Jeg kan ikke finde eller installere en app fra Microsoft Store

Apple TV App Store Sådan downloader apps på Apple TV tvOS 15 Opdatering

Forudsætninger

Ved installation med en tredjepart installere link, får du en advarsel om, at den app isnt fra Shopify App Store. Dette gør ikke nødvendigvis, at den app er ikke sikkert at bruge. Imidlertid har den app ikke været igennem verifikation og godkendelsesproces thats kræves for apps, der er angivet i Shopify App Store.

Installer en brugerdefineret app

Hvis du lejer en udvikler til at opbygge en brugerdefineret app til din Shopify butik, så de giver dig et link installation. Brugerdefinerede app installation links er specifikke for din butik, og kan ikke bruges til at installere programmet på en anden butik.

Hvis en udvikler har en samarbejdspartner konto på din butik, så de kan installere brugerdefinerede apps til dig, hvis du giver dem den fulde App og kanal adgangstilladelse og gøre dem i stand til at tilføje og slette apps.

Åbn en app i Shopify

Den app om side kan du se information om den app og udføre handlinger i relation til den app, som f.eks visning af app notering på Shopify App Store, skrive en anmeldelse af den app, og kontrollere for eventuelle problemer app kompatibilitet.

Rediger en app præferencer

Windows Store er stedet, hvor du vil hente nye apps til din Windows 8-enhed, ligesom App Store til Apple-enheder. De fleste apps er designet til at køre fra startskærmen. I denne lektion skal du lære at gennemse butikken, downloadandinstallapps og updateapps når det er nødvendigt.

Navigation butikken

Butikken har tusindvis af programmer, som du kan downloade og installere. Mange er gratis eller moderat prissat, hvilket gør det nemt at finde og nyde nye apps. Dine downloadede apps vil være forbundet med din Microsoft-konto, så du kun behøver at købe apps gang.

Du kan finde nogle apps i butikken, der er designet til kun at fungere i visningen Desktop. Efter at navigere til den app informationssiden, klik på Gå til udgiver 's hjemmeside og derefter følge instruktionerne for at hente og installere programmet.

Opdatering apps

Applikationer kan regelmæssigt modtage opdateringer, som kan hjælpe med at holde dem kørende og endda tilføje funktioner. Hvis der er tilgængelige opdateringer til nogen af ​​dine apps, vil et link til opdateringer vises i øverste højre hjørne af butikken.

Google Play Butik giver brugerne adgang til at downloade mange typer af applikationer eller apps og spil til at downloade og spille på deres smartphone eller tablet. Nogle af de apps og spil er gratis at downloade, mens andre koster et mindre gebyr.

Sådan åbner du Metro PCS LG Telefon

Bemærk venligst: For at downloade apps fra Google Play Store skal du have en stærk internetforbindelse - enten ved hjælp af dine mobildata eller være forbundet til et Wi-Fi-forbindelse, vil du også nødt til at være logget ind med en Google-konto . Klik her for oplysninger om oprettelse af en Google-konto. Du er ikke forpligtet til at tilføje et kreditkort eller enhver finansiel information for at kunne hente gratis apps.

Sådan downloader og installere apps fra Google Play-butikken

Vent på, at appen kan hente. Som app begynder at downloade, kan du se en firkant med en fremgang cirkel vises i højre side af skærmen. Når cirklen er færdig, har den app med succes været download.

At have en ny adgangskode, ville du nødt til at klikke på Indstillinger. Så vil du blive bragt til General, og der vil være andre dem, du kan vælge under den generelle sektion. Du vil klikke på Adgangskode, skal du skrive i din gamle adgangskode, og så vil det bede dig om at indtaste den nye adgangskode, så du ændrer den.

Afhængigt af enheden, er svaret på følgende måde. Android: Klik på den øverste venstre hjørne af skærmen og vælge indstillinger og u bør se en knap downloads. For iPhone: Ikonet skal være i bunden af ​​skærmen.

Klik på dit kontonavn eller billede nederst i sidepanelet for at se dine tidligere køb. Klik på ikonet Install skyen under den app navn for at geninstallere. Mere information om genhente tidligere køb kan findes på Apples support-stedet her.

Hvis dette ikke hjælper, så har vi også hørt rapporter om, at dette problem kan løses ved midlertidigt at oprette en ny administrator brugerkonto på din Mac. Log ind som administrator for at installere den app, derefter skifte tilbage til din primære konto for at bruge den. Du kan fjerne den midlertidige konto, når det er sorteret ud!

Installer en app på en iPhone eller iPad

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Leder du efter alternative måder at downloade apps uden at bruge et Apple ID? Ønsker du at blive lovlig, men arbejde rundt om systemet for at få apps til din iPhone? Ønsker du at overvinde tabet af App Store i iTunes?

