Sådan Spejl din iPhoneiPad om Sharp tv med MirrorMeister

5KPlayer AirPlay spejling Tips Mirror Whats på iPhone iPad Apple Watch Display til MacWindowsApple TV

ApowerMirror giver brugerne mulighed for at spejle 4 enheder til computeren på samme tid. Brugere kan forbinde deres iPhone / Android til PC med eller uden kabel, og kontrollere deres Android-telefon fra pc ved hjælp af en mus og skrive med et tastatur. Denne skærm spejling app giver også brugerne mulighed for at spille mobil spil på PC uden emulatorer. Med sine forudindstillede virtuelle taster, kan brugerne vise deres guddommelige evner og præstationer uden besvær.

Med zoom, kan du bruge zoom desktop-klient til dele iOS skærme trådløst og wiredly fra din iPhone og iPad. Du kan alsoa brug iOS 11 eller nyere skærm recordings til share the hele iOS-enhed screenÂ.

ƒ »Zoom klient af Windows 3.. 7094. 918 eller senere ƒ »Zoom Clientâ af Mac 3.. 7094. 918 eller senere ƒ »Installs 㠀€ en plug-in til deling iOS-enheder og iPhone / iPad * witha computere på samme Netvaerka. -IPhone 4 eller nyere, iPad, iPad mini, 4. generation eller nyere -netværk og firewall på computeren, der gør det muligt for Airplay adgang-for flere oplysninger ã €€ ã €€ bedes check protokollen af ​​IOS Airplay skærm sharingÂ.

* Du vil blive bedt om at downloade denne enhed første gang, du vælger at dele din iOS-enhed via Airplay. Alternativt  kan du manuelt downloade iOS-enhed Skrivningafdisketteaftrykpået the Hent Centera.

Optagelse eller spejling skærmen iPhone plejede at være en problemfri fyldt proces. Hvis du ønskede at fange enhver iOS gameplay eller gøre nogle sjove GIF som en handling på skærmen, så du var nødt til at hente en tredjepart app eller tilslutte din iOS-enhed til computeren systemet.

Men de tider er forbi. Med fremkomsten af ​​de fleste nyere iOS 11, har Apple introducerede sin høje funktionalitet, som du kan aktivere skærm spejling i iOS 11 enheder. Gennem denne funktion, kan du spejle din iPhone skærm uden besvær. Den detalje processen med, hvordan du aktiverer skærm spejling i iOS 11 er forklaret i detaljer.

Aktivering skærm spejling i ios

Aktivering skærm spejling i iOS 11 enheder er meget enkel. Med den almægtige kontrolcenter iOS 11, kan du aktivere skærmen spejling af din iPhone med meget let. Du skal sørge for, at du er Airplaying til nogle understøttede enheder, såsom Apple TV.

Hvordan at registrere iphone skærm indbygget

Som du måske allerede ved, iOS 11 operativsystem lader dig tilføje samt organisere skifter i kontrolcenteret. Hvis du kører iOS-udvikler beta, som udgivet af Apple for nylig, så vil du komme på tværs af evnen til at optage din iPhone skærm som til stede i kontrolcenteret mulighed for smartphone.

Når du er færdig med at optage din iPhone skærm, kan du få adgang til iOS raster optagelse fra Fotos app selv. Ud over dette, er du også får mulighed for at trimme optagelsen ved at justere længden, hvis du ønsker det.

Understøttede platforme

LetsView til iOS besidder en eksklusiv funktion, der forvandler din iPhone / iPad til en fjernbetjening. Filen projektion og whiteboard funktioner gør det mere bekvemt og effektivt at arbejde og forkorte afstanden mellem mennesker!

Mark op på eksklusive browser

Læsning af en bog, se dine fantastiske billeder, og se videoer fra din telefon kan være sjovt. Ved du, hvad er endnu sjovere? Viser disse ud på en stor skærm! Bortset fra at vise indholdet af en mindre enhed på en større skærm, skærm spejling også giver brugerne mulighed for trådløst at vise deres telefoner indhold på en anden skærm, som anvendes i præsentationer , møder, eller i andre situationer, hvor du har brug for et stort publikum til at følge op på noget vigtigt.

Skærm deling iOS spejling i zoom App

flere brugere rapporterer dog, at denne funktion er freaking dem ud, fordi det ved et uheld tænder på akavet tider. Er du oplever det samme problem? Hvad hvis du ønsker at deaktivere denne funktion, men du ikke ved, hvordan man? Læs mere som vi diskuterer i detaljer, hvordan man deaktivere skærm spejling på forskellige enheder.

De fleste Android-telefoner kommer aktiveret med enten skærmens spejling eller skærmstøbningsfunktionen, der lader dig vise dit telefonindhold på andre enheder via en trådløs forbindelse. Bare træk ned de skjulte hurtige links på din telefonsskærm ved at skubbe fingeren nordpå til syd og blandt de hurtige links, finder du Screencasting Iconthat ligner en boks med Wi-Fi-logoet i nederste venstre hjørne af boksen.

