Sådan gendanne slettede tekstmeddelelser på iPhone

Hvordan til at gendanne slettede tekstbeskeder på iPhone og iPad Hurtig reparation

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

At gendanne slettede SMS-beskeder på iPhone uden at bruge en computer, skal du have iCloud sikkerhedskopier aktiveret. Du kan enten gendanne en iCloud backup med dine tekster eller kontrollere en anden enhed af jeres, der har synkronisering aktiveret. Hvis disse dont arbejde, kan du også bruge tredjeparts apps som PhoneRescue.

Heldigvis for dig, er der flere metoder, du kan bruge til at gendanne slettede beskeder. I denne tutorial, Ill lære dig de 3 bedste måder, herunder hvordan man gendanne slettede tekstbeskeder på iPhone uden computer.

bedste måder at gendanne slettede tekstbeskeder på iphone uden computer

Du kan gendanne slettede iPhone SMS-beskeder via 3 metoder: gennem din iCloud backup, gennem din iPhones besked sync funktion, og endelig gennem PhoneRescue softwaren. Lad os se!

Gendannelse slettede tekstbeskeder med icloud backup

iCloud Backup er den iPhones indfødte cloud backup service. Denne software er integreret med din telefon, og er også tilgængelig på iPads, iPods og andre iOS enheder. Så længe du har en Apple-konto, kan du bruge iCloud service gratis, dog med en grænse for, hvor meget data du kan gemme.

Fordi dens praktisk indbygget i telefonen, sikkerhedskopiering ved hjælp iCloud er let og problemfri. , En af sine vigtigste ulemper er, at du kun har fri sky opbevaring af 5GB. Hvis du ønsker at gemme mere end det, bliver du nødt til at opgradere din lagerplads plan for en tilbagevendende månedligt gebyr.

Denne sikkerhedskopi kan gemme forskellige iPhone data og oplysninger, såsom app data og organisation, enhed angive indstillinger, og startskærmstilstande præferencer. Det kan også holde iMessage, SMS og MMS indfødte til enheden.

Derudover købshistorik ting, du har købt med Apple-tjenester, såsom iTunes-musik, apps, bøger og tv-shows, ringetoner, og visuelle voicemail adgangskoder, er også inkluderet. Det kan også gemme data fra din Apple-Watch, hvis du har en synkroniseret.

iCloud kan gendanne data det sparer på din iPhone. , En advarsel er dog, at den kun virker ved hjælp af udskiftning. Det betyder, at de eksisterende data på telefonen først vil blive slettet før backup data kan gendannes til din enhed.

Endnu engang notere at gendanne en iCloud backup vil slette dine eksisterende data. Hvis theres noget nyt på din telefon, at efficient der før sikkerhedskopien blev oprettet, det vil blive slettet, når du gendanner iCloud sikkerhedskopien. Alle andre data vil blive erstattet med backup, så godt.

En ting mere, før vi fortsætter â € ”kan du kun gendanne en iCloud backup i skærmbilledet iOS opsætning. For at komme til skærmen opsætning, skal du enten fabrikken nulstille din nuværende telefon eller få en ny telefon.

Gendannelse slettede tekstbeskeder fra andre Apple-enheder

Mindst 41 af opkald mislykkedes under TMobiles juni netværksafbrydelse, FCC fund

For at slippe af med unødvendige gamle samtaler, uønsket sms, eller rydde op din enhed, kan du ønsker at fjerne alle gamle beskeder. Her er hvordan du kan aktivere automatisk gamle besked fjernelse på iPhone og iPad.

Hvordan til automatisk at slette gamle beskeder fra iPhone og iPad

Jeg har været en Apple-bruger i over syv år nu. På igeeksblog elsker jeg at skabe how-tos og fejlfinding guider, der hjælper folk med at gøre mere med deres iPhone, iPad, Mac, Airpods og Apple Watch. I min fritid kan jeg godt lide at se stand up comedy videoer, tech dokumentarfilm, nyheder debatter og politiske taler.

Marcus er en freelance tech forfatter / redaktør med fokus på kortfattet forklarer forbrugernes enheder og deres software. Hans tidligere arbejde er blevet offentliggjort på MakeUseOf hvor han dækkede alt fra iOS til Git og UI design.

I dag, folk i stigende grad elsker at indspille deres liv med billeder eller videoer. Når de tager billeder eller videoer på iPhone, vil disse mediefiler tage mere og mere lagerplads på iOS-enheden, så de har tendens til at synkronisere fotos til iCloud til backup eller dele. Men de finder ud af, at når de sletter billeder fra iPhone, bliver de billeder, der har sikkerhedskopieret til iCloud, fjernet. Faktisk vil de kun slette billeder på iPhone for at frigøre plads og forventer, at de synkroniserede fotos stadig forbliver i iCloud.

