Sådan slettes iCloud Backups på Mac og Windows PC

Sådan slettes gamle iCloud Backups på iPhone 7

Hver gang du tilslutter din iOS-enhed til iTunes, opretter den en fuld backup fra bunden i stedet for at tilføje nye filer til den eksisterende backup. Det er fantastisk, hvis din seneste backup måske har styrtet, eller du kan ikke genoprette det. Men hvad nu hvis du har tonsvis af sikkerhedskopier fra tidligere år? EN

Du kan ikke engang være opmærksom på, hvor mange gamle backups der gemmes på din computer. Heldigvis kan du nemt og hurtigt slette alle de ikke længere nødvendige iTunes-backups for at frigøre noget plads. Og vi er her for at hjælpe dig.

Sådan fjerner du iTunes Backups på en Mac

Med introduktionen af ​​MacOS Catalina i 2022 var iTunes transformeret i separate apps som Apple Music, Apple TV, Apple Podcasts og Apple Books. Det er derfor, at backupfjernelsesprocessen er forskellig afhængigt af din MacOS-version.

Sådan slettes gamle iTunes Backups på MacOS Catalina og senere

En anden tilgang til at slette uønskede sikkerhedskopier fra dit iTunes-bibliotek er at fjerne kun de filer, der er identiske kopier. Med Mackeeper kan du nemt fjerne duplikat S, der tager din harddiske rum. MacKeepers Duplicate Finder kontrollerer filerindholdsoplysningerne, så det kan slette identiske filer, selvom de hedder anderledes. Slap af med tvillingfiler på blot et par klik!

Manuel sletning af iTunes Backups på en pc er lidt kompliceret, da nogle af disse filer kan være skjult og dets uklare, hvilke backups er den ældste. Du vil dog stadig kunne finde mappen, der indeholder gamle iTunes-sikkerhedskopier og slet dem.

UDID er en -identifikator , ligesom serienummeret på din enhed, der indeholder bogstaver og tal. UDID'en er unik for hver enhed. Hvis du har sikkerhedskopieret flere enheder, vil UDID hjælpe dig med at identificere dem. EN

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Denne vejledning handler om, hvordan du fjerner iCloud backups fra iOS, iPad, Mac og Windows PC. Vi vil prøve vores bedste, så du forstår denne vejledning. Jeg håber du kan lide denne blog Sådan fjerner du iCloud-sikkerhedskopier fra iOS, iPad, Mac og Windows PC. Hvis dit svar er ja, så vær venlig at dele efter at have læst dette.

Kontroller, hvordan du fjerner iCloud backups fra iOS, iPad, Mac og Windows PC

Du kan nemt genoprette værdifuldt lagerplads ved at slette gamle iCloud-sikkerhedskopier i din iCloud-konto. Nedenfor er trinene til at slette iCloud-backup på Mac og Windows PC. Normalt er kun den seneste sikkerhedskopi af din iPhone gemt i iCloud, og den tidligere backup opdateres automatisk og udskiftes med den nye backup. Men hvis du skifter telefoner og køb flere enheder, vil flere iOS-enheder blive tilknyttet det samme Apple ID, og ​​hver af disse enheder vil have en backupfil, der vil blive gemt i iCloud.

Men nogle gange skal du muligvis slette dine iCloud-backups. Der er mange grunde til, at du måske vil gøre dette, men den vigtigste er, at du ikke har nok plads på din iCloud. Hvis du har brug for plads til at gemme dine andre filer, kan du grøve din iCloud-backup, som vil frigøre en masse plads i din iCloud-konto. HERES Sådan slettes iCloud-sikkerhedskopier på forskellige enheder.

Slet iCloud backup på iPhone / iPad

Du skal sørge for at du er tilsluttet internettet for at slette dine sikkerhedskopier. Husk også på, at dette ikke vil slette de eksisterende data på din iPhone eller iPad. De lokale data på din enhed forbliver intakt. Følgende er trinnene til at slette en iCloud-backup på din iPhone.

Din enhed behøver ikke at slette dine iCloud-sikkerhedskopier. Nu, med tilgængeligheden af ​​iCloud til Windows og Mac-maskiner, kan du bruge din stationære computer til at få adgang til og slette iCloud-sikkerhedskopiering fra din konto. Proceduren fungerer på begge platforme, og du kan nemt og hurtigt slippe af med iCloud-sikkerhedskopiering af din konto.

Slet iCloud backup på Windows PC

Hvis du er en Windows PC-bruger, skal du først downloade et program på din computer, før du kan få adgang til og slette dine sikkerhedskopier. Det er en gratis applikation fra Apple og giver dig adgang til alt indholdet af din iCloud-konto på din Windows-computer. Heres Sådan slettes en iCloud-backup på Windows-computeren.

