Sådan repareres ugyldigt SIM-kort eller ingen SIM-fejl på Android og IOS

Sådan repareres ingen service og intet signal på Android Smartphone Devices KRISPITECH

Der er mange problemer, der kan få din telefon til at få en besked, der siger ugyldigt SIM-kort og lignende. Det kunne være et problem med mobiltelefonen, SIM-kortet eller endda transportøren. Den gode nyhed er, at der er mange ting, du kan forsøge at løse dette problem, hvoraf nogle kan fungere bedre end andre. Lad os gå gennem de mest almindelige rettelser, og se om en af ​​dem kan hjælpe dig med at løse dit problem.

Hvordan løser jeg et ugyldigt SIM-kort på Android?

En anden mulig årsag til et ugyldigt Android SIM-kort er relateret til et ukorrekt transportvalg. Sørg derfor for at vælge den rigtige netværksoperatør ved at gå til Indstillinger> Mobilnetværk> Netværksoperatører> Netværkssøgning. Når søgningen er færdig, vises resultaterne på skærmen, du skal klikke på dit medie. Det er det.

Løsning: AIR-aktivering

Den sidste resterende mulighed er at nulstille telefonen til fabriksindstillingerne. Dette vil helt genstarte din enhed og gøre det så godt som nyt. Men det bærer også en risiko: risikoen for at miste de data, der er gemt i den. Før du udfører en fabriks nulstilling, skal du sikkerhedskopiere alle de nødvendige elementer på din Android-telefon. Udfør nu følgende trin:

Beslutning: Alternativ metode til at gendanne et ugyldigt Android SIM-kort

Hvis din telefon stadig siger "Ingen tjeneste â € œâ efter at have forsøgt alle disse alternativer, er den eneste måde at rette det på, forudsat at du er sikker på at være i et område, hvor mobilnet er tilgængeligt, er at bringe din telefon til Manuel reparation.

Problem Beskrivelse

Oppo r9s plus ingen service. Ingen service android. SIM-kort Ingen service android. Oppo r9s plus intet signal fundet for mobile netværk. Nødopkald løser kun. Oppo r9s plus ingen service. SIM-kort indsat, men ingen service android. Oppo r9s plus ingen service. Android telefon ingen service. Oppo r9s plus ingen service. Android ingen service fix. Ny SIM-kort Ingen service. Telefon ingen service løsning. SIM-kort Ingen service. Min telefon fortsætter med at sige ingen service. Hvorfor siger min Android-telefon ingen service. SIM-kort opdaget, men ingen service. Oppo r9s plus262 Ingen service løsning. Hvorfor fortsætter min telefon ingen service. Sådan repareres ingen service. Telefonen viser ingen service. Hvorfor siger min nye telefon ingen service. Kun nødopkald. Hvorfor siger min telefon kun nødopkald. Nødfølelse kun Android. Telefonen siger kun nødopkald, men jeg har signal. OPPO R9S plus kun nødopkald.

I denne blog går jeg, jeg skal fortælle dig, hvordan man løser ideen SIM Ingen serviceproblemer løst i denne blog, jeg vil vise dig løsninger til ideen SIM Ingen serviceproblem

Når din telefon siger ingen SIM-kort Android, betyder det simpelthen, at der ikke er noget SIM-kort indsat, ikke genkendeligt SIM-kort og løs SIM-kortforbindelse. Dette er et alvorligt problem, fordi du ikke kan bruge din telefon uden et SIM-kort til ethvert formål.

Hvordan løser du et ugyldigt SIM-kort på Android?

Du skal gå til Indstillinger> Opbevaring> Internt lager> Cachelagrede data. Når du har klikket på cachelagrede data, siger en popup, at dette vil rydde cachen for alle apps på enheden. Du skal blot klikke på Slet og gå videre.

Løsning: Skift netværkstilstand til Auto

En anden mulig årsag til ugyldigt SIM-kort Android skyldes ikke at vælge den korrekte netværksoperatør. Sørg derfor for at have valgt den korrekte netværksoperatør ved at gå til Indstillinger> Mobilnetværk> Netværksoperatører> Søgningsnetværk.

Løsning: Aktivér flytilstand

Når din Android eller iOS-enhed siger, at din SIM ikke er - leveret , er der et problem, der forhindrer det i at forbinde til SIM-kortet Carrier-netværket. Hvis SIM-kortet er nyt, er det måske ikke blevet registreret eller aktiveret af transportørudbyderen.