Så er det muligt at slette fotos fra iPhone, men ikke iCloud? Svaret er positivt. Sådan fjernes fotos fra iPhone 11/11 PRO / 11 PRO MAX / XS MAX / XS / XR / X / 8/7 Men ikke iCloud, der er flere måder at nå dette mål.

Metode 1. Deaktiver "ICloud Photo Library" på iPhone 11/11 Pro / 11 Pro Maxmethod 2. Log ud af iCloud, før du sletter fotos på iPhone 11 Pro Maxmethod 3. Backup og Slet fotos fra iPhone for at frigøre StorageMethod 4 . Slet alle billeder fra iPhone, men ikke iCloud

Det er generelt rigtigt, at du ikke direkte kan slette billeder fra din iPhone uden at slette dem fra iCloud sammen. Årsagen er, at du har aktiveret "Download og Hold originaler" -funktionen på iCloud fotobibliotek, således når du sletter billeder fra iPhone, vil fotos fra iCloud automatisk blive slettet.

Mærkeligt, hvis du tænder "Optimer iPhone Storage" -funktionen under iCloud Photo Library, kan du ikke slette fotos hverken fra iPhone eller iCloud overhovedet. Det er fordi de originale billeder rent faktisk gemmes i iCloud. På denne måde er det svært at administrere billederne fra iPhone eller iCloud separat, når iPhone og iCloud-kontoen er bundet sammen.

Metode Deaktiver "iCloud Photo Library" på iPhone / Pro / Pro Max

1. Lås op for din iPhone og lancere indstillinger app; 2. Tryk på dit navn, og tryk på "iCloud"> "Billeder"; 3. Under fotos side skal du bare slukke for "iCloud Photo Library" -funktionen. 4. Gå til iPhone albums for at slette uønskede billeder.

Metode Log ud af iCloud, før du sletter fotos på iPhone Pro Max

1. Start indstillinger app på din iPhone; 2. Tryk på "ICLOUD" under Indstillinger side; 3. Rul ned for at trykke på "Log ud" indstillingen; 4. Tryk på "Log ud" igen i pop op-vinduet; 5. Indtast dit Apple ID-adgangskode for at slukke for Find min iPhone som spurgt; 6. Tryk på "Sluk" mulighed for at logge ud af din iCloud-konto; 7. Slet billeder fra iPhone-kameraulle eller andre albums.

Metode backup og slet billeder fra iPhone for at frigøre opbevaring

Du har ikke brug for billederne på din iPhone mere? Således kan du vælge at permanent udslette alle billeder fra iPhone, men ikke iCloud med et klik, så længe du har iPhone-foto viskelæder - Coolmuster iOS-viskelæder. Sørg dog for, at du har deaktiveret "iCloud Photos Bibliotek" -funktionen eller underskrevet ud af iCloud på iPhone på forhånd for at sikre, at dine data ikke synkroniseres efter sletning.

Endnu vigtigere, husk at sikkerhedskopiere dine vigtige data på din iPhone, iPad eller iPod touch på forhånd, da iPhone Photos Eraser sletter ikke kun billederne, men også alle de andre private data og systemdata på din iOS Enhed, herunder kontakter, tekstbeskeder, opkaldslogger, videoer, musik, bøger, dokumenter, junk-filer og meget mere. Forresten skal du sørge for, at de nyeste iTunes har installeret på din computer for en vellykket forbindelse.

Start iPhone Photo Eraser og link din iPhone til computeren med et USB-kabel. Snart vil den tilsluttede iPhone blive organiseret automatisk af programmet. Klik venligst på "Slet" -knappen for at fortsætte.

Tekstbeskeder har et ry for at være uformelt og uhensigtsmæssigt, men du har måske virkelig kritisk information derinde! Hvis du har slettet nogle tekster for at rydde op i rummet på din iPhone ogâ € "Whoops!" Uheldigvis slap af en, der er vigtig, er alt håb ikke tabt.

Der er tre potentielle veje til at gendanne en slettet tekstbesked: Du kan gendanne din iPhone til en tid, før meddelelsen blev slettet, kan du muligvis kontakte din telefonudbyder, og du kan muligvis bruge en tredje- Party app. Heres en kort forklaring på alle tre muligheder.

Gendan slettede tekster ved hjælp af en iCloud backup

Dette er nok den enkleste og hurtigste måde at gendanne manglende tekster på. Hvis du har en iCloud backup fra før klokkeslættet, når du har slettet teksten, skal du være i stand til at få den tilbage ved at genoprette din telefon til den iCloud backup.

Åbn indstillinger, tryk på dit Apple ID-kort øverst, vælg iCloud> Administrer lagerplads> Backups. Du vil se en liste over sikkerhedskopier for dine enheder og kan trykke på den ene til din iPhone for at se, hvornår den sidst blev sikkerhedskopieret.

