Sådan tilsluttes internettet fra mobil til LaptopPC via USB tethering eller WiFi Hotspot

Fantastisk måde at forbinde Android til PC Mac Windows

To ting vi ikke kan undvære; en smartphone og en pc. Problemet er at have disse to er ofte som at leve i to huse på samme tid og ønsker at dele den samme bestik og møbler. Fordi dine data er digitale, det er faktiske muligt, men ikke uden nogle hår-trækker.

Du kan bruge kablet, skyen, WiFi til at dele filer mellem din pc og telefonen. Endnu mere, er der en række af apps er nu gør overførsel af data meget lettere og hurtigere. Her er hvordan du kan overføre data fra PC til telefon og omvendt.

Brug af USB-kabler

I stedet for at gemme data på harddiske, kan du gemme den på skyen. Det mest almindelige eksempel på cloud storage er Google Drev. Denne metode er velegnet, fordi det giver op til 15 GB plads til online lagring, som kan udvides til 16 TB på premium-versioner. Denne metode er ikke begrænset til placering. Du kan få adgang til dine filer hvor som helst i verden, så længe du har en internetforbindelse. Dens største begrænsning er, ingen internet, ingen Google Drev.

Brug e-mail

En af de nemmeste og hurtigste måder at sende data fra pc'en til telefonen bruger e-mail. Det er gratis, let at henvisningen, let at bruge og prioritere og også dens meget hurtigt. E-mails og modtagelige til spam-beskeder, der kan bære virus dermed påvirker din enhed. Du rådes til at bruge anti spam software. Nedenfor er enkle trin om, hvordan man dele filer via e-mail. Sende filer fra Google Drev, såsom dokumenter og fotos, hvis dokumentet er større end e-mail-fil grænse størrelsen.

Brug bluetooth

For Bluetooth til arbejde, skal både din pc og telefon være i stand til at støtte det. En væsentlig fordel ved Bluetooth er dets enkelhed at bruge som sin let at finde ud af konfigurationer. Teknologien er helt gratis og kompatible på mange enheder. forbrug Batteriet til en enkelt filoverførsel er ubetydelig , men hvis bluetooth er tilbage på i meget lang tid, det tager en masse batteri.

via Wi-Fi og fil dråbe

Næste gang du ønsker at overføre musik fra din pc til din telefon, eller når du har at Nice film du ønsker at se, når du rejser bruger telefonen, men dens på pc'en, du ønsker at afprøve disse muligheder. Hvis theres en vi har savnet ud, så lad os vide i kommentarerne.

En del af opsætningsanvisninger

I dette afsnit vil vi sørge for din telefon er klar til at oprette forbindelse med App Inventor. Dette indebærer kontrol et par indstillinger og derefter tilslutter telefonen til computeren med et USB-kabel. Hvis du har en Windows-maskine, så kan du også nødt til at installere en driver til telefonen. Du kan finde en vejledning til installation af Windows-drivere her.

kompatible telefoner

De fleste Android-telefoner og tabletter er tilbøjelige til at arbejde med App Inventor. Følg instruktionerne på denne side, og hvis du har nogen problemer, se siden fejlfinding, eller søg på App Inventor Brugerforummet under "Kom godt sat op og forbinde din telefon" for at få råd fra andre, der kan være ved hjælp af den samme telefon.

tjek telefonens indstillinger

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Trinene er ens for nyere apparater, men mulighederne kan findes i forskellige steder på enheden: På Android 4. * og nyere, disse indstillinger er i Indstillinger> Indstillinger for udviklere. Bemærk: På Android 4. * og nyere, Developer muligheder er skjult som standard. For at gøre det tilgængeligt, gå til Indstillinger> Om telefonen og tap Byg nummer syv gange. Vend tilbage til det forrige skærmbillede for at finde Valgmuligheder for udviklere

Hvis din telefon er på låseskærmen, låse den op som du ville til at blive klar til at køre en app. Nu får din USB-kabel og slutte telefonen til computeren. To statusmeddelelser vises på telefonen i området underretninger øverst på skærmen:

Indstillinger usb opbevaring

Ved tilslutning af telefonen med et USB-kabel til computeren, hvis du ser en meddelelse om "Tænd USB Storage", skal du sørge for IKKE trykke på denne knap. Hvis du gør, kan du trykke på den igen for at slå USB-lagring fra.

tilslutte din telefon

Oprettelse denne forbindelse kan tage et minut eller to. Når det hele er gjort, vil pilen op med at bevæge og blive grøn. Hvis man ser på telefonens skærm, vil du se, at det har vist alle hvide. Når du tilføjer ting til skærmen i App Inventor Designer, vil du se dem vises automatisk på telefonens skærm.

Opsætning fuldføre du er nu klar til at bygge din første app!