Aktiver flyvemodus

Genstart din telefon kan også løse dette problem. Når din telefon kommer tilbage, skal du vente i et par minutter, før SIM'en bliver aktiveret på transportnettet. Hvis dette ikke løser problemet, er det tid til at få noget tøjvask udført.

Clean SIM-kort og SIM-porte

Din telefon kan ikke opdage og aktivere dit SIM-kort, hvis der er udenlandske materialer på SIM-bakken, SIM-slot / port eller på selve SIM-selv. Af fremmede materialer talte om snavs, snavs, støv osv. Sørg for, at dit SIM-kort og SIM-port er fri for disse materialer.

Brug en blød og tør klud til at rengøre det guldbelagte af SIM-kortet. Gør det samme for SIM-kortet bakke og slot. Vær så blid som du kan, men; ikke lægge for meget pres, mens rengøring af SIM-kort slot, så du ikke bryde metalkontakterne.

For hule SIM-kort-porte, kan du blæse løst snavs ved hjælp af en dåse komprimeret luft. Må ikke blæse luft ind i porten med munden; vanddamp fra din ånde kan beskadige porten. Sæt SIM-kortet, og sørg for dens korrekt monteret på SIM-bakken og sat korrekt i havnen.

prøv en anden havn eller telefon

Hvis theres et luftfartsselskab opdateringsindstillingerne til din telefon, installere det kunne hjælpe med at løse problemet. Carrier Settings har en række funktioner. Når dine cellulære carrier introducerer nye featuresâ €”Wi-Fi-opkald, til exampleâ €” de er rullet ud til din enhed via carrier indstillinger opdateringer. Disse cellulære indstillinger holde konfigurationer, magt basale funktioner som telefonopkald, mobil data, SMS, personlig hotspot osv på telefonen.

Fejlrettelser at patch cellulære forbindelsesproblemer også er rullet ud til din telefon via carrier indstillinger opdateringer. Normalt er disse opdateringer installeres automatisk, når du indsætter et nyt SIM-kort i telefonen. Nogle gange, vil du få en prompt instruere dig til at installere et trådløst opdatering.

Naviger til Indstillinger> Om telefonen og se ud for en opdatering profil knap. På nogle Android-enheder, vil du finde denne mulighed på System opdateringer side; gå til Indstillinger> System> Avanceret> System opdatering.

Hvis din telefon siger noget SIM, så tag ud SIM og indsætte det igen. Dette er den nemmeste og tidligste løsning. Nogle gange, når de smartphones faldet ned, SIM og microSD-kort er lidt forskudt fra deres oprindelige positioner. Derfor foreslår vi at indsætte igen SIM-kortet.

Skift SIM

Det er tilrådeligt at tjekke andre SIM-kort i din mobiltelefoner SIM slot til at kontrollere, om telefonen siger noget SIM !. Denne teknik er nyttig, så du vil være i stand til at vide, om der er tale med SIM eller mobiltelefon. Hvis det viser sim fiasko og telefonen plejer læse sim-kort end problemet er på telefonen.

Indsæt sim igen

Der er ingen grund til bekymring, når telefonen siger noget SIM. Nogle gange, Udtagning af SIM-kortet og indsætte det igen gøre tingene tilbage til normal. Overvejende brugere forsøger dette trick, og i de fleste tilfælde, dets arbejdsmetoder!

Underneath godt komme ind i nogle mulige ordninger om, hvordan du løser ingen service og ingen signal på Android smartphone-enheder

På off chance for, at genstarte gadget gjorde ikke arbejde for dig. Træk ned advarslen zone, hvor du effektivt vil finde det fly tilstand eller Flytilstand. Du skal blot trykke på den. Forlad det sidde i en 30 sekunder, og derefter trykke på den igen for at slukke den.

En gang i et stykke tid, kan du få Ingen tjeneste problem på din Android gadget på off chance for, at du har installeret en brugerdefineret ROM eller andet ROM har et sted med nogle andre headset variation . På denne måde, hvad du skal gøre, er for nylig komme tilbage den første rom, kan du installere det udnytter opsvinget. Til at begynde med, duplikere ROM og bagefter slukke gadget. Næste presse ned Volumen ned-tasten og magt nøgle ud og ud, som vil give dig en mørk skærm sammen med forskellige valg. Du skal blot tage efter på skærmen retningslinje at installere ROM og telefonen vil være tilbage til sin stand.

