Sådan Fix Galaxy Note 20 Fingerprint Scanner Problem

Sådan Fix Galaxy Note 20note 20 Ultra Fingerprint Ikke Arbejdsproblem SlashDigit

Samsung var en af ​​de første smartphone beslutningstagere, der eyed in-screen fingerprint sensorer, men det var en af ​​de sidste til faktisk at vedtage det. Selv da sluttede den teknologi, den brugte, mere end skuffende. Først introduceret i sin 2022 lineup, blev fingeraftryksscannere, der brugte Qualcomms Ultrasonic Fingerprint Sensor-teknologi, vist sig at være modtagelig at blive narret af skærmbeskyttere. Det viser sig, at Samsungs 2022 Galaxy Note 20 telefoner var lige så sårbare over for det trick.

Det er næsten overraskende, at der ikke var meget støj over denne fejl i galaksen note 20 sammenlignet med Galaxy S10 og Galaxy Note 10 før den. Sidste år klagede brugerne over, hvordan telefonerne kunne låses op af næsten ethvert fingeraftryk, når du bruger en skærmbeskytter. Samsung skubbede straks en softwareopdatering for at rette op på, mens også blammede tredjeparts skærmbeskyttere også.

Tilsyneladende har Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 Ultra også det samme problem, selvom det kan være gået under radaren denne gang. Få ville sandsynligvis have hørt om det, hvis Samsung selv ikke oplyste sårbarheden. Heldigvis kom det Disclosure med den 2022 januar-sikkerhed, der ruller ud nu.

Bugten blev privat rapporteret tilbage i oktober og heldigvis for Samsung, bruger brugere ikke at kontrollere Galaxy Note 20 fingerprint scannere nøjagtighed denne gang. Rapporten sagde simpelthen, at skærmbeskyttelsesmidlerne resulterede i høje falske-positive anerkendelsesaflæsninger eller frr, hvilket betyder, at det potentielt har accepteret nogen ELSES Fingerprints.

Den gode nyhed er, at Samsung allerede har en løsning, men den ikke-så-gode nyhed er, at det måske ikke ruller ud endnu til al Galaxy Note 20-telefoner over hele kloden. Mere bekymrende er imidlertid, at Samsung har kørt ind i det samme problem for anden gang, hvilket potentielt hævder bekymringer om den teknologi, den bruger til en kritisk sikkerhedsfunktion.

Jeg købte oprindeligt det ultimative skjold UV-væskebeskyttelsesbeskytter i USA. Pakken kom med en manglende komponent. Imidlertid svarede Ultimate Shield kundesupport straks og leverede en erstatningspakke uden beregning. Installation var simpel at anvende skjoldet til min Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Du har så meget tid som nødvendigt for at placere skjoldet, så det giver dig mulighed for at få positionen perfekt, før du bruger UV-lys til at helbrede skærmen. Fingeraftrykscanneren fungerer godt, efter at kundesupporten rådede, at du kan genbruge UV-lyset efter den oprindelige installation. Derfor vil jeg meget anbefale virksomheden for sin kundesupport og produktkvalitet. Jeg vil foreslå at kontakte kundesupport, hvis du løber ind i ethvert problem, da dette stærkt har hjulpet mig med at få et perfekt resultat.

Jeg forsøgte endelig at installere dette i weekenden. Efter at have brugt kuppelglas på min note 9 og så installationsvideoen. Jeg var håbfulde. Desværre gik 1. forsøg godt, men der var en boble, jeg ikke havde spottet, før jeg hærdede. Det var på og ser godt ud, men boblen var bare for synlig for at ignorere. Så jeg sætter det ned til uheld, fjernet og renset alt. Derefter prøvede 2. skærm fra pakken. Denne gang blev faldet værre end den 1. tome forlader en række bobler. Så jeg forsøgte at bruge reparationsværktøjet. Imidlertid er glasset ca. 3/4 mm kortere end slot i rummet givet af bakken. Så glasset holdt bare glidende om. Indtil så meget væske var tabt det, og jeg måtte give op. Jeg kan prøve igen efter Lockdown, men det var en masse penge at ende op, hvor jeg startede.

