Hong Kongs forudbetalt SIM-kort brugere skal registrere under ny lov

Hongkong forudbetalt SIM-kort for turister Hongkong Lufthavn Pick Up

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

En ny Hongkong telekommunikation lov at brugerne skal registrere deres mobil SIM-kort ved hjælp af deres juridiske navne kunne yderligere stoke frygter i en by, der allerede kæmper med den nationale sikkerhed lov, siger eksperter.

Forordningen blev vedtaget i juni og trådte i kraft i september. Det begrænser enkeltpersoner til 10 forudbetalte SIM-kort og erhvervsbrugere til 25, og nye brugere skal registrere deres navne ved hjælp af deres identitetspapirer. I marts vil eksisterende brugere skal registrere under deres rigtige navne i henhold til loven.

Den Hongkongs regering sagde lovgivningen sigter mod at "fremme forebyggelse og afsløring af forbrydelser i forbindelse med brugen af ​​forudbetalt SIM â € | kort og derved sikre integriteten af ​​teletjenester og sikkerheden i kommunikationsnetværk."

Den nye lov er bredt set som en del af en straf på regeringsfjendtlige demonstranter i Hongkongs pro demokrati bevægelse, der gik ud af deres måde at skjule deres identitet ved at bære ansigtsmasker og bruge forudbetalte SIM-kort i kommunikation af frygt for potentielle konsekvenser.

Men Johnny Patterson, politikken direktør for Hongkong Watch, en U..-Baserede organisation, der overvåger trusler mod friheden i Hongkong, fortalte VOA i en e-mail, at forordningen søger at "systematisk stryge ud hver sidste rest af modstand."

"De nye regler skal sættes i forbindelse med den bredere undertrykkelsen af ​​civilsamfundet og uenighed i Hongkong," Patterson sagde. "Det vil føje til atmosfæren af ​​frygt og selvcensur, der allerede gennemsyrer i Hongkong."

Ronny Tong, en pro-Beijing medlem af Hongkongs Hovedbestyrelsen â € ”som hjælper administrerende direktør Carry Lam om politiske spørgsmål en €”sagde købe taletidskort anonymt er hverken en 'frihed' og heller ikke en 'ret'.

"Dette svarer til, hvordan nogle mennesker tror, ​​det er en ret til at skade den nationale sikkerhed â € | den virkelige navn registrering kræver kun uddele personlige oplysninger til teleselskaber i stedet for nogen regering eller retshåndhævende myndigheder Hvordan kan det krænker. personlige ret til privatliv?" Tong spurgte i en kinesisk-sproget Facebook indlæg i februar under en høringsperiode på loven.

I september, den semi-autonome by passerede også et omstridt privatliv lov, der vil gøre det muligt regeringens embedsmænd at få adgang til elektroniske enheder uden dommerkendelse, samt udstede meddelelser til at fjerne eller endda blokere adgangen til specifikke indhold online. Den nye lov trådte i kraft den 8. oktober

Han sagde voksende mistillid mellem det offentlige og borgerne kunne være årsagen til den lovgivning SIM-kort, og han udtrykte bekymring over, hvor data fra den virkelige navn registrering vil ende .

"Vi vil aldrig vide, hvad disse data vil blive anvendt til Selv med regeringens løfte, vil jeg stadig være tøvende â € | og igen, hvad nu hvis der er identitet tyverier og lækager af personoplysninger.?" Chang spurgte i et interview.

Deres rapport siger, at mere end 50% af de adspurgte var bekymrede, at politiet kunne anmode SIM-kort brugernes persondata uden dommerkendelse, og om potentiel overvågning af deres opholdssted og tale.

Politiets data viser, at Hong Kongers blev narret i e-mail svindel ni gange oftere end i telefon-relaterede forbrydelser i løbet af de 12 måneder frem til august i år. Ofre tabte $ 31. millioner til corporate-niveau email-svindel i perioden, sammenlignet med $ 4. millioner at con kunstnere på telefonen.

