Sådan aktiveres Multi Vindue mod LG V20

LG V20 Tips Tricks

Den seneste tilføjelse til LGs flagskib V-serien er udstyret med et nyt design og opbygning, men bevarer en masse af de elementer, der gjorde forgængeren unik, herunder en sekundær altid på skærmen, dobbelte kameraer på forsiden og bagsiden, en MIL-STD 810G certificering for droppe beskyttelse, og et udskifteligt batteri, med de to sidste særligt imponerende i betragtning af den nye metal build af enheden.

Der er meget at gerne om LG V20, herunder forbedret lydafspilning og optagelse kapaciteter, men alle dens funktioner kan tage nogle få bruges til. Hvis du ønsker at afhente denne smartphone, var her for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din nye enhed, med denne Roundup af nogle nyttige LG V20 tips og tricks!

Bringe tilbage den app skuffe

Som det var tilfældet med LG G5, standard løfteraket, der er tilgængelig med LG V20 mangler en app skuffe. Hvis du har tendens til at hente en masse apps, kan det føre til din homescreens blive rodet meget hurtigt, med mapper er den eneste måde at holde tingene organiseret. Den gode nyhed er, at hvis du Arent en fan af denne version, har LG gjort det meget let at ændre det via menuen Indstillinger.

Rul ned til Select startskærmen på menuen Indstillinger, og tryk på Select Home. Der vil du se muligheden for at vælge mellem hjem, som er skuffen-mindre standard lancering, EasyHome, og det onw vil du ønsker at vælge, Home & App Skuffe. Når det er valgt, vil du automatisk blive ført tilbage til de vigtigste hjem skærmen, med en mere traditionel Android erfaring nu tilgængelig.

Selvfølgelig, hvis du Arent en fan af kommuner tager på Android generelt, du altid har mulighed for at downloade en tredjepart løfteraket fra Google Play Store, som Google Nu eller Nova, som er store valg, hvis du er på udkig efter en software oplevelse, der er tættere på lager Android.

Indstil en brugerdefineret signatur på det sekundære skærm, med matchende tapet

En af de fedeste funktioner om den sekundære skærm af LG V10Â var evnen til at sætte en underskrift på denne skærm. Denne funktion vender tilbage med sin efterfølger, men LG har lavet et par forbedringer til det. Du kan nu indstille en meget længere signatur med flere tegn, og har også en brugerdefineret tapet til at matche.

For at gøre dette, skal du rulle ned til det andet skærmbillede i menuen Indstillinger. Tryk på Vis, når hovedskærmen på indstillingen, og vælg derefter Signatur. Her kan du indstille brugerdefinerede signatur til at være dit navn, en sætning, eller dybest set noget, du ønsker at sige. Du har også valget af skrifttyper, men noget at huske på, at nogle af disse skrifter er større end andre, og kan afskære en del af signaturen, hvis det har en masse af tegn.

Når du gemmer denne opsætning, vil du blive bedt om at bruge det første tegn i din signatur som en lås skærm tapet. Hvis du ønsker at videregive denne mulighed, kan du bare trykke på Senere, men hvis du gerne vil sætte en matchende tapet, skal du trykke på Indstillinger, vælge tapet du ønsker, og anvende den. Nu, når du vågner op telefonen, vil du blive mødt med din underskrift og den matchende brugerdefinerede tapet, der giver en pæn måde at gøre din V20 en lille smule anderledes end alle elses.

Smart-indstillinger

Et af de elementer i LG V20, som også har været til rådighed, men i høj grad underudnyttede , med andre LG smartphones, er Smart-indstillinger. Dette giver en hurtig og nem måde for enheden til at udføre nogle opgaver automatisk, såsom tænd eller sluk visse funktioner baseret på din placering, eller starte et bestemt program, når du tilslutter hovedtelefoner eller oprette forbindelse til en Bluetooth-enhed. I sidste ende kan disse indstillinger være virkelig praktisk, og spare en masse tid i det lange løb.

For eksempel, hvis du ønsker en app som Spotify eller Google Play Musik til automatisk at starte, når hovedtelefonerne er tilsluttet, gå til afsnittet Smart Settings i menuen Indstillinger, skal du vælge indstillingen for hovedtelefoner, sørg for at det er aktiveret, og vælg den app, du vil åbne. I dette tilfælde musik apps eller noget lignende Youtube giver mest mening.

