Sådan får Student Pris Rabat tilbud på Paramount Plus

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hjælp og fejlfinding på kanaler på din Roku-enhed, herunder at tilføje / fjerne kanaler, du logger ind på, autentificere, eller aktivering af en kanal, kanal-specifikke problemer med afspilning, hjælp kontakter kanal udgivere til at rapportere problemer, og justering kanal-specifikke indstillinger.

Hvis du er studerende og ønsker at abonnere på en streaming tjeneste, Paramount Plus har en enorm rabat for dig. Studerende øjeblikket indskrevet i en skole eller et universitet kan nyde en 25-procent rabat deal, når de tilmelder sig på Paramount +. Det gælder for den begrænsede Reklamer Plan med en almindelige pris på $ 5. 9 pr. Måned.

Paramount Plus er en rebrande CBS All Access. I marts 4, 2022 CBS All Access streaming app gav automatisk måde at Paramount Plus, og deres nuværende brugere oplever en helt ny stemning til deres streaming aktiviteter. Der er mere indhold at se frem til, da titler fra alle netværk af ViacomCBS er tilgængelige for binge-watching. Du kan tjekke live tv-shows, originaler og klassiske film fra mærker som Nickelodeon, Showtime, MTV, Paramount Pictures, Comedy Central, CBS, Pluto-tv, BET, og mere.

Hvordan til at tilmelde sig en altoverskyggende plus konto med studierabat

Du bliver nødt til at forberede dine studerende legitimationsoplysninger for Paramount + for at bekræfte din berettigelse. Dine legitimationsoplysninger kan omfatte skole dokumenter med den aktuelle dato eller udløbsdato. Sørg for at det har dit navn og skole detaljer. Du kan også indsende din nuværende skole-ID eller udskrift .

Bemærk, at du også kan bruge din CBS Alle Access detaljer, hvis du allerede er tilmeldt med en studerende rabat til at logge på Paramount + og stadig holde din studierabat pris. CBS vil ikke kan anvende den studerende rabat til eksisterende Paramount Plus-abonnementer. Hvis du ønsker at benytte sig af den tilbagediskonterede prissætning plan, vil du nødt til at annullere dit nuværende abonnement og abonnere igen.

Hvad er altafgørende +, og hvordan kan jeg se det?

Paramount Plus er CBS All Access på steroider. Hvis du er en eksisterende CBS All Access abonnent, har din konto overføres automatisk og vil køre som det gjorde før, men med følgende kofanger opdateringer og yderligere indhold.

Med en samling på 30.000 episoder og 2.500 film, thats allerede en god start. Men selv med deres eksisterende favouritesâ €”og mange seere betale den lave pris abonnement udelukkende til sine vigtigste oprindelige programmer, including Stjerne Treka ogen The Good Fightâ €” theres en masse helt nyt originalt indhold kommer til at styrke sin værdi og tiltrækning.

For at nævne blot nogle få, theres en serie baseret på Xbox game Halo, en opdateret CG version af Nickelodeon's Rugrats, og den meget omtalte about Frasier genstart. Noget for enhver smag, jeg tror du vil være enige.

Nogle store skærm attraktioner vil blive tilføjet, så snart 35 dage efter deres teater udgivelse, andre op til 90 dage efter. Til skærpe appetitten, Top Gun: Maverick, Sonic the Hedgehog 2, Transformers 7, Dungeons & Dragons, og Snake Eyes er alle indstillet til jord på Paramount Plus efter deres teater udgivelser og forudbestemte licens kørsler.

Hvordan kan jeg se altafgørende plus med streamlocator?

Andre løsninger kræver, at du installerer deres software på hver af dine enheder, så log ind på dem hver gang du ønsker at logge på din streaming tjeneste. Når du er logget ind, skal du indstille en passende placering. StreamLocator gør alt det for dig uden at du selv kende dens gør det.

Fordi StreamLocator er altid tændt og fungerer med din WiFi-router, omfatter det automatisk alle dine enheder. Det gør ikke påvirke nogen af ​​din almindelige brug af internettet eller dit netværk hastigheder. Bortset fra når dens omgåelse eventuelle placering blokke, du plejer selv kender dens der.

StreamLocator er det perfekte match til din Android eller Apple smartphone eller tablet, Amazon Fire tv, Apple TV, Roku, Chromecast spillekonsol, eller ethvert andet system, du bruger til at oprette forbindelse til internettet.

En anden stor strømlokator fordel er, at vi ikke begrænser dig til et par forbindelser - du kan have så mange som du vil! Hvis alle i dit hjem ønsker at se et andet program på en anden tjeneste i et andet land - hver af dem på en anden enhed "de kan! StreamLocator styrer alle disse forbindelser på én gang, så ingen savner et minut af deres yndlingsudstillinger.

Hvordan man ser Paramount + udefra USA

Traditionelt er VPN og Smart DNS-software blevet brugt til at finde vej omkring sådanne blokke. Nu har StreamLocator sluttet sig til kampen med sin egen utrolig effektive metode til at levere det geo-blokerede tv, du ønsker.

