Sådan nulstilles en iPhone, som du ikke har adgangskoden til

Glemt iPhone adgangskode trin for at låse op eller nulstille iPhone-adgangskoden

Der er en måde at låse op en iPhone på, når adgangskoden er blevet glemt. Selvom dette skulle være en sjælden forekomst sker det nogle gange, og selvom der er en løsning, kan det indebære at skulle miste data fra brugerens smartphone. Når du står over for dette dilemma, vil de med Touch ID, ansigt ID eller et parret Apple Watch have yderligere muligheder. Men at kende adgangskoden er nødvendig, når ansigts-id ikke virker eller når du genstarter en iPhone, så det er vigtigt at løse dette problem.

IPhone misligholder til en sekscifret adgangskode, men der er faktisk tre andre muligheder, det mindst sikre at være en firecifret adgangskode. Hvert ekstra ciffer gør en kode med ti gange så mange mulige kombinationer, så en sekscifret kode er en hundrede gange sværere at gætte end en firecifret kode. For at øge vanskeligheden ved at gætte adgangskoden, kan nogle måske skifte til en længere, brugerdefineret numerisk kode. Der kan være en maksimal længde, men Apple deler ikke, hvad det er, og test indikerer, at i det mindste er accepteret. Få vil have tålmodigheden eller hukommelsen til tal til at indtaste mere end ti, hvilket er længden af ​​et amerikansk telefonnummer. En anden mulighed er en alfanumerisk kode, som tillader brug af tal, bogstaver og symboler. Den maksimale længde er igen i det mindste halvtreds tegn, og dette er potentielt den mest sikre adgangskode muligt.

Sådan fjerner du iPhone-adgangskode

For at fjerne adgangskoden fra en iPhone skal enheden være tilsluttet en computer eller en bærbar computer via et USB til lynkabel. Et kabel, der virker for opladning af en iPhone, fungerer muligvis ikke for at genoprette en iPhone, så hvis det ikke fungerer, skal du prøve at bruge det originale kabel, der fulgte med enheden eller en officiel Apple One. Enten en Mac-computer eller en Windows-pc med iTunes installeret vil fungere. Hvis den forkerte adgangskode blev indtastet ti gange, kan iPhone allerede være slettet, afhængigt af om sletning blev aktiveret i adgangskoden for indstillingerne. Hvis det ikke har slettet, kan der være en anden mulighed for at låse op iPhone med den korrekte adgangskode, når du har tilsluttet den til en computer. Hvis denne mulighed ikke vises, eller hvis adgangskoden ikke er kendt, skal iPhone slettes og nulstille til fabriksindstillinger.

Det første skridt er at finde den tilsluttede iPhone på computeren. For Mac-computere vises iPhone i sidebjælken i et Finder-vindue. På Windows-pc'er skal iTunes åbnes, og iPhone vises tæt på toppen af ​​vinduet som et ikon, der ligner en lille sort iPhone. Kig efter knappen Gendan iPhone og klik på den for at starte processen. Hvis iPhone er blevet sikkerhedskopieret til denne computer, vil det være muligt at gendanne den backup. Følg instruktionerne på skærmen for at afslutte restaurering, hvis det er muligt eller en fabriks nulstilling, hvis en backup ikke er tilgængelig. Hvis iPhone blev sikkerhedskopieret til iCloud, kan den gendannes efter fjernelse af adgangskoden med en computer. Når du har fjernet den gamle adgangskode, skal en ny skal oprettes og vælge noget mere mindeværdigt, eller holde en kopi et sted sikkert, vil bidrage til at forhindre at glemme det og muligvis tabe data i fremtiden.

Alan er en teknisk forfatter, der bor i Nova Scotia, Canada. En tech-entusiast siden hans ungdom, Alan forbliver nuværende på, hvad der er nyt og hvad der er næste. Med over 30 års erfaring med computer, video og fotoudstyr kan du forvente nyttige tips og indsigt i hans skrivning. Alan har en grad i programmeringen, mange år fokuseret på design, redigering og animation. De sidste par år styrer logistik og e-handel drift til et mobiltilbehør selskab tog meget af sin tid. Alan er en ægte jack af alle digitale handler i denne stadigt skiftende computerberigede verden. For at forblive fleksibel i tænkning og i kroppen, praktiserer han yoga, let kardio og spiser en hel mad kost, baseret på minimalt forarbejdede planter.