Du kan også få telefonen igen Bluetooth eller Wi-Fi til og fra, og ændre lydprofil baseret på, om du er hjemme eller udenfor. For at kunne gøre dette, er det eneste du skal gøre angive din hjemmeadresse, og sæt dine præferencer for Bluetooth, Wi-Fi, og lydprofiler i overensstemmelse hermed, og telefonen vil automatisk foretage ændringerne.

Sådan bruger fokus topper

Samsung A11 SMA115F FRP Bypass Fil Lås GoogleLatest

LG V20 bringer tilbage alle de samme manuelle indstillinger når du optager billeder eller optager video, der var til rådighed med sin forgænger, men der er et par nye funktioner, der er tilføjet som godt. En af de største forbedringer til kameraet erfaring er inddragelsen af ​​indbyggede fokus toppet, og hvis du er en indhold skaberen, vil du vide præcis, hvor vigtig denne funktion er, og hvor meget lettere det gør optager video eller tager billeder.

Åbn kameraets applikation, skifte til manuel mode for enten foto eller video, og tryk på Focus skifte til skifte til manuel fokus. Fokus toppet bør allerede ved aktiveret som standard, men hvis det er ikke, bare trykke på skift, og som du justere fokus af kameraet, vil du bemærke en masse grønne fuzzy linjer begynder at dukke op. Disse linjer indikerer, når kameraet fokuserer i øjeblikket, og det er yderst nyttigt for at få en sprød og klar skud, med præcis, hvad du ønsker at være i fokus.

Komfort view

En af mine foretrukne softwarefunktioner, der LG har indført med V20 er Comfort View-tilstand, som er hovedsagelig en blåt lys-filter, og er noget, der findes også med Samsung Galaxy Note 7. Et blåt lys filter giver din skærm en gullig nuance, hvilket gør det meget lettere for øjnene, og forårsager mindre belastning af dine øjne, især når man ser på telefonen om natten eller i mørke.

For at aktivere denne funktion, knalde ned for at åbne meddelelsen skygge, kig for Comfort View toggle, som kan være på den næste plade, og tryk på det. Du kan også ændre intensitet af det blå lys filter, ved at gå ind i indstillingerne med et langt tryk på skift. Her kan du skifte mellem, lav, medium eller høj, og selv skifte til et helt sort og hvid skærm.

Brugerdefinerede temaer

Hvis du Arent en fan af kommuner ikoner eller den generelle farveholdning af brugergrænsefladen, har du mulighed for nemt at ændre det med den indbyggede temaer. Alt du skal gøre er at gå til afsnittet Temaer i menuen Indstillinger og vælge en af ​​de tilgængelige temaer.

Disse temaer giver omfattende ændringer af grænsefladen, med forskelle skal ses med ikonerne, og i anmeldelsen skygge, menuen Indstillinger, og LG applikationer. Den eneste ulempe er, at der Arent en masse muligheder til rådighed for V20 lige nu, men det er en liste, som forhåbentlig vil vokse med tiden.

Her er de mest arbejder tips og tricks til at fremskynde LG V20 for hurtigere ydeevne og bedre stabilitet. Det er helt almindeligt at observere, at vores Android-telefoner har en tendens til at blive langsommere med tiden. Det er normalt forbundet med den måde, vi bruger vores telefon. Mange gange sker det, at brugerne downloade masser af applikationer / spil og som i sidste ende skade de samlede resultater af telefonen. Derfor har vi nogle anbefalinger til at fastsætte lave ydelse og stabilitet spørgsmål på en LG V20 smartphone til en bedre brugeroplevelse.

Der er flere årsager til, at Android-telefoner bliver langsommere og opleve flere fejl. Det meste af tiden, cache data direkte påvirker funktionen af ​​telefonen, der falder ydeevnen og forårsager mange problemer. For at fremskynde LG V20, har vi samlet nogle etiske tips og tricks. Du behøver ikke at rod eller kræver nogen form for tredjepartsprogram for at forbedre ydeevnen på din telefon. Android OS er velsignet med mange indbyggede vedligeholdelse relaterede værktøjer, der er nyttige i sådanne forhold, hvor vi har brug for at kalibrere vores telefon. Mens vi udfører disse tips og tricks, må vi oversigten nogle risici i disse handlinger.