Google Pixel 5 anmeldelser Stadig en stor købe, hvis du kan finde det

Snak, tekst, data med en hong kong forudbetalt SIM-kort

Chat til dine venner og familie derhjemme ved nemt at forbinde til en lokal Hong Konga CSL netværk. Dit SIM kan også bruges i mere end 210A lande på tværs 340 netværk. Foretag et opkald, som hvis du var hjemme ogen du sparer op til 90% på roamingtakster.

A: indløsning tæller er placeret på Hong Kong International Airport ankomstområde, Terminal 1, Counter A13. Se venligst optagelsesoplysningerne for flere detaljer om tællerne åbningstider. Kuponen kan kun indløses på den angivne dato. I tilfælde af afhentningsdatoændringer, bedes du kontakte Klook Customer Support for Assistance

Vigtig information

Uanset om du snart leder i udlandet til glæde eller forretning, må du ikke afgå på din rejse til Hong Kong uden en rejse Sim. Fra at dele billeder med din familie til opdatering af chefen på den seneste forhandlingsrunde, er en nem og overkommelig måde at holde kontakten afgørende. Hvorfor skal du opgive evnen til at oprette forbindelse til dine yndlingswebsteder eller bruge dine foretrukne apps, bare fordi du er gået på ferie? På SimCorner tror vi at forberede din telefon til turen skal være så enkel som pakning din bagage. Med SIM-løsninger, der giver masser af data og pålidelige forbindelser på steder som Hong Kong, kan du gøre din telefon klar, før du selv forlader. Hvorfor vælge at arbejde med vores tjenester, selvom?

Hvad sætter SimCorner fra hinanden vedrørende et Hong Kong Data SIM-kort?

Efter Anerkendelse Der var mange mangler i Travel Sim Industry, vi besluttede, at det var tid til at oprette butik og tilbyde en bedre løsning. I dag har vi placeringer rundt om i verden for at forenkle leveringen og holde dig i at vente på en mulighed for at genoprette forbindelse. Vi skiller os ud i den service, vi leverer på flere måder:

Tips vedrørende dit Hong Kong SIM-kort

Ikke sikker på hvilken type Hong Kong forudbetalt SIM-kort du skal vælge før afrejse? Hvad hvis du har brug for at vide mere om, hvordan du bruger en af ​​disse små chips? Vi har fået dig dækket af nogle nyttige tips til at bruge nogen af ​​de sims, du køber fra os:

Hvorfor SimCorner er en omkostningseffektiv ressource til et Hong Kong Data SIM

Vores lokale levering, kombineret med vores yderst konkurrencedygtige priser, gør os den nemmeste mulighed for at erhverve den rigtige sim forudindlæst med masser af data til din udflugt til HK. Med robust kundesupport og et bevist ry for kvalitet og konsistens ser vi frem til at hjælpe dig med at nyde din rejse også. Har stadig spørgsmål? Kontakt os nu.

Brugen af ​​tethering er også mulig med vores datakort. Du kan dele internettet ved hjælp af et personligt hotspot. Desværre er dette i øjeblikket ikke muligt på IOS Apple-enheder, da Apple blokerer tetheringfunktionen. IOS-ejere kan dog tilsluttes via Mi-Fi eller fra et hotspot, der er oprettet af en anden enhed.

Vores SIM-kort er forudbetalt; Derfor vil ingen ekstra omkostninger pådrage sig. Dette hjælper dig med at styre dit budget og have total omkostningsstyring. Roaming afgifter gælder ikke i Kina, når du bruger vores SIM-kort.

Har adgang og administrer din konto ved at bruge vores kundes selvbetjeningsportal. Du vil være i stand til at tjekke din dataforbrug, top up / genoplad din konto og køb andre muligheder fra denne portal. Selv når du er løbet tør for data, vil du kunne få adgang til portalen uden besvær. EN

Vores Data SIM-kort kan også bruges på fremtidige ture til enhver destination på ubestemt tid. Når en mulighed er udløbet efter 30 dage, kan der købes en ny mulighed for det samme eller andet land. Man kan indlæse den nye mulighed på det samme SIM-kort. Du kan genoplade dit SIM-kort efter måneders ikke-brug. Du kan indlæse dataindstillinger for mere end 100 + lande. EN

Kunde service

De nye foranstaltninger gælder for alle mobiltjenesteoperatører / licenshavere, der leverer SIM-korttjenester, herunder de større mobilnetoperatører og mobil virtuelle netværksoperatør og mindre operatører under klassekortet for tilbud om telekommunikationstjenester.