Slet iCloud Backup på Mac

Hvis du er en Mac-bruger, behøver du ikke at installere iCloud-applikationen på din maskine. Dens fordi iCloud kommer godt integreret med MacOS, og alt hvad du behøver at gøre er at få adgang til det for at slette dine sikkerhedskopier.

Du skal sørge for at du bruger den samme iCloud-konto på din Mac, som du bruger på din iPhone. Hvis det er anderledes, skal du logge ind på samme konto, og derefter følge nedenstående trin for at slette en iCloud-backup på en Mac.

Endelige ord: Sådan fjerner du iCloud Backups fra iOS, iPad, Mac og Windows PC

Jeg håber du forstår denne artikel Sådan fjerner du iCloud Backups fra iOS, iPad, Mac og Windows PC, hvis dit svar er nej, så kan du spørge noget via Kontakt Forum Sektion relateret til denne artikel. Og hvis dit svar er ja, så bedes du dele denne artikel med din familie og venner.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

The Withings Scanwatch er ikke bare et smart ur, det er en kompakt sundhedsspor med FDA-ryddet funktioner. Denne attraktive enhed omfatter endda "medicinsk-grade ecgâ-funktionalitet til on-demand-aflæsninger, der kan registrere arytmi! Â Scanwatch Watch også har en indbygget oximeter for blod oxygen niveauer, vandmodstand mod 165 fod, og tracking til hjertefrekvens, trin, træning , og sov. Aflæsninger fra Scanwatch kan synkroniseres automatisk med Apples Health App, og vær også parret med Health Mate App ved at forsvinde.

Denne artikel forklarer, hvordan man identificerer og løser problemer med sletning af iCloud-sikkerhedskopier. Du kan oprette iCloud-sikkerhedskopier af din iPhone, iPad eller iPod touch, så du ikke mister dine vigtige oplysninger på din iOS-enhed. Mens sikkerhedskopiering er vigtige, kan du måske fjerne gamle backups for at frigøre plads i iCloud. For eksempel vil du måske slette dine iCloud-sikkerhedskopier for enheder, du ikke længere ejer.

1-Genstart din enhed ved at trykke på og holde SLEEP / WAKE-knappen, indtil du ser den røde skyder. Du skal blot trække diaset for at slukke for. Â For at tænde for din enhed igen, skal du trykke på knappen Sleep / Wake, indtil du ser Apple-logoet.

En google-medarbejders situation tjener som en fin påmindelse til det ældgamle ordsprog: "Brug ikke iCloud som din primære backup-service." Erin sparling tabte år med tegninger og andre data på grund af Apples politik for at slette gamle iCloud-backups.

hvad skete der?

Sparling, på Twitter, sagde han støttede sin iPad til iCloud og slettet det sent i 2022, så et familiemedlem kunne bruge denne iPad til undervisning. Han købte derefter en ny iPad mere end seks måneder senere og forsøgte at gendanne iCloud-backupen.

Hvorfor forsvinder iCloud backups?

Det er fordi Apples politik er at slette ubrugte iCloud backups 180 dage efter at du har deaktiveret disse sikkerhedskopier eller stop med at bruge dem. Det nævnes i Passing på en Apple Support-side under overskriften "Slet sikkerhedskopiering og sluk for iCloud-backup til din enhed."

Der er ikke noget galt med denne politik nøjagtigt, fordi forladte eller ubrugte data kan ikke opbevares for evigt. Det tilføjer til serveromkostninger og er sandsynligvis dårligt for miljøet også. Imidlertid er Apples store fejl, i dette tilfælde, at den ikke advarer folk om, at deres backups er ved at blive automatisk slettet.

Hvad kunne æble gøre for at ordne det?

Det ville ikke være den værste ide for Apple at tillade folk mulighed for at gemme disse sikkerhedskopier i længere tid i bytte for et mindre gebyr. Problemet, som sparling påpegede på Twitter, er, at "Apples version af forladte Data er ikke min."

Fra en kæmpe selskab synspunkt, er det en fornuftig politik at slette ubrugte data automatisk. Men folk er ikke tal. Tabet af et par gigabyte data kunne være ødelæggende for nogle mennesker, selvom det ikke er et stort nok problem for Apple at være opmærksom på.

Dobbelt sikkerhedskopiering er vejen frem

Indtil Apple beslutter sig for at løse dette problem, skal du behandle iCloud som en ekstra backup service, og ikke den eneste, som du bruger. Du kan nemt sikkerhedskopiere din iPhone eller iPad til computeren, sammen med at gøre iCloud sikkerhedskopier.

Pranay er en uafhængig teknologi journalist baseret i Mumbai, Indien. Han har 10 års erfaring inden for journalistik, som omfatter førende hold af op til 10 personer og dækker alle større emne i teknologi. Hos Muo, Pranay skriver primært om alle ting Apple.