BEMÆRK: Dette er et vigtigt skridt, da doubleTwist ansøgning vil ikke genkende din enhed, medmindre din pc tildeler enheden et drevbogstav og du er i stand til at gennemse indholdet af den Android-enhed med din pc.

I dag vil vi lære at bruge mobilt internet på vores stationære pc eller laptop via USB tethering eller Wifi hotspot. Vi har alle et mobilt internet planen på vores SIM-kort, så det bliver temmelig praktisk at bruge de samme internet-data for vores computer så godt. Processen med at forbinde internettet fra mobil til laptop / pc er meget enkel og let at bruge. I denne tutorial vil du lære, hvordan du aktiverer USB-tethering og aktivere Wifi Hotspot på mobiltelefoner.

Inden vi går videre, vi har brug for at vide et par ting at gøre processen lettere. Hvis du har en bærbar eller stationær med Wifi-modtager, end du bare kan bruge mobile hotspot til at forbinde internettet fra mobil til computer. Men hvis din computer ikke er Wifi aktiveret, end du kan oprette forbindelse til internettet ved hjælp af et USB-kabel.

Sådan bruger telefonen som wifi adapter til computeren

Denne tutorial er meget nyttigt for daglige liv som med denne du kan spare tid og udgifter til internettet ved hjælp af mobile internet. Dette vil arbejde på alle mobiltelefoner såsom Samsung Galaxy, iPhone, Micromax, Oppo, Vivo, OnePlus, Lava, Blu, Asus, Gionee, Lenovo, Realme osv

usb præference ikke viser mens tilsluttet pc september ,

Jeg tilsluttet min bærbare usb med det samme kabel, og ikke andre ændringer eller rengøring eller noget og puf det virkede Så i sidste ende kontrollere alle variabler , hvoraf den ene kan være den pc, du bruger .

Oh En sidste ting, jeg også lært. Nogle USB type C-kabler kan bygges billigt og selv om de kan tilslutte enten måde, nogle gange de har kun data på den ene side, så prøv at vende telefonen side af kablet.

Indledning: hvordan man kan forbinde internettet fra mobil til bærbar?

Slut telefonen til en computer. Hvis computeren ikke reagerer eller en meddelelse vises der angiver, at en ukendt USB-enhed er blevet fundet, kan du afbryde telefonen fra computeren, og tilslut din telefon igen. Hvis computeren stadig ikke reagerer, skal du åbne telefon app og indtaste * # * # 2846579 # * # * at få adgang til skærmen ProjectMenu. Gå til Background Indstillinger> USB Port-indstillinger> Fremstilling Mode derefter gå til Enhedshåndtering> porte på computeren, og kontrollere, om Android Adapter pCUI og DBAdapter Reserved interface vises i listen.

Hvis de ikke vises, skal du bruge en anden USB-port eller computer for at prøve igen. Hvis de to porte stadig ikke vises, skal du sikkerhedskopiere dine data og tage din enhed og købsbevis til et autoriseret Huawei kundeservicecenter for at få hjælp.

Overfør filer mellem intern og ekstern lagring

Hver telefon i det sidste årti er kendetegnet med en USB-forbindelse til at oprette forbindelse med større maskiner, såsom stationære pc og bærbare computere. USB-forbindelsen betragtes som den mest bekvemme måde at overføre filer.

Tilslut USB-stikket til telefonen og den anden side, stik i USB til bærbar eller stationær computer. Telefonen straks viser indstillinger om en tilstand under tilslutningerne, enten opladning kun overføre filer eller MIDI.

Hvad hvis telefonen ikke oprette forbindelse til den bærbare computer?

Prøv at vrikke USB-stikket fra begge sider. Dette vil hjælpe pins inde i havnen, der skal tilsluttes korrekt. Sørg også for du ikke bruger en gammel USB-kabel, kan det rusted og ikke fungerer som det skal være.

Hvis den bærbare computer har ingen standard usb-en havn

En bærbar i almindelighed har en standard USB-A-porten. Men i de senere år, er bærbare beslutningstagere forsøger at reducere vægten og tykkelsen af ​​den bærbare computer. Derfor nogle moderne bærbare computere leveres med kun en USB-C-port, og fjern traditionelle USB-A.

Hvis din bærbare kun giver USB-C, du har brug for en USB-OTG at bygge bro over den standard USB-A til USB-C. Ive udgivet en køber vejledning til USB OTG til Android-telefoner. Den ene, at jeg stærkt anbefale er FlePow Multiport Adapter med massive syv forskellige porte, der ville være nyttige i de fleste scenarier.

