Sådan repareres en iPhone 11, der ikke tænder efter opdatering til iOS 13..

Sådan slukker du en iPhone-trin til iPhone 12, iPhone 11 og ældre

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Den mest oplagte grund til, hvorfor en iPhone ikke tænder, er, at den løb tør for strøm, eller batteriet er dødt. I normale tilfælde er opladningen af ​​telefonen det eneste, der er nødvendige for at få den tilbage og køre igen. Men hvis din iPhone lukker ned og nægter at tænde, selvom det allerede er opladet, skal noget forhindres i at indføre den normale opstartssekvens. Dette er normalt tilfældet, hvis noget fra dit iPhone-system bliver beskadiget og til sidst bliver svækket . For at håndtere magtproblemer, der er knyttet til data korruption, er systemresæt og restaurering normalt brug for. Den værst mulige grund til, hvorfor en iPhone ikke tænder, er, at dets batteri eller anden relevant komponent er beskadiget og ikke længere arbejder. I dette tilfælde er iPhone reparation nøglen til at løse problemet.

Strømsproblemer som denne sjældent forekommer på nye enheder, men der er bare nogle faktorer, der kan udløse deres tidlige manifestation . Blandt de mest almindelige triggere er efteropdateringsbugs. Faktisk har mange af iPhone-ejere endt med at have en iPhone, der ikke ville tænde efter at have installeret en ny firmwareopdatering. Og dette forbliver blandt de efteropdateringsproblemer, der er udholdt af nogle iPhone 11-ejere efter iOS 13.. Opdater implementering. Læs videre for at finde ud af mere om fremkomsten af ​​POST-opdateringsproblemer, især på iPhone, der nægter at tænde fra en IOS-opdatering.

Fejlfinding af en iPhone, der ikke tænder fra en iOS-opdatering

I betragtning af problemets begyndelse, er det sikkert at sige, at dens software-relaterede. Det betyder, at det er muligt at blive løst hjemme. Hvis du har brug for nogle input til, hvordan du fejlfinding af din iPhone 11, der ikke tænder fra en iOS-opdatering, har Ive anført et par gældende løsninger, som du kan henvise til.

Første løsning: Force Genstart din iPhone

Hvis din iPhone lukker ned og ikke tænder, selvom der stadig er tilstrækkelig strøm tilbage, er det muligvis lige fast på sort skærm og derfor har brug for en kraft genstart. Udførelse af en kraft Genstart Forces Rogue Apps og System Services til at afslutte og indstille systemstart. Denne proces svarer til en blød nulstilling, men udføres ved hjælp af en anden procedure. Det påvirker ikke nogen gemte data på den interne hukommelse, så du ikke behøver at sikkerhedskopiere filer på forhånd. Bare følg disse trin, når du er alle indstillet til at tvinge genstart din iPhone 11:

Second Solution: Oplad din iPhone, der ikke tænder, og kraft genstart, mens opladningen

Du tror måske, at din iPhone ikke tænder, men faktisk er det stadig tændt, men sidder fast på sort skærm. Det er også muligt, at din iPhone er vedvarende massivt strømafløb på grund af nogle dårlige apps og kunne ikke komme til strøm på, medmindre det er genopladet . For at rydde dette ud, få din iPhone oplader derefter tilslut din enhed. Lad det oplade i ca. 15 minutter. Mens du er tilsluttet opladeren, skal du øge din iPhone. Bare henvis til de tidligere metoder til at gøre det.

Tredje løsning: Tilslut din iPhone til computeren og prøv at forsøge at gendanne iOS i iTunes

Den sidste mulighed og potentiel løsning, du har fået, hvis ingen af ​​de tidligere metoder er i stand til at få din iPhone tilbage til livet, ville være en iOS gendannelse gennem iTunes. Ved at gøre det kan du gendanne din enhed fra en tidligere iOS-backup. Dette bør hjælpe med at løse problemet, hvis det er tilskrevet en iOS-fejl. Følgende metoder vil sætte din enhed i gendannelsestilstand, og derefter lader dig gendanne systemet i iTunes. Hvis det er muligt, skal du prøve at sikkerhedskopiere alle dine vigtige data fra iPhone til computeren, før du genopretter. Bare følg disse trin, når du er klar:

Hvad skal man gøre, hvis din iPhone stadig ikke vil tænde?

