Sådan fjerner adgangskoden fra Apple iPhone 8 Plus uden at opdatere iOS

Løst adgangskode Krav Popup anmoder Change iPhone Passcode

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Set AA adgangskode på din iPhone eller iPod touch til at beskytte de personlige oplysninger, â €”finansielle oplysninger, fotos, e-mails, tekster, og mere â €” der er gemt på den mobile enhed. Uden en adgangskode, kan alle, der har fysisk adgang til enheden adgang til disse oplysninger. Sætte en adgangskode på en enhed introducerer en stærk ekstra sikkerhedslag til følsomme data. Også, skal du oprette en adgangskode for at bruge Face-id eller Touch-id.

hvordan du indstiller en adgangskode på iPhone

IPhone er nu sikret med en adgangskode. Du vil blive bedt om at indtaste det, når du låser eller tænder for iPhone eller iPod touch. En adgangskode gør det vanskeligt for uautoriserede brugere at få adgang til et telefon.

touch-id og iphone adgangskode

På iPhone X, Face ID ansigtsgenkendelse systemet erstattet Touch-id. Det udfører de samme funktioner som Touch ID â €”indtaster dit kodeord, godkender køb, og mere â €” men gør det ved at scanne dit ansigt i stedet for fingeren.

iphone for adgangskoder muligheder

Nogen spurgte mig om at hjælpe dem slette en iPhone 8, så de kan handle det i Telefonen tilhørte deres barn og forælder havde setup skærmen tid og indhold restriktioner på barnets telefon.. Når jeg forsøger at slette det, jeg bad om den normale skærm låse pin, hvor den accepterer, og derefter den beder om skærmen tid adgangskode. Det er her problemet begynder.

Da jeg forsøgte at Google det budskab de fleste af resultaterne var om at sikre computeren iPhone blev sat i havde internetadgang og kontrollere, at firewall-indstillingerne ikke blokerer iTunes. Jeg vidste, at der ikke var tilfældet her. Min bærbare computer var forbundet til min WiFi og jeg kunne helt sikkert få adgang til internettet. Jeg lavede engang sikker jeg var ved hjælp af en ægte Apple USB-kabel, og det var rent held, da jeg tilsluttet det for 100. gang bemærkede jeg i nederste højre hjørne af min laptop netværkets navn ændret. Selvom det viste, at mit WiFi var tilsluttet Jeg var også forbundet med iPhone. Min bærbare computer blev tøjret til iPhone! Â

Svar

Det er et stort spørgsmål faktisk men ja jeg tilsluttet den til WiFi og det har adgang til internettet. Jeg læste også, at nogle gange kan du logge ud af iCloud på telefonen og derefter logge ind igen for at opdatere det, men selvfølgelig jeg kan ikke logge ud på grund af restriktioner!

Passet kode har intet at gøre med dit SIM-kort eller din tjenesteudbyder. Det er en adgangskode vælges af brugeren, og kun indspillet på enheden - bruges til at beskytte resten af ​​dine data. SIM-kort i stedet er beskyttet af en PIN-kode.

Indtastning af adgangskoden forkert vil ikke blokere al adgang efter 3 forkerte forsøg - skal du være at tænke på det SIM-pinkoden der. Hvis du indtaster adgangskoden forkert, vil du blive midlertidigt forsinket - i. . nogen tid bliver nødt til at gå, før du kan få endnu et forsøg. Hvis du holder indtaster adgangskoden forkert, vil forsinkelsen bliver større og større hver gang. Det er muligt at indstille telefonen op for at slette alle data efter 10 forkerte forsøg.

Du kan ikke aktivere TouchID uden at fastsætte en adgangskode. Det er en del af opsætningen, og selv om det er muligt at springe indstille en adgangskode, kan du ikke springe adgangskoden og aktivere TouchID. Det er simpelthen ikke muligt.

Honda InCar trådløs opladning

Hvad skete der så er, at du enten indstille en adgangskode og glemte det, eller adgangskoden blev sat af sælgeren, før du fik telefonen - og sælgeren hjulpet dig setup TouchID. Sidstnævnte ville være meget usædvanligt.

I begge tilfælde, vil jeg anbefale, at du sletter din telefon og starte forfra med en adgangskode, kan du huske. Du kan slette din telefon og gendanne telefonens funktionalitet ved at følge Apples anvisninger:

hvordan man indstillede adgangskode på iPhone

Apple har anmodet om, at FBI afslører at det, hvordan dette blev gjort - på reglen om, at hvis en sikkerhed svaghed blev misbrugt, på det tidspunkt dette taler til en risiko for andre iPhone-ejere og bør fastsættes. Hvorom alting er kan, FBI har hidtil ikke. Det er betroet at en israelsk firma, Cellebrite, udspillet hack, men dette er ikke blevet bekræftet enten.