Du forsøgte dit bedste for at huske adgangskoden. Du forsøgte også at indtaste de mulige kombinationer for at låse op. Men hvert forsøg â € "tager kun dig tættere og tættere på doom at deaktivere din iPhone.

Sådan nulstiller du iPhones adgangskode?

Vi håber du har sikkerhedskopieret dine data, fordi du skal nulstille iPhones adgangskode, skal du først slette telefonens data. Og det er den eneste mulighed â € "slette hele dataene, herunder din adgangskode og oprette en ny.

Sådan nulstilles din adgangskode

Når du har afsluttet restaureringsprocessen, vil din iPhone være i fabriksindstillingerne â € "Ligesom en ny telefon. Du kan oprette en ny adgangskode ved den oprindelige opsætning eller endda springe over processen for at indstille den senere. Hvis du vælger at oprette, senere, kan du gøre det i indstillingerne. Hereere trinene.

Jeg har glemt min iPhone adgangskode

På et eller andet tidspunkt har du glemt din iPhone-adgangskode til låseskærmen og kunne ikke få adgang til iPhone-dataene. Eller du har glemt Apple ID-adgangskoden og kunne ikke bruge den iOS-enhed, som du vil. Den slags situation er uden tvivl ret irriterende, da du ikke kan få adgang til din iPhone overhovedet eller kun kan bruge enheden med begrænsede funktioner. I betragtning af at her vil jeg vise dig, hvad jeg skal gøre, hvis du har glemt adgangskoden til din iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis du har glemt iPhone-adgangskoden på låseskærmen

Når du bruger din iPhone, er det allerførste skridt at låse skærmen op ved hjælp af adgangskoden, trykke på ID eller Face ID. Selvom du bruger Touch ID eller Face ID det meste af tiden, skal du indtaste adgangskoden til din iPhone hver flere dage for at sikre enhedens sikkerhed.

Hvis du stadig ikke kan huske adgangskoden efter mange forsøgstider, er din eneste løsning at slette iPhone. Sletning af din iPhone vil hjælpe med at fjerne adgangskoden. Således kan du efterfølgende nulstille iPhone-adgangskoden og bruge din enhed igen.

Problemet er, sletning af iPhone vil helt tørre enheden helt, som hvilken fabriks nulstilling iPhone vil gøre. Det betyder, at hvis du ikke har en sikkerhedskopi af dit Idevice-indhold, vil du miste alle data og indstillinger. Hvis du skal udføre en iPhone-nulstilling, skal du vælge en af ​​de tre måder at anvende.

Metode Fjern iPhone-adgangskode ved hjælp af iTunes

Når du har tilsluttet din iPhone til computeren, vil du se et popup-vindue i iTunes, der siger "Der er et problem med iPhone 'iPhone-navn', der kræver, at det opdateres eller genoprettes." I dette vindue skal du vælge "Gendan" for at slette iPhone.

Hvis du har en backup tilgængelig, kan du gendanne dine iPhone data fra iTunes eller iCloud backup. Hvis ikke, kan du overføre filer fra computer til din iPhone / iPad eller kopiere filer til din iPhone / iPad fra en anden Idevice.

Metode Slet iPhone via Find My iPhone

Den sidste praktiske måde at fjerne iPhone-adgangskoden på er at anvende denne kraftfulde iPhone Unlock Software-Â Easeus MobiUnlock, som giver dig mulighed for at låse din iPhone op, når du har glemt iPhone-adgangskoden.

Det eneste tilfælde, hvor du kan nulstille iPhone-adgangskoden uden at miste data, er på den betingelse, at du har sikkerhedskopieret iPhone, før du har glemt iPhone-adgangskoden. Som du kan se, vil alle de tre måder slette alle data på din iPhone, iPad eller iPod touch. Derfor, hvis der er en chance for, at du måske kan huske den glemte iPhone-adgangskode senere, skal du prøve ikke disse tips, fordi dine data er i fare. Med andre ord, prøv løsningerne som den sidste udvej.

