Sådan får du Paramount Plus 7Day Free Trial Hvad får det til dig

Sådan annulleres Paramount Plus gratis prøveversion og abonnementsvejledning Viraltalky

Der er mange tv-shows og film, du kan se frem til på Paramount Plus. Du kan streame originale CBS alle adgangstitler som hvorfor kvinder dræber, Star Trek: Discovery og den gode kamp. Tjek Paramount Plus Originaler som for Heavens Sake, MTVS The Real World Homecoming, og SpongeBob Prequel Serie Kamp Koral.

Paramount Plus vil også lancere fremtidige shows som tilbuddet, det italienske job, MTVS bag musikken, løven og kriminelle sind. Børn vil nyde at se animeret indhold som Dora The Explorer, Rugrats, de ret oddparents og Avatar: Det sidste Airbender Universe.

For film kan du starte binge-watching klassiske titler fra Paramount Studios samt indhold som House of Gucci, SpongeBob Movie: Svamp på flugt, ingen tid til at dø og Star Trek-film. Fremtidige titler vil omfatte et roligt sted Del 2, Mission: Umuligt 7, Transformers 7, Top Gun: Maverick, Dungeons and Dragons og Sonic The Hedgehog 2.

Men hvis du ikke kan lide at blive lang på Paramount Plus, Du kan altid annullere din abonnementsplan. Paramount + tilbød en 1 måneders gratis prøveversion til nye abonnenter. Hvis du ikke ønsker at betale for den næste faktureringscyklus, er det bedre at annullere din konto, før din 1-måneders gratis prøveversion er op.

Administrer Paramount Plus-abonnement på hjemmesiden eller appen

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hvis du har set, hvad tjenesten har at tilbyde, og du har besluttet, at det ikke er for dig, gør Paramount + det nemt at annullere dit abonnement. Der er forskellige metoder afhængigt af hvilken enhed du bruger.

Sådan annulleres Paramount + på nettet

På trods af alt det, det tilbyder, er Paramount + ikke for alle, så hvis du har besluttet, at tjenesten ikke er rigtig for dig, gør ViacccBS det relativt nemt at afslutte dit abonnement, uanset hvilken enhed du oprindeligt plejede at Tilmeld dig.

Når du er slukket, er der masser af indhold at nyde på de mange andre streaming-tjenester. Du vil måske overveje at rotere gennem dem alle, måske abonnere på en anden tjeneste hver måned.

Diese Webseite Verwendet Cookies und ähnliche Technologi. Mit Einem Klick Auf "Zustimmen" Akzeptieren Sie Diese Verarbeitung und Auch Die Weitergabe Ihrer Daten En Drittanbieter. Die Daten Werden Für Analyser, Retargeting Verwendet, Sowie Auf Drittanbietersiten Genutzt. Weitere Information, Auch Zur Datenverarbeitung Durch Drittanbieter, Find Sie i Den Einstellungen Sowie i Uneren DataSchutzhinweisen. SIE KÖNNEN DIE VERWENDUNG VON COOKIER AUTOMERHNEN Oder Jederzeit über ihre Einstellungen Anpassen.

I modsætning til streaming-tjenester som HBO MAX og DISNEY PLUS, Â POTAMOUNT PLUS® streamer ikke nogen ny teatralske Film samme dag de ramte biografer. Men Paramount har forpligtet sig til at gøre nogle af sine big-screen-film til rådighed for at streame, efter at de har brugt 30 til 45 dage i teatre, en meget hurtigere turnaround end før Covid-19-pandemien. Roligt sted del 2 var blandt film på dette spor. Mission: Umulig 7â skal streames meget tidligt i 2022 på en lignende tidsplan efter at have ramt biografer i november.

Paramount plus planer for sit bibliotek til at være mere end 30.000 episoder og 2.500 film, plus debut på 36 originale serier i år. Blandt disse originaler er en genoplivning af Frasier, 1990'erne Sitcom; Reboots af nikkelodoner Rugrats og icarly for at trykke på Millennial Nostalgi ; Og et nyt studio dedikeret til Avatar: Det sidste airbender-koncept, der blev grundlagt af de originale tegnefilm skabere, for at producere en række programmering, herunder en ny animeret film.

Ligesom Disney Plus, HBO Max,  Apple TV Plus, Peacock,  Discovery Plus og andre, der kom før det, HOVERS PLUS håber dets særlige opskrift på tv-shows, film og originaler vil tilslutte dig på sin vision for tvs fremtid . For dig, disse såkaldte called streaming Warsa påvirke, hvor mange tjenester, du bruger en €”og ofte skal betale for en €” at se dine yndlingsprogrammer og film online.

Hvordan kan jeg streame et roligt sted del på altoverskyggende plus en?

Paramount Plus har to lag. Pricier, premium én omkostninger $ 10 om måneden eller $ 100 årligt til stream annonce-fri, et medlemskab, der også omfatter adgang til din live, lokale CBS-netværket. Eller du kan tegne $ 5 om måneden eller $ 50 om året på en tier med reklamer, der mangler den levende netværk.