For at forbedre ydeevnen, skal du muligvis fabrik reset / formatere din telefon. Det tørrer telefoner interne hukommelse fuldstændigt. Derfor må du hellere oprette en sikkerhedskopi af telefonen før det bliver i dette yderligere. Ellers, hvis nogen af ​​dine filer bliver slettet, plejer du være i stand til at inddrive det nemt. Youll nødt til at følge nogle opsving værktøj til at re-opnå disse filer. I nogle tilfælde, at brugeren måske ikke i stand til at re-opnå dem. Således er en generel backup stærkt anbefales. Du kan starte ved at gemme dine billeder, videoer, kontakter og meddelelser.

Disse grundlæggende fejlfinding løsninger til at løse langsom og slugging ydeevne på LG V20 smartphone. Du kan også implementere disse tips og tricks til lignende smartphones fra LG har nævnt indstillinger og tilstande. Den mest bemærkelsesværdigt ting er, at disse metoder plejer såre din telefon på nogen måde. Hverken de ugyldiggøre garantien på telefonen. Du kan implementere dem når som helst du føler, at din telefon ydeevne er at komme ned, det halter, bliver træg og over Android UI er meget langsom. Enhver kan implementere disse løsninger, du behøver ikke at have nogen form for teknisk viden. Uden at tale yderligere, skal vi begynde med disse nyttige tips og tricks for at fremskynde udførelsen af ​​LG V20-telefonen.

Bedste tips og tricks til at fremskynde LG V for bedre ydeevne og stabilitet

Det er det mest afgørende skridt, du bør overveje først, når du kommer ind i et sådant dilemma. Cache-hukommelsen / data er knyttet til hver APP / Service, som vi har installeret på vores telefon. Hver gang vi åbner en applikation, genererer det / henter nogle midlertidige filer til ethvert specifikt formål. Efter en tid forbliver disse filer ubrugte og bliver junkrash.

Over tid vokser cachehukommelsen stor nok til at hæmme telefonens overordnede ydeevne. Desuden forårsager det forskellige problemer, som normalt android-brugere lider af stabilitet og ydeevne. Derfor bør vi slippe af med dette overskud af cachelagrede data for at opretholde ydeevne og opretholde en stabil brugeroplevelse.

Husk, mens vi tørrer cache-partitionen på din LG V20, sletter det ikke nogen af ​​dine apps eller data, der findes på din telefon. Det fjerner kun cache-filer, der er knyttet til dem. Det fjerner alle junk og beskadigede cache-filer. Der forbedrer telefonens samlede ydeevne og stabilitet.

Udfør en fabriks nulstilling på LG V for bedre ydeevne

Fabriksindstillingen er en anden anbefaling, der kommer ret nyttigt. Dette vil gøre din telefon til et fabriks frisk stykke uden tredjeparts apps, brugerdefineret konfiguration og downloadede filer. Før du går videre, skal du vide, at det vil tørre den interne hukommelse på telefonen. Det betyder, at alt, der opbevares under telefonens hukommelse, vil blive slettet.

Alle tredjeparts applikationer, konfiguration og andre aspekter fjernes under denne nulstilling. Derfor bør du sikkerhedskopiere alle dine vigtige ting, før du udfører denne handling. Ellers vil du miste de vigtige filer. Du skal starte med at gemme fotos, kontakter, videoer, meddelelser og dokumenter. Nu er der tonsvis af applikationer, der tjener dette formål gennem sky-tjenester, eller du kan spare dem på lokalt lagerplads.

Udførelse af fabriksindstillingen på LG V20 vil rydde denne telefon dybt. Det fjerner alle tredjeparts apps, filer og cachelagrede data, der kan forårsage, at dette lider af præstations- og stabilitetsrelaterede problemer. Da det fjerner alle apps og korresponderede cachelagrede filer, kan du forvente bedre lagerplads og ydeevne. Du bør overveje denne metode, hvis du har været udsat for en drastisk dukkert i ydeevne og en stigning i bugs. Det vil rengøre din telefon grundigt og fjerne alle Problematiske Ting til stede på din telefon.