Alt dette er mildne til iPhone ejere fra en synspunkt - i lyset af, at Apple er blevet løst på at sikre deres beskyttelse, som det vil stirre intenst på måske af den amerikanske regering - dog understreger , med den begrundelse, at en person, der kunne være lytter tydeligvis har arbejdet ud af, hvordan at omgå sikkerheden.

Under alle omstændigheder er der store motivationer til tillid, at strategien, hvad det var, ikke ville chip væk på senere modeller af iPhone. De iPhone 5s og senere nødt uovertruffen sikkerhedskomponenter og Apple har garanteret, at det ikke ville have kapacitet til at bryde ind i dem selv, uanset muligheden for, at havde brug for.

Opsætning af en adgangskode på din iPhone hjælper med at beskytte oplysninger på enheden. Men ind i adgangskoden, hver gang du tænder for enheden, og også efter at vågne enheden fra dvaletilstand kan blive en besværet. Uanset om du ønsker at deaktivere adgangskoden for evigt eller for en kort periode, kan du gøre det via iPhone Indstillinger app.

Tyson Cliffton har været at skrive professionelt siden 2001. Hans arbejde er blevet offentliggjort på thealestle. om og kmox. om. Cliffton tjente en Bachelor of Science i massekommunikation fra Southern Illinois University-Edwardsville og en Master of Arts i kommunikation fra University of Illinois på Springfield. Han forfølger en Master of Business Administration i ledelse og lederskab fra Webster University.

Nødvendige værktøjer og drivere

ADVARSEL! Hard Reset din iOS-enhed sletter alle dine data. Alle beskrevne operationer du laver på egen risiko. Hvis ønsker gemmer dine data gør en backup før start. Batteriet skal være mindst 50% opladet før starten.

Hård procedure nulstilles til Apple iPhone plus uden ios opdatering og itunes

Brugeren af ​​iPhone ofte skifter deres iPhone adgangskode. Hvis din iPhone har en 6-cifre adgangskode og ønsker at gå tilbage til 4-cifre, Â Heres hvordan du ændrer iPhone 8 kodeord tilbage til 4 cifre. Tilstedeværelsen af ​​iOS 9 og iOS 10 operativsystemet giver store fremskridt. Der er mange ting, der kan gøres for at lette arbejdet gennem disse fremskridt. Overvej funktionerne på iOS 9 og interessant gennemgang af de store medier, der diskuterer de funktioner, der findes i iOS 10. Men for nu, lader først diskutere, hvordan du ændrer iPhone 8 adgangskode i 4 cifre. Hvis du er nysgerrig om de måder, skal du følge trinene.

De måder at ændre iPhone 8 eller andre produkter fra Apple er samme. Du kan gøre dette trin nedenfor for nogle produkter fra Apple. Nu, iOS beder brugerne til at bruge en masse cifre så mange cifre. Men her vi diskutere, hvordan du ændrer iPhone 8 kodeord tilbage til 4 cifre. Theres en sofistikeret og praktisk måde at gøre din iOS endnu mere sikker ved at bruge alfanumeriske adgangskoder.

Til iPhone 5s og derover adgangskode leveres med Touch-id-funktion, hvor vi bare nødt til at indsætte vores forudindstillede fingeraftryk på hjemmet knappen, så vi ikke behøver at skrive en adgangskode for at komme ind i hovedmenuen dygtighed. Vi kan åbne låsen skærmen, selv hvis folk ser det, så vores kodeord ikke vil være kendt af andre, fordi vi ulåst Touch-id.

Det betyder, at brugeren kan kombinere passwords ved hjælp af bogstaver og tal, som du gør, når du logger på en hjemmeside og mere. Kombinationen giver dig mulighed for at ændre dit password med ubegrænsede muligheder. Følg nedenstående trin.

Nå, efter at gøre, at trin, nu din adgangskode tilbage til 4 cifre. Er det nemt, ikke? Så fortvivl ikke at ændre din adgangskode til 4 cifre. Apple forbereder de tips ovenfor for alle, der har behov for det. Det er de måder om, hvordan du ændrer iPhone 8 kodeord tilbage til 4 cifre.

Før du starter

Hvis du gerne vil oprette en låseskærm på din telefon, skal du starte fra det næste trin. Hvis du gerne vil ændre SIM PIN-koden, skal du springe til trin 9. Sørg for, at du har din offentlige SIM-PIN-kode, før du starter vejledningen.

