Sådan laver du Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Delta tilføjer Disney-film og viser til inflight underholdning

At bringe den nyeste underliggende underholdningsteknologi til vores kunder er en del af vores løbende indsats for at forbedre kundeoplevelsen gennem innovation, siger Gil West, Deltas Chief Operating Officer.

Delta og Bombardier bragte en masse opfindsomhed til dette program og har gjort det muligt for det at komme til liv, sagde Jon Cobin, Gogos Chief Commercial Officer. Var glade for at arbejde så tæt sammen med vores største partner for at hjælpe dem med at indse deres mål om omdefinering Business of InFightment Entertainment med en omkostningseffektiv løsning.

Deltas CS100 vil være det første C-serie-fly til at tilbyde forbindelser til fly til passagerer fra 2022. Denne nye funktion vil være en god tilføjelse til den uovertruffen passageroplevelse, som C-serien allerede tilbyder, tilføjede Rob Dewar, vicepræsident , C-serien flyprogram, Bombardier Commercial Aircraft.

GOGO Vision Touch er installeret i koncert med Gogos 2KU løsning og udnytter Gogos In-Cabin Network Technology â € "server, modem og trådløse adgangspunkter â €" for trådløst at bringe underholdning til sædet. Systemet er konstrueret til at være enkelt, billigt, letvægts og modulært, prioritere brugervenlighed og vedligeholdelse for vores kunder.

I dag er Gogo førende inden for flyvning under flyvning gennem sit GOGO Vision-produkt, som udnytter den samme teknologi til trådløst at bringe indhold til en passagerers egen enhed. Dette produkt er installeret på mere end 2.500 fly. GOGO Vision Touch vil give en lignende oplevelse til Gogo Vision, men i stedet for at streame indhold kun til en passagerers egen enhed, vil underholdningsindholdet under flyvning også blive leveret til en fast tablet i sædet.

For denne venture har US-baserede Delta Airlines samarbejdet med reframe, en organisation dedikeret til at forbedre kønsrepræsentationen i filmindustrien

Reframe En non-profit organisation, der arbejder mod en kønsbalanceret filmindustri på alle niveauer, og fortaler for kvinder bag kameraet, har lavet sammen med US-baserede Delta Airlines for at skubbe kvinder LED og lavede underholdning på sine flyvninger .

Organisationen er udelukkende dedikeret til at forbedre kønsrepræsentationen i filmindustrien og har samarbejdet med flyselskaberne for at skabe film, kanaler og luftindhold, der har modtaget reframe-stemplet. Frimærket gives til projekter, der ansætter personer, der identificerer sig med det kvindelige køn, Â i mindst 4 af de 8 nøgle roller, herunder forfatter, direktør, producent, bly, co-lead, talende dele, afdeling hoved og besætningen.

De nye inflightunderholdningskanaler vil blive lanceret i februar 2022. Som pr. Rapporter, sagde Co-grundlæggerne af Reframe, vi mener forskellige, historier fra kunstnere rundt om i verden vil hjælpe os med at oprette forbindelse til Nye perspektiver og kør en meningsfuld dialog. De titler, der vil være tilgængelige på de nye underholdningskanaler, omfatter farvel, sen nat, booksmart, dræber eve, dronning sukker, ladyfugl, oceaner 8 og mange flere. I henhold til partnerskabet planlægger Delta Airlines også at donere $ 100.000 ud over de årlige $ 125.000 til kvinder i film, der dannede koalitionen i samarbejde med Sundance Institute i 2022. Partnerskabet mellem Delta og Reframe blev mæglet af UTA, repræsentant for flyselskaberne.

Læs næste artikel

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Spotify annonceret onsdag et nyt partnerskab med Delta Air Lines for at bringe sin musik streaming service til Companys In-Flight Seatback Underholdning. Alle passagerer vil kunne få adgang til Spotify indhold på Delta-flyvninger uden ekstra gebyrer, og dette omfatter ikke kun sange, men også udvalgte podcasts.

I henhold til meddelelsen er indholdet i flyvning forud valgt og licenseret af Delta, hvilket betyder, at ikke hver sang eller podcast, der er tilgængelig på streamingstjenesten, vil være tilgængelig på Deltas In-Flight Seatback Underholdning.

Du er nu fri til at strejfe om cabina €”og få musik og podcasts, du elsker ved 30.000 fod. Fra i dag, var at tage ud i et nyt partnerskab with Delta i whicha Spotify vil overtage audio sektion af deltaer in-flight ryglæn underholdning. Det betyder passagerer på Delta, der er udstyret med ryglæn underholdning globalt kan nu nyde deres favorit lydindhold udelukkende in-flight Ona Delta Studio.

Selskabet siger, at indholdet under flyvningen vil løbende blive opdateret, så passagererne altid vil være i stand til at opdage nye sange og podcasts, når de flyver med Delta. Passagererne vil finde populære spillelister såsom Mood Booster, Er & Be, Hot Country, mynte, Dagens Top Hits, og slappe af og slappe.

