Sådan kontrollerer du dit mobile dataforbrug på iOS For Apple telefoner

Sådan nulstilles cellulære dataforbrug på iPhone

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Har du nogensinde spekuleret hvor meget data du bør få med din udbyder? Har du næppe bruge dit dataabonnement men løn for en stor en anyways? Eller har du går over data hver måned med dit dataabonnement, og aner ikke hvorfor? Nyt i programmet iOS 7 Indstillinger er evnen til at spore cellulære dataforbruget for hver app du har installeret på din enhed.

Hvis du ruller hele vejen ned i bunden, vil du se en knap kaldet System Services. Hvis du klikker på det, vil det vise dig, hvor meget cellulære data, du bruger til ting som Messaging Services, push notifikationer, dokumenter og synkronisering, iTunes konti, Siri, Voicemail, softwareopdateringer Find min iPhone, Diagnostik og Apple-id Services.

Enhederne samle dine statistikker, indtil du manuelt nulstille dem på enheden ved at trykke på den blå Reset knap Statistik. Hvis du ønsker at overvåge og spore din mobiltelefon dataforbrug, vil jeg anbefale at oprette en tilbagevendende kalenderbegivenhed, eller en påmindelse hver tredive dage til at falde sammen med din mobiltelefon regning, så på den måde ville du huske at nulstille cellulære statistik hver tredive dage.

Om forfatteren

I 2022 var der over 14. millioner internetbrugere abonnenter. Og i netop det sidste kvartal alene, vi brugte mere end 3. millioner terabyte data. Thats en masse sjov kat videoer ogen Netflix binge-watching!

På Mate, dont tror vi på capping din browsing, surfing, og streaming potentiel â € ”hvilket er grunden til alle vores planer har ubegrænset data. Men hvis du er stadig trække dine fødder og overvejer en opløsning med en af ​​vores konkurrenter, kan det være nyttigt at forstå, hvor meget du er faktisk bruger hver måned.

Tip #: gennemgå din sidste regning

Den nemmeste måde at tjekke dit dataforbrug er simpelthen at se på din sidste regning. Dette giver normalt dig en god idé om, ikke blot hvor mange data blev brugt i sidste måned, men hvor du står i gennemsnit. Og â € ”hvis du super uheldig â €”du kan indse youve gået over mærket for måneden og nu skylder en overdosering gebyr på din nuværende luftfartsselskab.

Tip #: Brug de integrerede indstillinger på din smartphone eller tablet

Hvis du Arent sikker på, hvor du står på data, kan din elskede smartphone eller tablet hjælpe. For Apple-brugere, skal du starte med skærmen Indstillinger. Så se efter en indstilling, der siger Mobile Data eller Mobildata. Derfra vil du være i stand til at afgøre, hvor meget du bruger og begrænse hvilke apps du ønsker at sætte farten ned. Processen er den samme for Android-brugere og begynder med menuen Indstillinger og Data Usage drop-down også.

brug kontrollere data i vinduer: Tip #

Den softwareudvikling team på Windows også er du dækket, når det kommer til at kontrollere brugen af ​​personlige oplysninger på din pc. Dette virker på begge stationære og bærbare computere. Klik på ikonet Indstillinger i højre hjørne af startmenuen bar. Klik derefter på ikonet Netværk og åbne menuen. Højreklik på navnet på din netværksforbindelse og vælg Vis Anslået databrug. Dens så let.

Tip #: Mac Data spørgsmål, også

Ikke en pc-bruger? Intet problem! Theres en enkel måde at kontrollere dit dataforbrug på en Mac, også. Åbn Aktivitetsovervågning. Mens der, skal du klikke på fanen Netværk for at se nuværende brug af data og bestemme, hvilke apps og programmer beslaglægger mest. Se? Ikke svært overhovedet!

Tip #: tjek din router direkte i hjemmet dataforbrug

Mens vi ikke kan give dig en nøjagtig sports-stil play-by-play for denne mulighed, kan du tjekke din i-home router boks til at afgøre, hvor meget data du er bruger hver måned. Hver fabrikant er lidt anderledes, så det kan betale sig at gennemgå din brugermanualen for at bestemme præcist, hvordan du gør det for din særlige enhed.

