gratis VPN proxy ubegrænset VPN til Firefox. Unblock enhver hjemmeside med verdens hurtigste VPN som bedømt af SpeedTest. Hævder din online frihed i dag med et enkelt klik få hotspot shield i dag

Metropcs får et nyt navn, gennemgået ubegrænsede planer

Metropcs får et nyt navn, gennemgået ubegrænsede planer

Hvis du sagde, hungh, hvilke grænser, ja, mig også. Jeg har en n4, der tæer meget. Det er en byod. Så i morges på om midten af ​​min fakturering ...

Sådan får du din MetroPCS Bill Betalt gratis tips til at tage sig af dine penge hver dag

Sådan får du din MetroPCS Bill Betalt gratis tips til at tage sig af dine penge hver dag

Metro giver folk i områder ramt af COVID19 en to måneders kredit. Bare ring til kundeservice fra telefonen og bede om COVID19 ...

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Du kan Apple iPhone XR Hard Reset eller Factory Reset forfree af omkostningerne. Vi har brug for en hård nulstilling eller fabrik reset på flere gange gerne glemme adgangskode eller

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

I denne artikel vil vi vise dig, hvordan man Hard Reset iPhone XR XS med blot tre nemme trin. Du kan også Nulstil alle indstillinger og Factory Reset din iPhone XR.

HTC One X9 Dual SIM vs Samsung Galaxy Note 7 Hvad er forskellen

HTC One X9 Dual SIM vs Samsung Galaxy Note 7 Hvad er forskellen

Venligst se Nokia 3 Unboxing Hands On anmeldelse httpswww. Outube. omwatchvGdG04wUmrzgHTC One X9 Dual Sim Kort Unboxing Hands OnGet ...

Sådan Jailbreak En MotorolaMoto G5G4 Telefon

Sådan Jailbreak En MotorolaMoto G5G4 Telefon

Beskæftigelsesmaterialer din Android-enhed er meget ligesom jailbreaking en iPhone. Når rodfæstet, kan du gøre din telefon til at køre hurtigere, tøjr den til din computer, nappe skjulte indstillinger til din smag, og mere. Heres hvordan man gør det på din Motorola Droid.

GitHub CruuelKernelsamsungexynos9820 Unified Kernel Tree til S10 og Note10 Devices

GitHub CruuelKernelsamsungexynos9820 Unified Kernel Tree til S10 og Note10 Devices

DISCELAYSERTEAM WIN stræber efter at levere et kvalitetsprodukt. Det er dog din beslutning at installere vores software på din enhed. Team Win tager nej ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.