Sådan indstilles en enheder APN til Super SIM

Android APN PostenGine Mobile Device Manager Plus

Hvad er en APN-indstilling?

Det virker som dette: Når du har indsat dit SIM-kort i din Android 8 eller nyere enhed, registrerer transportøren en ny enhed på deres netværk. Efter en uspecificeret tidsperiode, sender MVNO automatisk en APN-fil, der indeholder indstillingerne for deres service. Du kan bare trykke på den fil fra meddelelsesskyggen, og den vil automatisk installere dine APN-indstillinger.

Desværre, hvis denne fil aldrig kommer, skal du manuelt konfigurere APN-indstillingerne. Den mest sandsynlige kilde til problemet er, at deres telefon ikke er inden for rækkevidden af ​​et cellulært tårn. Her er et par mulige rettelser:

Fælles APN-indstillinger

Når du modtager konfigurationsindstillingerne, skal du være opmærksom på, at du ikke behøver at ændre indstillingerne, medmindre det specifikt bliver bedt om det. Så for eksempel, hvis din MNC er indstillet til 260, skal du ikke ændre dette, medmindre din MVNO kræver, at du ændrer den.

Konfiguration af Dine APN-indstillinger

Fra adgangspunkt navne kan du konfigurere din enhed til at fungere på din specifikke MVNO. Hvis du ikke modtog en konfigurationsfil til MMS og DATA, skal du udføre en internetsøgning efter din udbyder og dens APN-indstillinger. Efter Hentning Indstillingerne, du vil manuelt indtaste dem i.

En vigtig note er, at du skal trykke på menuknappen og vælge for at gemme dine APN-indstillinger, når du er færdig med at indtaste dem "" At ramme bagknappen vil simpelthen fortryde dit arbejde. Slet også eller overskriver standard APN-indstillingerne.

Jio telefon APN-indstillinger

Takket være Indiens mange forudbetalte cellulære virksomheder skal Oftents APN-indstillinger manuelt konfigureres. Det kan være, at for mange cellulære netværk fra forskellige udbydere trampeklapper over hinanden, hvilket forhindrer automatisk download af APN Settings-konfigurationsfilen.

Hvad er de bedste APN-indstillinger?

Der er ikke nogen bedste APN-indstillinger. Hver cellulær bærer giver sine egne APN-indstillinger, som automatisk skal downloade til din telefon, forudsat at du har en Android 8. eller nyere telefon. Efter en to-trykinstallationsproces skal du have både MMS og Data-funktion uden problemer.

Håndtering af de problemer, der er forårsaget af Ukorrekt Konfigurerede APN-indstillinger forbliver den største hindringsblok til at tilmelde dig en MVNO, og også ved tilslutning ved hjælp af et forudbetalt SIM-kort i et nyt land.

Bedste svar: APN er kort af adgangspunktsnavn og giver en telefon de oplysninger, der er nødvendige for at oprette forbindelse til trådløs service. Det kan ændres ved at tilføje en ny APN-profil med oplysninger fra transportøren i telefonens indstillinger.

Hvorfor ville du ændre din APN?

Hvad er en APN, og hvordan ændrer jeg det

Unlocked telefoner og alternative luftfartsselskaber er mere populære nu end nogensinde før. De fleste virksomheder gør en ulåst model eller to, som du kan købe direkte fra deres hjemmeside eller en forhandler som Amazon med de nødvendige dele og software til at bruge det på ethvert GSM-netværk rundt om i verden. Og når du ikke har en telefon, der er bundet til en transportør gennem finansiering, er du fri til at prøve andre luftfartsselskaber og se, hvem der tilbyder, hvad der er bedst for dig.

Skiftende ting rundt og forsøger nogen ny til telefonservice er ret simpel og smertefri, men du skal muligvis vide, hvordan du indstiller APN på din telefon. Lad os tage et kig på, hvad en APN er, og hvordan du går om at skifte eller tilføje en.

Hvad er en APN?

Afhængigt af, hvordan din transportørs netværk er struktureret , er forskellige indstillinger obligatoriske. Resten kan ændres lidt for at ændre nogle af parametrene, men for de fleste af os skal vi bruge de nøjagtige indstillinger, der leveres af vores transportør.