Vælg Indstillinger

Bemærk: For at ændre din adgangskode til telefonsvareren via IVR, skal du kende din nuværende adgangskode til telefonsvareren. Hvis du har glemt dit eksisterende voicemail adgangskode, vil du ikke være i stand til at få adgang voicemail, indtil du nulstille din adgangskode til telefonsvareren.

Device guider

Mens du bruger din iPhone, en adgangskode Krav besked pludselig popper op på skærmen, siger du skal ændre din iPhone unlock Passcode? Whats alt dette om? Er din enhed blive hacket? Ikke bekymre dig. Nu, vil denne artikel fortælle dig, hvorfor den adgangskode Krav advarsel vises på din iPhone, og hvordan du løser det.

Hvad sker der, hvis du ignorerer PassCode krav popup

Hvis du trykker på Senere-knappen på Passcode-kravpoppen, forsvinder pop-up, og du kan fortsætte med at bruge din iPhone jævnt, men efter et stykke tid vises pop op igen med en Nedtællingen Timer, der angiver den tid, der er tilbage, for at du ændrer din iPhone-låse adgangskode. Hvis den angivne tidsperiode kommer over, og du ikke ændrer din oplåsning adgangskode, vises pop-up ikke, og din iPhone bliver ikke låst. Du kan fortsætte med at bruge din iPhone jævnt, indtil POSSCODE-kravet pop op vises igen , som kan være om et par timer, dage eller uger. Dens værd at bemærke, at adgangskode kravet nogle gange kan udløses efter en genstart eller opdatering af iPhone, hvilket resulterer i iPhone, der ikke accepterer din adgangskode og ikke kan låses op. Så i hvert fald skal du tage skridt til fundamentalt Adresse Passcode-kravet Pop-up, hvis den låser din iPhone.

Hvorfor Passcode krav besked dukker op

Enkel adgangskode: Som vi ved, gør Apple et godt stykke arbejde på datasikkerhed. Hvis du altid bruger en simpel og fælles adgangskode, som f.eks. 0000, 1111, 1234 osv., Kan iPhone opdage det og kan dukke op på passcode-kravet Alert, der beder dig om at ændre din adgangskode.

Safari Historie: Når du bruger Safari til at besøge websider på din iPhone, gemmes søget og browserhistorikken som cache og cookies på din iPhone. Når antallet af cache og cookies når et bestemt niveau, vil det sandsynligvis resultere i nogle tilfældige popup-vinduer, herunder POSSCODE-kravet. Så hvis safari er den browser, du ofte bruger på din iPhone, kan dette være den mest sandsynlige årsag til adgangskode krav til adgangskode.

Vigtig

Alcatel 3026 Brugervejledning Manualzz

Alcatel 3026 Brugervejledning Manualzz

Heres, hvordan du justerer lydstyrken på din GO-flip V, hvis det ikke vibrerer eller ring, når du får beskeder eller advarsler.

Top 10 Bedste iOS Apps december 2021

Top 10 Bedste iOS Apps december 2021

Billboard okt 1 dec 17, 2011

Administrer lyd og vibrationer på dit Samsung Smart Watch

Administrer lyd og vibrationer på dit Samsung Smart Watch

De hilariske 4minute videocentre omkring Hjælp til Coach Lasso Find hans overskæg.

Min første måned med en Apple Watch Series 5 gjorde mig til en troende

Min første måned med en Apple Watch Series 5 gjorde mig til en troende

Download denne app fra Microsoft Store til Windows 10, Windows 8., Windows 10 Mobile, Windows Phone 8., Windows Phone 8, Xbox One. Se screenshots, læs de nyeste kundeanmeldelser og sammenlign ratings for Netflix.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lær hvordan du indstiller din watchs volumen, mute dit ur, eller tænd DoNotDisturb. Du kan også justere styrken af ​​vandhaner og vibrationer, at din Apple Watch bruger til advarsler og meddelelser.

Sådan Slet voicemail-beskeder på iPhone 11 Øvelse

Sådan Slet voicemail-beskeder på iPhone 11 Øvelse

I dette indlæg, vil du lære om voicemail, dets relevans, og processen om, hvordan du sletter voicemail-beskeder på din iPhone 11, når der ikke længere er brug for.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan til voicemail Få adgang til din telefonsvarer

Hvordan indstiller jeg standard voicemail hilsen på min iPhone

Hvordan indstiller jeg standard voicemail hilsen på min iPhone

Visual Voicemail er en hurtig og nem måde at lytte til dine meddelelser uden at skulle ringe ind. Du skal blot scanne gennem alle dine meddelelser, få et visuelt resumé af, hvem der ringede og når, og vælg hvilken meddelelse der skal lyttes til, lige på skærmen.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.