Sådan Indtast adgangskode på en Broken iPhone skærm

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Drift med en af ​​de mest dynamiske systemsoftware, iPhone er verdens mest effektive smarte gadget med et slankt design og fantastiske funktioner. Selv med en dygtig operativsystem, iPhone er stadig udsat for tekniske fejl, og ikke reagerer skærm har længe været en bekymring for iPhone på internettet.

Med ikke reagerer skærm, er det umuligt at skrive dit password eller få adgang til funktioner / app på dig kendt det er ufejlbarligt upraktisk for at bruge din iPhone med ikke reagerer skærm. Ofte problemet skyldes en bug, opfører apps, beskidt skærm, defekt skærm vagt, eller hardware problem. Nå, uanset grunden, vi har fået dækket! Denne artikel vil give dig tips til, hvordan man låser iPhone med afvisende skærm. Lad os få dig adgang til din iPhone nu!

Løsning: Sådan låser iPhone uden touch screen bruger iPhone unlocker

Hvis du ikke kan låse din iPhone-skærm på grund af en ikke reagerer skærmen eller revnet skærm, bør du overveje at bruge en iPhone Unlocker software - Joyoshare iPasscode Unlocker. Programmet er specielt designet til bypass, crack, eller slette 4 typer iDevice låses skærmen, i. ., De normalt bruger 4-cifret og 6-cifrede screen adgangskoder, intelligent Face ID, og ​​Touch ID.

Med Joyoshare iPasscode Unlocker, kan du fjerne din iPhone adgangskode i tre enkle trin og har bred kompatibilitet. Det virker fint på iPads, iPods, og stort set alle iPhones, der kører på de fleste nyere iOS versioner. Den app er nem at bruge, og det gør virkelig noget, hvis du har glemt dit password, brød din skærm, eller havde en fiasko id anerkendelse; den Joyoshare iPasscode Unlocker har fik dækket!

Jeg lancering joyoshare ipasscode uaflåset og Slut iPhone

Når overførslen er færdig, skal du klikke på "Lås" for at låse din iPhone med reagerer touch screen. Sørg for iPhone forbliver tilsluttet under hele processen. Det tager kun et par minutter at udfylde, og det bør i sidste ende låse din iPhone.

Løsning: hvordan man låse iphone med reagerer skærmen ved hjælp af tastaturet

Her er en anden nem og billig måde at manuelt indtaste din adgangskode på din iPhone med ikke reagerer skærm. Det temmelig ligetil alt du behøver, er en OTG og Tastatur og følge nedenstående trin.

Løsning: hård genstart iphone til låse iphone med reagerer skærm

Hård genstart en iPhone fælles fix for mange iPhone problemer. Det hjælper fix software bugs, der kan være årsag til ikke reagerer skærm problem. Her er de hårde genstart trin, du skal følge, afhængigt af din iPhone-model.

Løsning: hvordan man låse iphone med reagerer skærm med itunes

Hvis vores første 3 løsninger ikke løser ikke reagerer skærm problem, kan du bruge iTunes til at gendanne din iPhone og låse skærmen op. Metoden fungerer bedst, hvis du tidligere har synkroniseret din iPhone med iTunes og har haft din iPhone "trust" din computer. Hvis det er tilfældet, så følg nedenstående trin for at låse din iPhone med iTunes.

Løsning: unlock iphone med reagerer skærm med icloud

Den iCloud tjeneste betydeligt bruges til at gendanne og historiske data. Men du kan også bruge den til at låse iPhone i tilfælde af, at skærmen ikke reagerer. Ved hjælp af iCloud, kan du få fjernadgang til din iPhone og slette alle data og låse skærmen.

Løsning: brug siri til låse iphone med reagerer skærm

Dette er ikke en populær løsning blandt iPhone. Det faktisk for nylig delt på Apple EF-platformen. En bred vifte af brugere Apple-enhed har prøvet det ud det har arbejdet på at løse deres problem. Her er hvordan du griber det an.