Hvis du har glemt adgangskoden til din iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro eller iPhone 13 Pro Max, så bliver du låst ud af din smartphone efter for mange forsøg. Din telefon vil forblive låst, medmindre du enten indtaste det korrekte password eller slette kode til at lave en ny en gennem en ekstern enhed.

Desværre er der ingen måde du kan gendanne din mistede adgangskode til iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro eller iPhone 13 Pro Max. I stedet skal du slette adgangskoden, som også vil slette andre data og indstillinger, du har gemt på telefonen, for at kunne bruge til at fortsætte med at bruge det.

Gendannelse af telefonen vil lade dig slette den aktuelle adgangskode samt oprette en ny. Som vi sagde tidligere, vil denne proces også slette alle data og indstillinger, du har på det interne lager af din iPhone 13. Enhver data eller indstilling, der havent blevet bakket op enten til iCloud eller en anden lagerenhed, slettes permanent.

Hvis du stadig er interesseret i at slette din glemte adgangskode og derefter oprette en ny adgangskode til din telefon 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro eller iPhone 13 Pro Max, så kan du tage følgende skridt:

IPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max leveres med et USB-C til Lightning Cable. Hvis din pc eller Mac kun har en USB-A-porten, så vil du bruge en USB-C hun til USB-A han adapter.

prøv at finde rigtige iphone adgangskode for at låse op ios

For det første kan du prøve dit bedste svært at kontrollere, hvilke digitale kode eller tegn sæt er din iPhone adgangskode. Ifølge en forskning fra Apple, iOS brugere er vant til ved hjælp af simple digital kode som adgangskode, såsom 1234 etc. Hvis du har indtryk på glemte iPhone adgangskode, vil det forbedre hastigheden at gætte det ud.

Og du kan prøve seks gange kontinuerligt på én gang for at indtaste iPhone, indtil det beder dig om, at iPhone er deaktiveret. Omkring få minutter senere kan du prøve dette trin igen. iPhone er ikke som andre enheder, når du er låst ud af det, kan du ikke gøre noget på det. Så det er muligt at finde iPhone adgangskode uden værktøj.

Gendan låst iPhone fra backup direkte

Nogle gange, hvis du kan låse op iTunes Backup eller iCloud Backup, kan du direkte gendanne iPhone fra den seneste backup, du netop har oprettet. Se følgende billede. Men desværre beder nogle gange iPhone dig om at skrive adgangskode først. Dette sker normalt, når du først tilslutter IOS-enheden til computeren efter eventuelle ændringer på iPhone.

Synkroniser iPhone med iTunes og gendan iPhone fra backup

Når iPhone er gendannet til fabriksindstillingerne, genstarter den, og et nyt vindue dukker op i iTunes. Der er to muligheder for dig at vælge, "Opsætning som en ny iPhone" eller "Gendan fra denne backup". Selvfølgelig havde vi bedre at vælge den anden. Indtast derefter backup adgangskode for at låse op iTunes backup. Lad sidst iPhone køre automatisk og gendanne fra backup.

Lås låst iPhone med iPhone Passcode Genius

iPhone PassCode Genius er det professionelle iPhone oplåsning værktøj, der hjælper dig med at fjerne den låste adgangskode fra iPhone på bekostning af dine iPhone-data. Efter oplåsning vil strømcyklusprocessen tørre iPhone, og du skal oprette indstillingerne fra bunden.

Hvis du indtaster den forkerte adgangskode på din iPhone-låseskærm for mange gange, giver du en advarsel dig besked, at din iPhone er deaktiveret. Hvis du ikke kan huske din adgangskode, når du prøver igen, skal du bruge en computer til at sætte din iPhone i genoprettelsesfunktionen. Denne proces sletter dine data og indstillinger, herunder din adgangskode, hvilket giver dig adgang til at oprette din iPhone igen.

Når du sletter din iPhone, kan du gendanne dine data og indstillinger fra backup. Hvis du ikke har sikkerhedskopieret din iPhone, kan du indstille den som en ny enhed og derefter downloade de data, du har i iCloud.

