Hvordan ændrer jeg min T Mobile voicemail fra spansk til engelsk

voicemail spansk oversættelse Linguee

Tast Voice Mail-system. høne systemet svar, indtast din kode. t hovedmenuen, skal du trykke på 4 for personlige indstillinger. ress 1 til personlig profil. ress 2 til Skift sprog. ress 1 til engelsk.

Hvordan kan jeg ændre min voicemail fra spansk til engelsk på t mobile?

Når du ringer systemet, skal du trykke på 4, thatll bringe dig til Postkasseindstillinger. Tryk derefter på 4 igen, og thatll tage dig til Afspilningsindstillinger. Endelig at youll tryk 7 ​​ændre sproget til engelsk. Prøv dette.

Hvordan ændrer jeg min iphone voicemail til engelsk?

Spørgsmål: Q: Skifte sprog på voicemail Hvis du er tage om en brugerdefineret hilsen, skal du åbne telefon app, skal du trykke Voicemail i nederste højre hjørne. Tryk Hilsen i øverste venstre. Følg anvisningerne for at indspille din egen hilsen i uanset sprog, du foretrækker.

Hvordan kan jeg ændre sproget på min på & t telefonsvarer?

ResponsesPress og hold 1 for at ringe op din VM. ress 4 for at ændre dine personlige indstillinger. ress 8 for at ændre besvare sprog. ress 1 til at etablere eller ændre det første sprog. ress 2 at have prompter spille i engelsk.

Hvordan ændrer jeg indstillingerne på min telefonsvarer fra spansk til engelsk?

Tryk 1 på dine MetroPCS telefoner tastatur og tryk på Send for at ringe til dit regnskab voicemail. Alternativt taste dit mobilnummer fra en alternativ telefon og vente, indtil opkaldet går til telefonsvareren. Tryk på * og indtast din voicemails adgangskode for at få adgang til dine uhørt og gemte meddelelser.

Hvordan får jeg adgang til min telefonsvarer t mobile?

Hold 1-tasten eller ringe 123 på din enhed opkaldstastaturet til at kalde og oprette forbindelse til din voicemail. I løbet af den første tid opsætningen, kan du blive bedt om dit kodeord. Standard er de sidste fire cifre i dit mobilnummer.

Hvordan kan jeg tjekke min telefonsvarer?

Når du får en voicemail, kan du tjekke din besked fra meddelelsen på din telefon. Stryg nedad fra toppen af ​​skærmen. Tap Voicemail â € |. ou kan ringe til din voicemail tjeneste at tjekke dine beskeder. pen dine enheder Phone app. t bunden, tryk Nummerblok. ouch og hold 1.

Jeg kan ikke finde et sted i indstillinger for Google Voice hvor transskription sproget er endda en mulighed. Jeg fandt en anden stilling på EF at referencenavigationssystemer en betalt GSuite konto, men jeg har ikke en af ​​dem.

Spørgsmål: min telefonsvarer besked er på spansk, hvordan kan jeg ændre det til engelsk?

Voicemail er en af ​​de mest effektive services designet af T-Mobile med hvilke brugere kan modtage vigtige meddelelser, hvis de werent stand til at tage opkaldene. Men der er tidspunkter, hvor sproglige spørgsmål sparke, og folk begynder at spørge, hvordan du ændrer voicemail fra spansk til engelsk T-Mobile? Til dette formål har vi oplysningerne for dig!

Den første måde er at ringe til systemet, fordi du kan gøre det fra telefonen. Også, det gør ikke kræver nogen yderligere software eller funktion. Så når du kalder systemet ved at trykke på ciffer fire, og det vil bringe i indstillingen postkasse. Tryk derefter ciffer fire igen, og det vil lede dig til Playback mulighed. Til sidst skal du trykke på ciffer syv med hvor sproget vil blive ændret til engelsk.

Hvis du har en stabil internetforbindelse og smartphone, kan du bruge den app til at ændre sproget fra spansk til engelsk. Til dette formål skal du downloade den T-Mobile app på mobiltelefonen. Når det er installeret, skal du logge ind på kontoen som indehaveren den primære konto. Klik derefter på mere, og åbn sprogindstillinger fra profilindstillinger. Fra menuen, vælge engelsk og gemme indstillingerne.

