Sådan finder Standard Appsin Samsung Galaxy A01

Hvordan at skjule en app på Samsung Galaxy A01

Samsung Galaxy A01 Mobil hemmelige koder & Skjulte Koder er sådan skjulte funktionalitet, der Código vist til normale brugere. Mens adgang Samsung Galaxy A01 hemmelige koder får du exposer til en bred vifte af skjulte funktionaliteter.

Prøv disse samsung hemmelige koder â € ”Screen Test Koder, Call Omstillingsindstillinger Koder, MMI Koder, skjulte menu Koder, Engeeniring tilstand Koder til Samsung Galaxy A01 mobil som pr dine behov. Fra disse skjulte koder, du kan få enhedens software information, test software & hardware, tjek din enhed IMEI nej, og kan tage backup og nulstille enheden når som helst. Og for yderligere spørgsmål, giv os din feedback i kommentarfeltet.

Samsung Galaxy en hemmelig kode liste:

Hvis disse Samsung Galaxy A01 hemmelige koder ikke fungerer på din enhed, så er det måske muligt, at den nuværende version af din Samsung Galaxy A01 mobiltelefon er ikke kompatibel med de givne koder. Fordi nogle skjulte koder er system eller ROM-specifikke. Så kunne denne Samsung-koder ikke virker på din enhed.

En af de vigtigste punkt at overveje, mens du bruger Samsung Galaxy A01 hemmelige koder, skal vi huske på, at vi efter at skrive koden har brug for at ringe til det også. I en anden ord, du har brug for at foretage opkald til de Samsung Galaxy A01 hemmelige koder på din dialer.

Relaterede indlæg:

Det er muligt på Samsung Galaxy A01 for at skjule sit nummer, når du ringer nogen. For dette, bliver du nødt til at gå til menuen af ​​din Samsung Galaxy A01-indstillinger. Når du er der, skal du gå til fanen Opkald, gå til Advanced og i sidste ende Nummervisning>. Når du er der, simpelthen kontrollere Skjul nummer for at skjule din Samsung Galaxy A01 nummer, når nogensinde du ringer. Hvis du ikke finder disse valg på din Samsung Galaxy A01, er der andre løsninger til at være i stand til at finde nedenfor.

Hide nummeret med tilføjelse af et præfiks, når du foretager opkald fra din Samsung Galaxy en

Der er en hurtig og nem teknik til at skjule dit nummer på Samsung Galaxy A01. Faktisk er dette procedure består i at tilføje et præfiks, når nogensinde du ringe til nummeret på modtageren af ​​den skjulte opkald. Præfikset oplyser din operatør, som du ikke ønsker vist dit nummer. For eksempel, i tilfælde af at du sætter # 31 # præfiks før det nummer, du vil ringe til, plejer nummeret være kendt. Tror ikke to gange for at tage en test, hvis du er ikke overbevist! Tror ikke to gange for at henvise til vores tuto når du vil blokere anonyme opkald på din Samsung Galaxy A01.

Prøv at bruge et program til at foretage anonyme opkald fra din Samsung Galaxy en

Hvis du gerne vil kalde maskeret med din Samsung Galaxy A01, er der flere programmer, der kan gøre det. Disse programmer tilbyder generelt yderligere valg. Blandt dem, har du mulighed for at klikke for hvert opkald, når du ønsker at skjule eller ikke dit nummer. Du kan desuden skjule dit nummer kun til udvalgte kontakter. Så når du ønsker at bruge et program som dette, vi råde dig til at udnytte NO SHOW Privacy som er enkel at bruge og fungerer særdeles godt. Bare download og installere programmet, og lad dig blive vejledt. Du kan derefter foretage opkald anonymt .

Afhængigt af, om du ikke længere ønsker at se et program på hjemmesiden af ​​din Samsung Galaxy A01, eller om du vil skjule et program til at holde det skjult, er der metoder til at være i stand til at skjule flere programikoner. Hvordan at skjule et program på Samsung Galaxy A01? I denne tutorial, vil du se hvad der skal gøres for at deaktivere en app, slette det eller endda fjerne det fra startskærmen. For det andet vil du se hvad du skal gøre for at skjule de programmer præsentere i din Android mobil og samtidig holde dem aktive.

Fjern app fra startskærmen på din Samsung Galaxy en

Afhængigt af din mobiltelefon, kan du fjerne ikonet af en ansøgning fra startskærmen. At være i stand til at fjerne dette ikon, skal du blot gøre en langt tryk på ikonet og du vil blive spurgt, om du vil fjerne ikonet fra startskærmen. Denne manipulation vil kun være mulig på visse bærbare computere.