Nu kommer den irriterende del. Du bliver nødt til at nulstille din iPhone til fabriksindstillinger og indstille den igen, vælge at gendanne fra din iCloud-backup under processen. Bemærk, at du vil miste alle dine data fra tiden efter backupen, så jeg håber, at disse tekster virkelig er vigtige!

For at nulstille din iPhone Gå til Generelt> Nulstil> Slet alt indhold og indstillinger. Når din iPhone genstarter og begynder installationsprocessen, skal du vælge at gendanne fra en iCloud-backup og vælge backupen fra, før du slettet din SMS-besked.

Gendan slettede tekster fra en iTunes eller Finder Backup

Vælg nu Gendan Backup. Alle de data, du tidligere sikkerhedskopierede, vil nu erstatte dataene på din telefon. Det vil tage et par minutter. Så længe du ikke har sikkerhedskopieret siden Sletning af disse tekstbeskeder, skal de nu vises i Messaging-listen på din telefon.

Gendan slettede tekster ved at kontakte din transportør

Din celleudbyder kan holde en oversigt over tekstbeskeder, du sender, i hvert fald i et stykke tid. Hvis du har slettet en tekstbesked, der er virkelig kritisk, kan du måske ringe til din transportør for at få en kopi af det.

For at få en oversigt over tekster fra din transportør, vil du sandsynligvis nødt til at hoppe gennem en flok hoops for at bevise din identitet eller endda få tilladelse fra den anden part, du teksting. Og de fleste luftfartsselskaber kender kun optegnelser over SMS-beskeder i en begrænset periode ", du vil sandsynligvis ikke være i stand til at genoprette en besked fra et år siden.

Gendan slettede tekster ved hjælp af en tredjeparts app

Der er ganske få tredjeparts softwareværktøjer, der lover at lade dig gendanne slettede data på din iPhone, herunder slettede tekster. Det er lidt af en risiko - de er næsten aldrig fri og der er ingen garanti for, at de selv arbejder. Men hvis du har udtømt alle andre muligheder, og det er virkelig vigtigt, kan det være et skud værd.

Nogle af softwarefunktionerne med et godt omdømme online er Phonerescue, Wondershare Dr. Fone, og Tenorshare Ultdata. Meget af tiden, er en slettet besked på din iPhone faktisk stadig der i Flash Storage, der venter på at være overskrevet efter nye data. Hvis det er tilfældet, kan en af ​​de programmer muligvis kunne genoprette det.

Vigtig

Tfrecipesabout.

Tfrecipesabout.

Besøg Express Baybrook Mall hos Friendswood TX til Shop Herre Suits, Kjoler, Jeans og flere Find Kvinder og Herretøj i nærheden af ​​dig

Direkte Deponering af restitutioner

Direkte Deponering af restitutioner

Oplev den bekvemmelighed bank med SMS bank af Kotak Bank. Hent Bharat Banking app nu for 24x7 SMS bankfaciliteter med gratis registrering.

3 fælles spørgsmål om check indskud l Wells Fargo

3 fælles spørgsmål om check indskud l Wells Fargo

Læs mere end 35 brugeranmeldelser og sikkerhedsvurderinger for nummer 4699825001 1 4699825001 Fast eller mobillinje, USA, Texas, for det meste bedømt som negativt scam-opkald. Få vores gratis beskyttelse mod uønskede opkald.

Kørselsvejledning til 1750 Deptford Centre Road Deptford, NJ Road Betingelser MapQuest

Kørselsvejledning til 1750 Deptford Centre Road Deptford, NJ Road Betingelser MapQuest

Realtime kørselsvejledning til Deptford Mall, 1750 Deptford Centre Rd, Deptford, baseret på levende trafik opdateringer og vejforhold fra Waze kollega drivere

Chipotle Mexican Grill Steder i Deptford, NJ Burritos, Fast Casual, Bestil online

Chipotle Mexican Grill Steder i Deptford, NJ Burritos, Fast Casual, Bestil online

Nyeste anmeldelser, fotos og ratings for Deptford Mall at 1750 Deptford Centre Rd i Deptford timer, telefonnummer, adresse og kort.

Deptford Mall Management

Deptford Mall Management

7 besøgende har checket ind på Deptford Mall Management.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tfrecipes gør mad med kærlighed

Macys Deptford Sko Galleri Beklædning, sko, smykker stormagasin i Deptford, NJ

Macys Deptford Sko Galleri Beklædning, sko, smykker stormagasin i Deptford, NJ

Shop på Macys Deptford Sko Galleri, Deptford, NJ for kvinders og mænds tøj, sko, smykker, makeup, møbler, hjem indretning. Check for timer og retninger.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Desbloqueo de Cleculares låses op mig 1 kilde til mobiltelefonlåsning i Zacatecas Mexico. Adressen er, du kunne få kontaktoplysninger, fotos, tilbud, bedømmelser, anmeldelser, Latitude Longitude af DesBloqueo de Cleculares Lås mig op 1 kilde til mobiltelefon oplåsning

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.