Hvor meget er min iPhone Worth En hurtig guide ALLE MODELLER

Handlinger blokeret

Registreret kontor: Manak Waste Management Pvt Ltd. | Mez & 1. sal, A-83, Okhla Industrial Area, Okhla Phase II, New Delhi-110020, Indien | CIN: U27205DL2022PTC190441MANAK Affaldshåndtering Pvt Ltd. er ISO 27001 Compliance Certified. Navn på den person, der kan kontaktes i tilfælde af eventuelle forespørgsler eller Grievances : Manoj Kumar ** Alle produktnavne, Logoer og mærker tilhører deres respektive ejere. Alle firma, produkt- og servicenavne, der anvendes på denne hjemmeside, er kun til identifikationsformål. Brug af disse navne, logoer og mærker indebærer ikke godkendelse.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Professionel renovering virksomheder køber op revnede iPhones i bulk og erstatte skærmene for meget billigere end Apple kan. Det betyder, at din krakket iPhone er faktisk værd en hel del penge. I mange tilfælde er en iPhone med skærmen revnet kan re-solgt for kun $ 30- $ 50 mindre end en i god stand. Du kan bruge disse penge til køb af en opgraderet iPhone eller endda bare at købe den samme model igen, idet der kun en $ 50 tab i stedet på $ 150 + ved at få det rettet af Apple.

Før sælge din revnet iPhone, skal du huske at slette dine data ved at gå til Indstillinger> Generelt> Nulstil> Slet alt indhold og indstillinger. Derefter beslutte, hvor youre vil sælge den. Heldigvis theres et meget mindre marked og efterspørgsel efter revnede iPhones end dem i god stand, så ons fraråde at forsøge at sælge lokalt og i stedet finde en køber online. For brudte iPhones, er eBay og tilbagekøb websites som GadgetGone vil være din bedste satsning.

Sælg din revnet iphone på ebay

I din beskrivelse, skal du sørge for, at du nævner, at din iPhone har en ren IMEI, er ikke iCloud låst, og er fuldt funktionsdygtig bortset fra de revner. Heres en god beskrivelse skabelon til en revnet iPhone:

Det anbefales at bruge en auktion-stil notering for revnet skærm iPhones, som dens meget svært for nybegyndere sælgere til at finde den perfekte pris med et buy-det-nu notering. Du ikke ønsker at pris det for lavt og risiko forlader penge på bordet eller for høj, og er nødt til at re-liste det, fordi det ikke sælge den første gang. Husk, at hvis varen bliver solgt, kan PayPal holde midlerne i op til to uger, og din køber kan returnere varen, hvis de føler, at du ikke beskrive det præcist.

Sælg din revnet iphone til et tilbagekøbsprogram virksomhed som gadgetgone

Hvis youd hellere ikke beskæftige sig med besværet med eBay, er et tilbagekøb hjemmeside som GadgetGone vil være din bedste løsning. Alt du skal gøre er at få et tilbud på nettet, sende din iPhone, og vente på, at checken til at komme i

. En lille advarsel dog: Mens tilbagekøb hjemmesider er meget let at bruge, dont mange af dem tilbyde den bedste pris for revnede iPhones. Helt ærligt, mange tilbyder ikke selv en anstændig pris. En hel tilbagekøb hjemmesider bare have en brækket eller beskadiget tilstand kategori, der vil omfatte mange forskellige mulige emner. Som sådan de vil tilbyde en lav-bold pris for din revnet eller beskadiget skærm iPhone.

Klar til at sælge din revnet iphone?

iPhones er lavet af mange forskellige materialer, hvoraf nogle er giftige, så genbrug virksomheder beskæftiger eksperter til at slippe af med eventuelle farlige dele, mens smelte ned metaller til brug i andre enheder eller produkter.

Hvorfor skal jeg genbruge min iPhone?

