Home Assistant Broadcast til Google Home

Adgang til denne side nægtes

At nå slutningen af ​​et opkald og nødt til at sige ok Google, slutopkald er mærkeligt pinligt, især hvis du ikke kender personen i den anden ende af linjen. Du hører ofte den anden person, der siger undskyld?, Tænker, at du stadig taler til dem, ligesom linjen falder. En person ringede mig selv tilbage for at kontrollere, at de ikke havde savnet noget vigtigt. Det er 30 excruciating sekunder, ingen af ​​os kommer tilbage.

Sådan afsluttes et opkald på Google Home Mini

En af de mest populære måder folk brugerÃ, nest hub maxã, er til videoopkald. Indtil nu, det betød en-på-en-sessioner med venner og familie. Rulning ud i dag i U., kan du lave gruppevideoopkald med Duo og Google mødes på dit HUB MAX. Med bare en simpel talekommando kan Google Assistant nu hjælpe med at forbinde dig med flere personer på én gang.

Hej Google, lav en gruppeopkald

Med gruppevideoopkald på Nest Hub Max, kan du nu bringe hele familien sammen, spontant tjekke ind med dine søskende eller værter en ugentlig happy hour med venner for op til 32 personer. For at komme i gang kan du oprette grupper i The ADO-DUO MOBILE APP, og derfra spørger du bare din HUB Max, Hey Google, lav et gruppekald, og tryk på den duo-gruppe, du vil oprette forbindelse til. Og med A-auto-indramning, kan du frit bevæge dig rundt i dit køkken eller stue under dit duo-videoopkald, mens du bor i udsigt. Ud over NEST HUB MAX, DUO GROUP VIDEO-opkald er tilgængelig på AI-LG XBOOM AI Thinq WK9 Smart Display, Ã, Â JBL LINK VIEWÃ, Â andÃ, LENOVOS 8 INCH og 10 tommer Smart Displays. ,EN

Hej Google, tilmeld dig mit næste møde

Du kan også prøve, hej google, starte et møde for at oprette forbindelse til op til 100 personer på google meetÃ, for fitness klasser, bogklubber, samfund sammenkomster eller hvad som helst, du har planlagt. Hvis du vil ringe til et møde, skal du sige "Hey Google, deltage i et møde", og tryk derefter på "Indtast en Meeting Code" og skriv den ind for at deltage. Eller prøv at spørge, hej Google, deltage i mit næste møde for øjeblikkeligt at oprette forbindelse til næste opkald på din personlige Google Kalender. Mød Group Video Calling lancerer først på Nest Hub Max.

Udviklede også beta-støtte til G-suite-konti, så du kan være vært for arbejdsmøder på din personlige nesthub max. G suite admins, der gerne vil ansøge på vegne af deres domæner for at blive medlem af beta-programmet, kan tilmelde sig atÃ,g. o / gsuiteasSistantBeta. ,EN

Hold dit hjem mere sikkert ved at slukke dine Google Home Call Alerts, mens du er væk. I stedet for at lade ubesvarede telefonopkald ring til et tomt hjem, kan du deaktivere funktionen ved hjælp af din Google Home-app.

Hvordan virker Google Home Call Alerts?

Google ruller endelig ud Duo Voice Call til sit udvalg af hjemmehøjttalere. Brugere kan nu foretage og modtage opkald med andre duo-brugere på deres kloge højttalere. Funktionen er allerede tilgængelig på virksomhedens SMART-skærme og udvides nu til at klare højttalere, herunder Google Home, Home Mini og Home Max. Det er i øjeblikket kun tilgængeligt på engelsk i USA, og opkald er kun mulige mellem DUO-brugere. En bruger kan ikke foretage nødopkald ved hjælp af DUO.