I tilfælde kan du ikke åbne eller bruge app, foreslår vi, at du åbner den officielle T-Mobile hjemmeside og log ind på kontoen gennem loginoplysninger. Du skal logge på som kontohaver og tap på navnet findes i øverste højre hjørne primære. Nu skal du klikke på profilen, og klik på sprogindstillinger. Fra de tilgængelige valgmuligheder., Vælge engelsk og ramte spare knap.

Den nederste linje er, at hvis der ikke metoder til fejlfinding fungerer, bør du ringe til teknisk support hos T-Mobile, og de vil analysere problemet. Som et resultat, kan de justere indstillingerne på din voicemail på deres ende; problem løst!

"hvordan du ændrer voicemail fra spansk til engelsk" på online ordbog . Definition af, hvordan du ændrer voicemail fra spansk til engelsk. Hvad er et andet ord for, hvordan du ændrer voicemail fra spansk til engelsk? Dette er det rigtige sted, hvor du vil få den rette information. Hvad betyder hvordan du ændrer voicemail fra spansk til engelsk? , Tjek Men hvordan du ændrer voicemail fra spansk til engelsk på vores online ordbog nedenfor.

oprette eller ændre en voicemail hilsen - android - Google Voice hjælp

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

De modo que cuando recibà un mensaje de texto de Michael Hunn que decÃa que mig habÃa dejado un mensaje de voz, Entonces Revisa © mi buzón que estaba lleno de mensajes de cumpleaà ± os, llamadas para Donar sangre y Aha estaba.

Når du ringer til din telefonsvarer, og indtast din adgangskode, hvis du har en, vil du ønsker at trykke på 4> 2> 8> 2. Her er instruktionerne i spansk, så du vil være i stand til at forbinde, hvad du er hørelse med hvad du laver:

voicemail sprog nov,

Den principal måde er at ringe til rammen, da du kan gøre det fra din telefon. Ligeledes gør ikke det har brug for nogen ekstra programmering eller fremhæve. På denne måde, når du ringer rammen ved at trykke på ciffer fire, og det vil få brevet dråbe alternativ. Så, på det tidspunkt, skal du trykke på ciffer fire igen, og det vil guide dig til afspilning valg. Tryk til sidst på ciffer syv med hvor sproget vil blive ændret til engelsk.

Ansøgning

Du kan bruge programmet til at ændre sproget fra spansk til engelsk på off chance for, at du har en konsekvent web forening og mobiltelefon. Af denne grund, skal du downloade den T-Mobile applikation på din mobiltelefon. Når introduceret, logge på posten som den væsentlige rekordindehaver. Så, på det tidspunkt, skal du klikke på yderligere, og åbn sprogindstillinger fra profilindstillinger. Fra menuen, vælge engelsk og gemme indstillingerne.

site

Hvis du ikke kan åbne eller benytte programmet, anbefaler vi, at du åbner den myndighed T-Mobile websted og log ind log ind posten gennem login akkrediteringer. Du skal logge på som den essentielle rekordindehaver og tap på navnet tilgængelig i øverste højre hjørne. I øjeblikket, skal du klikke på profilen alternativ og snap-on sprogindstillinger. Fra de tilgængelige alternativer., Plukke engelsk og ramte spare knap.

Nulstil

Dybest set, hvis ikke undersøge strategier fungerer, bør du ringe til teknisk support hos T-Mobile, og de vil dissekere problemet. Efterfølgende kan de ændre indstillingerne på din talebesked ved deres ende; problem løses!

Hvordan kan jeg ændre min t mobil voicemail fra spansk til engelsk?

Din AT & T Voicemail Service adgang nummer er: 1-888-288-8893. Når du ringer hjemmefra, når provokeret, indtaste din hemmelige nøgle efterfulgt af #. I tilfælde af at du ikke ringer fra hjemmet, vil du blive provokeret til at indtaste din 10-cifret telefonnummer efterfulgt af din hemmelige nøgle, så på det tidspunkt blot følge ramme anvisningerne.

Hvordan ville jeg nulstille min stemme besked?