Denne proces kræver en Mac eller pc. Hvis du bruger en pc, skal du sørge for, at den har Windows 8 eller nyere, og at iTunes er installeret. Du har også brug for det kabel, der fulgte med din iPhone, eller et andet kompatibelt kabel, for at forbinde din iPhone til computeren.

Trin: Sluk din iPhone

Indstilling af en adgangskode på din telefon er en smart ting at gøre. Dit kodeord beskytter din telefon mod indtrengere eller brug den, hvis den bliver stjålet eller tabt. At glemme eller miste din iPhone-kodeord kan være en stressfulde erfaring. Din telefon er i din hånd, men du kan ikke få adgang til det eller bruge det på nogen måde!

Hvis du glemmer din iPhone-kodeord, skal du nulstille din iPhone 12, 11 eller en anden iPhone-model til at bruge den igen. Når det er sagt, hvis du gør det forkert, kan du miste alle dine data â € ", der indeholder meddelelser, kontakter, fotos og videoer. Heldigvis har vi nogle løsninger til dig! I denne artikel vil vi dække alle dine valg, når du nulstiller eller Bypassing din glemte iPhone-adgangskode.

Del II: Sådan nulstilles iPhone-adgangskode med computer

Ok, så du kan ikke huske din adgangskode â € "det er stadig ikke noget problem! Du skal bare gendanne din enhed fra sin backup. Hvis du nulstiller din iPhone-adgangskode uden at genoprette oplysningerne, vil du ende med at tørre din telefon ren og miste alle dine data. Det er en god ide at sikkerhedskopiere din telefon regelmæssigt.

Vigtig

Opdater din Gmail App iPhone iPad

Opdater din Gmail App iPhone iPad

Lær, hvordan du opdaterer Netflix-appen på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Sådan opdateres din iPhone til iOS 10

Sådan opdateres din iPhone til iOS 10

For den bedste oplevelse med YouTube-appen, opdateres til den mest uptodate-version af appen. Vi sender opdateringer til YouTube-appen, så du kan få nye funktioner, en hurtigere oplevelse, rettelser og meget mere. Wi.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvis du ikke kan opdatere apps på din enhed, skal du læse dette indlæg og lære at reparere apps, der ikke opdateres på din Apple iPhone XR.

Sådan Opdatering Android telefon manuelt Den nemme måde

Sådan Opdatering Android telefon manuelt Den nemme måde

Du kan finde hvordan du opdaterer softwaren på din enhed ved hjælp af vores enhed guider. Softwareopdateringer tilføje nye funktioner, foretage forbedringer eller rette fejl. Find ud af mere i dag.

Hvordan opdaterer jeg min enhed til den nyeste version af Knox Platform for Enterprise

Hvordan opdaterer jeg min enhed til den nyeste version af Knox Platform for Enterprise

Samsung har bekræftet præcis, hvilke af dets enheder der skal modtage tre generationer af Android-opdateringer. Listen indeholder flagskibstelefoner, der går tilbage til sidste år Galaxy S10, men også mere overkommelige midrange-enheder.

Samsung Galaxy M51 modtager juli 2021 Android Security Update Times of India

Samsung Galaxy M51 modtager juli 2021 Android Security Update Times of India

Shop digitale kameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Hvordan du manuelt Opdatering Google Play Store Til Seneste version

Hvordan du manuelt Opdatering Google Play Store Til Seneste version

Vil du manuelt opdatere appen Google Play Butik Følg alle trinene her for let at opdatere appen Play Butik på blot et par minutter.

Sådan opdateres apps på Android både automatisk og manueltCarlCare

Sådan opdateres apps på Android både automatisk og manueltCarlCare

Hvis du vil, skal du sørge for, at dine Android-apps er opdaterede, Heres, hvordan du opdaterer dem selv eller konfigurerer automatiske opdateringer.

Sådan opdaterer apps på iPhone og iOS Asurion

Sådan opdaterer apps på iPhone og iOS Asurion

Normalt dine apps opdateres automatisk, men dens godt at kontrollere.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.