Opdateringen til deltaer in-flight ryglæn underholdning med Spotify er nu ved at blive rullet ud, og mere indhold vil blive tilføjet i oktober. Du kan finde Spotify indhold på en Delta flyvning ved at lede efter den audio sektion i flyselskaberne underholdningssystem.

Læs også:

Filipe Esp3Sito er en brasiliansk tech journalist, der begyndte at dække Apple News på Ihelp BR med nogle eksklusive scoops â € "inklusive afsløret af den nye Apple Watch Series 5 modeller i Titanium og keramik. Han sluttede sig til 9to5mac for at dele endnu mere tech nyheder rundt om i verden.

De har populære spillelister og podcasts til dig at spille!

Delta Air Lines og Spotify parrer op for at gøre det lettere for rejsende at lytte til deres foretrukne lydindhold når de flyver. Fra 1. september vil passagererne kunne nyde in-flight-indhold via Delta Studio, som vil give dem mulighed for at lytte til populære Spotify kurateret spillelister og podcasts.

Spotify er ikke kun forsøger at spore, hvor kompatible du er med dine venner, er det streaming gigant også overtager in-flight underholdning. Delta Studio indhold vil være gratis for alle passagerer, da indholdet er licenseret direkte af Delta. Den soniske underholdning vil indeholde specielt curated versioner af Spotifys mest populære spillelister og 42 udvalgte podcast-serie at vælge imellem.

Nogle af disse populære spillelister omfatter, A bliver & Be, mynte, RapCaviar, Dagens Top Hits. Ultimate Indie og ¡Viva Latino! er dømt til at ankomme i oktober, og episoder fra podcasts såsom Crime Junkie, StartUp, The Dave Chang Show, The Journal, og mere.

Ved at få adgang audio sektion i deltaet Ryglænets In-Flight Entertainment system, vil rejsende kunne opdage ny musik og andre lydoplevelser. Og for dig frequent flyers, at indholdet vil løbende blive opdateret, så youll aldrig løbe tør for muligheder.

Annoncør offentliggørelse

Redaktionel note: Meninger, der er udtrykt her, er forfatterne alene, ikke dem af enhver bank, kreditkortudsteder, flyselskaber eller hotelkæde, og er ikke blevet gennemgået, godkendt eller på anden måde godkendt af nogen af ​​disse enheder.

Spotify har sværtet en aftale med Delta Air Lines til at blive eneleverandør af lydindhold for sin in-flight underholdningssystem. Men det giver dig ikke hele Spotify biblioteket â € ”kun vælge musik og podcasts er tilgængelige via ryglænets system.

Det er ikke helt klart, hvordan det vil fungere. Vil ikke Spotify medlemmer skal tilmelde dig for at lytte? Og vil der stadig være annoncer for ikke-Premium medlemmer? Vi har bedt Spotify og vil opdatere dette, når vi får et svar.

Hvis du ønsker at lytte til den fulde Spotify biblioteket, skal du telefonen og en wi-fi eller dataforbindelse. Du kan også downloade indhold til enheden, før du flyver til offline lytning i luften.

Delta Air Lines har annonceret et nyt sæt af funktioner og teknologier til sin inflight underholdning erfaring på CES 2022, herunder en binge knap og evnen til at se Delta-indkøbt indhold fra det øjeblik du tjekker ind dit fly. Og dens tilføje trådløse ryglænet skærme til sine fly med mulige nye kapaciteter, ligesom evnen til at bruge Bluetooth-hovedtelefoner.

Nogle flyselskaber har skaleret deres inflight underholdning teknologi tilbage til fordel for have passagerer se indhold på deres smartphones, tablets og computere. Men andre, ligesom JetBlue og Delta, presser fremad, opgradere deres ryglænet skærme, slående nye tilbud med indhold partnere som Spotify, og tilføje nye funktioner.

Under sine CES 2022 keynote, Delta lagt ud nogle af de måder dens forsøger at forbedre sine egne erfaringer. Ud over binge knappen â €”, som naturligvis vil lade passagererne se back-to-back episoder af en bestemt show i stedet for at gøre dem vælge hver episode individuelt â €” Delta er også at gøre det indhold, licenser til sine flyvninger til rådighed gennem sin app fra de mennesker øjeblik tjekke ind. selskabet vil også rulle ud et anbefalet til dig fane, som vil foreslå nye ting at se baseret på din visning historie. Og det annoncerede et partnerskab med Reframe-projektet, som vil levere flyselskabet med en lineup af kønsbalancerede tv-shows og film.

Den trådløse karakter af disse skærme betyder, at Delta også kan bringe dem til mindre fly. Og virksomheden søger også at blive en udbyder af denne teknologi, ifølge Chief Operating Officer Gil West. Var svingende til ekstern salg. Dens et stort marked, det er et næsten 20 milliarder etårsmarked, der vokser på et rigtig hurtigt klip, fortæller West randen.

Men indholdet omhandler og Netflix-Ification of Deltas Inight-produkt er tegn på en slags våbenkørsel, der sker i branchen lige nu. I modsætning til for fem år siden, da stort set alle brede kropsfly havde en TFT touchscreen med blot et par film og tv-shows, ofte til salg, er flyselskaberne næsten alle nu bevæger sig i forskellige retninger. Og som de gør, gør hver enkelt sin egen indsats på, hvad det mener, vil være fremtiden for inflight oplevelsen vil være.