Vi er skyld nylig blevet sendt af et par iPhone 11 bruger, der klagede over en mærkelig grøn misfarvning visning i et par sekunder, efter at enheden er låst op. Selvom vi ikke kunne replikere Bug på vores egne iPhones, samlede Weve nogle dyrebare oplysninger fra vores læsere, der kunne hjælpe alle til at midlertidige løse problemet.

Hvis du undersøger internettet, er der flere klager over iPhone 11 ejere, der begyndte at opleve dette problem, efter at de har opdateret til iOS 13.. , som kunne tyde på, at dette kan være et softwarelateret problem. Hvis dette er sandt æble, vil det højst sandsynligt give en løsning til denne fejl i en kommende softwareopdatering. iOS 13.. Er for tiden beta testet, men det er for tidligt at fortælle om det indeholder en patch til denne fejl.

Hvornår vises det grønne farveproblem for at finde ud af potentielle rettelser, vi skal nøjagtigt vide, hvornår problemet udløses. Som nævnt ovenfor vises den grønne farvetone lige efter, at iPhone er låst op. Men det sker ikke efter hver oplåsning. Yderligere rapporter hævder, at de for det meste oplever grøn farvetone på iPhone 11 Pro, når enheden løber i mørk tilstand. Der er sager, der rapporteres for iPhones, der kører lystilstanden med minimale lysstyrkeindstillinger. ACT: Den grønne tint forsvinder i sig selv efter et par sekunder. IPhone-brugeren behøver ikke at gøre noget særligt, bare vær tålmodig, indtil skærmen vises normalt igen.

Hvilke iPhones er påvirket, det ser ud til, at kun relativ nye, hjemme-knap-mindre iPhone-modeller er plaget af den grønne tintfejl. De fleste tilfælde er blevet rapporteret af iPhone 11, 11 pro og 11 pro max ejere. Men Weve læste om lignende tilfælde på iPhone XS og iPhone X-enheder.

2. ​​Deaktiver Auto-Brightness IOS Auto-Brightness-funktionen skal også deaktiveres for at undgå iPhone, der viser med mindste lysstyrke. Dette sker, når auto-lysstyrken er tændt, og du bringer din enhed i et lavt lys miljø. OW til: Gennemse indstillinger -> Display & Brigthness og deaktiver den sande tone.

Men hvad hvis din iPhone skærm er revnet på en måde, hvor nogle eller de fleste af skærmen ikke reagerer på at røre, så du ikke kan trykke på nogle af adgangskode numre? Hvad hvis din iPhone-skærm er brudt, så du ikke kan indtaste adgangskoden?

Hvis en lille del af berøringsskærmen stadig fungerer, skal du være i stand til at bruge den pågældende arbejdsafdeling på skærmen for at glide rundt i VoiceOver-tilstand; Heldigvis kan du aktivere VoiceOver med Siri, mens iPhone er låst.

Sådan indtaster du din adgangskode på en revnet iPhone-skærm:

Jeg købte et lynkabel til USB-adapter og tilsluttet mit meget enkle Dell USB-tastatur i min iPhone 7 plus kører iOS 11.. . Jeg var i stand til at trykke på mellemrumstasten for at komme til låseskærmen, og derefter indtastet i min adgangskode med nummertasterne! Her er et link til den specifikke lyn til USB-adapter, jeg købte på Amazon for $ 14 USD. Hvis du går denne rute, vil jeg bruge som almindeligt / kedeligt et kablet USB-tastatur som muligt, så du minimerer mængden af ​​strøm, tastaturet ønsker at trække gennem USB-kablet og lynadapteren.

Men vent! Før du køber en lyn til USB-adapter for at indtaste din adgangskode via tastaturet, skal vi overveje slutmålet her. Jeg købte adapteren i sidste uge, indtastede min adgangskode for at teste det og troede "Aha! Fast!" Bortset fra da er jeg husket , at for første gang til at forbinde din iPhone til iTunes på en computer for første gang, skal du stadig trykke på "Trust" -knappen på iPhone, når du opretter forbindelse til iTunes. Men du vil ikke have tastaturet tilsluttet, når du opretter forbindelse til din computer / iTunes. GH!

