Fejl ved etablering af databaseforbindelse

Sådan Skift standardbrowser i iPhoneiPad

Tidligere Safari var den udpegede standardbrowser til Apple mobile enheder. Men nu, i appen Indstillinger på din iPhoneÃ,® eller iPadÃ,®, du kan vælge din standardbrowser! Dette betyder at du kan sætte en standard webbrowser og e-mail-app, som lanceringen når du trykker på et link eller ønsker at skrive en ny mail.

Før du begynder

Beskrivelse af problemet: Jeg vil gerne være i stand til at sætte Brave som min standardbrowser på min iPad og iPhone. Men der er intet i Brave browserindstillinger, der ville tillade mig at gøre dette. Ifølge The Verge, Apple gemte indstillingerne for hver kompatibel browser / e-mail-klient i App-specifikke indstillinger.

Startende med iOS 14 og iPadOS 14, Apple giver brugerne mulighed for at ændre standard webbrowser og e-mail-klient på iPhone og iPad. Det betyder, at hvis du har en tredjeparts browser eller mail app, som du kan lide mere end bestanden dem, kan du nu indstille det som standard i stedet for Safari eller Mail.

Sådan udskiftes safari med krom på iPhone og iPad

På tidspunktet for at skrive Chrome er den eneste browser, der blev opdateret med understøttelse af denne nye iOS 14 funktion. Vi forventer andre populære browsere som Firefox og Opera at inkludere funktionaliteten snart. Nå opdatere denne artikel, så snart det sker!

Udskiftning safari med krom video tutorial

Vi har alle en browser vi foretrækker at bruge. Nogle foretrækker måske Google Chrome, kan nogle foretrækker Firefox, kan nogle foretrækker Safari. På en computer, det er nemt at ændre standard browser, du er bruger, men hvis du bruger en iPhone eller en iPad, så det kan få en smule tricky, eller i det mindste det bruges til.

Forud for iOS 14, har Apple ikke tillade brugere at ændre standard-browseren på deres enheder. Det betyder, at mens du kan hente tredjeparts-browsere som Chrome eller Firefox, apps, der åbnede links i en browser vil automatisk starte op på Safari. Du kan vælge at åbne den i en anden browser, men det var yderligere skridt, youd nødt til at tage, som virkelig ikke gøre det værd at den tid og indsats.

Ændring af din standardbrowser

Nu når du åbne links sendt i e-mails eller chat apps, bør det åbne i Chrome, medmindre den app bruger sin egen indbyggede browser. Når det er sagt, i modsætning til Android, er iOS stadig ret begrænset i forhold til standard apps, man kan indstille. Ved brugere det øjeblik får kun at vælge at indstille en standard browser eller e-mail-app, men det er muligt, at længere nede ad vejen, at Apple vil åbne det op til flere apps.

iOS 14 er blevet frigivet, og det har en hel ny interessante funktioner. En ny iPhone udgivelse er endnu ikke afsluttet på dette tidspunkt, men OS opdateringen har nogle funktioner værd at undersøge. Et bemærkelsesværdigt funktion i denne nye version er muligheden for at ændre standard-browser på en iPhone.

browserindstillinger

Evnen til at ændre standard-browseren på iOS er nyt, og det afhænger af apps i. ., At browsere tilføje understøttelse til det. Hvis du ikke kan se den Standardbrowser App mulighed, når du besøger de præferencer til din browser i Indstillinger app, betyder det, at det ikke er blevet opdateret til at understøtte denne nye funktion.

Det eneste du kan gøre er at vente, indtil den app er opdateret. På nuværende tidspunkt kan Chrome og Microsofts Edge begge indstilles som standard browser på iOS, men det lader til Firefox er endnu ikke blevet opdateret. ,EN

Standard begrænsninger browser

Ændring af standardbrowser på iOS er ikke det samme som at ændre standardbrowser på et skrivebord. På skrivebordet, hver enkelt webadresse, at brugerne åbner, eller en hvilken som helst HTML-fil, der er åbnet, åbner i standardbrowser. På iOS, thats ikke hvordan det fungerer.

Safari startskærmen genveje vil stadig fortsætte med at åbne i Safari. Apps, der kan åbne links, men ikke har deres egen browser vil fortsætte med at åbne links i en Safari beholder . Apps som Facebook er udelukket, da de har deres egen browser indbygget i app.