Nogle af de programmerings thats typisk udsendes på CBS Netvaerka Willa stilles til rådighed for $ 5-tier abonnenter â €”bare ikke alt. Så for eksempel, vil en base-tier abonnent kunne se live NFL spil på Paramount Plus, men vil ikke være i stand til at se alle CBS levende sport. En base-tier abonnent plejer at kunne se de fleste af programmeringen på CBS levende kanal.

The Paramount Plus præmie tier omfatter bredden af ​​alt på Paramount Plus, herunder livestreams af CBS Networks lokale kanaler; selv om dette er en annonce-fri tier, vil der være reklamer i de levende kanaler.

Blandt de tjenester, der har ad-støttede muligheder, Hulu er $ 6 om måneden med annoncer og $ 12 om måneden annonce-fri. Peacock har en fri, begrænset tier med annoncer, men du kan betale for at låse sin fulde katalog. De betalte, præmie Peacock medlemskaber er $ 5 om måneden med reklamer, eller du kan opgradere til en annonce-fri version til $ 10 om måneden.

Netflix, som ikke har nogen annoncer, tilbyder sin billigste tier på $ 9 om måneden, mens dens mest populære planen er $ 14. Apple TV Plus er $ 5 om måneden, en Disney Plus er $ 8 næste måned, ogen HBO Max er $ 15 om måneden. Ingen af ​​dem omfatter reklamer.

betyder altoverskyggende plus tilbyder en gratis prøveperiode?

Ja, Paramount Plus tilbyder en standard syv-dages gratis trail for nye abonnenter. Efter en uge, automatisk opkrævet youre for enten en månedlig eller årlig abonnement, afhængigt af hvad du har tilmeldt dig.

Hvad der rent faktisk er altafgørende plus en?

Generelt Paramount Plus byder på levende nyheder og sport samt on-demand-shows og film, herunder originaler â €”som alle læne ind forælder companyâ ViacomCBS mærker, likea CBS,  MTV, en indsats,  Comedy Central ,  Nickelodeon ogen Paramount Network, plus the Paramount Pictures filmstudie. Det licenser også shows og film fra andre til at afrunde sin streaming bibliotek.

Hvad hvis jeg var tidligere en cbs al adgang medlem?

Aktuel CBS Alle Access abonnementer overfører automatisk til Paramount Plus. CBS All Access app vendt til at være Paramount Plus via automatiske opdateringer. Dit abonnement doesnt forandring, og du vil fortsætte med at betale den samme sats du har betalt før.

Hvis du abonnerer på CBS All Access reklamefri, $ 10-en-måned tier, så vil du være i stand til at se alt på Paramount Plus uden annoncer, som du gjorde før. Hvis du abonnerer på CBS All Access ad-støttede, $ 6-en-måned tier, så er du også vil være i stand til at se alt på Paramount Plus, men du vil blive serveret annoncer, som du var før.

Når Paramount Plus lancerede sin $ 5-a-måned valgmulighed i juni, intet ændret for eventuelle legacy CBS Alle Access medlemmer abonnementer heller ikke for nogen på den tidligere $ 6-en-måned Paramount Plus planen, så længe de bliver aktive medlemmer uden at ændre deres planer.

Så hvad er forskellen mellem den hævdvundne $ 6-en-måned tier og $ 5-en-måned lag af Paramount Plus? Evnen til at se din live, lokale CBS kanal er den eneste forskel. Hvis du har hævdvundne , $ 6-en-måned adgang til Paramount Plus, vil du fortsat have adgang til den levende kanal. Hvis der på noget tidspunkt, du ønsker at spare en dollar om måneden ved at skære ud af din adgang til live-kanal, kan du skifte dit medlemskab til $ 5 tier. Men du kan ikke tilmelde på $ 6-niveau for at genoptage adgang til live kanal når youve foretog ændringen.

Hvordan annullerer jeg altoverskyggende plus?

Din rute Toa annullere Paramount Plus afhænger af, hvor du har tilmeldt dig tjenesten. Hvis du har tilmeldt dig direkte online på paramountplus. about, skal du gense tegnet og klik på brugernes initialer i øverste højre hjørne. Du vælger derefter konto og rul ned til Annuller abonnement. Men hvis du har tilmeldt dig på en anden faktureringsplatform, at youll behov vende tilbage til denne platform for at annullere.

komplet guide til at annullere og slette altoverskyggende netværk

Bemærk: Sørg altid for at bruge den nøjagtige brugernavn og id, du brugte til at oprette abonnementet til at håndtere, at abonnementet når det er nødvendigt. Dette er nogle gange forskellig fra den Apple-id eller Android mærke id, du har oprettet. f du ikke kan huske din adgangskode dog kontakt App til helpo nulstillet adgangskode.

Sådan annulleres Paramount Network Abonnement på PayPal

Nogle gange kan du starte et abonnement direkte på virksomhedens hjemmeside uden at bruge et ekstra lag af sikkerhed som PayPal eller Apple. For at afmelde dig, skal du måske logge ind på Paramount Network hjemmeside eller direkte nå ud til betalingsudbyderen.

