Sådan finder du din Voicemail-adgangskode på din mobiltelefon Techwalla

Sådan finder du din Voicemail-adgangskode på din mobiltelefon Techwalla

Gå til konto og tjenester> Min trådløse. Rul og vælg den enhed, du vil administrere. Vælg Nulstil voicemail-adgangskode og følg vejledningen. Du modtager en midlertidig adgangskode via SMS-besked â € "Brug det for at få adgang til din voicemail og ændre din midlertidige adgangskode til noget mere personligt for dig.

Hvordan ændrer jeg min voicemail-adgangskode på min Samsung Galaxy S?

Skift sprog af voicemail prompts. Tryk og hold 1 på dine enheder opkaldstast for at ringe og oprette forbindelse til din voicemail. Tryk på STAR * -tasten for at få adgang til hovedmenuen. Tryk på 7 for at ændre sproget i voicemail anmoder til enten spansk eller engelsk.

Hvordan opretter du voicemail på Android?

Standardadgangskoden er 111111. Første gang du får adgang til voicemail-systemet, bliver du bedt om at indtaste standardadgangskoden. Systemet vil også bede dig om at oprette en ny 6 til 10-cifret voicemail-adgangskode til din valg.

Hvordan tjekker jeg min AT & T Voicemail online?

Voicemail, også navngivet som Voice Message eller Voice Bank er systemet, der giver dig mulighed for at udveksle personlige talemeddelelser ved hjælp af en almindelig telefon. I dag er voicemails meget udbredt på iPhone og Android af luftfartsselskaberne.

Det er praktisk at gå igennem en automatiseret besked for at lytte til dine voicemails, men når du har glemt voicemail-adgangskoden, finder du det hovedpine. I dette indlæg vil vi introducere måder at hjælpe dig med at nulstille eller ændre voicemail-adgangskoden fra luftfartsselskaber som AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile osv.

Løsning Sådan ændres Voicemail Password Direkte, hvis du husker den gamle adgangskode

På din telefon skal du gå til "Indstillinger"> "Telefon"> Tryk på "Skift voicemail-adgangskode"> Indtast den aktuelle voicemail-adgangskode og "DONE"> Skriv den nye voicemail-adgangskode og "DONE"> Indtast din nye adgangskode igen , og bekræft for at ændre din voicemail-adgangskode.

3 Indtast fakturerings-postnummeret for kontoen, og derefter vises din iPhone "Adgangskode forkert â €" Indtast voicemail-adgangskode "> Skriv de sidste syv cifre i det trådløse telefonnummer og" OK ".

# Skift Verizon Voicemail Password på iPhone

2Vælg enheden til at ændre adgangskoden> "Administrer min enhed"> "Reset Voice Mail Password" for at få en mulighed fra "Opret ny adgangskode" eller "Vælg et kodeord for mig"> "Send" for at ændre eller oprette en ny adgangskode fra Verizon.

Legacy Megapath Voice Support

Hvis du ikke kan logge ind på Voice Manager eller få adgang til voicemail-systemet, skal du kontakte din virksomhed Administrator . Din Administrator Kan nulstille din Voicemail PIN og Voice Manager-adgangskode ved hjælp af kundeportalen.

Samsung Mobile Press

Glemt voicemail Password på Samsung Galaxy S8 eller Galaxy S8 Plus? Heres, hvordan du nulstiller voicemail-adgangskode på Samsung S8 Plus. For at bruge voicemail-funktionen på din Galaxy S8-enhed skal du have konfigureret telefonsvarer. Du kan oprette voicemail på Samsung S8 Plus ved at vælge et telefonikon fra startskærmen, nu Tryk på og hold 1-tasten, indtast Voicemail-adgangskoden Vil du angive, og følg trin for trin proces. Hvis glemt voicemail-adgangskode, vil du ikke få adgang til voicemail.

Skift også voicemail meddelelser og telefonnumre på din Samsung S8 og S8 Plus. Når dine venner eller familiemedlem ikke afhenter dit opkald, kan du sende ham en besked via voicemail. Så når han ser din besked, vil den svare så hurtigt som muligt. Prøv nedenfor givet mulige løsninger for at nulstille voicemail-adgangskode på Galaxy S8 og Galaxy S8 Plus-enheder.

Sådan nulstiller du Glemt Voicemail Password på Samsung S og S Plus

Følg nu instruktionen på din enhedsskærm for at ændre voicemail-adgangskode på Galaxy S8 og Galaxy S8 Plus-telefon. Du kan også ændre voicemail-adgangskoden ved hjælp af voicemail IVR-metoden. Men i dette trick skal du kende den nuværende voicemail-adgangskode. Ellers ikke få adgang til voicemail på dine Samsung Galaxy S8-enheder.