Med så mange andre store browsere til rådighed, herunder Firefox, Opera, Modig, Vivaldi, og Tor Browser, er der ingen grund til at holde fast i standardindstillingen på dit skrivebord eller mobile enhed. Alternative browsere ofte tilbyde mere innovative funktioner, bedre beskyttelse af personlige oplysninger og overlegen ydelse til de store kanoner i browseren verden, så hvorfor nøjes med det næstbedste?

Heldigvis er det nemt at ændre din standard browser på din computer, telefon eller tablet, så weblinks i andre programmer og apps altid åben i dit foretrukne værktøj til at få adgang til internettet.

I vores vejledning nedenfor, vil vi forklare, hvordan du ændrer standardbrowser i Windows 10, MacOS, Android, og iOS, i et par enkle trin. Og, selvfølgelig, hvis du beslutter du foretrækker Edge, Safari eller Chrome trods alt, du kan skifte tilbage til de browsere på samme måde.

Sådan ændrer standardbrowser i Windows Â

Ændring af standard Windows-browser plejede at være så simpelt som at klikke på en knap i den pågældende browser for at skifte fra din nuværende valg. Windows 10 tilføjer par ekstra trin til processen, men dens stadig temmelig ligetil. Her er hvordan det skal gøres. Â, "

Sådan ændrer standardbrowser i macosÃ,Â

Chrome er forudinstalleret på de fleste Android-enheder, men du behøver ikke at holde sig til det som din standard, hvis youd foretrækker at bruge en anden app til gennemsyn. Her er hvordan man ændre standard browser på din Android-telefon eller tablet. ,EN

Afslut app Indstillinger og youll finde, at links nu åben i din foretrukne browser. Men hvis du starter Chrome, det vil straks spørge, om du ønsker at indstille det som din standardbrowser igen à ¢ â,¬â € Android er ikke at give op, der nemt!

Sådan ændrer standardbrowser på iPhone eller iPad Â

2. ​​Vælg denne app til at vise sine tilladelser i højre side af skærmen. Tap Standardbrowser App, og vælg derefter den browser du vil bruge, på mulighederne. En markering vises til højre for sit navn. ,EN

Alt gjort, dens så enkelt er det! Du kan skifte tilbage til Safari på samme måde, når du vil. , A baseret på iOS 15 beta, ser det også om disse instruktioner vil forblive den samme, når Apple frigiver softwareopdateringer til både iPhone og iPad i løbet af efteråret.

Robert Irvine er How-To redaktør på Toms Guide. Han har været at skrive tutorials om software, hardware, hjemmesider og andre tech emner siden de dage af dial-up modems, og har tidligere været redaktør af web-User Magazine. Robert nyder madlavning, og gør en gennemsnitlig pølse gryderet, men er bestemt ikke den stjernekok af samme navn.

Apple iOS opgradering 14 og senere har indført en mulighed for at ændre standard-browseren app fra Safari til noget andet, vi foretrak. Vi kan nemt vælge Google Chrome, Firefox eller nogen tredjeparts browser app som den nye standard for åbne web links på iPhone eller iPad. Besøg browserindstillingerne side fra app Indstillinger for at vælge standard browser app.

Theres en fælles forestilling om, at iOS giver en lidt mere kompakt og lukket økosystem end sin Android modstykke . Den omstændighed, at sidstnævnte er helt open source berettiger denne erklæring op til en stor udstrækning.

Så alle links ville automatisk åbne i Safari, om du kan lide det eller ej. På det mest, kunne du manuelt kopiere den nødvendige linket, åbner browseren efter eget valg, og indsæt den inde det. Dette viste sig at være noget af en ærgerlige oplevelse for mange brugere.

Nå, Apple har endelig båret agt til brugere feedback, og begynder med iOS 14 og iPadOS 14, har det nu givet dig mulighed for at ændre standard-browseren på din iPhone / iPad. Lets tjek hvordan ændrer browseren kunne udføre den.

Nederste linje: iPhone / iPad standardbrowser

Så det var alle fra denne guide til, hvordan man kunne ændre standard-browseren på din iPhone eller iPad. Det er altid en velkommen flytte når OS giver brugerne fuld kontrol over, hvordan de ønsker at nappe indstillingerne pr deres krav.

Hvis browseren installeret på enheden isnt viser under Standardbrowser side, så den app udvikler er endnu at tilføje støtte til samme. Så du kan kontakte dem direkte og give din tilbagemelding om det samme.