Den gode nyhed er, at det meste af tiden, din telefon har flere APN-indstillinger, der allerede er programmeret i, og man vil fungere for telefonopkald automatisk. Meget praktisk, hvis du skal ringe til støtte til hjælp, hvis en af ​​de indbyggede indstillinger ikke virker korrekt, og du skal tilføje en APN selv.

Den dårlige nyhed er, at transportører kan tilpasse softwaren på enhver telefon, de sælger, og det inkluderer blokering af evnen til at ændre APN. Selvom din telefon er låst op. Du kan muligvis finde en løsning online, men der er også en god chance for, at du bare ikke vil kunne bruge ethvert andet netværk. Vi foreslår at købe din næste telefon fra en anden.

Sådan ændrer din APN

Det første du skal gøre, er at finde de rigtige APN-indstillinger for det netværk, du vil bruge. Du vil være i stand til at finde disse på supportsiderne på transportøren hjemmeside. Indstillingerne vil se sådan eksempel for Mint Mobil:

Dette vil være forskelligt afhængigt af, hvem lavet din telefon, men det er altid vil være i afsnittet Trådløs og netværk af indstillingerne. Du leder efter en indstilling for Navne på adgangspunkter og det kan være indlejret i en anden indstilling som Cellular Networks. Det er her du finder det på Pixel eller Moto Z, og det bør være magen til din telefon. Bare rolig, du ikke kan rod noget op ved at trykke indstillingerne og leder inde. Bare prøv ikke at foretage nogen ændringer, mens du leder.

Du skulle se en liste med mindst én APN på det. Hvis tingene ikke fungerer med den nuværende APN, skal du tilføje en anden. Du må ikke ændre eller slette den, du ser, i stedet lave en ny, og vi kan vælge det, når vi er færdige. Øverst på siden skal du trykke på plustegnet for at få "Rediger adgangspunkt" skærm.

Når din APN oplysninger er gemt, gå et skærmbillede til den liste, vi så tidligere. På denne skærm, trykke på de nye APN indstillinger, du lige indtastede for at gøre dem aktive. Din telefon vil miste sin dataforbindelse for en stund, da den forbinder til det nye netværk ved hjælp af de nye netværksindstillinger. Hvis du ikke kan få en forbindelse efter et par minutter, skal du muligvis genstarte telefonen.

I sjældne tilfælde kan din udbyder har to APN'er dette behov indtastning. Dette er fordi de bruger en separat gateway til MMS eller andre data, der er adskilt fra dit dataabonnement. Hvis dette er tilfældet, vil du finde en fuldstændig redegørelse for både APN-indstillinger på din udbyders support site. De fleste gange, den ene APN er alt hvad du behøver, selv om.

Og det er det! Nu er din telefon bør arbejde for opkald, SMS, MMS og data. Nu skal du sørge for at nedsætte data Saver eller advarsel indstillinger telefonen måtte have at overvåge, hvor meget data du bruger, og hvis du får tæt på din kolonihave.

disse er de bedste Samsung Galaxy S sager, du kan købe

Hvis du lige har købt dig en Samsung Galaxy S21 smartphone, har du sandsynligvis vil være sikker på det er så beskyttet som muligt. Så her er nogle af de bedste Samsung Galaxy S21 sager, som vi har fundet en €”og de fleste af dem er super-overkommelige!

Før vi selv har mulighed for at spørge whats APN-indstillinger, der plejede at være en tid, hvor etablerede luftfartsselskaber dominerer markedet, hvor smartphones var bundet til kun én udbyder. Resulterer i begrænsede udbyder muligheder for at prøve på den samme enhed. Imidlertid har disse tider gået. Alternative luftfartsselskaber har indtastet spillet, og låst telefoner er alle de vrede.

I virkeligheden, selv luftfartsselskaber selv er begyndt at sælge ulåst telefoner direkte fra deres hjemmeside. Unlocked telefoner er også tilgængelige på online-forhandlere som Amazon. Mens ændre ting op er aldrig en dårlig ting, kan det give anledning til komplikationer , især hvis du ikke kender de rigtige APN-indstillinger til brug.