Opsæt voicemail Android Lollipop og Marshmallow

Det er alt. Har du fundet ovenstående proces nyttigt at ændre eller nulstille voicemail-adgangskode på Galaxy S8 og Galaxy S8 Plus-enheder? Hvis du har nogen form for problemer med dette trick, så lad os vide i nedenstående kommentarboks. Det ville være en fornøjelse at hjælpe dig. Gå ikke glip af single tips af Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8 Plus.

For nylig er Voicemail en ny funktion, der er installeret i de nyeste telefonsystemer. Dybest set er ideen om voicemail at sende en stemmeoptagelsesmeddelelse til modtageren, hvis han ikke svarer på dit telefonopkald eller er optaget på et andet opkald. Det svarer meget til e-mail som når nogen sender dig en email, og så åbner du din konto for at læse dem. Men i modsætning til e-mails gemmes voicemails på den tjenesteudbyderserver, der også kaldes postkassen.

Du kan i mange tilfælde konfigurere et kodeord til din voicemail-postkasse, hvis du ikke vil have nogen ubudnet person til at lytte dine voicemails. Dette er specielt implementeret Hvis din telefon er placeret på et offentligt sted for at undgå enhver form for Intrusion .

Men hvad hvis du glemmer din egen voicemail-adgangskode? Der er ingen måde, du kan få adgang til din postkasse og lytte til voicemails, medmindre du indtaster den korrekte adgangskode. Først og fremmest skal du stoppe med at have de små panikanfald og rolig dig selv, da dette ikke er din voicemail. Der er få tricks, der kan bruges til at nulstille din voicemail-adgangskode. Det er sandt, i denne korte tutorial viser vi dig, hvordan du nulstiller og genopretter din voicemail-adgangskode.

Metode #: Nulstil voicemail-adgangskode fra enheden

Denne metode er anvendelig for at nulstille alle slags voicemails, betyder ikke noget, hvis du bruger en grundlæggende eller en premiumplan. Dette gælder for alle brugere, der bruger Verizon-tjenesten. Brug følgende trin til at nulstille din voicemail-adgangskode.

Hvis dette ikke virker med dig, så rolig, er der stadig en anden måde at nulstille din voicemail-adgangskode på. Hvis du har glemt iTunes backup-adgangskode, er det ikke nødvendigt at geninstallere eller jailbreak din enhed, bare prøve iTunes Password Recovery-værktøjer for at finde din backup-adgangskode.

Metode #: Nulstil voicemail-adgangskode fra min Verizon-app

Hvis du har installeret min Verizon-app på din smartphone, er det ret nemt for dig, og du behøver ikke at ringe til nogen kundesupport til dette til at arbejde. Du skal blot følge disse trin for at nulstille din voicemail-adgangskode.

Selvom voicemails mest anvendes til nødsituationer, hvis du ikke har adgang til din telefon, men det anbefales altid at beskytte, så ingen fremmede kan læse dine voicemails. Men hvis du ikke kan administrere dit kodeord, anbefales det, at du skriver ned dine adgangskoder på et stykke papir eller tekstfil, så du kan gendanne dem i fremtiden uden at miste den. Forhåbentlig kunne jer kunne nulstille din voicemail-adgangskode og fandt denne vejledning nyttigt. Glem ikke at dele og lide denne artikel på alle sociale netværk websteder.

Vicky er en professionel Windows Technology-forfatter med mange erfaringer med fokus på computerteknologi. Hun er meget nyder at hjælpe folk med at finde løsninger på deres problemer. Hendes viden og lidenskab kører altid hende for at opdage alt om teknologi.

Relaterede artikler og tips

Airtime, lange afstands- og roamingafgifter kan gælde, når du får adgang til din telefonsvarer ved hjælp af din mobiltelefon. Hvis du ændrer Voicemail-tjenester, skal du nulstille dit kodeord og din personlige hilsen. Eventuelle uhørte eller gemte meddelelser overføres ikke til din nye postkasse.

Vigtig information

Vinkelindikatoren voicemail besked, repræsenteret Som en rød prik på dit voicemail-ikon, viser, at du har en uhørt voicemail besked fra din primære linje. Den sekundære linje har ikke en voicemail besked ventely indikator.

Godt at vide

Forskellige typer af telefoner har forskellige standard ringlængder og Tilpasset Indstillinger. Hvis du indtaster en række ringe mindre end to eller flere end ni, afbryder systemet automatisk ændringen og defausen til den forrige indstilling.

Ændring af din voicemail-adgangskode

At miste et kodeord kan være en utrolig frustrerende oplevelse. Uanset om det er en PIN-kode til et betalingskort eller adgangskoden til 12 tegn til din arbejds-e-mail-konto, tager det tid og kræfter at nulstille, gendanne og huske nye og velkendte adgangskoder ens. Hvis du har glemt adgangskoden til din telefons voicemail-funktion, kan du muligvis nulstille dette uden for meget indsats. Afhængigt af din specifikke mobiludbyder skal du nulstille og genoprette din voicemail-adgangskode udført ved hjælp af et par enkle trin.

