Sådan finder du skjulte Android-apps, der gemmer sig i Plain Sight

Hvordan at skjule apps, fotos og filer på Android-enheder

Uanset om du er bekymret om spyware eller ønsker at se nyheder dræne batteriet, kontrol for skjulte apps er ofte en god idé. At finde de fleste skjulte-type apps på en Android-smartphone isnt hårdt.

Hvis du følger de metoder, der er beskrevet i denne artikel, kan du bare være i stand til at undgå at skulle gøre en fabrik reset. Selv når hukommelsesforbrug synes for høj til at styre, kan en nulstilling også være værd at overveje.

Finde apps

Som en side note, kan du også bruge den app Indstillinger til visning systemet apps og systemfiler. Tryk på menuen ikonet tre-prik og vælge indstillingen Vis system processer. Dette kræver ikke root-adgang på din telefon.

anvendelse af ca skuffe

Nogle skjulte apps kan være nyttig, da youll finde ud senere i denne artikel. Dog kan nogle bruge ekstra RAM og / eller dræne batteriet, mens andre kan stjæle personlige oplysninger og filer.

Hvis du finder en skjult app på din telefon og dont genkende dens ikon, kan du bruge Google Play Store for at finde mere information om den app. Hvis du ikke kan søge efter navnet apps eller ikke kan finde dens ikon i Google Play Store, her er, hvordan du kan få adgang til apps informationssiden den for at lære mere om det.

grunde til at bruge skjulte apps

Den mest populære grund til at folk installerer skjult apps frivilligt er at spore deres børn. Uanset om du har mistanke om, at dit barn gør noget dårligt eller du bare ønsker at vide, hvor de er på alle tidspunkter, installere en skjult sporing app skal give dig nogle fred i sindet.

Hvordan at fortælle, hvis der er skjulte apps, der kører på din Android enhed

Den nemmeste måde at tjekke for skjulte apps er ved at kigge på din telefon hukommelsesforbrug. Producenter liste en baseline RAM hukommelsesforbrug til deres telefoner, så du kan sammenligne dette nummer med din nuværende RAM forbrug.

Hvis du normalt ved ikke køre mange tredjepartsprogrammer, should not forskellen være stor. Hvis det er, skal det give dig noget at tænke over. En anden smart trick er at lukke dine mest brugte programmer og sammenligne din RAM forbrug efter at med RAM forbrug, mens du bruger telefonen i fejlsikret tilstand.

Hvorfor du bør tjekke for skjulte apps

Det er vigtigt at huske, at ikke alle skjulte apps er gode. Nogle bruges til forbryderiske årsager, såsom skjulte kommunikation apps. Disse er ofte brugt af teenagere for at chatte med folk online uden at blive sporet. Da du ved aldrig, der kunne være på den modtagende ende af dine børns beskeder, gør ikke det ondt at give telefonen en grundig søgning i ny og næ.

Der er masser af grunde til, at du gerne vil skjule apps, billeder og andre filer på din Android-enhed. Måske youve fik nogle billeder youd foretrækker din mor gør ikke se, når hun låner din telefon. Måske du har nogle private dokumenter, der indeholder personfølsomme oplysninger. Eller du har apps, der Arent børnevenlig nok til dine børn. Uanset dine grunde, i dag, godt hjælpe dig med at holde din private ting privat.

Hvordan at skjule apps, fotos og filer på Android-enheder:

Du kan nemt skjule apps på enhver telefon med de to metoder, uanset hvilket mærke du er bruger. Den første er egnet til at skjule forudinstallerede programmer, du ikke bruger og skjule de apps, du gør brug, men ønsker at sikre, at ingen, men du ser.

Den anden metode, på den anden side, er meget mere begrænset. Det virker kun med systemets apps, der er præ-installerede apps, som du ikke kan fjerne. Men det kræver mindre arbejde og plejer ændre udseendet og fornemmelsen af ​​din Android-telefon ligesom den første metode.

Brug en løfteraket

Mange Android løfteraketter tillader dig at skjule apps med blot et par tryk. Den ene vi anbefale at bruge er Nova Launcher fordi det packs masser af funktioner og er lynende hurtigt. Det eneste problem er, at du har brug for at opgradere til den premierminister version af app at få arbejdet gjort, da du ikke kan skjule apps med den gratis version. Hvis du er i tilpasning og ønsker en bestand-lignende oplevelse på din smartphone, dens værd at betale et par bukke for at få den app.

Når du har installeret Nova Launcher Prime fra Play Butik, indstille den som standard launcher på din telefon. Når thats gjort, hovedet ind i app skuffe og åbne den app Nova Indstillinger. Så hovedet til App skuffe> Skjul apps og marker feltet ud for de apps, du vil skjule. Det er det!