Pakken ankom i god form, det eneste problem, der var glasbeskytterne, var begge alvorligt revnet. Dette kan være sket i transit, men boksens uberørte medvirkning giver mig til at tro, at de blev sat i den kasse, der allerede er brudt. Jeg var temmelig skuffet siden jeg ventede næsten en uge for dem. Kundeservice var meget lydhør og udstedt hurtigt en restitution, efter at jeg afviste et erstatningssæt. Jeg kan give dem en anden prøve en dag, men jeg var ikke villig til at bruge en anden uge med min Note 20 udsat

Beskrivelse

Udtryk din kærlighed til din Samsung Galaxy Note20 Ultra med denne invisibleSHIELD Ultra VisionGuard +, der giver hård og overlegen beskyttelse til din telefon skærm. Som du beskytte dine enheder skærm, VisionGuard + sørger også for at beskytte dine øjne ved at indarbejde Eyesafe teknologi.

Specifikationer

Vi tilstræber at afsende ordrer inden for 2 dage. Levering omkostninger beregnes på baggrund af din placering og størrelse af din ordre. Møbler kan tage op til 8 uger til at levere, da de fleste produkter er fremstillet specielt til din ordre. Nogle varer kan tage længere tid at levere, hvis et produkt er pt ikke på lager. En ansat vil kontakte dig, hvor det sker.

Produktpleje

Beskyt dit køb med Product Care®. Få en helt ny udskiftning, hvis dit produkt lider en støtteberettiget fejl gennem vores problemfri støtte processen, plus nyde et udvalg af eksklusive fordele som et produkt sundhedstjek og gratis print hvert år, så du oplever dit nye produkt endnu mere.

Med Product Care® du kan slappe af vide dit køb er beskyttet. Efter en vurdering, hvis dit produkt lider af en fejl, der er omfattet af vilkårene i din plan, godt sørge for at få en helt ny udskiftning leveret til døren.

Galaxy Note 20 Fingerprint scanner sårbarhed gentages historie

Vores sortiment af supportmuligheder sikre, at du oplever en nem og problemfri proces, når du har brug for at tale med os om dit produkt Care® planen. Uanset om du oplever en fejl, eller ønsker at indløse din rettigheder , vil vi give dig vejledning og støtte hvert skridt på vejen.

Samsung Galaxy Note 20 og Samsung Galaxy Note 20 Ultra enheder er nu modtager i januar 2022 Android sikkerhedsrettelse, og denne opdatering medbringer flere sikkerhedsforbedringer, sammen med en rettelse relateret til fingeraftryk sensorer på de to håndsæt. Samsung bemærker, at der i januar 2022 patch rettelser en fejl, der tillod fingeraftryk sensorer til at handle unormalt ' og give adgang til falske positive aflæsninger, når en skærm beskytter blev installeret. Flere andre telefoner, ligesom Galaxy S20 FE, Galaxy S10, Galaxy S9-serien, og Galaxy S20-serien er også begyndt at modtage plasteret.

På sin firmware websted, Samsungdetails at i januar 2022 plaster medbringer en rettelse til et problem, der fejlagtigt anerkendt falske fingeraftryk ved hjælp af scanneren. Spørgsmålet er detaljeret som en unormal adfærd relateret til skærm protektor resultater i høj FRR af fingeraftryk identifikation. Plasteret tilføjer ordentlig billede kompensation for at undgå inversion til fingeraftryk indskrivning med skærmbeskytter. Spørgsmålet blev rapporteret i oktober 2022 og det er nu blevet lappet med januar 2022-opdateringen.

SamMobile rapporter, der vælger Samsung Galaxy Note 20 modeller er begyndt at modtage januar 2022 sikkerhedsrettelse, og det er bydende nødvendigt, at alle brugere hente denne opdatering, så snart den rammer dem. Det kunne være et stykke tid dog, som virksomheden kan rulle den ud i faser.

Bortset fra Galaxy Note 20, rapporten også, at Samsung Galaxy S20 FE, Galaxy S10, og Galaxy Note 10 Lite også er begyndt at modtage plasteret. Det kunne tage et par uger for alle brugere at få opdateringen på en global skala.

SamMobile rapporterer også, at Samsung Galaxy S9 og Samsung Galaxy S9 + er begyndt at modtage januar 2022 plaster i Tyskland. Firmwareversionen til Galaxy S9 er G960FXXSDFTL1, hvorimod firmwareversionen til Galaxy S9 + er G965FXXSDFTL1.

Selv Snapdragon modeller fra Samsung Galaxy S20-serien har angiveligt begyndt at modtage de nyeste sikkerhedsrettelse. De ulåste varianter af Galaxy S20, Galaxy S20 +, og Galaxy S20 Ultra modtager opdateringen, og firmwareversionen er rapporteret at være G98xU1UES1CTL5. Sprint og T-Mobile kunder er også rapporteret at have begyndt at modtage den nyeste sikkerhedsopdatering.