Hvis du har brug for mere iCloud-plads til at sikkerhedskopiere din iPhone, kan du opgradere din konto fra Mac eller PC med iCloud-appen. I det mindste nu kan du låse op for din iPhone, hvis du har brug for at få en tofaktorautentificeringskode!

Hvis du i alt dette vanvittige, din iPhone tider ud, skal du muligvis indtaste din adgangskode igen, men nu, at VoiceOver er tændt, skal du trykke på mellemrumstasten to gange ikke med at få adgangskodeprompten. Sådan får du din adgangskode indtastet via tastatur med VoiceOver på:

Du har måske bemærket, at der er links til Amazon på denne blogindlæg â € "Vi kan tjene en lille kommission for disse links. UR Primary Business gør vores Decifrier Tools-software og løser iPhone-problemer, men lejlighedsvis, mens du skriver en tutorial, finder vi en løsning, der involverer , der anbefaler Køb en vare, som et kabel eller et tilfælde. Vi tager eksterne produktanbefalinger meget alvorligt, og vi linker kun til produkter, som vi faktisk har testet os selv. E er deltager i Amazon Services LLC Associates-programmet, et affilieret reklameprogram designet til at give et middel til at tjene gebyrer ved at forbinde til Amazon. om og tilknyttede steder.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Når din iPhone sidder fast på sort skærm, er det enten på grund af det batteri, der er helt drænet, eller det kan stadig være i live, men bare ikke kunne komme til at gøre den faktiske display på grund af nogle større systemfejl. Når det er sagt, både software og hardware faktorer kan være den underliggende årsag. Display spørgsmål, herunder sort skærm af død kan derfor forekomme på både gamle og nye iPhones.

I det tilfælde, hvor din iPhone sad fast på sort efter at det blev droppet eller fik våde, det selvfølgelig på grund af hardware-skader. For at give dig nogle input, Ive linet op et par anvendelige løsninger til et lignende problem på iphone 11 Pro. Du er velkommen til at henvise til denne fejlfindingsvejledning når youd støde ind i samme problem, hvor din iPhone 11 Pro sætter sig fast på sort skærm.

Fejlfinding en iphone pro thats fast på sort skærm

I modsætning til hvad mange mennesker ville tænke over en iPhone thats fast på sort skærm bliver fuldstændig ødelagt, mange display spørgsmål, herunder sort skærm symptomer tilskrives tilfældige systemnedbrud. Dette er normalt, hvad der sker, hvis skadelig software Smite systemet apps og tjenester. Det samme kan ske, hvis en ny firmware opdatering indeholder nogle bugs er installeret på telefonen. Hvis nogen af ​​disse forårsagede operativsystemet til nedbrud, chancerne er, at din iPhone vil blive hængende på sort skærm, hvid Apple logo eller andre skærme. Den enkleste mulig løsning på dette ville være en kraft genstart. Som navnet antyder, er det tvinger den beskadigede system til at lukke ned og derefter genstarte. Heres, hvordan det er gjort:

Hvis din iPhone formået at starte op efter en kraft genstart, installere den nyeste firmware og app opdateringer tilgængelige. Dermed vil forhindre apps og systemtjenester handle op igen og forårsagede din iPhone til at sidde fast. Hvis din en kraft genstart doesnt løse problemet, så prøv den næste mulige løsning.

Anden løsning: tilslutte din iPhone i opladeren i kraft genstart under opladning

Hvis din iPhone er stadig fast på sort skærm efter at have udført en kraft genstart, få sin oplader og sæt den i en strømkilde. Hold din enhed sluttet til opladeren i ca 10 minutter, selvom du ikke kan se den opladning ikon på displayet. Efter den forløbne tid, kraft genstarte din iPhone igen. Bare henvise til de skridt Ive linet op i den første løsning kraft genstarte din iPhone 11 Pro.