Skjul en app ved permanent at slette det fra din telefon

At ikke længere se en app, kan du helt slette den. Hvis du ikke længere har brug for det, er der ingen mening i at holde det i din Samsung Galaxy A01. En ubrugt program bruger hukommelse i din smartphone.

Deaktiver et program på din Samsung Galaxy en

Du behøver ikke ønsker at slette en app, fordi det kunne være nyttigt senere. Du kan bare deaktivere det ved at gå til indstillingerne for din Samsung Galaxy A01, og vælg derefter programmer og klik på programmet for at deaktivere. Vælg derefter deaktivering.

Skjul en app på en Android-telefon ved hjælp af en launcher

Du kan installere en ny launcher i din Samsung Galaxy A01, for eksempel Nova Launcher. En launcher er en applikationsstarter eller svarende til et skrivebord på Android. Gå til Google Playstore og installer Nova Launcher. Denne applikation giver dig mulighed for at tilpasse hele startskærmen på din Samsung Galaxy A01. Det giver dig også mulighed for at skjule apps fra din reception. Du kan også tilpasse ikonerne, men også nyhedsfeeds. Når du har aktiveret launcher, skal du gå til skuffen og derefter vælge Hidden Apps, se de programmer, du ikke vil se på din startside, uden at skulle slette dem.

Sådan skjuler du billeder eller videoer?

Du kan finde ud af, om du bliver spioneret gennem applikationer. Afhængigt af dit mål vil appen ikke være den samme. For eksempel for at finde en skjult applikation på din Samsung Galaxy A01, og som måske spionerer på dig, har vi citeret 2 ansøgning i en anden artikel.

Men hvis du vil vide, om nogen er ved at hente din telefon uden din tilladelse bag din ryg, kan du downloade en app. Hvis nogen henter din telefon og går ind i en forkert kode eller mønster, vil et billede blive taget i hemmelighed og sendt til dig via e-mail eller meddelelser.

Du kan ikke længere finde en app, som du skjuler på din Samsung Galaxy A01, og du vil gendanne det. I andre tilfælde vil du vide, om din telefon har ondsindede apps. Er det muligt at vise skjulte apps på Android-mobiltelefon? I denne artikel vil vi detaljere teknikken til at finde et program skjult på din Samsung Galaxy A01 via indstillinger. Ellers kan du gå gennem en spionprogram for at finde applikationerne gemt i din mobiltelefon.

Sådan finder du et skjult program på Samsung Galaxy A via menuen Indstillinger?

Dette trick virker kun, hvis programmet er slukket. Men hvad med en skjult app, der bruges. Du vil gerne vide, om din ægtefælle eller dit barn gemmer apps fra dig. Kan vi spionere på en mobiltelefon? På niveauet af loven er det forbudt at spionere på smartphone af andre, bortset fra dit barn, der forbliver i dit afgift.

Sådan finder du en app installeret, men usynlig på Samsung Galaxy A?

Hidden Apps Detector vil undersøge dine applikationer og opdage eksistensen af ​​skjulte applikationer på din Samsung Galaxy A01. Den Hidden App Finder vil være en gratis Android app. Skjulte applikationer og tilladelseskonfiguration vil give dig mulighed for at vælge skjult såvel som ondsindede apps, spyware og Malwarebytes .

Anti Spy Privacy Scanner

Anti Spy Privacy Scanner vil være en skjult app detektion app til din smartphone. Den Hidden App Finder vil være en gratis Android app. Spy apps giver dig mulighed for at søge efter skjulte eller ondsindede apps, spyware deaktivering skjult for deaktivering af malware Android. Denne app kan også vise IMEI-nummeret, RAM eller hukommelse af din Samsung Galaxy A01.

Application Hider, applikation, der skjuler applikationerne på din Samsung Galaxy A

Hvis du nogensinde får adgang til Application Hider App, skal du åbne den. Du vil se de sandsynlige skjulte apps på App Hider Hjemmeside. Nogle gange vil det være nødvendigt at indtaste en PIN-kode, inden du viser, hvilke apps der vil blive skjult. For at fjerne dem fra denne applikation skal du gøre et langt tryk på ikonet og trække dette ikon til Fjern.

Smartphone har en 5. -inch HD + Infinity-V display med en Teardrop-hak og er drevet af en uspecificeret octa-core CPU clocket på op til 1. 5 GHz. Den leveres med 6/8 GB RAM og tilbyder 128 GB internt lager.