Med teknologi den måde, det er i dag, en masse mennesker er allerede bekendt med APN indstillinger og hvordan de arbejder. Men dem, der ikke tech-kyndige eller har aldrig brudt sig om at finde ud af forblive i uvidenhed om de ins og outs af APN. Det handler om at ændre. Her er alt, hvad du behøver at vide om APN indstillinger, og hvordan du kan ændre dem.

Selvom det kan alle lyde som den teknologiske mumbo jumbo til dig, så fortvivl ikke. Din luftfartsselskab gør det meste af arbejdet, herunder alle teknikaliteter . Alt du virkelig nødt til at gøre, er at sørge for din mobile enhed har de korrekte indstillinger på plads. Hvis du kan garantere, at, så vil det være alle problemfri sejlads for dig.

Et flertal af tiden, vil dine APN-indstillinger kommer præ-konfigureret. Dette betyder at du ikke behøver at springe gennem tøndebånd at ændre dine APN indstillinger bare så du kan oprette forbindelse til dit netværk. Men der er nogle scenarier, hvor du får brug for eller ønsker at reconfigure dine APN-indstillinger, der er beskrevet nedenfor.

Desværre, men ikke alle telefoner kan du ændre indstillingerne APN. Bærere kan ændre softwaren på telefoner de sælger, hvilket betyder, at de har evnen til at spærre dig i at ændre APN. Nogle mennesker tror, ​​at en ulåst telefon ikke falder ind under denne paraply. Men de er forkerte. Selv oplåste telefoner kan indeholde denne type software. Du kan finde en løsning eller omgå et eller andet sted på nettet, men det er aldrig en garanti. I et sådant tilfælde, er det bedst at gå med en anden telefon i stedet.

Hvorfor skal jeg ændre APN?

Du kan være undrende, hvorfor du nogensinde vil være nødvendigt at ændre din APN. Efter alt, ikke alle fuldt forstår hvad en APN er. Men der er nogle gode nyheder. Oftere end ikke, din mobilenhed leveres allerede med flere APN-indstillinger, der er programmeret i. Du kan derefter bruge en af ​​disse forudprogrammerede APN-indstillinger.

Så længe din mobilenhed arbejder som du vil have den til og er forbundet til det rigtige netværk, så er der ikke behov for at ændre din APN. APN-indstillingerne registreres typisk og konfigureres automatisk af din mobilenhed. Men hvis ingen af ​​de indbyggede APN-indstillinger virker, skal du ændre eller tilføje en selv. Mens din mobilenhed ikke kan oprette forbindelse til internettet, skal en af ​​de indbyggede APN-indstillinger fungere automatisk for taleopkald. På denne måde kan du ringe til bærerhjælp til hjælp.

Sådan ændres APN-indstillinger effektivt?

Ikke alle luftfartsselskaber er ens. En bærer kan have en helt anden netværksstruktur end en anden. Nogle obligatoriske indstillinger på Carrier A må ikke være obligatorisk på Carrier B. Mens det kan være tilfældet, kan andre indstillinger ændres, afhængigt af dine behov. Det er dog vigtigt at bemærke, at det bedste handlingsforløb er at gå med de anbefalede APN-indstillinger, der leveres af din transportør.

Hvis du finder dig selv i den hårde situation for at skulle ændre dine APN-indstillinger, skal du ikke panikere ikke. Det kan være svært at forstå fra en afstand, men det er faktisk ret simpelt. Men før vi dykker ind i trinene om, hvordan du ændrer APN-indstillinger, så lad os tage et kig på et nøglekrav.

APN indstilling af din mobil

Det første skridt i retning af at skifte APN-indstillinger er at søge efter de rigtige parametre for det ønskede netværk. Forskellige netværk kræver forskellige APN-indstillinger, så sørg for at gøre din forskning på forhånd. Ellers vil dette ikke fungere. At finde dine netværk APN-indstillinger skal være nemt. Du kan normalt finde dem på din luftfartsselskab. Dette omfatter parametre som APN proxy og APN type.