Tip #: downloade en ekstern app eller software

Hvis du er har problemer med ovenstående forslag, aldrig bange! Der er masser af betalte apps og softwareprogrammer på markedet, som hjælper dig med at spore dit dataforbrug. Nogle endda give mulighed for at tilføje grænser eller sæt advarsler, når du får tæt på din maksimale. Dette er en god måde at give dig selv en påmindelse, når du tror, ​​du er at komme tæt, men theres stadig en halv sæson af dine foretrukne reality show til binge ur.

Selvfølgelig være lidt forsigtig med dette forslag. Theres et væld af malware derude, der udgør som velrenommerede software til sporing dataforbrug. Være smart og se til anmeldelser. Og kun udnytte velrenommerede leverandører gennem officielle kanaler, ligesom App Store eller andre lignende markeder.

Tip #: Skift til et luftfartsselskab, der ikke interesserer dit dataforbrug!

Måske den nemmeste måde at spore dit dataforbrug er at skifte til et luftfartsselskab, der udvisninger pleje, hvor meget du bruger hver måned. MATE kender du tørster hurtig, pålidelig service uden besvær. Thats hvorfor tilbyder vi ubegrænset data på alle vores ikke-kontrakt planer. Plus, vi har australsk-baserede kundeservice. Imaginea € | streaming, surfing, chatter, og surfe på dine vilkår! Hvad er ikke at elske om det.

Det er en alt for almindelig scenarie: Du tjekke e-mail på telefonen, og op popper der angstfremkaldende alarm, at du har nået dine data grænse for måned â €”og måneden er kun halvvejs over ! Så hvordan kan du spare data mens du stadig bruger alle dine foretrukne iPhone funktioner? Du kan reducere brugen af ​​personlige oplysninger og undgå ekstra afgifter uden at begrænse brugen af ​​telefonen. Her er nogle enkle trin, du kan tage for at gemme data hver måned.

Hvilke apps bruger de fleste data?

Alle de store sociale netværkstjenester som Twitter og Facebook bliver ved at trykke den dataforbindelse, mange multiplayer spil er opsigtsvækkende opdateringer, selvom du ikke spiller, og du er uden tvivl modtage e-mails â €”herunder vedhæftede filer â €” selv når telefonens uberørt. Der tilføjer op til et stort problem, hvis du forsøger at minimere din cellulære dataforbrug hver måned. Mens du kan opleve, at apps som Facebook og snapchat er uundværlig på grund af deres øjeblikkelige og konstante opdateringer, at digital årvågenhed kommer på en omkostningerne holdes nede.

Heldigvis Apples iOS 10 gør det muligt at identificere, hvilke apps får lov til at få adgang cellulære data, hvor meget de har brugt, og hvilke apps har tilladelse til at holde kørende i baggrunden, selv når du ikke aktivt bruger dem . Ved hjælp af disse funktioner kan spille en stor rolle i at hjælpe dig med at spare data.

Find dataforbrug på din iPhone

Det første skridt er at identificere, hvilke apps spiser dine mobildata. Gå til Indstillinger> Cellular, og stryg derefter ned til bunden af ​​skærmen for at finde "System Services." Tryk på den og du vil se, hvad kategorier af systemet apps er ansvarlig for din celle dataforbrug, som vist nedenfor.

At identificere dataforbrug på en pr-app grundlag, få dig til at gøre arbejdet med at sammenligne og finde ud af, hvilken er den grådigste. Simpelthen swipe opad i Cellular-indstillinger skærmen, så du kan se hver app på listen. Under den app navn er en indikation af, hvor meget cellulære båndbredde den har brugt, hvis nogen.

Som du kan se, mens nogle apps som 1Password og BackBeat FIT brug en lillebitte mængde data, andre, ligesom AroundMe og Amazon, bruge meget mere â €”302MB og 85MB henholdsvis . Og tage et kig på dataforbruget af Apple Store: 2. Gb! Ikke så mærkeligt, det er blevet deaktiveret af hensyn til at spare cellulære båndbredde. Hvis du er frustreret over den granulering af denne proces, kan du deaktivere alle cellulære dataadgang til apps ved at skifte master Mobildata kontrol i toppen af ​​denne skærm til "off".