Som for kameraerne har enheden en 13 MP primær kamerasensor med en F / 2. Åbning og en 2 MP sekundær shooter med en F / 2. blænde. På forsiden leveres enheden med en 5 MP-snapper med f / 2. Blænde for at tage selfies og videoopkald.

Ombord sensorer omfatter en nærhedssensor, en lyssensor og et accelerometer. Ingen andre sensorer, herunder det alt vigtige gyroskop, er noteret på det officielle spec-ark. Det er klart, at virksomheden forlader vigtig hardware til at reducere omkostningerne.

Den dobbelte SIM-smartphone, der kører Android-operativsystemet out-of-the-box og drives af et 3000 mAh batteri. Mens virksomheden har annonceret telefonen, har den endnu ikke afsløret prisoplysningerne samt tilgængelighedsoplysninger.

Du kan ikke vide det, men det er nu muligt at gøre din Samsung Galaxy A01 til en rigtig computer. Du vil endda være i stand til at udføre tekstbehandling, brug regneark , overvåge dit hjem eksternt. Uundgåeligt, med det imponerende antal funktioner, som vores Android-mobiltelefoner kan udføre, er det vigtigt at have en høj grad af sikkerhed. . Det er netop dette emne, som vi kommer til at adresse gennem denne vejledning. Vi vil lære dig at vise skjulte programmer på Samsung Galaxy A01. I den forbindelse vil vi først lære dig at skjule programmer på din smartphone. Så, hvordan kan du vide, hvis ansøgninger er skjult på en Samsung Galaxy A01?

Hvordan at skjule en app på Samsung Galaxy en?

Som vi fortalte dig lige før, med de funktioner og følsomme data, der er lagret på vores mobiltelefoner, er det vigtigt at have et højt sikkerhedsniveau. Uanset om det er for at beskytte følsomme virksomhedsdata eller blot dit privatliv, og du ikke ønsker en elsket at vide, hvad du laver på din Samsung Galaxy A01, det er din ret. Så vil vi først starte denne tutorial ved at forklare dig, hvordan du skjuler en app på Samsung Galaxy A01.

Hvad er brugen af ​​skjule apps på en Samsung Galaxy en?

Den væsentligste grund til, at folk ønsker at skjule programmer på deres Samsung Galaxy A01 kommer fra det faktum, at de ikke vil, ved at udlåne deres smartphone til en elsket, for eksempel, at de ved, de bruger et bestemt program . Vi er ikke nødvendigvis fortrolig med at bruge dating apps, gambling apps. Andre mennesker gør det, fordi de ønsker at rydde op i deres liste over apps, og fjerne alle de apps, de ikke har. har ingen brug. Det er op til dig at se årsagen til, at du bliver bedt om at skjule et program, som du nu ønsker at displayet på din Samsung Galaxy A01.

Hvordan at skjule en app på Samsung Galaxy en?

Vi skal nu vise dig teknikken til at skjule et program på din Samsung Galaxy A01. Der er flere måder at gøre dette på, enten du vil fjerne en forudinstalleret applikation, som du ikke bruger, eller du vil skjule en applikation fra andres øjne.

Vi flytter nu videre til den teknik, der interesserer dig mest, hvordan at afsløre en skjult program på din Samsung Galaxy A01? I tilfælde af at du har taget et kig på resten af ​​vores tekst, vil du forstå, at der er to måder at skjule apps, men for apps skjult af en tredjepart app, hvis det ikke er dig. forfatteren af ​​proceduren, vil det være særdeles vanskeligt at gøre.

Hvordan til at vise et handicappet applikation på en Samsung Galaxy en?

I tilfælde af at du har skjult et program, som du ikke bruger på din Samsung Galaxy A01, men ønsker at reintegrere det ind i sin liste over programmer, teknikken er enkel nok, gælder følgende instruktioner:

Sådan afsløre en skjult app på en Samsung Galaxy en?

Uanset årsagen gør du ønsker at beskytte din Samsung Galaxy A01 fra omverdenen, er det dit privatliv og det er op til dig, hvordan du vil håndtere det. Der er et stort antal af apps til mobiltelefoner og nogle gange sker det, at du ikke vil have dine kære til at vide alt, hvad du gør med din mobiltelefon.

I dag vil vi vise dig, hvordan man kan skjule et programikon på Samsung Galaxy A01? I denne sammenhæng først og fremmest vil vi lære dig at skjule logoet af en ansøgning forudinstalleret på din Samsung Galaxy A01, derefter, hvordan man kan skjule ikonet for et program på din mobiltelefon ved hjælp 'et dedikeret program kaldet løfteraket.