Airplay bruges på iPhones til at streame eller spejle din telefonskærm til andre enheder. Selvom den eneste måde at stoppe AirPlay fra at afspejle din skærm på iPhones, er det slukket, er metoden helt anderledes end at slukke for skærmspejling på Android-smartphones.

Tryk på startskærmen, klik på ikonet Indstillinger og rul ned. Find fanen Generelt og klik på den. Når fanen viser sine muligheder, skal du rulle ned for at finde tilgængelighed. Rul ned og find fanen Guided Access. Ved at klikke på fanen Guided Access, vil du bemærke spejlvisningsmuligheden med en skyder foran den. Skub spejlvisningen til venstre for at slukke for det helt.

Tryk på ikonet Indstillinger på startskærmen og rul ned. Når du ser fanen Generelt, skal du klikke på den og rulle til AirPlay og Handoff. Hvis du klikker på det, vil du se den automatisk AirPlay til TVS-fanen. Klik på det for at se de tre muligheder, nemlig: aldrig, spørg og automatisk. Hvis du vil dreje skærmen, spejler helt af, skal du klikke på aldrig.

Sådan deaktiveres skærmspejling på Samsung TV

Deling af indhold fra din telefon til dit Smart Samsung TV kan være sjovt ved hjælp af Samsung SmartThings-appen. For at deaktivere denne funktion skal du vælge din telefon og åbne SmartThings-appen. Da denne app er, hvad der forbinder dit tv til din telefon og andre enheder, skal du vælge SMART View-indstillingen fra hjemmesiden. Du vil se en skyder foran den; Du skal blot glide denne indstilling til venstre for at deaktivere skærmdelingen mellem din telefon og tv'et.

Alternativt kan du også slukke for at dele deling mellem din telefon og dit Samsung TV. For at sætte det af, skal du vælge Nej, når du bliver bedt om at tillade deling. En anden måde at deaktivere skærmdeling på er at afbryde netværksforbindelsen mellem din telefon og tv'et på SmartThings-appen. For at gøre dette skal du åbne skærmdelingen fra forbindelsesvejledningen og vælge Nej. Hvis du ønsker det, kan du også afinstallere SmartThings-appen.

Sådan deaktiveres skærmspejling på LG TV

Tryk på Home på dit Sony Smart TV. På hjemmesiden skal du vælge Apps. Rul indtil du ser fanen Screen Mirroring. På denne fane får du mulighed for enten at aktivere eller deaktivere denne funktion. Hvis du vil slukke for det, skal du vælge Deaktiver.

Smart Connect er SONY-platformen, hvor hver skærmforbindelse er færdig. For Sony-tv'er, er alt, hvad du skal gøre, deaktiverer skærmens spejlingstilstand fra Smart Connect-appen. Ligesom med hvert andet tv, der er nævnt ovenfor, kan du også afinstallere appen for at annullere enhver mulighed for skærmdeling.

Skærm spejling kompatibilitet

Brug Wi-Fi Direct®-funktionen til iPhone, iPod Touch eller iPad. Derudover er Apple AirPlay®-funktionen nu tilgængelig på visse enheder, der er blevet opdateret til Androidâ "¢ 9-operativsystemet. Manualer er indsendt på din model support side.

Til MacBook-computere

Følg disse 3 enkle trin for at forbinde din iPhone / iPad til skarpe tv trådløst. Stop med at se på små skærme og undgå øjenstamme! Prøv den gratis Mirrormeister Screen Mirroring App. Nyd billeder, videoer, musik og internet på den store skærm i dag.

Skærmspejl iPhone til skarp tv

I 2022 har næsten alle en skærm i deres lommer til enhver tid, men hvis du er i komforten i dit eget hjem, vil du ikke være begrænset til at se på billeder og videoer på dine telefoner relativt lille skærm . Screen Mirroring er det perfekte svar på dette. Dit tv er sandsynligvis 32 tommer eller større og mindst 1080p, så det er ideelt til at vise indhold. Den gode nyhed er, at der er masser af forskellige måder, du kan afspejle din skærm til ethvert moderne tv.

For at afspejle din pc eller bruge tv'et som en anden skærm, skal du købe et HDMI-kabel kompatibelt med din enhed og en adapter til at konvertere videoudgangen til HDMI, medmindre du får et kabel, der gør det.

Sådan tilsluttes Windows / laptop til tv ved hjælp af en adapter eller et kabel

Thunderbolt 2 er nedad kompatibel med Thunderbolt 1, og Thunderbolt 4 er nedad kompatibel med Thunderbolt 3, så det er bedst at få den nyere mulighed for en af ​​de to typer forbindelser.