Add-onsComputer NetworkingDesktopsfaceBookGoogLelaptopsâ & NotebookSmonitorSmsnMySpaceAtherÂ-ComputerSotherÂ-HardwareAtherâ - InternetPrinterSprogrammering & DesignSecuritySoftwareYOutube

CamcorderScamerascell Phonesâ & PlansHome Teaterland PhonesMobile-telefonerâ & PlansMusicâ &  Musik PlayersNintendoâ wiiiotherâ- Electronicspcpdasâ &  HandheldsplaystationTivoâ & â dvrstvsxbox

Vi ønsker at sikre, at vi giver dig de aktuelle trin til opdatering af sproget for voicemail. For at sikre, at vi giver dig de korrekte oplysninger, kan du fortælle os, hvordan du normalt adgang til din telefonsvarer? Â DavidR_VZW

Hvordan kan jeg ændre min voicemail sprog tilbage til engelsk?

Dens gennem min voicemail-systemet, når jeg kalder det. Når du ringer systemet, skal du trykke på 4, thatll bringe dig til Postkasseindstillinger. Tryk derefter på 4 igen, og thatll tage dig til Afspilningsindstillinger. Endelig at youll tryk 7 ​​ændre sproget til engelsk.

Vigtig

Opsæt WIFI Calling Vowifi

Opsæt WIFI Calling Vowifi

Sådan opretter du WiFi Calling Vowifi

Vi WiFi Opkald Rolls Out For Apple iPhone After The iOS 14. Opdatering Sådan Set It Up

Vi WiFi Opkald Rolls Out For Apple iPhone After The iOS 14. Opdatering Sådan Set It Up

VoWiFi, eller Vi-WiFi Opkald, er nu tilgængelig for Apple iPhone brugere med iOS 14. opdateringen. Den service er tilgængelig i Delhi, Maharashtra, Goa, Mumbai, Kolkata og Gujarat.

5 måder at løse WiFi Opkald på iPhone 6

5 måder at løse WiFi Opkald på iPhone 6

ATT sparket ud WiFi opfordrer newermodel iPhones kører iOS 9 efter at have vundet tilladelse fra Federal Communications Commission to dage tidligere.

Webcontactus. about Find Forretningskontaktoplysninger

Webcontactus. about Find Forretningskontaktoplysninger

Når WiFi calling er slået til, kan du foretage og besvare opkald ved hjælp af et WiFi-netværk, når du er i et område med ringe eller ingen netværksdækning. Hvis du vil slå WiFi kald, du har brug for at oprette en forbindelse til et WiFi-netværk og slå 4G til taleopkald og mobildata.

Apple iPhone-brugere kan nu benytte WiFi-opkaldsstøtte med Vodafoneidea SIM-tjekkompatible enheder

Apple iPhone-brugere kan nu benytte WiFi-opkaldsstøtte med Vodafoneidea SIM-tjekkompatible enheder

Når WiFi-opkald er tændt, kan du foretage og besvare opkald ved hjælp af et WiFi-netværk, når du er i et område med ringe eller ingen netværksdækning. For at tænde WiFi-opkaldet skal du oprette en forbindelse til et WiFi-netværk og tænde 4G for taleopkald og mobildata.

WiFi Opkald iPhone 11Verizon og IPv6

WiFi Opkald iPhone 11Verizon og IPv6

WiFi kald er det nyeste inden for den trådløse teleindustrien. Men er det virkelig et skridt fremad for kunden Eller er det bare godt for luftfartsselskaber marginer

Sådan bruges telefonen uden service eller Wifi

Sådan bruges telefonen uden service eller Wifi

Takket være et stigende antal WiFi-hotspots rundt om i landet, ved hjælp af apps på din iPhone uden cellulær service er nemmere end nogensinde. Bærere såsom tmobile selv mulighed for at ringe og sms'e via WiFi, hvis du er uden for et cellulært dækningsområde.

wifi calling ikke fungerer Android Sådan Blog

wifi calling ikke fungerer Android Sådan Blog

Volte og WiFi kald fungerer ikke efter opdatering til Android 11. De arbejdede før. I første omgang selv 4g var ikke i orden, indtil jeg genstartet telefonen.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.