Sådan registreres til Paramount Plus Fra uden for USA

Weve fik en endnu enklere løsning til at registrere for alle USA-tjenester, der kræver et amerikansk kreditkort. Gå over til vores statssikring. om wanne-through og se hvordan weve revne et andet forsøg fra tjenesterne for at stoppe dig fra at få dine hænder på det tv, du fortjener.

Har du brug for en VPN eller DNS til at se Paramount Plus udefra USA?

Når det er sagt, er de ikke altid de mest pålidelige tjenester. Selv nogle af de mest populære VPN-servere er kendt for langsomme forbindelser fra tunge brugervenlige servere. Også serviceudbydere forbedrer løbende deres evne til at få øje på begge disse teknologier og blokere dem fra adgang.

Strømlokatorens skønhed er, at den kommunikerer med hver tjenesteyder, der finder ud af den bedste måde at oprette forbindelse til dem på, vedligeholde din forbindelse uden en hitch. Bedre stadig, det gør alt det uden at vide det. Hvor klog er det?

Sådan unblock Paramount Plus

Imidlertid tilbyder Paramount Plus i øjeblikket en årlig sats på $ 50 for deres vigtige plan og $ 100 for premiumplanen. Ved at påberåbe sig denne aftale kan du spare omkring 16% på et årligt abonnement på Paramount Plus.

Paramount plus abonnenter Få adgang til en række originale programmer, herunder "Star Trek: Discovery" og genstart af gamle Nickelodeon Hits som "Icarly" og "Rugrats." Flere originale shows og film er på vej i de kommende måneder.

Sådan får du% af et år af Paramount Plus

Ben er en streaming og hjemmeunderholdning stipendiat til Insider Anmeldelser Team, hvor han dækker det seneste i streaming-tjenester sammen med rundups af populære tv'er, højttalere og hovedtelefoner. Han tidligere rapporteret for Buffalo News 'Sun Aviser og var en redaktør på universitetet i Buffalo's uafhængige studenthys spektret. Han kommer fra en baggrund i musikjournalistik, og han er en af ​​sindet bag "mere end et hit", en podcast med sin bror Brenton, hvor de to snakker med musikstjerner fra deres barndom. ee nedenfor for noget af hans arbejde. Få mere at vide om, hvordan vores team af eksperter tester og vurderer produkter på insider her.

Reece Rogers er en streaming fyr til Insider Anmeldelser Team. De har skrevet til Wired, Daily Beast, Los Angeles Review af bøger og andre steder. Efter graduering fra college var de en smartphone reparationstekniker til en kort stint og udført lodning magi på alt for mange iPhones. Se nedenfor for nogle af deres arbejde. Tjen mere om, hvordan vores team af eksperter tests og vurderer produkter på insider her.

Du bruger en browser, der ikke længere understøttes

Bored af de samme film genbruges igen og igen eller bare søger at tilføje en ny streaming service til din liste? Se ikke længere, CBS går ind i streaming fray med sin nye skinnende legetøj som Paramount Plus lancerer på markedet.

Hvad er Paramount Plus?

Simpelthen er Paramount Plus stort set CBS alligevel adgang med et nyt navn og kun et par nye frynsegoder tilføjet til det. Paramount Plus foldes CBS alle adgang 'eksisterende indhold i den nye service og tilføjer flere shows og film samt live sport og nyheder, dermed den ekstra "plus".

Den nye tjeneste tilføjer 'eksklusive nye originale serier', sammen med 'tusindvis af yderligere episoder fra CBS, Bet, Comedy Central, MTV, Nickelodeon og Smithsonian Channel', og løfter også 'hundredvis af film fra Paramount Pictures'.

Hvordan tilmelder jeg mig for Paramount Plus?

CBS All Access Skiftet til Paramount Plus den 4. marts, og dit abonnement ændres automatisk. Planen med annoncer er normalt $ 59. 9, og den annoncefri plan er $ 99. 9 om året, så hakning af disse tal i halvdelen er en smuk sød aftale. Plus, du får dine første 7 dage gratis.

Når du kommer til abonnementssiden, skal du sørge for at klikke på 'Gem 15% med et årligt medlemskab' for at ændre de månedlige til årlige satser. Derefter anvendes dine besparelser automatisk ved kassen. Sørg for at tjekke kuponkode boksen for at se, om det allerede er fyldt ud. Hvis ikke, koden er bare 'PARAMOUNTPLUS'.

Hvor meget vil det koste mig?

Hvis du ønsker at holde det lavt budget, kan vælge den ad-støttede indhold, det er $ 5. 9 om måneden eller $ 59. 9 for et helt år. Hvis du hellere vil ikke se reklamer, kan du tilmelde dig reklamefri Paramount Plus for $ 99. 9 om året.

Hvilke enheder arbejder med altoverskyggende plus?