Sådan spejles trådløst eller forlænger din bærbare display

Ved lukning kan de fleste moderne bærbare computere fysisk forbinde til et fjernsyn ved hjælp af enten USB-C eller HDMI. Nogle har en mini-HDMI-port eller en Displayport-forbindelse. Adaptere giver den bedste funktionalitet, da du kan bruge forskellige videokildeindgange. Imidlertid gør et kabel som en med USB-C til HDMI jobbet fint. Desuden har du den trådløse mulighed, hvis dit tv understøtter MiraCast. Det eneste, der er tilbage, er at afgøre, om du vil spejle eller udvide din nuværende skærm, som både MacOS og Windows support.

En anden mulighed er mini-Displayport: Dette kan også tilsluttes et HDMI-tv med det rigtige kabel eller via en simpel adapter. Signalerne kan også rejse over en højhastighedstællingsbuss, så du kan muligvis forbinde dit tv til en Thunderbolt-port på en MacBook eller iPad.

HDMI og DisplayPort-forbindelser kan bære lyd såvel som syn, så et enkelt kabel skal gøre alt, hvad der kræves, men du skal muligvis manuelt skifte lydenheder for at få lyd til at spille gennem dit tv. Du kan gøre dette ved at højreklikke på volumenikonet i Windows-systembakken, vælge Afspilningsenheder fra pop op-menuen, vælge den relevante enhed og klikke på Standard standard.

Sådan spejles trådløst en Android-enhed til dit tv

Googles Chromecast stik i bagsiden af ​​dit tv og spejle websider fra Chrome Web Browser, ved hjælp af dit WeTing Wireless Network for at oprette forbindelse til en bærbar computer eller mobilenhed, der kører browseren.

Dette giver dig mulighed for at streame enhver internetbaseret video, og endda filer gemt lokalt ved at trække dem direkte på en krom-fane og støbe den. Chromecast streams op til 1080p, og i de fleste omstændigheder leverer det Glat, Stutter-Free Video.

Det er dog ikke en ende på chromecasts talenter. For de lejligheder, når du skal vise en applikation på dit tv, der ikke har indbygget chromecast-understøttelse, er det også muligt at vise hele indholdet på din pc eller MacS desktop.

Siden 2022 har Wi-Fi Alliance udbygget Miracast Wireless Display Standard ved hjælp af Peer-to-Peer Wi-Fi direkte for at aktivere punkt-til-punkt-forbindelser mellem enheder uden brug af en router.

Vigtig

iPhone 11 skærmbeskytter

iPhone 11 skærmbeskytter

Beskyt din iPhone edgetoedge med vores præmie hærdet glas skærmbeskytter med avanceret indvirkning forsvar. Til iPhone 6 iPhone 11 enheder. Shop nu.

iPhone 12 skærmbeskyttere

iPhone 12 skærmbeskyttere

Alpha Glass er iPhone 12 Pro Max Screen Protector, der giver CrystalClear Fortified Defense til din skærm Otterbox

iPhone 12 Pro Max Medicalgrade Screen Protector, HD Clear Anti Blue Light Filter hærdet glas

iPhone 12 Pro Max Medicalgrade Screen Protector, HD Clear Anti Blue Light Filter hærdet glas

Ultraprotective, ridsefast, høj densitet hærdet glas. Vil splintre men ikke fragment når beskytter din iPhone skærm, så er 100 sikkert at bruge.

Golf Target Display Protect

Golf Target Display Protect

Target har alle dine favoritter, herunder OtterBox Apple iPhone 12 Mini Alpha Glass beskyttelses film fra OtterBox. Få din dag på Fandom Shop.

onn. Beskyttelse Glas Skærmbeskytter til iPhone 66s78SE 2020 Walmart. om

onn. Beskyttelse Glas Skærmbeskytter til iPhone 66s78SE 2020 Walmart. om

Hjælp holde dine elektronik skærme, og hvad der på dem, sikkert med 3M beskyttelse af privatliv og produkter. Undgå visuelle hacking, skærm ridser, og blænding.

Samsung Galaxy skærm beskyttere tilbyde S22, S22 og S22 Ultra størrelse sammenligning

Samsung Galaxy skærm beskyttere tilbyde S22, S22 og S22 Ultra størrelse sammenligning

Samsung skærm beskytter fra OtterBox skærm beskyttelse til alle Samsung-enheder

Salesforce udviklere

Salesforce udviklere

Snydere bruger seks nye typer af falske sms'er at narre ofre til at dele personlige data og betalingsoplysninger.

Comuncate con nosotros Atencin al cliente State Farm

Comuncate con nosotros Atencin al cliente State Farm

Si necesitas Soporte o ms informacin, ponte da contacto con FedEx da Repblica Dominicana por correo electrnico o telfono. Nuestro equipo est listo para ayudarte.

Hjem

Hjem

Bare et andet WordPress-websted

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.