Uanset om du bruger en assistent-aktiveret højttaler eller en skærm-packin 'Smart Display, kan du have en virtuel genie ved dit skrivebord med et seriøst løft til din hjemmearbejdsproduktivitet

Nu er der en hel del overlapning mellem, hvad en assistentforbundet højttaler eller skærm på dit skrivebord kan gøre, og hvad du allerede kunne gøre med din troværdige Android-telefon? Du ville hellere tro det. Men at udføre en opgave på en dedikeret stationær enhed kan ofte være nemmere og mere effektiv end futzing rundt med din telefon. Brug af en assistenthøjttaler eller skærmbilledet slår heller ikke ned dit dyrebare mobilbatteri, og Standalone Nature af sådanne enheder gør faktisk dem bedre egnet til visse typer opgaver.

Håndtering af telefonopkald og video møder

Den internetbaserede opkaldskvalitet er ofte mærkbart bedre end hvad du ville høre gennem en typisk mobiltelefon. Og du kan vælge at få dine opkald til at komme op som kommer fra dit almindelige nummer â € œ â € œ â € œâ € eller bare har 'em dukker op som "privat , "Hvis du foretrækker det. Det er i det væsentlige en klar højttalertelefon, ingen telefonservice eller fancy hardware, der kræves. Den integrerede opkaldsfunktion er tilgængelig i U.. eller Canada; I andre lokaliteter kan du enten bruge Google Duo til Audio-opkald eller Connect Assistant til din almindelige mobilopkaldsplan, hvis din transportør understøttes.

Taler om duo, en assisterende tilsluttet Smart Display tilføjer i evnen til at foretage videoopkald via den service samt à ¢ â € œ noget jeg vil indrømme, at jeg ikke gør det forfærdeligt ofte fra min egen ydmyge hjemmekontor, men det ser ud til, at det kunne være gavnligt i den rigtige slags omstændighed . Og visse smart display modeller vil endda tillade dig at lancere eller deltage i Multiperson Google Meet Meetings lige på enheden, hvilket kan være en rigtig nyttig måde at forblive tilsluttet, mens du forlader din hovedcomputer fri fra den ekstra opgave og on-screen rod.

Holde faner på din tidsplan

Check ind på OL 'Kalenderen er lige så nemt som kan være med en virtuel assistent på skrivebordet. Bare rydde din hals, hummen en glad lille melodi til god foranstaltning, og så sig en af ​​følgende typer af sætninger:

Administrere din dagsorden

Når noget nyt kommer sammen for din Oh-så-travle tidsplan, kan en smart skærm eller anden assistentforbundet apparat håndtere det: Bare fortæl din venlige hjælper at tilføje til min kalender eller skabe En aftale â € œâ € og så sige detaljerne umiddelbart efter eller bare pause og vent på assistent for at bede dig om yderligere information. Uanset hvad du går, vil gerningen ske i løbet af få sekunder, og dine fingre kan forblive lykkeligt uafbrudt fra alt andet, de måske har gjort.

Taler på din telefon, en anden praktisk mulighed i dette område: Du kan bruge din skrivebordsbaserede virtuelle kompis til at sende dig selv tekster, der vil dukke op med det samme som opmærksomhed - Krævende Notifikationer om den fancy Pocket-sized pal af jeres. Brug bare denne IFTTT-applet, og når du indstiller det, skal du sætte dit eget telefonnummer som målet.

Husk Specifikke ting

Uanset hvad det er, skal du bare fortælle det til din desk-boligassistent: Hej Google, husk at Rick Springfields barns navn er Jessie, eller Hey Google, husk at L.. Hotellet er Westin Bonaventure. Derefter, før du ringer rick eller tænker på booking et værelse, spørg bare din smart display eller assistent højttaler: Hey Google, hvad er Rick Springfields barns navn? à ¢ â € œâ € eller hvad har jeg fortalt dig om L.. Hotel?

Tag ned noter eller lister

Bare bare, Ahem, Ã, Â Bemærk, at du skal åbne Google Home AppÃ, "på din telefon for at bekræfte, at Heas er faktisk indstillet som din foretrukne note-taking service. Når du er i appen, skal du trykke på ikonet Indstillinger på hovedskærmen, og find og trykke på "Noter og lister" og vælge "Google Hold" fra listen over indstillinger.

