HP 951XL Office Jet blækpatron Magenta

Tmobile Magenta Max Medlemmer Køb Samsung Galaxy S21 5G w TradeIn tilbyde op til 800 Off via EIP24Month Bill Credits

Magenta. s er en ny JavaScript-suite med en simpel API til at generere musik og kunst med Magenta modeller. Siden sin bygget på TensorFlow. s, det løber lige i browseren med WebGL-acceleration. Kom i gang ved goo. l / magenta / js eller læse mere om det nedenfor!

Introduktion

I løbet af de sidste 2 år er Magenta-projektet har arbejdet for at lukke løkken mellem machine learning forskere, kreative udviklere og traditionelle kunstnere i vores bestræbelser på at aktivere og styrke det kreative potentiale i alle mennesker med machine learning.

I hele den tid har en stor takeaway for dem af os, der arbejder på Google Brain teamet været, at fokusere på vores forbindelse med bygherren samfund udbytter værktøjer og erfaringer, der bygge bro mellem vores forsknings- og slutbrugere. Med JavaScript ser vi en stor opportuniy for at levere disse udviklere de værktøjer, de har brug for at bygge ML-forbedrede kreative grænseflader.

JavaScript er blevet en mere kraftfuld og vigtig sprog i de senere år takket være forbedringer i browsere, WebGL-accelereret lineær algebra pakker gerne TensorFlow. s, indfødte-lignende erfaringer aktiveret som rammer såsom Electron og progressiv Web Apps, og deling kode hjemmesider såsom codepen. o.

Vi har tidligere undersøgt potentialet for åbne JavaScript API'er af vores modeller, da vi delte en TensorFlow. s gennemførelse af MusicVAE med nogle meget talentfulde udviklere, hvilket resulterer i Latent Loops, Melody Mixer, og Beat Blender. Disse apps fik os virkelig ophidset, så vi besluttede at spænde ned på en mere komplet JavaScript suite, som vi kalder Magenta. s.

Magenta / musik

Den første pakke vi lancerer som en del af denne pakke er magenta / musik, som omfatter implementeringer mange af vores note-baserede musik-modeller som MusicVAE, MelodyRNN, DrumsRNN, og ImprovRNN.

For at gøre det så nemt som muligt for dig at komme i gang, er vi også vært vægte fra pre-uddannede modeller på goo. l / magenta / js-checkpoints langs med config filer, der tillader dem at blive automatisk fyldt med en enkelt linje kode:

Fordi inferens kører lokalt, vægtene skal overføres til klienten browser. Således blev disse modeller trænet med størrelsen af ​​checkpoints i tankerne, og nogle gange ofre nøjagtighed for at opnå en fornuftig pakke størrelse.

Examples

At demonstrere, hvor nemt det er at tilfældigt generere trioer fra MusicVAE, skrev jeg følgende uddrag, som du kan indsætte i en tom. tml fil, åben i din browser, og høre en uendelig strøm af trioer.

Da vægtene for den fulde 16-bar trio model total 880MB, jeg trænet en miniaturiseret version af modellen den 4.-bar sekvenser og kvantiseres hver vægt til 8 bit, hvilket reducerer den samlede til mindre end 18 MB. Desværre betyder det, trioer Arent så længe og vil ikke være helt så imponerende som den fulde model prøver, men jeg tror, ​​de er stadig overbevisende og til tider rigtig godt!

Mindless improvisationskomik af ian simon

Jeg kastede sammen en lille demo af en model, der improviserer end akkorder. Og det undertiden laver fejl! Theres intet lyst foregår her, da dette er blot en chord- betinget melodi LSTM, men grænsefladen gør det ganske let at lege med forskellige progressioner.

Attention Nødvendig CloudFlare

A byggeblok

Selvfølgelig er der mange flere tilgængelige modeller og uendelige muligheder for kreative interaktioner, som er der, hvor den bredere Magenta samfund kommer i for eksempel Magenta bidragsyder Tero Parviainen, som hjalp med at udvikle Magenta.. s, har allerede opbygget en samling af rigtig spændende applikationer. Et eksempel er Latent Cycles, der bruger både ImprovRNN og MusicVAE at frembringe en sjov og meditativ interaktion:

Hvad næste?

håbede youd hjælp os besvare dette spørgsmål! Nu, at kernen biblioteket er til rådighed, vil vi fortsætte med at tilføje modeller, men vi har brug for din hjælp til at gøre det så nyttigt som muligt for de forskellige programmer, du drømmer op.