Er det i slutningen af ​​Samsung Galaxy Note-serien, som vi kender det? Vi drøftede dette på Orbital, vores ugentlige teknologi podcast, som du kan abonnere på via Apple Podcasts, Google podcasts eller RSS, downloade episoden, eller bare trykke på play-knappen nedenfor.

Når man har at gøre med en dyr investering ligesom Galaxy Note 20 Ultra, som har et ekstra lag af sikkerhed mod utilsigtet dråber bliver et must. Efter alt, ingen ved, hvornår en uventet bump kunne forlade den smukke skærm meget ridset eller revnet, gør de? Hvis du har købt den helt nye Note 20 Ultra, should du undlader at udstyre spec-konge med en holdbar skærm vagt, så den dynamiske 6. -inch 120Hz skærm kan være beskyttet mod skrammer og ridser. Tag et blik på disse bedste Samsung Galaxy Note 20 Ultra skærm beskyttere til at vælge en ideel forsvarer for 6. a € ³ monster skærm.

Dens værd at bemærke, at vi allerede har rundet op de øverste sager og overtræk til note 20 Ultra. Hvis du endnu at købe en beskyttende men stilfuldt dragt til din helt nye phablet, så sørg for at tjekke dem ud. I denne lineup, har jeg plukket ud både hærdet glas og TPU film screen forsvarere.

Mens hærdet glas skærm vagter er kendt for at have en smule mere hårdhed og kan modstå grimme konsekvenser, de TPU film skærm beskyttere er lidt mere følsom over for berøring og tilbyder også førsterangs klarhed. Ikke bare, at de flydende skærm vagter er også designet til at arbejde med den i-display fingeraftryksscanner mere effektivt.

ESR â € ”kant-til-kant dækning for Galaxy Note ultras display

ESR er kendt for at producere top-kvalitet skærm beskyttere til smartphones og tablets. Og sit udbud til Galaxy Note 20 Ultra har fået alt dækket at skille sig ud. Først og fremmest de skærm vagt tilbud kant-til-kant-dækning til de 6. a € ³ tommer skærm takket være den buede skærm.

For det andet, selskabet billethajer, at det kan tåle op til 5 kg tryk, der er mere end i stand til at lade dig beholde den dyre skærm beskyttet mod utilsigtet beskadigelse. Beskyttelse til side, ESR skærm forsvarer er også kompatibel med ultralyd i-display fingeraftrykssensor, så du kan låse din phablet uden smerter.

Især de skærm vagt tilbyder høj gennemsigtighed, så den dynamiske skærm kan fortsætte med at se glædeligt for øjnene. I betragtning af disse specs, ESR skærm vagt synes at være en sikker satsning på $ 14.

pulen â € ”high-definition klarhed for Galaxy Note ultras display

Hvis HD-klarhed er på toppen af ​​din prioriteringsliste, kan dette TPU film skærmbeskytter fra PULEN være en bedre løsning for din smartphone. Skærmen vagt funktioner laser-cut-dimensioner til at passe perfekt på 6. En € ³ dynamisk skærm uden at forstyrre kameraet og mikrofonen.

En anden funktion, der gør PULEN skærm forsvarer et touch bedre end mange andre kolleger er tilstedeværelsen af ​​ hydrofobe og olieholdig belægning. Som et resultat, dets mere følsom over for berøring og har også bedre modstand til at kæmpe ud plamage og fingeraftryk.

Desuden dens også designet til at arbejde med ultralyd i-display fingeraftrykssensor så oplåsning enheden og godkendende indkøb forbliver glat-sejlads. Gør opmærksom på, at det kommer med et par kamera linse skærm vagter til at holde den massive kamera bump beskyttet.

lk â € ”helt boble-fri skærm vagt for Galaxy Note ultra

Lavet af høj kvalitet TPU film, vender skærmen vagter er boble-fri og sport pæn udskæringer til perfekt installation. Hvis du hader at beskæftige sig med bobler under installationen, vil du sætte pris på denne skærm vagt.

Takket være selvhelende teknologi, kan de også sikre mindre ridser. Beskyttelse til side, det understøtter ultralyd i skærmen fingeraftryk, så du kan låse dine Note 20 Ultra og autentificere køb uden besvær.

