Hvordan skal tjekkes Hvis Android er opdateret

Hvordan kan jeg kontrollere de seneste softwareopdateringer til min telefon

En masse af telefoner vil være begrænset til blot en eller to opdateringer, eller nogle gange slet ingen. Men mens vi alle gerne at få opdateringer og nye funktioner, som de bringer, er der en række grunde til, at de ikke er helt så vigtigt som en masse mennesker tror.

næsten alle apps stadig arbejde på den gamle OS-version

I næsten alle tilfælde, vil dine apps fungerer helt fint på din nuværende version af Android. Det ville ikke give mening for app udviklere til at ende støtte til ældre OS-versioner, som de ville miste en stor del af brugerne, hvis de gør det.

Så det er sandsynligt, at ikke at få opdateringen vil ikke hæmme dig i form af at downloade og bruge apps fra Google Play. Og hvis alle dine applikationer kører på din ældre Android-version, er det klart værd fastholdelse.

sikkerhedsopdateringer er vigtigere

I modsætning til OS-opdateringer, behøver sikkerhedsrettelser ikke ændre hele systemet af telefonen. Disse patches er normalt meget lettere og er helt værd at have. Så så længe din telefon stadig er at få sikkerhedsopdateringer, behøver du ikke at bekymre sig for meget om OS-opdateringer.

producentens skind er ofte vigtigere

Alle andre producenter, som Samsung med One UI og Oppo med ColorOS, kører deres eget skind på toppen af ​​Android, komplet med deres egne unikke egenskaber og deres eget udseende. De har ikke altid gennemfører alle funktioner i Android, enten.

Så producentens hud er ofte vigtigere end den underliggende drift selve systemet, da det dikterer næsten alt om brugeroplevelsen. Du kan få opdateringer til, at selv om det stadig er baseret på en ældre Android-version.

google ruller ud nye funktioner uanset hvilken OS-version

Hvis du ikke kan opdatere hele dit operativsystem, er det ikke et stort problem, da din Google Play-tjenester vil få de nødvendige opdateringer alligevel. Som et resultat, vil du højst sandsynligt få de nyeste funktioner i alle de Google apps og tjenester på din gamle OS-version.

hardware måske ikke være op til den

Dette punkt er noget, du måske ønsker at overveje, før du opdaterer din telefon. De hardware mulighederne i din telefon, såsom processor og RAM, forblive uændret, når en opdatering, men det meste af tiden, vil den nyere OS-version være tungere med hensyn til opbevaring, og antallet af ressourcer, den bruger.

Så vil OS selv forbruge flere af dine hardware ressourcer, mest sandsynligt gør telefonen langsommere. Hvis enheden er allerede gammel eller langsom, ikke får en opdatering kunne faktisk være en god ting.

nye versioner er ofte buggy

For eksempel folk skyndte sig at opdatere deres software fra Android 10 til 11, men endte med at rapportere mange problemer. Det er fordi den nye opdatering havde mange fejl og mangler. Brugerne kunne ikke tage screenshots, og nogle apps, der fungerede fint før opdateringen holdes Crash.

men android opdateringer er stadig rart at have

Nogle nye Android-versioner bringe et par mindre funktioner og måske nogle ydeevne eller batteri forbedringer. Andre er langt større, og kan endda ændre hele retning, at Android er på vej.

'En opdatering er klar til at blive installeret på din telefon.' Har du forlod den nævnte meddelelse opsyn ? Wonder hvad der vil ske, når du opdaterer din telefon? Spørgsmålene kan lide Hvad får jeg ved at opdatere telefonen? eller Vil mine data bliver slettet? kan stoppe dig fra at opdatere din telefon. I dette indlæg, vi gøre vores bedste for at besvare sådanne forespørgsler og bekymringer, mens forklare, hvad der sker, når du opdaterer din telefon.

Hvad menes der med en softwareopdatering på Android og iOS

Enhver smartphone, svarende til en computer, består af hardware og software. Hardwaren har brug for et operativsystem til arbejde. Når du køber en ny telefon, det kommer præinstalleret med en bestemt version af et operativsystem â €”Android på telefoner fra Samsung, Google, redmi, OnePlus, Oppo, osv, og iOS på Apples iPhones.

Google og Apple arbejder løbende på at skabe en forbedret version af deres operativsystemer, rullet ud til telefoner i hele verden. Den opdaterede version bærer normalt nye funktioner og sigter på fastsættelse spørgsmål vedrørende sikkerhed og bugs udbredt i de tidligere versioner.