Vent nu i et par minutter, så denne proces er afsluttet. Hvis du ikke kan få adgang til indstillingerne, eller din telefon har fastgjort til boot-logoet, kan du udføre denne handling ved hjælp af genoprettelsesfunktionen. Følgende trin er dedikeret til det formål:

Fjern / deaktiver Bloatware Apps

Du har måske fundet, at der er mange applikationer, som du aldrig har brugt og ikke beregnet til at bruge i fremtiden. Ligesom andre OEM'er blokerer LG deres smartphones med nogle uønskede applikationer, Bloatware-apps. Fordi disse applikationer kommer forudinstalleret, er der ingen mulighed for at afinstallere dem permanent. Men der er en ting, som brugerne skal gøre.

Derfor får du flere fordele ved at gøre denne opgave. De fleste af disse apps er afhængige af internetforbindelsen til arbejde og synkroniseringsdata. Således, hvis de får dem deaktiveret, ville de forbedre batterilevetiden og skulle påvirke ydeevnen positivt .

Reducer omfanget og varigheden af ​​animationer

Nu skal vi fokusere på at få mere ud af denne telefon. Hvis du er ved at skifte til en anden telefon, fordi du føler, at den aktuelle telefon er blevet junk, skal du udføre disse tips og tricks, før du skifter. Disse tips og tricks værd din tid.

Vigtig

LG V60 ThinQ vil snart modtage Android 11 systemopdatering

LG V60 ThinQ vil snart modtage Android 11 systemopdatering

Titel. Er der en bestemt funktion, som du har bemærket, at der ikke længere tilgængelig, eller gøre nogle apps arbejde anderledes, stabilitet, batteritid osv ....

LG V60 ThinQ 5G LMV600AM 128GB Classy Blå ATT Single SIM til salg online eBay

LG V60 ThinQ 5G LMV600AM 128GB Classy Blå ATT Single SIM til salg online eBay

Den LG V60 ThinQ 5G og dens aftagelige Dual ScreenTM tilbehør sælges separat er nogle af de mest spændende stykker af teknologi ud i dag. Lad os tage

LG V60 ThinQ 5G Pris i Algeriet for 2021 Check Aktuel pris

LG V60 ThinQ 5G Pris i Algeriet for 2021 Check Aktuel pris

Lg mobiltelefon beskyttelse tilfældet for æble. Også købe telefoner telekommunikation i bedste priser på AliExpress

Vi vide, når LG V60 ankommer og hvor meget Itll Omkostninger

Vi vide, når LG V60 ankommer og hvor meget Itll Omkostninger

Den LG V60 ThinQ er en af ​​de flagskibe telefoner fra 2020 til LG med en unik dualscreen funktion. Det er de 10 bedste skærm beskyttere til LG V60 ThinQ.

Unboxing LG V60 og dens Dual Screen sag

Unboxing LG V60 og dens Dual Screen sag

Ive fundet en dobbelt skærm sag online, som jeg ønsker at købe, men jeg vil gerne vide, om den dobbelte skærm tilfældet er region låst. Vil nogen dobbelt skærm tilfælde ...

LG Dual Screen til LG V60 ThinQ 5G LMV605NAUSATB LG USA

LG Dual Screen til LG V60 ThinQ 5G LMV605NAUSATB LG USA

LG har annonceret sin nyeste telefon, V60 ThinQ 5G med Dual Screen, men det er ikke nær så bombastisk som navnet antyder.

LG V60 ThinQ Android 12LineageOS 19 Brugerdefineret RomDownload Install

LG V60 ThinQ Android 12LineageOS 19 Brugerdefineret RomDownload Install

Mærker som Realme, Samsung, OnePlus, og Xiaomi blandt andre har kastet lys over deres Android 12 opdatering køreplan. Her er en liste over telefoner, der vil få Android 12 opdatering snart.

Sådan Fix LG V40 Holder Kom Samme softwareopdatering

Sådan Fix LG V40 Holder Kom Samme softwareopdatering

Android opdatering Fejl 402 Hvordan til at ordne det i denne artikel, har vi at gøre med de forskellige måder at løse dette problem for opdatering i mobil.

Verizons LG V60 ThinQ 5G UW modtager Android 11 Opdatering

Verizons LG V60 ThinQ 5G UW modtager Android 11 Opdatering

Sådan Opdater software Kontroller til Android softwareopdateringer backup anbefales

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.