Denne måned blev American Airlines det seneste store kommercielle flyselskab for at kunne meddele, at alle ITS i Flight Entertainment Systems â € "fra film til musik og tv-shows til spil â €" vil snart være gratis for alle passagerer.

Delta Airlines var det nyeste firma for at gøre et skridt til gratis underholdning adgang tilbage i juni, og forenet snart fulgt efter. Derefter havde American Airlines næsten ikke noget andet valg end at deltage i sine konkurrenter i Fly Entertainment Arms Race.

Tidligere, der tilbyder spil og new-release-film mod et tillægsgebyr var en fælles måde for flyselskaber at generere en ekstra strøm af indtægter, ligesom kontrolleret bagage, yderligere snacks eller sædeudvalg. Men det bliver stadig forventet blandt forbrugerne at have adgang til digital underholdning til enhver tid.

Luftfartøjsinteriørprodukter omfatter almindeligt alt fra sæde USB-strøm til flyvevisninger af flyveforhold og vejr, der holder forbrugerne tilsluttet og informeret på 30.000 fod. Dens eneste naturlige, der er fri i flyveunderholdningssystemer, ville blive den næstbedste efterspørgsel.

Ifølge en 2022 luftrejsende undersøgelsesundersøgelse fra tripadvisor, 37% af rejsende overvejer iPads og tabletter en væsentlig carry-on vare, og 25% af befolkningen ville vælge et flyselskab over en anden, hvis det tilbød WiFi service.

Desuden kan 41% af flypassagerer gerne se film på flyveunderholdningssystemer, mens de flyver. Amerikansk, Delta og United forsøger alle at forbedre deres kunderelationer og tilfredshed ved at give dem de tjenester, de har brug for, når de har brug for det.

Amerikansk investerer yderligere i og Tilpasning Hvordan vores kunder rejser ved at give dem de mest underlige underholdningsindstillinger ombord på vores fly, sagde flyselskabets vicepræsident Fernand Fernandez.

Nu hvor alle tre flyselskaber tilbyder gratis i flyveunderholdningssystemer, kan kampen om kundeloyalitet komme ned til kvaliteten af ​​både indhold og billede. Forbedring og opgradering af IFE-skærme samt tilbyde en række andre underholdningsmuligheder kunne gøre en enorm forskel i kundeoplevelse.

Atlanta-baserede Delta siger, at dens underholdning under flyvning på ryglænsskærme og streaming til personlige enheder nu indeholder film og shows fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic.

Vigtig

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Desbloqueo de Cleculares låses op mig 1 kilde til mobiltelefonlåsning i Zacatecas Mexico. Adressen er, du kunne få kontaktoplysninger, fotos, tilbud, bedømmelser, anmeldelser, Latitude Longitude af DesBloqueo de Cleculares Lås mig op 1 kilde til mobiltelefon oplåsning

Som pueses desbloquear tu whatsapp con el rostro

Som pueses desbloquear tu whatsapp con el rostro

Desbloqueo Telefonos Cleculares ...

Marketing cinematogrfico

Marketing cinematogrfico

Con los vales de Despensa Edenred, adems de brindar beneficios fiscales para tu Empresa, puedes aumentar la calidad de Vida de cada uno de tus Trabajadores.

NorthPark Indkøbscenter Hjem

NorthPark Indkøbscenter Hjem

Besøg din lokale rue21 placering på 1551 Valley West Drive i West Des Moines, IA at shoppe de nyeste kjoler, toppe, jeans, smykker mere. rocks piger og fyre hotteste modetrends for mindre, så du kan træde ud i stil

Foot Locker i Merle Hay Mall Des Moines, IA Godkendt egen it

Foot Locker i Merle Hay Mall Des Moines, IA Godkendt egen it

Nyd fremragende shopping, restauranter og sjov for hele familien på dine foretrukne forhandlere i West Des Moines, Iowa. Lets butik

Telekom Tyskland Customer Service engelsk

Telekom Tyskland Customer Service engelsk

57 tilbundsgående anmeldelser af rigtige brugere verificeret af Gartner i Global Enterprise Mobile Services markedet. Sidste revideret den okt 11, 2021. Filtrer efter virksomhedens størrelse, branche, placering mere.

Brug af fixel med Tiktok Fixel Documentation

Brug af fixel med Tiktok Fixel Documentation

Hej, eventuelle intrepid-annonceoperatører installeres med succes Tiktok Pixel Det ser ud til, i modsætning til Facebook Pixel, alle begivenheder skal skrives fra ...

Airtame Opsætning Indstil din enhed

Airtame Opsætning Indstil din enhed

Oplysninger om min enhed Viser alle relevante oplysninger om systemet

Enhed Lås Apk kan gøre din mobiltelefon Unlocked

Enhed Lås Apk kan gøre din mobiltelefon Unlocked

Downloadapparat Lås app 2.0 APK til Android io.unlock.tmobile, Lavet af Unlock.io i Værktøj

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.