Sælg gamle Apple iPhone 7

Genbrug din iPhone er en no brainer. Først og fremmest kan det tjene dig en anstændig mængde penge, som du kan enten pind ind på din bankkonto eller sætte i retning af en helt ny iPhone, ligesom den bedøvelse iPhone 13.

Ved at sende det til en genbrugsvirksomhed, du kan være sikker på, at det vil finde et nyt hjem efter at blive renoveret eller skilt ad sikkert, med alle dele enten genbruges, genanvendes eller smidt væk på den korrekte måde.

Hvad er processen med at sælge en iphone?

Ja. Mange tech genvindingsvirksomheder købe brudte iPhones. Bare find din iPhone på vores hjemmeside og vælg 'brudt' tilstand på sammenligningen nettet, og vi vil vise dig alle de aktuelle tilbud fra genvindingsvirksomheder på en brækket eller beskadiget Apple iPhone.

Hvad sker der med min iphone?

Generelt er en iPhone siges at være i en brudt tilstand, hvis den har en brækket skærm, store buler eller ridser over telefonen, eller brudt mikrofon & knapper, defekt eller brudt kamera, mangler eller brudt batteri, ødelagt iOS, osv

sørg for at du logger ud af din Apple & iTunes-konto og derefter nulstille & slette din iPhone. Hvis du sletter din iPhone uden at logge ud af din konto, vil det stadig have Aktivering lås aktiveret & køberen ville være i stand til at sætte op.

Look over nettet og søge rundt din nærliggende butikker. Du kan starte din søgning ved 3. parts tilbagekøbet websteder. På denne måde vil du få en idé om den Telefoner værd baseret på dens tilstand. Du kan også angive din telefon ONA Craiglist, Facebook Marketplace osv

Hvis du er tænker på at sælge din telefon, bare for at opgradere til den nyeste version af iPhone, kan du tjekke Æbler handel-i gamle iPhone-program . Nedenfor er den nuværende estimerede trade-in værdier for et par af de udvalgte modeller â € ”

Der er forskellige andre trade-in platforme tilgængelige online. I stedet for citat-hopping fra den ene til den anden, kan du også tjekke outa Flipsy, der sammenligner de handelsrelaterede i værdier af forskellige tilbagekøb butikker.

du kan også lide

Breaking en iPhone er en meget let opgave. Alt det kræver er en anden. Manglende opmærksomhed eller en ulykke, og din iPhone er brudt. vores telefon kan være faldet, og displayet knækker let. Eller endnu værre iPhone drops i vandet og holder op med at arbejde helt. Der er uendelige muligheder, hvordan din iPhone kan blive beskadiget.

Vi betaler øverste dollar for brudte iPhones og andre brudte smartphones. Andre steder forsøger at betale så lidt som muligt for brudte iPhones. Vores tilbud afspejler den faktiske markedsværdi af de reddes komponenter i en brudt iPhone. Det er vores mission at skabe en kundevenlige sted thats ikke drevet af grådighed, hvor folk kan genbruge knuste iPhones og elektroniske gadgets og være tilfreds med deres erfaringer.

Processen med at sælge knækkede iPhones, fordelt computere og andre brudte elektroniske gadgets til os er meget sikker og nem. Vi er skyld perfektioneret vores rutine gennem årene for at levere den mest bekvemme måde at sælge brudte iPhones hurtigt.

Vores service er hurtig! Vi sætter pris på din tid. Youre klar til at sende det samme efter at have forelagt en ordre på hjemmesiden. Så snart vi har modtaget din iPhone, vi behandler det og betale dig samme dag med en PayPal overførsel eller check med posten.

Gratis fragt. Hver gang du sælger en iPhone, fordelt iPad eller brudt smartphone vi betaler for sikker og nem forsendelse via UPS. Vi e-mail, du en forudbetalt forsendelsesmærkat, du bare boksen op dine emner til at sælge os og slippe kassen ud på det nærmeste UPS butikken. Du behøver ikke at bruge en øre på skibsfart tjenester! Vi stoppede sende tomme kasser i 2022 på grund af vores fortsatte ønske om at reducere spild og affald. Takket være ændringen, tilbyder vi endnu flere penge for brudte iPhones og vores turnaround tid er halveret.