Venligst bidrage til repo og dele din kreationer med fællesskabet ved at bruge magentajs tag på codepen. o og skrive om det på vores diskussion listen. Hvis du bruger nogens Magenta. S app for at gøre nogle fantastiske musik, dele det også med os!

hvordan man citerer

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

T-Mobile annoncerede i morges, at det leverede et gratis år af Apple TV + for at vælge nye og eksisterende kunder, der starter 25. august. Typisk dækker vi ikke for meget at have at gøre med Apple, men der er nogle fine shows på Platform, og siden dens fri, vil du ikke høre os klage.

Sådan får du GRATIS Apple TV + i flere måneder

Kampagnen er åben for alle nye og eksisterende kunder på Magenta eller Magenta Max â € "Magenta 55+, Magenta Military og Magenta First Responders, samt Sprint Ubegrænset Plus, Sprint Premium og Small T-Mobile til Erhvervskunder.

Supportnow.

Vi tror på software, der forbedrer brugernes produktivitet og kreativitet. Derfor er det vores mission at opbygge et produkt, der gør det muligt for dig at opnå store ting - hvor hvor som helst i verden du er.

Tillid til over, kunder

Store! Elskede hvert sekund af det. Ja det er meget og dets overvældende til tider, men du får betalt din base pay + provision, så det er det værd. Jeg drives af provision, så det holdt mig i gang! Sjovt sted!

store fordele

Jeg har været medarbejder hos T-Mobile i ni måneder. Før det arbejdede jeg for den direkte konkurrence ingen anden end dødsstjerne på & t. Mit job er at skabe nye muligheder og sælge T-Mobile til små eller mellemstore virksomheder. Dette er en udvendig salgsposition, hvilket betyder, at jeg bruger det meste af min tid til dig, kunden. Jeg har været ned til bunden af ​​New Jersey, nord til New York, og endda ind i Pennsylvania. Det punkt, jeg forsøger at gøre, er, at jeg har rejst i vid udstrækning i mit område. Den Perception T-Mobile er en underpar service er helt ærligt en masse tyr serveret af Mega Monolith-selskaberne Verizon og AT & T.

Lad os nu være realistiske her. Får jeg faldt opkald? Absolut! Jeg havde dog også faldet opkald på AT & T på flere lejligheder også. Det kommer til at ske, uanset hvilken transportør du med. Hvis du er klog nok til at vide om spektrum, og det konstante kamp får mere, kan du forstå, hvordan det kan være svært for et mindre firma at få deres hænder på det eftertragtede lavbåndsspektrum. T-Mobile er et mindre firma end AT & T eller Verizon, når du overvejer horder af penge til deres rådighed, og det er bare en kendsgerning. Imidlertid har T-Mobile imidlertid fundet stor succes og er blevet det hurtigst voksende selskab i branchen, ikke kun af kundedilskud, men også med netværksvækst. Hans uhyggelige indsats sammen med sit absolutte behov for at ændre trådløst for kunden har udløst en revolution. Ja, jeg sagde det. Hvis du ikke tror, ​​det er sandt, er her nogle af fakta.

T-Mobile er kommet langt, og jeg kan garantere, at vi ikke vil stoppe. John Legere er på mission for at ændre den trådløse industri for evigt. Efter min mening er han ude til et helvede af en start. Branded nu som det hurtigste 4G LTE-netværk i landets folk flocker over for at bryde op med deres nuværende luftfartsselskaber. Hvorfor ville de ikke?!

For ikke at nævne, at T-Mobile er det firma, der fungerer hårdest for kunden. Vi vandt Tech Company of the Year på grund af de ændringer, vi lavede til markedet for dig. Kender du nogen anden administrerende direktør, der sidder i et callcenter, der lytter til kundeproblemer for at lette smertepunkter?

Når jeg er i appen eller online via webside, viser den, at hvis jeg skifter fra Magenta 1. Planlæg, at jeg for øjeblikket er på den nu tilgængelige Magenta Plan, at min månedlige pris vil gå ned på $ 20 om måneden. Hver gang jeg forsøger at gøre ændringen, siger det noget som, oops, prøv igen senere eller kontakt T-Mobile. Jeg talte til nogen om en måned siden, som var meget hjælpsomme, men kunne ikke replikere dette på hendes ende. Jeg har forsøgt at bruge chatten, der styrter når som helst jeg forsøger at uploade en vedhæftet fil af, hvad jeg ser. Hvordan kan jeg få denne reducerede sats anvendt, at T-Mobiles egen webside og app viser som tilgængelig?

Den FN-officielle Subreddit af FN-Carrier

magenta. S er en samling af typeskriftsbiblioteker til at gøre indledning med føruddannede magenta-modeller. Alle biblioteker udgives som NPM-pakker. Mere information og eksempel applikationer kan findes hos g. o / magenta / js.

Biblioteker.