Generelt er vi nødt til at forbinde vores Android-enheder til pc'en ofte, så vi kan overføre alle slags filer mellem dem eller bestyrer Android på PC. Med hensyn til de tilslutningsmetoder, forskellige mennesker har forskellige drift vaner. Nogle mennesker vil gerne bruge USB-kabel til at forbinde, da det giver en hurtig overførsel hastighed, mens andre har en tendens til at stole på Wi-Fi-forbindelse, som er praktisk til en vis grad. Men nogle gange din USB-kablet kan være ikke ved hånden, og der er ingen netværksforbindelse på din Android eller PC. Så hvordan kan du forbinde Android til pc i dette tilfælde? Heldigvis er heres en gratis metode, som giver dig mulighed for at forbinde Android til PC trådløst og uden at bruge netværk.

Airmore â € "Connect Android til PC uden netværk og USB

Ved konklusion, med Airmore, kan du virkelig forbinde Android til PC uden netværk og USB. Desuden er der en yderligere tre enkle forbindelsesmetoder. Derfor vil du aldrig have svært ved at forbinde dine Android-enheder til pc.

Oplad to USB-C-enheder og en USB-type-en enhed samtidigt med 108W 3-port PD USB-C super oplader. USB-C-porte er udstyret med strømforsyning 3. / 2. Teknologi til at opkræve dine telefoner, tabletter eller bærbare computere ved de hurtigste hastigheder. Denne oplader giver op til 5V / 3a, 9V / 3a, 12V / 3a, 15V / 3a og 20V / 5a af strøm via USB-C Â "€ perfekt til 13-tommer og 16-tommer MacBookPro og andre højtydende laptops. Den sekundære USB-C-port giver op til 5V / 3a, 9V / 2. 2a og 12V / 1. 7a af magt â "€ fantastisk til hurtig opladning af den nye iPhone12 til 50% på bare 30 minutter. Det er også fantastisk til opladning af iPhone12 Pro Max, og iPhone 12 mini. USB-type-en porte er udstyret med hurtig opladning op til 2. A. Opladeren leveres også med Surge, Overladning , Overstrømning og overophedningsbeskyttelse, der holder dine enheder sikre .

Vigtig

Jio telefonopkald videresender deaktiver kode

Jio telefonopkald videresender deaktiver kode

Sådan deaktiver du Airtel Viderestilling via USSD-koder Sådan deaktiveres Airtel Viderestilling Sådan deaktiveres Airtel Viderestilling på USSD

Alle telefon brugere bør kende disse koder

Alle telefon brugere bør kende disse koder

Hvordan man kan stoppe viderestilling på MTN, Airtel, Glo 9Mobile SIM

Sådan Stop Viderestilling af opkald

Sådan Stop Viderestilling af opkald

Lær at viderestille opkald på tmobile myTouch Q af Huawei. Gå til annullere viderestilling Viderestil alle opkald ubetingede Viderestil nogle opkald betinget annullere viderestilling

Hvordan For at deaktivere besked blokering på Alcatel Raven A574BL Android-telefon

Hvordan For at deaktivere besked blokering på Alcatel Raven A574BL Android-telefon

Denne artikel beskriver, hvordan du blokere og deaktivere Facebook-beskeder, som du ikke ønsker at se igen. Check ind og følge vejledningen for at få det gjort nu

Sådan Slet tekstbeskeder fra iPhone

Sådan Slet tekstbeskeder fra iPhone

Der er tre måder at slette tekstbeskeder fra iPhone. Lær at bruge hver for effektiv tekst fjernelse.

Sådan slettes en e-mail fra iPhone Mail

Sådan slettes en e-mail fra iPhone Mail

I den følgende artikel giver vi dig en StepByStep Guide med billeder og viser dig, hvordan du sletter e-mail-konto på iPhone SE, iPhone 66 Plus6S6S Plus, iPhone 77 Plus og iPhone 8X.

Sådan sletter e-mail-konto på iphone 7 plus

Sådan sletter e-mail-konto på iphone 7 plus

Fristen kommer Svært opgave Giv den til en akademisk forfatter og få et unikt dokument om tid. Overkommelige priser, pålidelige garantier, og bonusser.

GuideHow at slette alle e-mails på iPhone 8iPhone X i iOS 11

GuideHow at slette alle e-mails på iPhone 8iPhone X i iOS 11

Sådan Tilføj eller fjern Gmail-konti på iPhone 8 knap iPhone X iOS 11Best AnswerTap iPhones indstillinger. Tryk på post, kontakter, kalendere mulighed for at vælge det. Croll gennem listen over e-mail

Sådan slettes alle e-mail på iPhone med iOS 13 Vejledningen Guide Geeksmodo

Sådan slettes alle e-mail på iPhone med iOS 13 Vejledningen Guide Geeksmodo

Æbler softwareopdatering giver brugerne mulighed for at oprette brænder e-mail-adresser heres, hvordan man gør det

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.