Hvordan at skjule logoet af en ansøgning forudinstalleret på Samsung Galaxy en?

Vi er nu begyndt den første del af vores vejledning, som vi fortalte dig, er det helt logisk, at du ønsker at organisere dit personlige rum som du ønsker det, og pludselig, din Samsung Galaxy A01. Uanset om du ønsker at beskytte dine personlige oplysninger, som vi vil finde ud af i næste afsnit af denne vejledning, eller bare fordi du er omhyggelige , er der forskellige metoder til at skjule logoet for et program på din Samsung Galaxy A01, vil vi først lære at gøre det med et forudinstalleret program.

Det har altid været kompliceret på telefonen til at fjerne forudinstallerede programmer, i virkeligheden, blev de beskyttet af operativsystemet, da de enten er nødvendig for et velfungerende mobiltelefonen eller de blev knyttet til kontrakter eller exclusives og slag kunne ikke være trukket tilbage . Nu Android har integreret det godt, i tilfælde af at en bruger ikke ønsker at bruge et program, de ikke vil, så det er nemmere at fjerne det, hvis det generer dem. Du kommer til at være i stand til at deaktivere en applikation på din Samsung Galaxy A01. Det er netop, hvad vi nu vil forklare dig:

Vigtig

Kundeanmeldelser LifeProof Fre Beskyttende WaterResistant Taske til Apple iPhone 11 Pro Max Black 7762608

Kundeanmeldelser LifeProof Fre Beskyttende WaterResistant Taske til Apple iPhone 11 Pro Max Black 7762608

Hoved til lavt jord med Fre, vores oprindelige vandtætte taske designet til at tage din teknologi til verdens mest vandige vand. Vandtæt Dropproof Dirtproof Snowproof Specifikationer Trådløs ladning Kompatibel Vandtæt støvtæt Militærklassebeskyttelse.

Hvordan kan jeg fjerne blokeringen af ​​en række afviste jeg ElectroAnswers

Hvordan kan jeg fjerne blokeringen af ​​en række afviste jeg ElectroAnswers

Min Samsung J7 begyndte at afvise min wifes opkald. Jeg ved ikke, hvordan du løser.

Samsung J7 Afvisning af Call Att Community Forums

Samsung J7 Afvisning af Call Att Community Forums

Du kan blokere visse typer opkald som indgående opkald, når du er i udlandet.

LG laptop udskiftning tastaturer til salg eBay

LG laptop udskiftning tastaturer til salg eBay

Hvorfor fortsætter min telefon, at mit LG-tastatur er stoppet med at arbejde

Sådan Fix Locked Sim

Sådan Fix Locked Sim

Din telefon er blokeret i Hightech World, et SIM-kort kan suspenderes på bestemte tidspunkter på grund af en forkert adgangskodeindsats og kan medføre forstyrrelse af din mobiltelefon. At være kernen aktiveret af kode, er der forskellige måder at låse dit SIM-kort op. Så lad os se ud, hvordan du låser din telefon op.

4 Metoder til Fix Adgang nægtet på denne server hurtigt

4 Metoder til Fix Adgang nægtet på denne server hurtigt

Lær hvordan du nemt og hurtigt løse og reparation Access Denied, du ikke har tilladelse til at få adgang til denne server fejl i din Windows ved hjælp af vores nemme vejledning.

Sådan repareres ingen service og intet signal på Android Smartphone Devices KRISPITECH

Sådan repareres ingen service og intet signal på Android Smartphone Devices KRISPITECH

Lær bedste og enkle fejlfindingsløsninger for at løse ugyldig SIM-kortfejl på Android-telefonen ved hjælp af automatiske måder

Samsung Galaxy J7 Sådan Fix No Service Problem

Samsung Galaxy J7 Sådan Fix No Service Problem

Først skridt, efter at have genstartet telefonen, er at forsøge at nulstille dine netværksindstillinger. I Backup Indstillinger og nulstillet du vælge reset ...

Hvorfor er mine indgående opkald direkte til Voicemail på min iPhone Opdateret til iOS 14

Hvorfor er mine indgående opkald direkte til Voicemail på min iPhone Opdateret til iOS 14

Hvorfor er mine indgående opkald sige ukendt Hvis det indgående opkald viser Ukendte eller Ukendt Caller, den der ringer telefon eller netværk kan være indstillet til at skjule eller blokere opkalds-id for alle opkald. Som standard, kun din udgående opkalds-ID-nummer vil vise ....

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.