Typisk opdateringer er langsommere i Android. Som standard vil typiske Android-telefoner modtager et sted mellem 1-3 Android versionsopdateringer, som pr Googles løfte om at yde 18 måneders support. Selve opdateringen timing og varighed vil afhænge af producenten smartphone som forskellige mærker frigive det på forskellige tidspunkter, hvilket fører til Android fragmentering problem. Tværtimod vil en iPhone modtage opdateringer i 4-5 år fra Apple.

Typer af opdateringer

Større opdateringer eller operativsystemet opgraderinger er nogle af de monikere givet til versionsopdateringer. Disse er normalt udgivet årligt og bringe store ændringer i operativsystemet i form af UI ændringer, nye apps, indstillinger og meget mere. Systemopdateringer er større i størrelse fra 700 MB til 1. GB eller højere.

Fra Android 1. til Android 9. Pie, og iOS 1 til iOS 12, vi har kommet en lang vej fra de første versioner. I øjeblikket er vi på Android 10. og iOS 13 med en betaversion frigivet for hver af dem â €”Android 11 og iOS 14, hhv.

Sikkerhedsopdateringer er normalt mindre i størrelse og bliver rullet ud ofte. De er også kendt som sikkerhedsrettelser. Som navnet antyder, de normalt rette fejl i dit nuværende operativsystem og sikre din telefon mod ondsindede angreb ved fastsættelse nogen sikkerhedsproblemer bortfalder.

Google Pixel håndsæt modtage sikkerhedsopdateringer hver måned. Men det er ikke tilfældet med alle Android-telefoner. Hvis du er heldig, kan du få dem en gang i 2-3 måneder. Eller vil du ikke modtage nogen, afhængigt af din smartphone maker. Den få tilfælde af opdateringer er en voksende bekymring med Android-platformen.

I mellemtiden er mindre opdateringer, som for det meste pakke et problem fix der ofte omtales som en foreløbig opdatering. I sådanne opdateringer, vil du få mindre nye funktioner og sikkerhedsopdateringer bundtet sammen. For eksempel, iOS 13 modtaget flere trinvise opgraderinger spænder fra 13. til 13. i det forløbne år.

Hvordan at vide, hvis min telefon brug for en opdatering

Typisk vil telefonen skubbe en meddelelse, når en softwareopdatering er tilgængelig. Hvis automatisk overførslen er aktiveret, vil softwareopdateringen downloade automatisk ved tilslutning til et Wi-Fi-netværk. Hvis det er deaktiveret, skal du hente opdateringen ved at overskriften til indstillingerne og klikke på knappen Hent.

Tjek for softwareopdatering på android

Når telefonen henter en opdatering, vil det bede dig om at installere det immedidately. Tryk på den tilgængelige meddelelse for at se de opdaterede detaljer såsom changelog , størrelse, og versionsnummeret. Først når du giver tilladelse, vil telefonen installere det. Hvis din telefon ikke har tilstrækkelig charnge, så vil du blive informeret til at oplade telefonen, før du anvender opdateringen.

Ting at tage sig af, mens at opdatere din telefon

Opdatering af telefonen vil tage nogen tid. Sørg for at du har nok batteri på din telefon. Det anbefales at oplade din telefon til mere end 70% af batteriets saft. Hvis du har en lav batteri eller din telefon udledninger hurtigt, holde det tilsluttet til opladeren, mens opdatere den.

Find en distraktion

I Android 10, får du mere end bare foreslåede svar på dine beskeder. Du får også anbefalede handlinger. Så hvis en ven beder dig ud til middag, vil telefonen foreslå dig tekst "". Derefter itll også trække op retninger lige i Google Maps. Det virker selv i messaging apps ligesom Signal.

Sound forstærker

Med lyd forstærker, kan telefonen øge lyd, filter baggrundsstøj og finjustere til hvordan du hører bedst. Uanset om at tale med din bedste ven, ser TV eller lytter til en lectureâ €”bare plug i dine hovedtelefoner og høre alt mere klart.

Gesture navigation

Det firma, der udvikler Softwareopdatering Ny version er Appz Opfindere. Den nyeste version udgivet af dets udvikler er 102.. Denne app blev bedømt af 27 brugere af vores hjemmeside og har en gennemsnitlig bedømmelse på 3..

For at installere Softwareopdatering Ny version på din Android-enhed, skal du blot klikke på den grønne fortsat App knappen ovenfor for at starte installationen. Den app er noteret på vores hjemmeside siden 2022/04/11 og blev hentet 16558 gange. Vi har allerede tjekket hvis download-linket er sikkert, men for din egen beskyttelse, anbefaler vi, at du scanner den downloadede app med dit antivirusprogram. Hvis din antivirus registrerer Softwareopdatering Ny version som malware eller hvis download link til dk. oogleandroidupdates er brudt, brug kontakt siden for at kontakte os.