Hvis du bruger en SmartWatch, skal du indtaste disse indstillinger, når du opretter en ny APN til AT & TS-tjeneste. Når du har fundet ud af de korrekte APN-indstillinger for det ønskede netværk, er det tid til at konfigurere din mobilenhed.

Trin: Se efter adgangspunkt navne

Nu hvor du har dine netværk APN-indstillinger til rådighed, skal du finde stedet for at indtaste dem. Mærke og model af den smartphone, du ejer, vil i høj grad bestemme, hvor du burde gå. Dog findes adgangspunkt navne generelt under den trådløse og netværk, der er en del af indstillingerne. Hvis du ikke kan finde Acess Point Name, skal du prøve at kigge efter cellulære netværk.

På iPhones kan adgangspunkt navne findes ved at gå til mobilt netværk under mobil dataindstillinger. Hvis du ikke kan finde den der, skal du prøve at kigge efter det under mobile data> Mobile Data Valg> Mobil Data Network. Hvis ingen af ​​disse muligheder virker, er det tid til at kontakte din transportør for mere information.

Vigtig

Bedste gratis iPhone apps i 2021

Bedste gratis iPhone apps i 2021

Disse er de apps, der var de mest populære gratis apps i USA i uger. Hvor mange har du downloadet, hvor mange har du stadig på din telefon

Disse er de mest positivt apps i historien om Apple App Store og topresultat kan overraske dig

Disse er de mest positivt apps i historien om Apple App Store og topresultat kan overraske dig

TechRadar ønsker du at have de bedste apps går så heres vores løbende ajourført liste over top gratis iPhone apps rundt.

Yderligere integration af Apple Business Manager med Microsoft Intune

Yderligere integration af Apple Business Manager med Microsoft Intune

Microsoft Intune er fantastisk, når det kommer til at styre Windows-enheder, og det behøver sikkert, at det ikke behøver at skjule, når det kommer til mobiltelefoner som Android-telefoner eller Apple-telefoner. De fleste virksomheder, jeg engagerer med, har størstedelen af ​​enheder, der kører vinduer, men der er altid en vis mængde procentdel Running MacOS.

Heres hvad du behøver at vide om Apple Business Manager

Heres hvad du behøver at vide om Apple Business Manager

Apple Business Essentials lancerer i dag som en gratis beta-service med de fulde tjenester, der omfatter onsite reparationer kommer i foråret.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Merlin Project er den førende projektledelse ansøgning til MacOS og iOS. Arbejde på en Mac eller iPad og ophold kompatibel til MS Project og andre programmer.

Apple til boost annoncer business as iPhone ændrer ondt Facebook

Apple til boost annoncer business as iPhone ændrer ondt Facebook

Apple gør ikke nedbryde, hvor mange penge de enkelte tjenester gør. Men vi ved, hvad virksomhederne segmentet er sammensat af, hvor meget de opkræver, og om de er noget godt. Med den service virksomhed ind i en ny æra, heres et overblik over, hvor det står i dag.

AppleCare til iPhone og AppleCare for tyveri Loss iPhone

AppleCare til iPhone og AppleCare for tyveri Loss iPhone

Hvis du beskadiger eller mister din iPhone, så AppleCare vil gøre reparation eller udskiftning koste meget mindre. Hvis du ikke, selv om, så det er en masse penge for ingen fordel. Her er hvad du får, og hvordan man kan afgøre, om dens værd for dig.

Er AppleCare Værd for iPhone i 2021 MacMyths

Er AppleCare Værd for iPhone i 2021 MacMyths

AppleCare giver exceptionel beskyttelse til Apple iPhone og iPad. Tilføj den til din FlexiLease, PureRental eller Enhed as a Service løsning.

En AppleCare support rep taler Mac malware bliver værre

En AppleCare support rep taler Mac malware bliver værre

httpsmacmost. ome2019 Når du køber en ny Apple-enhed, kan du også købe en udvidet garanti kaldet AppleCare. Dette er ikke kun dækker Mac, iPhon ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.