Nulstilling af dit kodeord med AT & T

Hvis du har gentagne gange spurgte dig selv "Hvad er min voicemail-adgangskode?" Og du er en AT & T-mobilabonnent, du kan nulstille dit kodeord ved hjælp af den let tilgængelige online-grænseflade. Når du har logget på din online-konto, skal du vælge fanen "Administrer enheder og funktioner", der findes i afsnittet "My Wireless". Her kan du vælge "Reset Voicemail Password" og hurtigt oprette en ny adgangskode til din telefon. Når din adgangskode er nulstillet, kan du straks få adgang til din voicemail med denne nye kode.

Nulstilling af dit kodeord med Verizon

Hvis du gerne vil nulstille din adgangskode direkte fra din telefon, skal du ringe til "* 611" og følge prompten, siger "Nulstil voicemail-adgangskode." På dette tidspunkt kan du være forpligtet til at indtaste en række forskellige identitetsbekræftelsesoplysninger for at Verizon for at sikre, at dine kontooplysninger ikke er Mishandled . Efter denne proces får du mulighed for at indsætte en ny adgangskode ved hjælp af telefonens tastatur.

Du kan også nulstille dit kodeord ved hjælp af My Verizon-appen. Få adgang til dine kontoindstillinger via menulinjen. Når du har åbnet dine kontoindstillinger, skal du vælge fanen "Sikkerhed", efterfulgt af knappen "Administrer voicemail password". På dette tidspunkt kan du indtaste og bekræfte din nye adgangskode.

Nulstilling af din voicemail-adgangskode med Sprint

Sprint's Password Reset Funktioner findes i afsnittet "Preferences" i din online "My Sprint-konto." Her kan du vælge "Administrer Voicemail PassCode" og hurtigt oprette og bekræfte en ny adgangskode.

Nulstilling af dit kodeord med T-Mobile

For at nulstille din adgangskode på en T-Mobile-enhed, få adgang til din online min T-Mobile-konto. På dette tidspunkt kan du få adgang til dine voicemail-indstillinger og ændre dit kodeord efter behov. Hvis du ikke har adgang til din online-konto, kan du ringe til din voicemail ved at trykke på og holde '1' -tasten på telefonens tastatur. Når din telefon forbinder til voicemail-systemet, kan du få adgang til dine adgangskodeindstillinger ved at trykke på '*', efterfulgt af 5-tasten. Når du bliver bedt om det, skal du trykke på 1 for at skifte til dit kodeord.

Vigtig

Ændring af antal ring før trådløs telefonsvarer opfanger Support

Ændring af antal ring før trådløs telefonsvarer opfanger Support

Bruger manual til støtte og indstillinger til din mobile enhed. Få specifikke oplysninger om din smartphone eller tablet.

Skift din personlige voicemail hilsen Sprint Support

Skift din personlige voicemail hilsen Sprint Support

Lær, hvordan du kan opsætte telefonsvarer på din Galaxy S21ULTRAPLUS. ører i usevelbon sherpa 200 rf stativ med 3 vejs panhead httpsamzn. o2iuyfgarode vide ...

Skift din personlige voicemail hilsen Sprint Support

Skift din personlige voicemail hilsen Sprint Support

Samsung-mobiltelefoner har aftaler med en bred vifte af populære celleudbydere, herunder ATT, Verizon, Sprint og Tmobile, blandt andre.

Sådan får Samsung Mobile Software Update Med Kies Opdatering Galaxy

Sådan får Samsung Mobile Software Update Med Kies Opdatering Galaxy

Få Samsung Galaxy A51 SMA515U støtte til emnet softwareversion. Find mere Stepbystep Device Tutorials on Att. om.

Se Data Anvendelse Apple iPhone 11 iOS 13. Telstra

Se Data Anvendelse Apple iPhone 11 iOS 13. Telstra

Find hjælp til din telefon eller tablet. Godt hjælpe dig med at komme i gang, og tilbyde dig råd og tips om at bruge din enhed.

Håndtering af din dataforbrug

Håndtering af din dataforbrug

Brug disse trin til at se dataforbrug på Apple iOS 12. Kontroller softwareversionen i softwareversioner opdateringer. Se dataforbrug via app fra startskærmen, tryk på Indstillinger Cellular. Scroll

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Ønsker du at kontrollere brugen af ​​data til dine mobile telefoner dataforbindelser, når du bruger f.eks. internetbrowseren eller sende og modtage e-mail Følg disse enkle instruktioner.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Der er måder at stoppe med at løbe tør for cellulære data på iPhone ved at følge nogle nemme tips. Tipene forklares nedenfor.

Hvordan til Check din ATT databrug

Hvordan til Check din ATT databrug

I dag im viser dig, hvordan du kontrollerer dit forbrug på din mobiltelefon ved at indtaste et nummer og bruge Myatt app httpswww. histleout. omCellPhonesGuides ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.