Del: hvorfor min android telefon sige nej sim-kort isat?

Denne advarsel indikerer, at din mobiltelefon ikke var i stand til at genkende et SIM-kort i sin SIM-kort bakke. Hvis du benytter denne gadget til cellulære data og kommunikation, vil du kræve et SIM-kort, hvis det har et SIM-kort bakke.

Del: hvad man skal gøre, hvis min Android-telefon siger nej sim-kort isat?

Talrige telefoner vil ikke registrere en nyligt indsat SIM indtil du genstarter telefonen. Genstart af telefonen er typisk den enkleste løsning for løse små problemer med din Android smartphone af enhver form.

Løsning: afbryde enheden

Fordi dit SIM er, hvad der forbinder dig til dit netværk, er det afgørende i løse "Ingen SIM-kort Detected" problem. Hvis du fejlagtigt droppe din enhed, kan SIM-kortet bliver skævt eller måske ikke er blevet placeret korrekt fra begyndelsen. Sørg for SIM-kortet er sat korrekt ind i din smartphone.

Hvis SIM-kortet ikke passer ordentligt i enhedens slot, så prøv at sætte et stykke tape, papir, eller pap i skuffen til at det passer bedre. Selvom det kan synes at være en billig løsning på dine SIM spørgsmål, har denne strategi vist sig at være effektive for mange mennesker.

Løsning: Vælg et carrieretwork operatør manuelt

Dine indstillinger kan skifte uventet på grund af opgraderinger. Netværket kan blive afbrudt på grund af denne opdatering. Kontakt producentens websted for at få hjælp, hvis disse retningslinje s varierer fra det, du ser på din brugergrænseflade.

Vigtig

Adgang voicemail.

Adgang voicemail.

For at modtage talemeddelelser skal du aflede dine opkald til din voicemail.

Adgang voicemail.

Adgang voicemail.

Denne vejledning handler om, hvordan man bruger viderestilling på iPhone. Jeg vil forsøge mit bedste, så du forstår denne vejledning meget godt. Jeg håber I alle ligesom dette

Hvordan til at viderestille opkald fra en fastnet til en mobiltelefon

Hvordan til at viderestille opkald fra en fastnet til en mobiltelefon

Sådan Setup Betinget Viderestilling Verizon Cell Phone Besvarelse Juridisk Klik her for en detaljeret video tutorial tegne endnu mere

Sådan bruges Betinget Viderestilling på iPhone

Sådan bruges Betinget Viderestilling på iPhone

Find hjælp til din telefon eller tablet. Godt hjælpe dig med at komme i gang, og tilbyde dig råd og tips om at bruge din enhed.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lær at bruge Vis nummer, viderestilling, og Banke på din iPhone med vores lette og hurtige selvstudium.

Send dine mobilopkald til Google Voice voicemail iPhone iPad

Send dine mobilopkald til Google Voice voicemail iPhone iPad

Har du kun ønsker at viderestille opkald, når du har travlt, eller du kunne Besvar opkaldet, eller når du ikke kan nås på din iPhone I denne video, vil vi sho ...

Sådan videresendes opkald fra en iPhone med en brudt skærm

Sådan videresendes opkald fra en iPhone med en brudt skærm

Sådan videresendes opkald fra en iPhone med en brudt skærm. Hvis du er afhængig af din iPhone til forretnings- eller vigtige personlige opkald, vil du sørge for, at dine opkald videresendes, når du vælger ikke at bruge enheden, eller du ikke kan gøre det. Hvis du har en brudt skærm, vil du ikke være i stand til at følge ...

5G er ingen grund til at købe iPhone 12 eller en hvilken som helst telefon

5G er ingen grund til at købe iPhone 12 eller en hvilken som helst telefon

Før du hopper på den nye iPhone eller Samsung Galaxy enhed, måske sørge for, 5G er endda tilgængelig eller umagen værd, hvor du bor.

Bedste kreditkort for ingen kredit historie i januar 2021

Bedste kreditkort for ingen kredit historie i januar 2021

Hvis du har dårlig kredit, at få godkendt til et kreditkort kan føle håbløs. Forbes Advisor viser de bedste kort for dig, hvis du har brug for at genopbygge din kredit.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.