Hvis du allerede har CBS All Access app installeret på en af ​​dine enheder, vil du ikke behøver at gøre noget, når det skifter. Hvis du planlægger at hente den, kan du gøre det på en hvilken som helst af de nedenfor nævnte enheder:

Det er ikke en helt ny service, ingen. Tænk på det mere som en evolution eller ekspansion. Mens CBS Fri adgang hovedsageligt fokuseret på CBS siden af ​​ViacomCBSs medier portefølje â €”flagskibet serien var Star Trek: Discovery og The Good Wife spin-off The Good Fight â €” Â Paramount + bringer resten af ​​familien til bordet, tilføjer et væld af nyt indhold, samt en bagkatalog fra MTV, Comedy Central, Nickelodeon, og, selvfølgelig, Paramount Pictures.

Ligesom med CBS Fri adgang, kan Paramount + abonnenter også se en livestream af deres lokale CBS affiliate, samt levende sport og nyhedskanaler. Og mens Paramount Código gå så langt som Warner Bros, der planer om at frigive sine 2022 film på HBO Max på den samme dag, som de ramte teatre, nye Paramount udgivelser som et roligt sted 2 og Mission: Impossible 7 vil udelukkende stream på Paramount + mellem 30 og 45 dage efter deres teatralske kørsler.

Ligesom CBS All Access, er der to Paramount + lag. Den dyreste er en reklamefri version, der koster $ 9. 9 / måned eller $ 99. 9 / år. En annonce-understøttet model er også tilgængelig for $ 5. 9 / måned eller $ 59. 9 / år.

Heres hvor tingene bliver tricky, selv om. Fra og med juni vil ad-støttede tier falde til $ 4. 9 / måned, men det plejer omfatte direkte tv. eksisterende abonnenter på nuværende ad-støttede tier med live-tv, vil imidlertid være i stand til at holde deres plan â €” så længe de ikke annullere den.

Selvfølgelig: The Paramount + app er tilgængelig på Apple og Android-enheder; Amazon Fire tv; Chromecast; Roku; PlayStation 4 og PlayStation 5; Xbox One og Xbox-serien X; og Xfinity. Den findes også på LG, Samsung, og Vizio smarte tv'er.

For nu, vil både Showtime og ViacomCBSs gratis annonce-understøttet streaming tjeneste Pluto TV forblive enkeltstående ydelser adskilt fra Paramount +. Men hvis du er en Apple TV kunde, der har købt CBS All Access bundle med Showtime, youll være i stand til at holde din pakke indtil du annullerer det.

Vigtig

Side ikke fundet Techmars

Side ikke fundet Techmars

Autofokus Speedlight SB28 Instruktionsmanual DA E Forord Tillykke. Du er nu den stolte ejer af Nikon Autofokus Speedlight SB28, en Flash-enhed, der tilbyder slank

JBL Partybox 1000 Trådløs Højttaler

JBL Partybox 1000 Trådløs Højttaler

JBL partybox 1000 bluetooth kraftfuld bærbar party højttaler bedste pris i Indien, købe JBL partybox 1000 bluetooth kraftfuld bærbar fest højttaler online i Indien på vijaysales. about, JBL PartyBox 1000 Bluetooth Kraftige Portable Party Speaker anmeldelser. BL PartyBox 1000 Bluetooth Kraftige Portable Party Speaker vurderinger, funktioner, specifikationer, gratis forsendelse, EMI mulighed.

JBL PartyBox 200, PartyBox 300 Kompakte Stereoanlæg lanceret i Indien

JBL PartyBox 200, PartyBox 300 Kompakte Stereoanlæg lanceret i Indien

Bestil JBL Partybox 300 på coolblue. Bestilt før 2359 Leveres gratis i morgen. Coolblue noget for et smil.

JBL PartyBox 300 anmeldelser Unbelievable bang for pengene

JBL PartyBox 300 anmeldelser Unbelievable bang for pengene

Gennemse er samling af ægte JBL produkter. Kassen JBL PartyBox 300 Bærbar Bluetooth højttaler pris i Sri Lanka.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke ud, hvad dine venner har familiemæssige interesser blevet opfange deling rundt om i verden.

Leverandører, shoppere på seks London gademarkeder at drage fordel af Passpoint WiFi roaming

Leverandører, shoppere på seks London gademarkeder at drage fordel af Passpoint WiFi roaming

Brugen af ​​Passpoint WiFi roaming giver brugerne en øjeblikkelig og sikker forbindelse, og problemfri roaming på alle udsendte WiFi hotspots.

Passpoint Sikker IFExpress

Passpoint Sikker IFExpress

Password System Essay

WiFi CERTIFIED Passpoint fortsætter verdensomspændende momentum

WiFi CERTIFIED Passpoint fortsætter verdensomspændende momentum

Forsøger du at login til Trustsu Den nemmeste måde at gøre det på er at bruge de officielle links, som vi har givet i dette indlæg. Vi holder alle vores links ajour på alle tidspunkter.

Sprint til tilbyder gratis WiFi i lufthavne Gennem Boingo

Sprint til tilbyder gratis WiFi i lufthavne Gennem Boingo

Passpoint Sikker Sprintand informationen omkring det vil være tilgængelige her. Brugere kan søge og få adgang til alle anbefalede login-sider gratis.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.