Indstilling af alarmer og timere

Måske vil du have en mild påmindelse om at komme op hvert 20. minut til at strække. Eller måske vil du sørge for at vågne op fra din, ERM, "Productivity NAP" i tide til eftermiddagen ZOOM-mødet. Uanset hvad, ikke noget problem: Fortæl bare dit kontorassistentfartøj for at indstille en timer eller alarm for, men længe du har brug for.

Bare start med HeyÃ, "Google

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Google Home er en fantastisk enhed, der giver dig mulighed for at surfe på internettet, sende beskeder og foretage opkald ved hjælp af kun stemmekommandoer. Enheden er forbundet til Google-databasen, og alt du skal gøre for at få de oplysninger, du ønsker, er at spørge.

Gør opkald til Google Home

Google Home støtter officielt at foretage telefonopkald i USA, Storbritannien og Canada. Det gør at kalde dine venner eller din chef, eller hvem der er meget lettere end nogensinde før. Google har allerede millioner af registrerede telefonnumre, så du kan bede assistenten om at ringe til nogen af ​​dem til enhver tid.

Vigtig

Korrekt Min Sætning venligst

Korrekt Min Sætning venligst

Definition af INDKALDELSE AF phrasal verbum sige offentligt, at noget skal ske make noget nødvendigt eller passende gå og få nogen til at tage dem ...

Dækning i Mexico og Canada International muligheder Cricket

Dækning i Mexico og Canada International muligheder Cricket

Alle Cricket planer fra 50mo omfatter Ubegrænset Talk Tekst Mexico Roaming.

Webcontactus. about Find Forretningskontaktoplysninger

Webcontactus. about Find Forretningskontaktoplysninger

Verizon bare rulles ud sin nummer Share Forside plan, som gør det muligt opkald fra Alexaenabled udstyr til en ekstra 5 per måned ved hjælp af din mobiltelefon nummer. Du kan lave et håndfrit opkald ved at sige, Alexa, opkald navn, eller Alexa, opkaldsnummer.

Jeg vil ringe til dig engelsk eksempler i kontekst Ludwig

Jeg vil ringe til dig engelsk eksempler i kontekst Ludwig

Det er et afgørende træk ved vores online-samtaler, men som Obama bemærkede, er det punkt, der fremhæver nogen ELSES-fejl, ikke bare for at føle sig godt om dig selv

Oracle Opret Synonym.

Oracle Opret Synonym.

Nonbinarydefinedmost mennesker, herunder de fleste transgender folk, er enten mandlige eller kvinder. Men nogle mennesker passer ikke pænt ind i kategorierne af mand eller kvinde eller mand eller kvinde. For eksempel har nogle mennesker et køn, der blander elementer af at være en mand eller en kvinde eller et køn, der er anderledes end enten mand eller kvinde. Nogle mennesker identificerer ikke med nogen

Truecaller Caller ID Block apps på Google Play

Truecaller Caller ID Block apps på Google Play

Opkald til natten er vokal tema for metal gear solid bærbare OPS og Metal Gear Solid Portable OPS Plus. Sangen blev sammensat af Akihiro Honda, arrangeret af Norihiko Hibino og Akihiro Honda, udført af Natasha Farrow, og dens tekster skrevet af Nobuko Toda. Sangen spiller så ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

A salget kalder sporing software, der gør det muligt at styre en database over alle dine salg opkald. Designere OneStop opkald management software kan du analysere dine teams arbejdsbyrde forstå kalde tidsplaner, og observere ydeevne statistik fra dine sælgere. Tilpas denne opfordring overvågning software til web, Android, iPhone og iPad. Prøv gratis

Stærk advarsel løbet matchende mobil numre fidus

Stærk advarsel løbet matchende mobil numre fidus

Mobiltelefon reparation Kings Lynn Norfolk tjeneste. Telefonens skærm udskiftning, nyt batteri, opladning port, skader fix vand og flere reparationer.

Sælg gamle mobiltelefon Få øjeblikkelig kontant på døren

Sælg gamle mobiltelefon Få øjeblikkelig kontant på døren

MA Mobile Point, Butikker Placering og kontaktoplysninger, anmeldelser fra kunder, åbne timer, billeder på Nicelocal. n. MA MOBILE POINT ON MAP.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.