Vigtigst er det, vores ønske om at genbruge elektronik er drevet af vores mission at beskytte det naturlige miljø ved at reducere e-affald. Vi sørger for, at alle de gode dele fra brudte iPhones og elektronik, som vi behandler, vil blive genbrugt. Enhver af de uanvendelige dele genbruges på den bedst mulige måde.

Vi fokuserer på kundernes tilfredshed. Siden begyndelsen af ​​vores drift, fastholder vi stor kunde ratings med virksomheder som BBB og er tilgængelige via sociale medier. Sælg brudt MacBook eller brudt iPhone i dag og hjælp os med at bygge en bedre fremtid for online handel.

Indsend en ordre her på vores hjemmeside, og vi vil e-mail, du en UPS forudbetalte forsendelsesmærkat til sikkert sende din brudt iPhone til os. Pak den og aflevere den til enhver UPS butik. Behold en drop-off kvittering til dit regnskab, indtil du hører fra os, at så har vi modtaget din telefon. Du kan altid spore din pakke og tjekke din ordrestatus på vores hjemmeside. Hurtigere end du forventer, youll modtager betaling for din brudt iPhone.

Sælg Broken Laptop | Sælg Broken MacBook | Sælg Broken Drone | Sælg Broken Tablet | Sælg iPhone 11A | Sælg iPhone 11 Pro | Sælg iPhone XA | Sælg iPhone XRA | Sælg iPhone XSA | Sælg iPhone XS MAXA |

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Hvis din iPhone er beskadiget, og du har brug for at få en ny, dont bare smide den gamle model væk. Selv iPhones, der ikke længere arbejde ordentligt er værdifulde. Tricket er at vide det bedste sted at sælge din iPhone fra erfaring, og thats hvad vi har.

Kan du handler i en brudt iPhone & betalt?

Det korte svar er ja du kan sælge din iPhone! Dont smide dine brudte iPhones væk, selvom de har vandskade. Broken iPhones er ofte værd at betydeligt mere, end du måske forestiller dig, hvis du sælger dem til den rigtige køber som et tilbagekøbsprogram.

Selvom det også er muligt at handle i din gamle iPhone til din mobiltelefonplanholder, vil de penge, de vil give dig til din mobiltelefon, være mindre end et online buyback-programfirma tilbyder. Derudover er dårligt beskadigede iPhones normalt udelukket fra disse tilbud.

iPhones, der ikke længere tænder, eller som ikke har lyd længere, er stadig værd at mere penge, end du måske ikke forestiller dig. Selv iPhones, der har flydende skader, kan omdannes til kontanter, der hjælper dig med at købe en slank udskiftning.

Hvor skal man sælge brudte iPhones?

I USA kan du få et citat og sælge brudte telefoner online eller i detailforretninger i nærheden af ​​dig. Mens butikker som Verizon, AT & T, T-Mobile, Target, Walmart, eller Best Buy vil købe din ødelagte iPhone, er det måske ikke den bedste løsning, da citaterne er notorisk Lav â € "Meget som Kundefeedback på online-vurdering Aggregator Trustpilot.

Få% af enhedens markedsværdi

Online buyback virksomheder er hvor du får den sande værdi af dine enheder. Du kan sammenligne citater lige her fra betroede butikker med 1.000 af Trustpilot-kundeanmeldelser, nyd gratis forsendelse, og få betalt via check, PayPal eller Direkte indbetaling.

ICELLGLOBALS RECYCLING PROGRAM Gør det nemt at sælge din brudte enhed. Bare vælg dine modeller og deres tilstand, hvad enten det er revnet eller beskadiget, og du får et øjeblikkeligt kontant tilbud. De betaler inden for 1-3 hverdage via en mailet check eller en paypal depositum.