Husk på, at evnen til at skjule apps er blot en af ​​de mange funktioner, der tilbydes af Nova Launcher. Launcher vil ændre udseendet og følelsen af ​​din Android UI, hvilket betyder, at det ikke er for alle.

Du kan fjerne / skjule apps fra app skuffen ved at deaktivere dem, hvilket også betyder, at du ikke kan bruge dem. Denne metode fungerer dog kun med systemapps â € "Forinstallerede apps på din telefon og kan ikke slettes. Du kan ikke deaktivere en app, du har downloadet fra Play Store.

Sådan skjuler du apps på telefoner fra Samsung, Oneplus og Mere

Mange telefoner har en indbygget funktion, der giver dig mulighed for at skjule apps. Vi vil ikke liste instruktioner for hvert mærke derude, men vi vil vise dig, hvordan vi får jobbet på Samsung, Oneplus, LG, Xiaomi og Huawei / Honor Phones.

Husk på, at ikke hver telefon fra de nævnte mærker understøtter evnen til at skjule apps. Hvis du har en ældre enhed, der kører en ældre version af Android, er funktionen muligvis ikke tilgængelig. Stien til funktionen kan også være lidt afvige baseret på dit håndsæt og OS-version.

Hvordan skjuler du apps på OnePlus-telefoner

Den skjulte rumfunktion giver dig mulighed for at skjule apps på OnePlus-telefoner. For at få adgang til det, skal du åbne App Drawer og derefter swipe til højre. Derfra skal du trykke på + ikonet, vælge de apps, du vil skjule, og tryk på knappen for at få det arbejde, der er gjort.

Sådan skjuler du apps på Samsung-telefoner

Du kan skjule apps på Huawei / Honor Phones ved at bruge en funktion kaldet Applock. Det er ret nemt at bruge, faktisk! Gå til indstillinger> Sikkerhed> Applock. HIT Aktiver. Vælg enten en låseskærmadgangskode eller brugerdefineret PIN-kode og besvar sikkerhedsspørgsmålene. Skift de apps, du vil låse og holde privat.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Har du downloadet tonsvis af apps på din iPhone eller iPad og nu vil du rense dem op? For at rydde op på startskærmen og frigøre det dyrebare lagerplads, kan du slette unødvendige iPhone iPad-apps. For at gøre det, tryk blot og hold app-ikonet på din startskærm, vil X-boblen vises øverst til venstre på appen, tryk på den for at slette en app og dens data fra din iOS-enhed. Dette kan dog ikke hjælpe med at rydde din købshistorik i App Store. Når du har fjernet en app fra din iPhone, iPad eller iPod touch og ikke planlægger at omdirigere den igen i den nærmeste fremtid, eller når nogle apps er forældede, kan du skjule appen på din iPhone eller iPad til at declutter din Lang liste over købte varer.

Åbn App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch, tryk på Avatar øverst til højre for at åbne kontosiden, vælg købt, du finder alle og ikke på denne iPhone faner. Fanen Alle åbner som standard, her kan du finde alle dine tidligere købte apps. Skift til ikke på denne iPhone-faneblad for at finde de slettede apps. For at skjule en app fra iPhone, skal du svinge til venstre for at vise Hide-knappen. Tryk på det for at skjule en app på iPhone.

Sådan unhides apps eller se skjulte apps på iPhone iPad?

Du kan skjule apps på din iOS-enhed, men ophæve dem ved hjælp af iTunes på en Mac eller PC. For eksempel bruger vi iTunes 12 på en Windows 10-pc, og følgende er trinene til at unhide apps på iPhone via iTunes.

Kør iTunes på pc, klik på Konto fra den øverste menulinje, vælg Vis min konto fra rullemenuen. Du får en pop-up dialog. Log ind med dit Apple ID for at se kontooplysninger. Når siden Kontooplysninger åbnes i iTunes, skal du rulle ned lidt, indtil du når iTunes i skyafsnittet, se nedenfor screenshot.

Klik på Administrer link ved siden af ​​de skjulte køb: unhide eventuelle skjulte, redustelige køb. Den skjulte købs side åbnes, og du bør se alle skjulte musikkøb, hvis der først er nogen. Skift fra musik til apps i fanen øverst til højre. Nu skal du finde alle skjulte apps på din iPhone iPad eller iPod touch i iTunes. Med hver skjult app vil der være en unhide-knap nedenfor. Tryk på Uhide-knappen for at gøre den skjulte app synlig på iPhone, iPad eller iPod touch igen.