Du vil hurtigt være i stand til at identificere, hvilke apps kræver cellulære tilslutningsmuligheder, når de klager over at være offline. Én efter én, give adgang til dit trådløse internetforbindelse efter at der er afgørende for dit digitale liv. Selv hvis du har den Xfinity Mobile ubegrænset båndbredde plan for din mobile enhed, er det stadig en god idé at vide, hvilke apps er faktisk går online, når du ikke har forbindelse til Wi-Fi.

Hvordan man kan reducere brugen af ​​personlige oplysninger på iphone

Hvis youve ejede en iPhone i et stykke tid, eller du lige fået en ny, kan du blive bekymret med dataforbrug. Medmindre du fik en ubegrænset data plan, har du et begrænset beløb, som du kan bruge inden for en udpeget faktureringsperiode. Hvis du overskridelse det tildelte beløb, så youre kommer til at få hit med overdosering afgifter. På grund af dette, dens afgørende, at du ved, hvordan man kontrollere den mængde data, som du bruger. Lad os tale om fordelene ved de forskellige former for data planer, og godt også gå over, hvordan du kan holde styr på dine data forbrug.

Hvilke aktiviteter forbruge data på din iPhone?

Der er flere forskellige ting, du kan gøre, at resultatet i din iPhone forbrugende data. Du kan lytte til musik, spille spil, eller se videoer. Du kan blive bruger apps eller surfe på nettet. Enhver af disse ting kunne være tidskrævende data, eller de måske ikke. Det hele afhænger af, om du er forbundet med Wi-Fi eller et cellulært netværk.

Hvis du er hjemme, og du har Wi-Fi oprettet, kan du instruere din iPhone til at oprette forbindelse til dit Wi-Fi-netværk. Du gør dette ved at trykke på Indstillinger, derefter Wi-Fi. Du skal se et afkrydsningsfelt ved siden af ​​dit foretrukne netværk. Du vil også vide, at du har været vellykket, når du ser Wi-Fi-radiosignalet på toppen af ​​displayet. Det er i form af en baseball diamant. Hvis du ikke ser det, og i stedet ser du LTE, 3G, 4G eller noget andet, så betyder det, at du er forbundet til mobile data.

Kontrol af dataforbrug på en iPhone

Hvis du vil vide, hvor meget data du bruger, kan du gøre det ved at gå til Indstillinger, derefter Cellular. Du kan derefter rulle ned, indtil du ser en mængde data, der vises under cellulær dataforbrug i den aktuelle periode.

For eksempel kan det sige noget som 28. MB. Det er, hvor meget du har brugt hidtil i din faktureringscyklus, som er en måned med typiske telefonplaner. Hvis du har købt en ubegrænset dataplan, vil det ikke antage, hvor meget data du bruger, fordi du allerede betaler en sæt sats.

Er det det værd at få en ubegrænset iPhone dataplan?

Du vil måske undre sig over dette punkt, om du vil være bedre fra en monetær standpunkt , få en ubegrænset dataplan eller holde fast i en plan, hvor du får et sæt beløb hver måned. Der er et par Mitigating faktorer, der kan bestemme, hvilket er det bedre træk for dig.

En ting, du ønsker at overveje, er, om du er den eneste på din plan, eller hvis du har en familieplan. Lad os sige, at du har en familieplan med dig, en ægtefælle eller en partner og et par børn. Måske er børnene teenagere, og de er konstant teksting med deres venner. Der er ingen nægtelse, at du vil bruge en masse data. Du kan blive ramt med overageafgifter hver måned, hvilket kan være frustrerende.

Hvis det er det scenario, hvor du finder dig selv, så vil du måske gerne gå videre og få en ubegrænset plan. Det er dyrere end at have en bestemt mængde data, der skal bruges hver måned, men den måde har du ingen fare for at gå over, og du ved præcis, hvor meget det kommer til at koste dig hver faktureringscyklus.