Sådan sletter du Paramount Network Account

Du har måske oprettet en konto på Paramount Network under løbet af brugen af ​​appen. Mange apps gør det så nemt at tilmelde sig, men et mareridt for at slette din konto. Vi forsøger at gøre det nemmere, men da vi ikke har information til hver app, kan vi kun gøre vores bedste.

Gå til Indstillinger og klik på Generelt, og klik på "iPhone Storage". Du vil derefter rulle ned for at se listen over alle de apps, der er installeret på din iPhone. Tryk på den app, du vil afinstallere, og slet appen.

Gå ind i dine indstillinger og klik på "Generelt", og klik derefter på iPhone Storage. Du vil se muligheden "Offload ubrugte apps". Lige ved siden af ​​det er "Aktiver" -muligheden. Klik på "Aktiver" -indstillingen, og dette vil aflæse de apps, du ikke bruger.

Annuller Paramount Plus via den officielle hjemmeside

Hvis du klikker på knappen Annuller abonnement, kan du få et tilbud til at udvide dit Paramount Plus-abonnement med en gratis måned. Hvis du vil drage fordel af dette tilbud, skal du klikke på det. Ellers skal du klikke på Fortsæt aflysning.

Annuller via Android App eller Android TV

Hvis du har tilmeldt dig Paramount Plus via Amazon Prime Video-kanaler, Roku-kanaler eller Apple TV-kanaler, skal du gå gennem deres hjemmesider eller apps for at annullere abonnementer til tjenesten. Desværre vil de nøjagtige metoder til aflysning afvige, så det er bedst at bare nå ud til den udbyder, du plejede at tilmelde dig for at finde ud af de nøjagtige trin, der kræves for at annullere.

Det er nemt at annullere online til enhver tid. Hvis du annullerer din plan i den gratis prøveperiode, vil du ikke blive opkrævet, og din adgang til Paramount Plus-tjenesten vil afslutte , når det gratis prøveperiode slutter. CBS All Access blev Paramount + den 4. marts 2022. Paramount Plus er en ny streaming service fra Paramount / CBS.

Vigtig

Binary Clock ændre dit ur til et binært ur

Binary Clock ændre dit ur til et binært ur

Guide til at ændre Bedtime indstillingerne i iOS 14. Se hvordan du kan slå sengetid, dvaletilstand, Vækning Alarm, og Bedtime påmindelser på iPhone.

Ur på iPhone Lock Screen forsvinder efter opdatering til iOS 151413 Her er Fix

Ur på iPhone Lock Screen forsvinder efter opdatering til iOS 151413 Her er Fix

Timemover er en ny tweak til jailbroken enheder, som lader dig flytte rundt om låsebilledet ur hvor som helst du vil, nemt og smertefrit. Derudover har den mange muligheder, der ikke flytter.

Tilpas uret på din iOS-låseskærm med TIMEMOVER

Tilpas uret på din iOS-låseskærm med TIMEMOVER

Nogle iPhone-brugere klager, at uret på låseskærmen på deres iPhone mangler. Vi skal tilbyde 5 tips til at løse dette problem.

Sådan Aktiver Hotspot på Apple iPhone 8 og iPhone X

Sådan Aktiver Hotspot på Apple iPhone 8 og iPhone X

Når du bruger telefonen som et personligt hotspot, kan du dele din telefoner internetforbindelse med andre enheder via WiFi. Hvis du vil bruge telefonen som et personligt hotspot, skal du konfigurere telefonen til internettet.

Sådan bruger min iPhone som en bærbar WiFi-hotspot

Sådan bruger min iPhone som en bærbar WiFi-hotspot

Har du problemer med den personlige hotspot på din iPhone Her er, hvordan du kan løse problemet hurtigt og nemt. Tjek vores fulde vejledning.

Personlig hotspot adgangskode ændret

Personlig hotspot adgangskode ændret

Tryk på Indstillinger på din SYNC skærm. udvalgte WiFi Hotspot. RESS indstillinger. Ouch Rediger. ress Skift adgangskode. Pil din nye adgangskode. slikke på Udført. YDERLIGERE TopicsHow ...

Sådan låser en iPhone når Simcard er ugyldig

Sådan låser en iPhone når Simcard er ugyldig

For brugere lavere end iPhone 6S i55C5S66Pluswant at bruge ICCID unlock metode, at behovet være Jailbreak deres iPhones. Fra Cydia installere Filza fil

Gøre SD kort som permanent lagring i Windows

Gøre SD kort som permanent lagring i Windows

Med Nintendo Switch konsoller 10.. opdatering, kan spillerne nu overføre spildata mellem micro SD-kort og internt lager meget lettere. Heres hvordan man gør det.

Sådan Skift Hotspot Navn på Android i 60 sekunder

Sådan Skift Hotspot Navn på Android i 60 sekunder

Find ud af, hvordan du ændrer iPhone Hotspot navn, hvis du ønsker at bruge et andet navn til hotspot-netværk, at din iPhone opretter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.