Mens PDO'en ikke udtrykkeligt omfatter ethvert begreb om følsomme personoplysninger, der er underlagt strengere kontroller, kræver PDPOS Data Beskyttelsesprincippet 4 databrugere at overveje de typer data, de behandler, og den skade, der kan opstå, hvis der kan opstå var nogen uautoriseret adgang til den, når de bestemmer passende sikkerhedskontrol. Kopier af identitetsdokumenter og identitetskortoplysninger skal håndteres i overensstemmelse med koden for praksis på identitetskortnummeret og andre personlige identifikatorer.

Registreringsprogrammet kræver, at brugernes personlige data holdes i 12 måneder efter, at SIM-kortene afregistreres. Ud over denne periode gælder dette generelle krav under PDO stadig, jeg. . Personlige data skal ikke opbevares i en periode længere end nødvendigt for opfyldelsen af ​​de formål, som dataene skal anvendes. Servicevirksomheder må muligvis gennemgå og ændre deres nuværende data privatliv og politikker.

Som nævnt er et af funktionerne i registreringsprogrammet, at Leas kan anmode om serviceoperatører til at oplyse SIM-kortregistreringsregistre uden en domstolsopgave for at håndtere hastende eller nødsituationer med henblik på undersøgelse eller forebyggelse af forbrydelser. Mens PDO og anden lovgivning allerede har lignende bestemmelser, har indførelsen af ​​denne nye foranstaltning ført til personlige privatlivsproblemer, især om begrundelsen for garantiløs søgning er tilstrækkeligt klare. Det skal ses, om kommunikationsmyndigheden ville udstede yderligere retningslinjer for dette emne, eller om man skal vente på retssager at kaste lys på omfanget.

De nye regler tillader en højere cap på antallet af SIM-kort, som enkeltpersoner og virksomheder kan bruge, end tidligere foreslås, sekretær for handel og økonomisk udvikling Edward Yau annoncerede.

Yau sagde, at tallene blev rejst fra det oprindelige forslag fra tre pr. Parti efter en syv ugers offentlig høring tidligere i år. Over 100.000 mennesker udtrykte deres synspunkter under høringen, hvoraf de fleste, hvoraf de siges at have støttet realnavnet registreringen.

Vi har gjort omfattende høring af interessentmøder med over 20 sektorer, Yau tilføjet. Omkring 70 procent af interessenterne støttede registreringsprogrammet, sagde handels- og økonomisk udviklingsbureau i en erklæring.

Ændringerne til telekommunikationsordningen er indstillet til at blive gazet på fredag ​​og fremsat for negativ vetting på lovgivningsrådet næste onsdag. YAU sagde, at gennemførelsen af ​​foranstaltningerne vil begynde senest den 1. september og fortsætte i to faser.

Fra 1. september vil operatørerne blive givet 180 dage til at gennemføre et system til at gemme kundernes registreringsoplysninger. Brugere vil i mellemtiden blive givet 360 dage for at registrere deres forudbetalte kort efter 1. marts 2022.

De nye foranstaltninger betyder, at alle mobilkort, der er købt i Hong Kong, vil blive knyttet til brugerne personlige oplysninger senest den 23. februar 2023. Operatørerne skal gemme oplysningerne i 12 måneder efter, at telefonen er registreret.

Omkring 11. million Uregistreret Forudbetalt SIM-kort er i øjeblikket i brug i byen, der tegner sig for omkring 56 pct. Af de samlede mobilkort. SIM-kortets brugerfrekvens i Hong Kong er gennemsnitligt ud til omkring tre per person.

presserende og usædvanlige omstændigheder

En masse kommercielle forbrydelserâ € | udføres af udnyttelse Sim-korts anonyme natur, sagde han. Hvis nogle af disse kort slutter med skrupelløse folk, vil det være nemt for dem at undgå ansvar.