Aftalen er live. Jeg formåede at have live chat bestille s21 ultra på min en plus promo konto og dobbelt check betalinger og kreditter. Min rep var i stand til at give $ 800 fra min pixel 3. Dette blev givet til mig via chat:

------------------------------- Start Den 17. juni Kunder på Magenta Max / Plus, One Plus eller Sprint Ubegrænset Ubegrænset For ALLE PLUS / PREMIUM kan få en Galaxy S21-serie telefon eller note 20 5g / Ultra 5G for op til $ 800 off via Trade-in. Ingen ny linje kræves.

* Apple: iPhone 11 Series, X, XR, XS, 8 Series, SE2 * Samsung: A71, S10, S20 5G, Note 20 5G Series, S20 Fe 5G, Note 10, S9, Note 9, S8 Series , Note 8 * Google: Pixel 4, 4A, 3, 3A Serie * Oneplus: 8 5G, 8T +, 7, 7 PRO, 7T, 7T PRO * LG: V60, V50, G8

opdatering! Der er et lignende tilbud, der også starter 17. juni til ikke-premium-planer. Rediger: Dette tilbud synes at være identisk med en allerede tilgængelig i et stykke tid. Ikke sikker på hvorfor de slutter det, så genstart det næste dag.

* Apple: iPhone 11 Series, X, XR, XS, XS MAX, 8, 8 PLUS, SE2 * Samsung: A71, S10, S10 +, S10E, S10 5G, S20 5G 128 GB Kun model, note 20 5g 128gb Kun model, S20 Fe 5G, note 10, note 10+, S9, S9 +, Note 9, Note 9+, S8, S8 +, Note 8 * Google: Pixel 4A, 4A XL, 4, 4 XL, 3A, 3A XL, 3, 3 XL * OnePlus: 8 5G, 8T +, 7T PRO, 7 PRO, 7T, 7 * LG: V60, V50, G8

Hurtig Sammenlign

I marts 2022 havde jeg købt, men det var ikke ægte. I september 2022 indsatte jeg cartrige, men min HP-printer kunne ikke genkende det samme og ødelægge chippen. Jeg var nødt til at kassere printeren allogether. Jeg har et tab på 15000 + 6000 omkostningerne ved cartre bestilt fra Amazon. Hvis ansvarlige for dette. Hvis du vil kontakte, kontakt mig via e-mail, jeg foretrækker ikke at ringe på mobilen.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Se adresse og kundeservice telefonnummer til mobiltelefon reparation og tmobile i New York, NY.

Walmart mobiltelefon Opbevares i Manchester, NH iPhones, Samsung telefoner, forudbetaling Telefoner Serving 03103

Walmart mobiltelefon Opbevares i Manchester, NH iPhones, Samsung telefoner, forudbetaling Telefoner Serving 03103

Tmobile butik locator i New Hampshire. Opbevar timer, retninger, events, butik centre locator. Derry butik lokationer.

Apple Smart Phones på Tmobile Mall of New Hampshire 4 i Manchester, NH

Apple Smart Phones på Tmobile Mall of New Hampshire 4 i Manchester, NH

27 Kundeanmeldelser af Tmobile. En af de bedste mobiltelefoner, forbrugsvarer Virksomheder på 1500 s Willow St SPC KI05, Manchester NH, 03103. Find anmeldelser, vurderinger, retninger, åbningstid, kontaktoplysninger og book online-udnævnelse.

T mobile job, beskæftigelse i Manhattan, NY

T mobile job, beskæftigelse i Manhattan, NY

Sammenlign netværksdækningen for mobiloperatører og kontroller deres ydeevne derhjemme

New York City sues tmobile for at krænke forbrugerbeskyttelsesloven, sælger brugte telefoner

New York City sues tmobile for at krænke forbrugerbeskyttelsesloven, sælger brugte telefoner

Find en tmobile butik i nærheden af ​​dig for at opgradere din mobiltelefon eller for at skifte din telefonplan hurtigt og nemt.

Tmobile timer og steder i McDonough, Georgia

Tmobile timer og steder i McDonough, Georgia

Tmobile, Butikker Placering og kontaktoplysninger, 3 anmeldelser fra kunder, åbne timer, billeder på Nicelocal. om. Tmobile på kort.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find dine nærliggende tmobile butikker WiFi hotspots i USA, kontaktoplysninger, åbningstider, kort og GPS-retninger til TMOBILE McKinney TX.

TMOBILE produkter på TMOBILE 121 Custer i McKinney, TX

TMOBILE produkter på TMOBILE 121 Custer i McKinney, TX

Celledækning i McKinney for Att, Tmobile, U.. Cellular, Verizon.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.