Kontrol cookies med browserindstillinger

Din browser eller enhed kan tilbyde indstillinger, der giver dig mulighed for at vælge, om browserkager er indstillet og for at slette dem. Hese Controls varierer via browser, og producenterne kan ændre begge de indstillinger, de stiller til rådighed, og hvordan de virker til enhver tid. DDitional Information om de kontroller, der tilbydes af populære browsere, kan findes på nedenstående links. ITAY dele af WhatsApp-produkter fungerer muligvis ikke korrekt, hvis du har deaktiveret browserkager. oogle chromeinternet explorerfirefoxsafarisafari mobileopera

Hvis du er smart â € ", holder du en iCloud backup til dine enheder. Fordi du aldrig ved, hvornår du måske har brug for en online kopi af alle oplysninger på din iPhone eller iPad, opdateres det automatisk til din iCloud dagligt.

Hvis du er smart og effektiv â € ", sørger du for at sparke de gamle sikkerhedskopier ud fra tid til anden, så din iCloud-lagring altid er op til hver synkronisering og backup job, du forventer at udføre. Fordi kun så længe der er nok plads i dit iCloud-lagring, vil dit indhold blive opdateret automatisk, når din enhed er låst, tændt og tilsluttes en strømkilde og et WiFi-netværk.

Som spændende og pålidelige som iCloud backups er det bedre, at du forstår præcis, hvad der bliver sikkerhedskopieret for dig. Du kan blive overrasket over at lære, hvilke oplysninger der ikke bliver kopieret som en del af backupen: ting som dine kontakter, mail, noter, filer, du gemmer i iCloud-drev eller fotos, hvis du har iCloud-fotos tændt.

Dont panik â € "Denne information er allerede oprettet for at blive opbevaret i iCloud alligevel. Hvad din iPhone iCloud-backup vil omfatte, er dog enhedsindstillinger, startskærm og app organisation, sundhedsdata, SMS og MMS-beskeder, ringetoner og din købshistorik fra Apple Services â € ", så din musik, film, tv-shows, Apps, og bøger kunne automatisk downloades igen, når du gendannes fra backupen.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

For alle dine SAMSUNG GALAXY S21 5G support behov.

Hvordan sletter jeg en talemeddelelse

Hvordan sletter jeg en talemeddelelse

Fjern unødvendige voicemails fra dit system for at undgå en fuld voicemail boks.

Sådan aktiverer din Windows 10 pc til et trådløst hotspot

Sådan aktiverer din Windows 10 pc til et trådløst hotspot

I Windows 10 v1607 Anniversary opdatering er der en helt ny brugergrænseflade til deling af din internet tilslutning og skabe et mobilt hotspot. Funktionen har været der i Windows før, men har tidligere krævet administratorrettigheder for at aktivere. Fra og med Windows 10 v1607 dette er eksponeret i den moderne grænseflade under Netværk mobilt hotspot

Sådan bruger du videoopkald på din Samsung Galaxy Phone

Sådan bruger du videoopkald på din Samsung Galaxy Phone

Ønsker at lave et videoopkald er det nemt, men husk, at du skal vælge 3G som netværkstilstand og blive tilsluttet et 3G-netværk, før du kan bruge denne funktion.

Sådan sælger eller handler du i din gamle iPhone og gem på iPhone 13

Sådan sælger eller handler du i din gamle iPhone og gem på iPhone 13

Før du sælger eller handler din iPad, skal du sørge for at tørre den ren af ​​dine personlige data af sikkerhedsmæssige årsager.

iOS 15. tillader sletning en låst iPhone uden tilslutning til en computer

iOS 15. tillader sletning en låst iPhone uden tilslutning til en computer

Hvis din telefon, tablet eller bærbare computer er tabt eller stjålet, skal du følge disse trin for at helpsecure din enhed. Hvis du ikke kan få enheden tilbage, kan tage et par skridt med det samme at beskytte din oplysni

Sådan importeres kontakter fra Excel til iPhone 4S 5S 6S 7 Plus X

Sådan importeres kontakter fra Excel til iPhone 4S 5S 6S 7 Plus X

Prøv følgende måder at overføre kontakter fra Excel til iPhone. Metode 1 Import Excel Kontakter til iPhone Brug iTunes Metode 2 Import Excel Kontakt til iPhone ved hjælp af iCloud og mere

iPhone 7 vs Samsung Galaxy S7 iOS og Android Face Off

iPhone 7 vs Samsung Galaxy S7 iOS og Android Face Off

Hvordan iphone 6s Plus stak op mod Galaxy S7 Mål design, specs, software og meget mere med Vodafones sammenligning værktøj til at finde den perfekte smartphone, der opfylder alle dine behov.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.