Hvis du har en brudt iPhone låst til din transportør, kan du stadig sælge den til Sell Locked. De køber iPhones med mindre eller større skade og giver også gratis udbetalingskontoter og en gratis forsendelsesmærke. Du vil modtage dine penge inden for 1 â € "5 arbejdsdage efter modtagelse af din iPhone.

Gadget pickup er en anden back-back service, der er nem at bruge er. De tilbyder øjeblikkelige citater for brudt, revnet, internt defekte eller flydende beskadigede iPhones. Gadget Pickup betaler via Check, PayPal, Cash App eller Zelle inden for to dage efter iPhone-kvittering. Kundeservice er deres prioritet.

Sælg din iPhone

Hvis du søger at sælge din gamle iPhone, er du kommet til det rigtige sted. GreenBuyback vil handle dig kontant til din iPhone, uanset tilstanden af ​​enheden. Apple frigiver mange versioner af deres iPhone hele året, hvorfor ikke få betalt kontanter til din gamle telefon i stedet for at forlade den for at samle støv? Hvis du vil holde dig opdateret, er der ingen bedre måde end at sælge din gamle iPhone for at få nogle penge til at sætte sig mod en ny. Vores proces at få betalt er utrolig hurtig og nem, så hvis du har en gammel Apple-mobiltelefon som iPhone 8, kom i gang nu!

Vigtig

Kijiji Canada.

Kijiji Canada.

Få op til 190 af en ny iPhone 11, når du handler i din nuværende iPhone. Personlig opsætning til rådighed. Køb nu med gratis levering.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sælg din iPhone 11 Pro Max online i dag til SellanyFone. om Storbritannien Højest betalte hjemmeside

Sælg gamle Apple iPhone 7 Plus online på Cashify og få instant kontanter

Sælg gamle Apple iPhone 7 Plus online på Cashify og få instant kontanter

Find Iphone 7 Plus i Mobiltelefoner brug for en ny telefon Find de bedste tilbud på nye og brugte telefoner i Canada iPhone, Android, Samsung, Apple, LG, Google, HTC og mere om Kijiji, Canadas en lokal Classifieds.

Apple Watch for Dummies

Apple Watch for Dummies

Ud over dit normale SIM, kan du også bruge en ESIM i din telefon. En ESIM er et digitalt SIM, der gør det muligt at aktivere en prisplan uden brug af et fysisk SIM. For at aktivere din ESIM skal du oprette din telefon til internettet eller etablere en forbindelse til et WiFi-netværk.

Medbring din egen iPhone-skifte til cricket cricket

Medbring din egen iPhone-skifte til cricket cricket

Så hvis den enkle aktiveringsproces fejler, er det tilrådeligt at straks kontakte dit telefonnetværk for at få problemet sorteret ud.

iPhone 7 The Complete User Manual For Dummies, begyndere og seniorer Brugervejledningen som ingen andre 2nd Edition

iPhone 7 The Complete User Manual For Dummies, begyndere og seniorer Brugervejledningen som ingen andre 2nd Edition

iPhone 7 Home-knappen er ubrugelig med handsker eller i sportsudsendelser armbånd

Aktiver din nye eller Certified preowned Smartphone

Aktiver din nye eller Certified preowned Smartphone

Her Lær hvorfor du har brug for at aktivere eller Genetabler en Old Verizon Device Sådan aktiveres en gammel Verizon Phone hvordan du aktiverer Hvis du ikke har et SIM-kort

Sådan Aktiver iPhone uden SIM-kort

Sådan Aktiver iPhone uden SIM-kort

Aktiver iPhone uden et luftfartsselskab SIM hurtig, enkel og hurtig i 4 måder af iTunes, kalder SOS, ved RSim, XSim eller ved Jailbreak. Klik se nu

Hvordan du aktiverer din iPhone uden SIM eller WiFi

Hvordan du aktiverer din iPhone uden SIM eller WiFi

Aktiver din iPhone efter at have modtaget SIM-kortet fra Tello mobil ved at følge et par enkle trin. Nyd de besparelser

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.