Du, hvis din iPhone stadig ikke tænder efter at have udført ovenstående løsninger, ville din næste mulighed være at ty til alternative iOS reparationsværktøjer. Disse værktøjer arbejder tæt på samme måde, men har nogle andre avancerede iOS-reparations- og restaureringsfunktioner, der er tilgængelige i iTunes. Du kan hente en af ​​disse værktøjer på en kompatibel computer, enten gratis eller via engangs-køb. Blandt de udbredte og bedste iOS reparation og restaurering værktøjer til din iPhone 11 er Enhver iOS System Repair, RecBoot, Tiny Umbrella, iReb, Easy Recovery, og PhoneRescue til iOS, for at nævne et par stykker. Hvis du er en hård tid beslutte på hvilket værktøj til at samle, kan du læse tidligere anmeldelser at måle pålideligheden og effektiviteten af ​​din udsigt software.

For yderligere hjælp og forslag, kan du også rapportere problemet lige til Apple Support, så de kan gøre nogle grundige evalueringer på deres ende. Skulle dette blive fundet og bekræftet at være en anden iOS-bug, vil Apple være forpligtet til at rulle ud af en anden opdatering med den dedikerede fix patch. Dette betyder imidlertid behovet for dig at vente lidt, indtil fix patch er frigivet.

Hvis ventetiden er ikke en mulighed, så kan du bare tage din iPhone til den nærmeste Apple Genius bar og har det gransket af en autoriseret tekniker. Dermed vil ligeledes hjælp i at udelukke hardware skader fra den underliggende årsag.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

At se en sort skærm på din iPhone i midten af ​​dagen kan være stressende og ødelægge alle dine planer. Heldigvis er det muligt at løse et problem hurtigt og ubesværet. I denne artikel, godt taler om mulige problemer og deres løsninger. Så ånder ud, og lad os så komme i gang.

Årsager hvorfor min iphone plejer tænde

Sagen når en iPhone plejer tænde kan have en enorm mængde af forskellige årsager: fra de simpleste dem ligesom batteriforbrug eller frysning til mere kompliceret såsom fysiske skader. Lets dykke ned i de mulige problemer og undersøge, hvordan man kan genkende dem.

Hvad skal jeg gøre, hvis min iphone plejer tænde?

Første ting først, skal du definere, om problemet er en hardware eller software én. Da der er en masse forskellige grunde til iPhone fiasko, bør du indsnævre problemet startende fra de mest almindelige problemer og deres løsninger. Software problemer er lettere at opdage og løse. Hvis du ekskluderet alle software nedbrud, så er det tid til at inspicere hardware dem. Bare følg instruktionerne nedenfor skridt for skridt at genoplive din iPhone.

Oplad dit batteri

Opladere er skrøbelige, så dens stærkt anbefales at købe en ny oplader eller reparere en gammel en, hvis du observerer nogle bøjninger eller revner. Men hvordan de skal agere, når din iPhone stadig viser en sort skærm og opladning gør ikke hjælpe? Nå, er det tid til omhyggeligt at inspicere din oplader og dens komponenter: Â

Genstart din iPhone

Genstart en iPhone er et velkendt middel til forskellige telefon bugs. Selv om det kan synes en meget indlysende og endda ubrugelig måde at fejlfinde et problem, faktisk det er en god indikator for, om problemet er alvorligt eller ej.

For at gøre en simpel genstart Hold knappen side i et par sekunder. Hvis din iPhone reagerede med at vise en skyder, så skal du knalde den til at slukke for telefonen. Sandsynligvis var det en simpel software glitch og problemet er løst. Ellers hvis telefonen didnt reagere, så skal du prøve en kraft genstart.

Kraft genstart

Hvis din iPhone endelig tændt, så var det en software problem, der forårsagede en sort skærm. Hvis youve fulgt alle instruktionerne og intet skete, youre beskæftiger sig med hardware problemer. Under alle omstændigheder bør du gøre en backup og gendanne din iPhone.