Den tid, hvor du vil holde fast i en begrænset dataplan fra din luftfartsselskab, er hvis du kun er den eneste på planen, og du bruger sjældent din iPhone, når du er ude af huset. Hvis du og den anden på planen er god til at holde fast i Wi-Fi-netværk og begrænse dataforbruget, når du er ude og om, så kan du sikkert komme væk med en begrænset dataplan og spare nogle penge.

Hvad kan du gøre, hvis din iPhone bruger for meget data?

Der er et par ting, du kan gøre for at forsøge at forhindre for meget data brugen på din iPhone. Selv når du er ude af dit hus og væk fra dit foretrukne Wi-Fi-netværk, kan du stadig oprette forbindelse til andre netværk, hvis du er på et sted, der har en.

Der kan være Wi-Fi på dit job, for eksempel, og du skal være i stand til at få adgangskoden til det. Så er der offentlige steder som nogle fastfood restauranter, kaffebarer og biblioteker, der har Wi-Fi som en offentlig service. Du kan bede om adgangskoden, eller de kan få det indsendt et sted iøjnefaldende .

Den ene ting at holde øje med er at bruge et offentligt netværk og få adgang til websteder med dine følsomme oplysninger om dem. For eksempel ville det være bedst ikke at tjekke kontoudtog, skal du bruge dit kreditkort til at betale for ting, eller andre økonomiske forhold, når du er ude i offentligheden. Du kan ikke være sikker på sikkerheden i et offentligt netværk.

Vigtig

Sådan Clear App Cache på iPhone 78XXSXS Max

Sådan Clear App Cache på iPhone 78XXSXS Max

Wanna klar stigende app cache akkumuleret af Facebook, Twitter osv Denne guide vil vise dig den bedste måde at klare app cache på iPhone Xs Max XsX87654.

Sådan Clear App Cache på iPhone 78XXSXS Max

Sådan Clear App Cache på iPhone 78XXSXS Max

Wanna klar stigende app cache akkumuleret af Facebook, Twitter osv Denne guide vil vise dig den bedste måde at klare app cache på iPhone Xs Max XsX87654.

iPhone 7 Sådan Clear Chrome og App Cache

iPhone 7 Sådan Clear Chrome og App Cache

Formålet med cache-hukommelsen er at foretage visse apps og tjenester indlæses hurtigere, så du kan få en mere jævn oplevelse. Med tiden, cache bygger op, som ikke alene kan være besværligt at dit lager, men også bremse

Sådan rydder du din App Store Cache og tvinge en genindlæsning

Sådan rydder du din App Store Cache og tvinge en genindlæsning

Sådan rydder du andre lagring på iPhone 1. Ryd safarihistorik og data, 2. Ryd app cache af andre apps, 3. Fjern store meddelelser vedhæftede filer, 4. Opdater din iPhone ...

Sådan rydder du iPhone-cache 6 kraftfulde metoder

Sådan rydder du iPhone-cache 6 kraftfulde metoder

Lær her forskellige måder at rydde Facebook-cache fra din iPhone. Det vil løse visse problemer og fremskynde din Facebook-app.

Samsung Galaxy A10 WiFi Problem Hvordan at fastsætte 2022

Samsung Galaxy A10 WiFi Problem Hvordan at fastsætte 2022

Galaxy A10 er budgettet smartphone, og det kan opleve nogle problemer med ydeevnen. Her er hvordan til at tørre cache partition på Samsung Galaxy A10.

Sletning af midlertidige data på din Samsung Galaxy S21 Ultra Android 11. EE

Sletning af midlertidige data på din Samsung Galaxy S21 Ultra Android 11. EE

Foreslå nogle meget vigtige tips til at løse de lagging eller hængende problemer i din Samsung Galaxy S21 5G-telefon. Så..

Sådan ledes plads og slet Samsung Galaxy S10 Cache

Sådan ledes plads og slet Samsung Galaxy S10 Cache

I denne vejledning til Android Mobile vil vi forklare, hvordan vi sletter app-data på Samsung Galaxy S10 Plus.

Sådan rydder du cache på Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Sådan rydder du cache på Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Når du bruger dine mobiltelefoner internetbrowser, gemmes forskellige data midlertidigt i browserhukommelsen, såsom cache og cookies. Hvis du har problemer med at indlæse websteder, kan du slette disse data hjælpe.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.