Program detaljer

Her kan du finde changelog af Softwareopdatering Ny version siden det blev lagt ud på vores hjemmeside på 2022/06/14. Den nyeste version er 102. og det blev opdateret på soft112. om den 2022/12/17. Se nedenfor ændringerne i hver version:

Version

Fast Ad Issue rapporterede Opdater din telefon til Android 9. Info Play Store Update Information Tilføjet Play Store Game & Paly Store Services Information Guide Tilføjet Sådan opdateres Android System & Android Version Info Guide Tilføjet Oppo Telefon Update Guide Tilføjet vivo Telefon Update Guide Tilføjet Android 8. Oreo Info tilføjet

version

Info til Android Update Tilføjet Play Store opdateringsoplysninger Tilføjet Play Store Game & Paly Store Services Information Guide Tilføjet Sådan opdateres Android System & Android Version Info Guide Tilføjet Oppo Telefon Update Guide Tilføjet Vivo Telefon Update Vejledning Tilføjet Android 8. Oreo Info Tilføjet Android 8. Oreo Info tilføjet

version

Sædvanligvis, når en ny version af Android begynder at rulle ud, rammer det ikke hver enhed på samme tid â € "Det afhænger meget af din placering. Processen kan tage op til et par uger, men der er måder at sikre, at du får opdateringen hurtigere.

De fleste brugere venter normalt, før de modtager en anmeldelse på deres håndsæt, som advarer dem, den nye opdatering er tilgængelig til download. Men du behøver ikke at. Brug bare knappen Check for Updates i Indstillinger, som for nylig er opdateret for at hjælpe dig med at få den nye software meget hurtigere.

Det er værd at nævne, at funktionaliteten af ​​check for opdateringer-knappen er ændret i de seneste måneder. Nu, når du trykker på den knap, genkender systemet, at dette er en brugerinitieret proces, og hvis en ny softwareversion er tilgængelig, får du det straks.

Vigtig

USBC Charge Cable 2m

USBC Charge Cable 2m

Få et godt tilbud på GoTo USB C til C-kabel, 4 ft. Se alle de funktioner, specs, pris og få den på tmobile.

Apple Stadig Didnt at skifte til dette Opladning metode med iPhone 13

Apple Stadig Didnt at skifte til dette Opladning metode med iPhone 13

Apple sælger nu sit eget 18W USBC oplader og nu tillader tredjeparts MFI-certificeret Lightning til USBC kabler. AppleInsider diskuterer hvorfor det er et godt tegn for fremtiden USBC paritet i alle Æbler opladere.

USBC for alle Hvorfor EU ønsker samme havn tværs elektroniske enheder

USBC for alle Hvorfor EU ønsker samme havn tværs elektroniske enheder

USBC kabel vil oplade Watch SE ved standard hastighed som hurtig opladning funktion kun er begrænset til nye modeller.

De bedste USBC PD opladere af 2021

De bedste USBC PD opladere af 2021

Oplev de nyeste funktioner og innovationer tilgængelige i Fast Charge Rejselader med USBC kabel, Sort. Find det perfekte mobiltilbehør til dig

Amazon. en USB Opladning Blocks

Amazon. en USB Opladning Blocks

Amazon. en USB Opladning Blocks

Officiel Samsung USBC Galaxy Note 9 Ladekabel 1. m sort

Officiel Samsung USBC Galaxy Note 9 Ladekabel 1. m sort

Køb en Samsung hurtig opladning Wall Charger EPTA845 strømadapter USBC 45 Watt eller andre mobiltelefon tilbehør på CDW. om

45W USBC hurtig opladning Wall oplader, Black Mobil Tilbehør EPTA845XBEGUS Samsung USA

45W USBC hurtig opladning Wall oplader, Black Mobil Tilbehør EPTA845XBEGUS Samsung USA

Er USBC oplader hurtigere end andre versioner af USB Ja men opkrævning satser kan variere afhængigt af enheden. Læs videre for at lære mere.

USBC til Lightning FastCharging Cable

USBC til Lightning FastCharging Cable

De bedste iPhone-opladere inklusive hurtige opladere, trådløs opladning puder og opladning kabler til enhver form for iPhone.

100W Thunderbolt 3 USB C-kabel

100W Thunderbolt 3 USB C-kabel

Hvis du er shopping for et eksternt drev, især én, der tilsluttes via USBC, theres meget at overveje. Picking den rigtige drev isnt let, og youll behov for at sikre, at din computer kan drage fuld fordel af det. Vi testede tre muligheder, der dækker en række priser og muligheder, og har givet mening af numrene til at give dig til at lyde købe rådgivning.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.