Gør en backup og gendannelse iphone til fabriksindstillinger

Før genoprette din iPhone til fabriksindstillinger, skal du sørge for, at du har en sikkerhedskopi af oplysningerne på telefonen, fordi efter gendannelse, vil det blive slettet. iPhone-sikkerhedskopi er et vigtigt skridt, at tab forebygger data.

En smartere måde at gøre en backup

Backup er en meget vigtig procedure, der direkte beskæftiger sig med dine data. Sørg for, at dine data vil være sikker og forsvarlig â €”overdrage ansvaret for din personlige info til de professionelle. AnyTrans er en smart backup manager, der sikkert kopier og overførsler din iPhones indhold til Mac.

Sæt iPhone i DFU-mode

Som iPhone-skærme har fået større, de dage, hvor der kun bruger en finger til at udføre de fleste opgaver er generelt over. Men det er stadig muligt, i det mindste i nogle henseender, med Sikring af adgang. Når den er aktiveret, denne Accessibility funktion kan du nå poster i toppen af ​​den mobile enhed ved at stryge ned på skærmens nederste kant for at bringe toppen i rækkevidde. Her er hvordan man bruger det på iOS 15 og alle de bedste iPhones.

Hvad er sikre adgang ?

Sikring af adgang er til rådighed, uanset hvor du er på din mobile enhed. Det er beregnet til at hjælpe dig med at nå knapper og objekter på skærmen, der kan være for langt for tommelfingeren at nå. For mange folk, vil disse være top navigationsknapper, mens du bruger deres telefoner med én hånd.

Hvordan aktiverer nåbarhed

På ældre iPhones kan du have batteriprocent displayet som standard â € ", og vi vil vise dig hvordan. På nyere modeller er der ikke nok plads i statuslinjen takket være hakket, men der er genveje og widgets, der gør procenten nem at finde eller vise permanent.

Vi vil grundigt anbefale at tilføje en batterids-widget til din startskærm - funktionen flyttet ind, når iOS 14 landede i 2022, og det er noget, som de fleste iPhone-brugere har været involveret i for at forbedre deres daglige oplevelse - og batteriets widget er blandt de mest nyttige.

Den gode nyhed er, at iPhone 13 rækkevidde - og iPhone 13 pro max især - har utrolig god batterilevetid til en telefon lavet af Apple, og vi anbefaler grundigt, at du tjekker det ud, hvis du er træt af Kører ud af batteriet og vil have en ny iPhone.

Du kan vælge mellem tre forskellige batteriders widgets. Alle tre viser procentdelen, men de større widgets vil også vise den nøjagtige procentdel af synkroniserede enheder batterier, som f.eks. Dit Apple Watch 6 eller Airpods.

Hvis du mener, at en større mulighed tager for meget plads på startskærmen, kan du altid sætte den til venstre på 'i dag' panelet, der er Pervasive på alle iPhones - men giv det a Gå på startskærmen, og vi vedder på, at du får lidt brug af det, hvis du regelmæssigt forbinder noget til din iPhone - det vil også arbejde med nogle tredjeparts Bluetooth-hovedtelefoner.

Sådan viser du iPhone-batteriprocenten i statuslinjen

På iPhone X, iPhone 11, iPhone 12 og deres forskellige søskende-telefoner, kan du finde batteriprocenten i kommandocentret. Du skal blot svinge nedad fra øverst til højre på skærmen for at trække op i menuen; Der finder du batteriprocenten i øverste højre hjørne.

Det er den hurtigste metode. En anden metode er at skubbe venstre til højre på startskærmen for at trække op i dagsenheden. I iOS 14 indeholder denne visning forskellige Apple App Widgets, herunder en batteri widget, der viser den aktuelle procentdel.

Michael Hicks begyndte sin freelance skrive karriere med Techradar i 2022, der dækker Emerging Tech som VR og selvkørende biler. I dag arbejder han som medarbejderredaktør for Android Central, men skriver stadig lejlighedsvis TR-anmeldelser, How-TOS og Explecters på telefoner, tabletter, smarte hjemmeenheder og andre teknikker.