Tvinger din iPhone til at genstarte, mens den oplades skulle hjælpe med at løse problemet, hvis den underliggende årsag er nogle rogue apps eller softwarefejl, der forårsagede massive strømforbrug. I dette tilfælde har enheden løb tør for strøm, og er ikke længere i stand til magten op. For at sikre, at det vil lykkes at opkræve korrekt, skal slyngelstater apps være opsagt . Og thats det vigtigste formål med at udføre en kraft genstart mens din iPhone oplades.

Tredje løsning: gendanne din iphone i recovery-mode

Normalt recovery-mode genoprette ville vare op til 15 minutter. Hvis din iPhone Código udført gendannelse efter 15 minutter, theres en chance for, at det ville gå ud recovery-mode. Hvis det sker, bare lad det færdig downloade software til din iPhone og derefter gå tilbage til de forrige trin for at komme ind recovery mode igen og afslutte processen.

fjerde løsning: DFU-mode gendanne din iphone pro thats fast på sort skærm

Din sidste håb om en recovery-mode stadig gendanne undladt at fastsætte din iPhone ville være en DFU-mode eller Enhed Firmware Update tilstand genoprette. Dens dybeste form for systemgendannelse, du kan gøre på en iPhone. Når telefonen er placeret i DFU-mode, vil iTunes stadig kunne få adgang til og synkronisere med din iOS-enhed, selv når den bootloader isnt aktiveret. Når det er sagt, theres en højere chance for, at iTunes ville være i stand til at fastsætte din iPhone selv hvis operativsystemet er beskadiget. Men så igen, ligesom en recovery-mode genoprette, en DFU-mode genoprette også resulterer i permanente data tabt. Hvis du ikke har noget imod at miste din iPhone-data, så du kan gå videre og prøve fastsættelse og genskabe din iPhone i DFU-mode:

Vigtig

Sådan ophæver du parringen din Apple Watch Mac valg

Sådan ophæver du parringen din Apple Watch Mac valg

Denne detaljeret guide med screenshots dækker hvordan man ophæv parring Apple Watch fra iPhone inklusive optioner, selvom du ikke har din iPhone i nærheden.

Kontakt os CSL Plasma

Kontakt os CSL Plasma

Joseph Roberts, Mellemøsten EastNorth Afrika Internet Resource Guide

Opdatering Alcatel til Android til Android APK Hent

Opdatering Alcatel til Android til Android APK Hent

Download Opdatering Alcatel til Android APK 1. til Android. Opdater din Alcatel nu

Opdater din Gmail App iPhone iPad

Opdater din Gmail App iPhone iPad

Lær, hvordan du opdaterer Netflix-appen på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Sådan opdateres din iPhone til iOS 10

Sådan opdateres din iPhone til iOS 10

For den bedste oplevelse med YouTube-appen, opdateres til den mest uptodate-version af appen. Vi sender opdateringer til YouTube-appen, så du kan få nye funktioner, en hurtigere oplevelse, rettelser og meget mere. Wi.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvis du ikke kan opdatere apps på din enhed, skal du læse dette indlæg og lære at reparere apps, der ikke opdateres på din Apple iPhone XR.

Sådan Opdatering Android telefon manuelt Den nemme måde

Sådan Opdatering Android telefon manuelt Den nemme måde

Du kan finde hvordan du opdaterer softwaren på din enhed ved hjælp af vores enhed guider. Softwareopdateringer tilføje nye funktioner, foretage forbedringer eller rette fejl. Find ud af mere i dag.

Hvordan opdaterer jeg min enhed til den nyeste version af Knox Platform for Enterprise

Hvordan opdaterer jeg min enhed til den nyeste version af Knox Platform for Enterprise

Samsung har bekræftet præcis, hvilke af dets enheder der skal modtage tre generationer af Android-opdateringer. Listen indeholder flagskibstelefoner, der går tilbage til sidste år Galaxy S10, men også mere overkommelige midrange-enheder.

Samsung Galaxy M51 modtager juli 2021 Android Security Update Times of India

Samsung Galaxy M51 modtager juli 2021 Android Security Update Times of India

Shop digitale kameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.