EGV â € ”pålidelig protektor for Galaxy Note ultra skærm og kamera

Selvom EGV ikke kan være en stor navn, dets skærmbeskytter er på niveau med de bedste i branchen. Skærmen vagt HD-klarhed at få mest muligt ud af den dynamiske 6. -inch 120Hz skærm. Så vil displayet fortsætte med at se uberørt.

Som for beskyttelse, EGV påstande om, at skærmbeskytter prale 9H hårdhed. Det betyder det kan sikkert tåle slag og ridser. Beyond beskyttelse, dens helt boble-fri og case-venlige, som hjælper det til at fungere med de fleste tilfælde på markedet.

uniqueme

Hvis du har indstillet dit syn på at købe relativt billige skærm beskyttere og kamera linse beskyttere til din Galaxy Note 20 Ultra, huske dette tilbud fra UniqueMe 2. Virksomheden tilbyder to-pack skærm vagter og tokomponent kameralinsen beskyttere. Så Bump både skærmen og kameraet har den afgørende forsvar mod ridser.

Dens værd at bemærke, at skærmen vagter er lavet af TPU film og tilbyde fuld-sikkerhedsforanstaltning til den berøringsfølsomme skærm. De er også boble-fri og har præcise udskæringer. Som for kameraets linse forsvarere, de er lavet af hærdet glas til ekstra forsvar mod slag og ridser.

maxboss â € ”Privacy Screen Protector for Galaxy Note ultra

Sporting 3D buede kant, maxboss er designet til at tilbyde fuld skærm sikkerhedsforanstaltning til den 6. a € ³ visning af Galaxy Note 20 Ultra. Prale holdbar hærdet glas konstruktion, at dens stærke nok overleve virkningen og også tofte skrammer på en rimelig afstand. Tilføj til, at 9H hårdhed, og det bliver en dygtig forsvarer for den berøringsfølsomme skærm.

Vigtig

International Coffee Organization Dokumenter

International Coffee Organization Dokumenter

En escasos das de su presentacin oficial, salieron a la luz las primeras imgenes del smartphone CIVI de Xiaomi, el sucesor de los telfonos con cmara CC9 ... 23. 9. 021, Sputnik Mundo

Sådan changeupdate mobilnummer efter påføring indsendelse Parivahan Sewa

Sådan changeupdate mobilnummer efter påføring indsendelse Parivahan Sewa

Det er nemt at skifte til et nyt mobilnummer ved at give os et opkald. Læs mere om gebyrer og hvilke typer nummer kan du vælge mellem. Tjek det ud i dag.

Skifte Mobile Phone Providers TCF

Skifte Mobile Phone Providers TCF

Trais nye regler for mobilnummerportabilitet MNP Jeg har for nylig porteret mit mobilnummer fra Vodafone forudbetalt til skifte til Airtel efterbetalte og heres min erfaring.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Kontroller nummerportabilitet, portnumre hurtigere og skifte luftfartsselskaber med blot et par klik. Du behøver ikke at håndtere tidligere udbydere, når de skifter til TELNYX.

Boost Mobile Min konto Espanol Detaljeret Log Instruktioner LoginNote

Boost Mobile Min konto Espanol Detaljeret Log Instruktioner LoginNote

Læs anmeldelser, sammenligne kunde ratings, se screenshots, og lære mere om softwareName. Hent softwareName og nyde det på din iPhone, iPad og iPod touch.

Handlinger blokeret

Handlinger blokeret

Necesitas El Nmero de Telfono de Uber Habla Con UN AGENTE DE SERVICIO DE ATENCIN AL CLIENTE DESDE LA FUNCIN DE SOPOTE TELEFNICO EN LA APP PARA SOCIOSCUDUCTURE.

O2 Gratis SIM-kuponer promo-koder

O2 Gratis SIM-kuponer promo-koder

Få op til25 fra O2 med vores eksklusive rabatkode. Leverer dig enorme besparelser i december 2021, når du handler via TroopScout.

O2 sim top up kredit og data i 1mn

O2 sim top up kredit og data i 1mn

Gratis 30 dages prøveperiode på Business O2 og Vodafone SIM-kort med ubegrænset stemme og SMS og 5 GB Data Godtgørelse eller ubegrænset Vodafone Broadband.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Bliv en del af Telvista hold Fortsæt din karriere i vores teamoriented arbejdsplads, der fremmer og fejrer succes. Se vores åbne stillinger.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.