Hvis en forkert PIN-kode indtastes tre gange i træk, bliver din SIM blokeret. For at fjerne blokering af din SIM, skal du indtaste din PUK. PUK kan opnås ved at kontakte kundeservice. Bemærk venligst: Hvis du indtaster den forkerte PUK ti gange i træk, bliver din SIM blokeret permanent. I dette tilfælde har du brug for et nyt SIM fra Vodafone.

Hvis du har spekuleret på, "Hvor er min lommelygte?" Der er tre hovedmåder at finde og dreje lommelygten på og slukke for lommelygten. Vi viser dig, hvordan du bruger hver metode til at tænde lommelygten og slukke lommelygten på din iPhone, og hvis du har spekuleret på, "Hvordan får jeg min lommelygte lysere" Â eller "Hvordan laver jeg min lommelygte dimmer? " Vi vil lære dig, hvordan du justerer din iPhone lommelygteens lysstyrke.

Hop til:

Du kan få adgang til din iPhone lommelygte i kontrolcentret, fra låseskærmen, eller ved at spørge Siri om at tænde eller slukke for iPhone-lommelygten. LED-flash i din iPhone's kamera tobler som lommelygte. Det betyder, at alle iPhones har lommelygtefunktionen, herunder ældre modeller som iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6 og iPhone 7, helt op gennem de nyeste iPhones. Der er også en lommelygte på iPad, iPad Pro og iPod touch; Du kan tænde lommelygten og slukke lommelygten på næsten de samme måder som med iPhone. Så du behøver ikke betale for en lommelygte app; det er gratis!

Sådan slår du lommelygten på og fra ved hjælp af Siri

Beder Siri at tænde lommelygten kan redde dig fra fumle med din iPhone i mørke. Der er to metoder til at dreje lommelygte til og fra med Siri; du kan enten sige, "Hey Siri" til adgang til denne funktion, eller tryk på Side eller knappen Hjem for at vække Siri op. Her er hvordan du tænder din lommelygte og slukkes med Siri:

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lær, hvordan du opretter forbindelse til GPS på Apple iOS 11. Kontroller softwareversionens USINGSOFTWARE-versioner Opdateringer Apple iPhone iPad på iOS 11. Sluk for Fra startskærmen, tryk på Indstillinger

Del din placering for at fortælle venner og familie, hvor du er

Del din placering for at fortælle venner og familie, hvor du er

For at tænde eller slukke for placeringstjenester til eller fra, skal du først forlade Instagram-appen og gå til dine iPhones-indstillinger.

Sådan bruges lav strømtilstand på en iPhone og hvad præcis det gør, hvordan man skal

Sådan bruges lav strømtilstand på en iPhone og hvad præcis det gør, hvordan man skal

Alle klager over smartphone batterilevetid, så vi har et dusin forslag, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din iPhone eller Android-enhed.

Skift mellem 3G4G5G.

Skift mellem 3G4G5G.

Denne 1.300 smartphone er et kraftværk på sit spec ark. I det virkelige liv, displayet og

Aktiver roaming på Android-enheder Unified Endpoint Management Fællesskab

Aktiver roaming på Android-enheder Unified Endpoint Management Fællesskab

Bruger manual til støtte og indstillinger til din mobile enhed. Få specifikke oplysninger om din smartphone eller tablet.

Brug af sikker tilstand på moto c

Brug af sikker tilstand på moto c

Dette er, når Safe Mode sparker ind. Det er en hurtig og nem måde at bestemme, hvad der er galt med din Android-smartphone.

Sådan Screenshot om Samsung A51

Sådan Screenshot om Samsung A51

Her kan du nemt Lås din Indien Android-mobil, hvis du har glemt din adgangskode eller mønster lås eller PIN-kode. Læs alle metoder én efter én for at låse din mobiltelefon.

Samsung Galaxy A51 Volume Key Strømknap Flex Kabel Reparation

Samsung Galaxy A51 Volume Key Strømknap Flex Kabel Reparation

Her kan du nemt Lås din Indien Android-mobil, hvis du har glemt din adgangskode eller mønster lås eller PIN-kode. Læs alle metoder én efter én for at låse din mobiltelefon.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.