Hvis du har nogen tanker om, hvordan man Skift standard browser i iPhone / iPad ?, så er du velkommen til at falde i nedenstående kommentarfeltet. Hvis du finder denne artikel nyttigt, kan du overveje at dele det med dit netværk.

Forestil dig selv for ti år siden, og at vide, i 2022, Microsoft aktivt udvikler en måde at køre Linux på Windows, herunder GUI applikationer og Apple ikke tillader dig at ændre din standard browser på deres mobile OS.

Hvis du ville have fortalt mig, ville jeg spørge dig, hvad du var rygning. For ti år siden Microsoft skabte BrowserChoice. u grund af igangværende anti-konkurrencedygtige retssager vedrørende Internet Explorer som deres standardbrowser. Nowdays, selv Google har travlt med standard browser udvælgelse, men Apple? Nej selvfølgelig ikke.

Skift standardbrowseren

For nylig blev et nyt jailbreak til IOS frigivet, som understøtter den nyeste firmware, 13.. Jeg har i øjeblikket en iPhone SE 2022 kører 13., Jailbreak var en velkommen tilføjelse til at ordne nogle små og nogle store irritationer med iOS.

Den største er standardbrowseren. Jeg kan ikke lide, hvordan Safari viser faner, og jeg bruger Firefox's bogmærke synkronisering. Jeg bruger også Firefox udvidelser , men det er også forbudt af Apple og ikke repareret med et jailbreak.

Når du har jailbroken din enhed, skal du tilføje pakken Repository til Cydia, hvorefter du kan installere Browserdefault. Du kan også manuelt installere. EB fra GitHub Repo, koden er åben kilde.

jailbreak i?

Safari er en fantastisk webbrowser, men der er en grund til, at Google Chrome har den største markedsandel. Heldigvis, så længe du kører iOS 14, iPados 14 eller højere, kan du indstille enhver tredjeparts browser som standard på din iPhone eller iPad.

IOS 14 bringer en af ​​de mest efterlængte funktioner til æbler operativsystem i år: evnen til at ændre standardbrowseren fra Apples Safari til en tredjeparts valg som Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Men du behøver ikke at vente på, at Apple frigiver iOS 14 dette efterår at bryde fri for safari. Hvis du har iOS 14 beta installeret, kan du allerede skifte til en anden standardbrowser i dag. Heres hvordan man gør det.

Vigtig

Sådan ændres SIM-PIN-kode på iPhone

Sådan ændres SIM-PIN-kode på iPhone

Vi forklarer, hvad en SIM-PIN-kode er, og hvordan du ændrer SIM-PIN-kode på iPhone til en kode efter eget valg for at beskytte dine personlige data og hvordan du deaktiverer SIM-PIN-kode.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation Spirit Airlines Support

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation Spirit Airlines Support

En guide til alle de måder, du kan holde dit nummer, når du skifter telefoner eller netværk eller forlader Vodafone. Brug vores Holde mit nummer formular til nemt at holde og skifte nummer over.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Under visse omstændigheder kan du få en ny CPR-nummer. Især hvis du er offer for vold i hjemmet. tjene mere om, hvordan du får en.

Hvor mange knogler Er en baby Have og hvorfor voksne har færre

Hvor mange knogler Er en baby Have og hvorfor voksne har færre

Dit barn får brug for en PPSN hvis du behandler public service agenturer på deres vegne.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Instruktioner om, hvordan du opdaterer din adresse og kontaktoplysninger ved hjælp af din Medicare online konto.

Kendetegn ved ældre brugeradfærd på mobile multitouch-enheder

Kendetegn ved ældre brugeradfærd på mobile multitouch-enheder

Hvis du vil lære eller lære GCSE, nøglefase 3 og en niveau datalogi, så kom og kig på, hvad vi har. Vi har masser af fri materiale samt professionelle ordninger af arbejde og materiale til lærere.

Tilbehør til Apple iPhone 12 Mini

Tilbehør til Apple iPhone 12 Mini

Vælg mellem Apple, Belkin, Mophie, Indian Union, Otterbox, Scosche

Apple Lightning Lade kabler

Apple Lightning Lade kabler

Find kabler, opladning af dokker og batterier til Apple-enheder. Oplad og synkroniser Mac, iPhone, iPod, iPad og ur. Køb online og få gratis levering.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Introduktion til de grundlæggende planer for NTT DOCOMOs ny fakturering plan Kakehodai Pakeaeru

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.