Yau sagde, at foranstaltningerne ville bringe Hong Kong op til den internationale standard. Omkring 155 Jurisdictions over hele verden har håndhævet tilsvarende registreringskrav, herunder Australien, Frankrig, Malaysia og Taiwan.

Sådanne ekstraordinære omstændigheder henviser til den situation, hvor der er rimelig grund til at mistanke om, at en alvorlig lovovertrædelse har været, eller er ved at være forpligtet til at være forpligtet til at indhente registreringsoplysningerne for et SIM-kort brugerâ € | Og enhver forsinkelse, der skyldes en ansøgning om en warrant, kan resultere i tab eller Destruktion af beviser, eller af en eller anden grund er det ikke rimeligt at være praktisk muligt at foretage ansøgningen, høringspapiret læser.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lær, hvordan du opretter og styrer flere forskellige hilsner til din SmartVoice voicemail. Dette kan alle gøres gennem SmartVoice Online Dashboard.

Pandora Jewelry Store i Deptford NJ Pandora Jewelry Deptford Mall

Pandora Jewelry Store i Deptford NJ Pandora Jewelry Deptford Mall

Shop på Macys Deptford, Deptford, NJ for kvinders og mænds tøj, sko, smykker, makeup, møbler, hjem indretning. Check for timer og retninger.

Hvordan til at gendanne slettede tekstbeskeder på iPhone og iPad Hurtig reparation

Hvordan til at gendanne slettede tekstbeskeder på iPhone og iPad Hurtig reparation

At autodelete gamle beskeder på iPhone eller iPad, Åbn Indstillinger. Rul ned og på Meddelelser Under beskedhistorik, tryk holde meddelelser Som standard Forever er valgt. Her efter din smag, skal du trykke på 1 år eller 30 dage.

Gendanne slettede beskeder på iPhone uden computer 2021

Gendanne slettede beskeder på iPhone uden computer 2021

At autodelete gamle beskeder på iPhone eller iPad, Åbn Indstillinger. Rul ned og på Meddelelser Under beskedhistorik, tryk holde meddelelser Som standard Forever er valgt. Her efter din smag, skal du trykke på 1 år eller 30 dage.

delhi metro job for kvindelige Arkiv Indian Railways post indiske regering Jobs

delhi metro job for kvindelige Arkiv Indian Railways post indiske regering Jobs

Hjem Salg Partner Lead Metro A Job Detaljer Firmanavn Reliance jio Infocomm Ltd Kvalifikation 10th, 12th Pass, Enhver Graduate Industri Privat

Metro Billetsalg Executive Job hos Corporate verden Ltd i Delhi TheincircleJobs

Metro Billetsalg Executive Job hos Corporate verden Ltd i Delhi TheincircleJobs

Ansøg Online til Metro Billetsalg Executive Job hos Corporate verden Ltd i Delhi den TheincircleJobs. Find nyeste Metro Billetsalg Executive Jobs Åbning i Delhi

Jobåbninger for tokenoperatør i Delhi

Jobåbninger for tokenoperatør i Delhi

Metro Ticket Counter Jobs Delhi, Ring 8860704590, HIRING METRO TOKTOR Tæller Jobs Delhi, Metro Token Operator Jobs Delhi, DMRC Rekruttering.

Delhi Metro Jobs Delhi 12th Pass Anvend Sarkari Naukri Live

Delhi Metro Jobs Delhi 12th Pass Anvend Sarkari Naukri Live

18Dec2021 Ansøg om 11.661 Jobs til rådighed for 12. Pass i Metro Train Depot, Delhincr på APNA. Tilmeld dig gratis Find mere 12. Pass jobåbninger i Delhincr Freshers Online Arbejde hjemmefra

Gogo Underholdning på Surface Pro

Gogo Underholdning på Surface Pro

Hvad app skal jeg se film på en Delta flyvning Kunder, der rejser på enhver indenlandsk Delta eller Delta Connection twocabin fly udstyret med WiFi

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.