Del: Sådan skjuler du apps på iPhone

For at skjule en app er der anderledes end at slette en app på iPhone, fordi skjul en app ikke fjerner den fra din enhed. Når du skjuler en app, vil det få skjul fra din liste over køb i App Store, hvilket gør det som du aldrig har købt eller downloadet denne app. Følg nedenstående trin for at lære at skjule en app på iPhone 12.

Del: hvordan man finder skjulte apps på iPhone

Som nævnt, skjuler en app vil ikke slette det fra hovedskærmen på din iPhone. Hvis du har skjult en app og fjernet den fra din enhed, er der ikke måde at fjerne denne app på din iPhone, iPad eller iPod touch. I stedet kan du redonere denne skjulte app fra App Store uden at købe den igen. Følg trin nedenfor for at lære at finde skjulte apps på din iPhone 12/11 Pro.

Nu kan du finde dine skjulte apps på din iPhone 12/11 Pro med vores forslag ovenfor? Da der ikke er nogen måde at grundigt rydde op din apps købshistorik, kan dette Workaround hjælpe dig med at holde dig fra nysgerrige øjne.

Vigtig

Banglalink Ny SIM-tilbud November 2021, SIM Pris, Gratis Internet Call Rate Top Stories 247

Banglalink Ny SIM-tilbud November 2021, SIM Pris, Gratis Internet Call Rate Top Stories 247

Shop online Sim Extender og Sim Kort Adapter i Bangladesh i bedste pris. Besøg på kablewala at shoppe sim værktøj og tilbehør i lave område.

Jio tilbud overførsel af kreditmaksimum på andre teleselskaber

Jio tilbud overførsel af kreditmaksimum på andre teleselskaber

52 jio 4g Mobiltelefon Simcard Forhandlere i Hosur HO, Hosur. Find Mobiltelefoner Forhandlere, mobiltelefon DealersMI, mobiltelefon Reparationsservice, Postpaid Mobiltelefoner Simcard DealersAirtel, mobiltelefon reparation ServicesiPhone i Hosur HO, Hosur. Få telefonnumre, adresse, anmeldelser, Fotos, Maps til top jio 4g mobiltelefon Simcard Forhandlere nær mig i Hosur HO, Hosur på Justdial.

Hvordan man får en koreansk SIM-kort

Hvordan man får en koreansk SIM-kort

Vi har fantastiske O2 sim tilbud til løn månedlige kontrakt, pay as you go sim tilbud, tabletter og dongle data Sims samt internationale sims fra 1p per minut til fastnet og mobiltelefoner.

5 måder at genaktivere din tmobile SIM-kort

5 måder at genaktivere din tmobile SIM-kort

Dette indlæg indeholder affiliate links. Jeg begyndte at skrive dette indlæg ved poolen på et hotel i Siem Reap, Cambodja, mens sms'e med venner over hele verden på min

Glad Telecom Australien 10 dag ubegrænset data forudbetalt SIM-kort 4G Mobile Data kun, ingen Voice

Glad Telecom Australien 10 dag ubegrænset data forudbetalt SIM-kort 4G Mobile Data kun, ingen Voice

Tilgængelig fra EXPANSYS Thailand, Happy Telecom Thailand 5 dag ubegrænset data forudbetalt SIM-kort også tilbehør, bundle tilbud, anmeldelser og videoer.

Straight Talk Hold din egen telefon Mini Sim Pack Universal Tripunch Bundle Walmart. om

Straight Talk Hold din egen telefon Mini Sim Pack Universal Tripunch Bundle Walmart. om

Find mange gode nye brugte muligheder og få de bedste tilbud på Walmart Family Mobile Standard og Micro Sim Starter Kit til de bedste online priser på ebay gratis forsendelse til mange produkter

Hvordan skal tjekkes Zong Sim Antal Gratis Check kode

Hvordan skal tjekkes Zong Sim Antal Gratis Check kode

Leder du efter Jazz, Ufone, Telenor, Warid og Zong Sim nummer kontrol koder, her er nogle nyttige metoder, som arbejder effektivt for at få den Sim

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvordan skal tjekkes Mit din egen mobilnummer For Alle SIM

Samsung Galaxy S21 5G Galaxy S21 Ultra 5G Se SIM-kort nummer

Samsung Galaxy S21 5G Galaxy S21 Ultra 5G Se SIM-kort nummer

Har du brug for en højkvalitets chipkort til testformål Vi tilbyder en bred vifte af Test Sims, Test USIMs og test ESIMS Test eUICCs. Findes på lager, også i små mængder. Bestil nemt via vores webshop.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.