Overskriften blev forårsaget af kommentarer, vi havde modtaget om tabet af App Store i iTunes version 12.. Mens du stadig kan downloade alle de apps, du vil have direkte på din enhed, ønskede de af jer med flere enheder ikke at skulle holde download den samme app flere gange.

Mens det faktiske emne vedrører App Store, vil mange af de kommentarer, der henvises til Apple ID. Jeg tager det som det betyder, at du vil indlæse apps, som du plejede før forsvinden af App Store og uden at indtaste dit Apple ID.

Bye-bye App Store

iOS 12. Ændret alt det med fjernelse af App Store. Hvor du engang kunne downloade apps på din Mac og administrere dine mobile enheder derfra, skal du nu downloade apps direkte på din enhed. Fint på nogle måder, men ikke så godt i andre. Så hvad er en iPhone eller iPad ejer at gøre?

Brug et tredjeparts værktøj til at sideload apps på din enhed

En sådan alternativ App Store er Tutu Helper. Designet til brugervenlighed og som en alternativ metode til Maksimering af Et iPhones potentiale uden at skulle jailbreak enheden, Tutu Helper giver dig mulighed for at installere alle former for apps. Dette er et godt alternativ til mere besværlige metoder, der kan ændre en enhed, som f.eks. Jailbreaking .

ios emu

En anden app, der giver dig mulighed for at installere, hvad du vil have på din Apple-enhed, er iOS EMU. Ligesom Tutu Helper, behøver du ikke at jailbreak din enhed for at downloade apps, der arent understøttes af Apple.

Opsiden af ​​at bruge tredjepartsværktøjer er, at du får kontrol over, hvad du lægger på din enhed, og hvordan du bruger den. Ulempen ved denne tilgang er, at du mister kontrol over, hvad der er installeret på din enhed og åbner din telefon eller tablet op til malware. Det vil sige, at det er en sikkerhedsrisiko for at bruge tredjepartsværktøjer til at downloade og installere apps.

Jailbreak din enhed, så du kan bruge alternative appbutikker

Jailbreaking er nu nemmere end nogensinde, og der er snesevis af værktøjer, der går gennem hele processen. Det tager mindre end femten minutter og giver dig mulighed for at tage kontrol over din telefon som Apple aldrig beregnet.

Opadrettede er, at du kan bruge alternative appbutikker, installere enhver app, du kan lide, og få adgang til iOS-kernefiler. Ulempen er, at jailbreaking voids din garanti, og du ved ikke altid, hvad du installerer. Hvis du betaler $ 1000 til en iPhone X, vil du virkelig annullere garantien? Ønsker du virkelig at risikere det med malware? Jailbreaking dit råd er ikke en god ide.

Brug en ældre version af iTunes udgivet af Apple, der stadig understøtter App Store

Det virkelige alternativ, der virker, vil ikke annullere din garanti og opretholde sikkerheden og sikkerheden af ​​din enhed er at bruge en ældre version af iTunes. I svar på de millioner af mennesker, der beklager tabet af appbutikken i iTunes 12., har Apple frigivet iTunes 12.. .

Officielt var årsagen til ændringerne at støtte virksomheder, der brugte iTunes til at styre flere enheder, men alle kan bruge den. Heres, hvordan du kan implementere apps i et forretningsmiljø med iTunes:

Hvis du er en Apple Device-bruger, vil du måske gerne tjekke andre TechJunke-artikler, herunder Sådan annulleres App Store-abonnementer via iOS og iTunes og Sådan bruger du iOS 12 iPhone batteriforbrug og batteriets sundhedsinformation.

Du kan manuelt installere apps på en iPhone ved at downloade dem til iTunes på dit computers skrivebord og derefter overføre dem ved at opdatere dit iPhone-indhold via et USB-kabel. At lære at manuelt installere apps på din iPhone lærer dig en ekstra måde at installere programmer, hvis du ikke kan gøre det via "Apps" Store-appen på din iPhone.

Sådan får du apps

I App Store, hvis en app har en get-knap i stedet for en pris, er appen gratis. Du vil ikke blive opkrævet for at downloade en gratis app. Nogle gratis apps tilbyder indkøb og abonnementer i app, som du kan købe. Abonnementer og køb i app giver dig adgang til flere funktioner, indhold og meget mere. Lær mere om køb og abonnementer i app.

Sådan finder du apps, du har købt

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvælgelsen, ydeevnen eller brugen af ​​tredjepartswebsteder eller produkter. Apple gør ikke Repræsentationer vedrørende tredjeparts webstedets nøjagtighed eller pålidelighed. Kontakt sælgeren for yderligere oplysninger.

Trin til at installere

App Store er Apples applikationsbutik, der er indbygget i iTunes, som giver dig mulighed for at downloade og installere nye apps til din iPhone eller iPod. Der er tusindvis af applikationer til at søge igennem og vælge imellem, så du kan tilpasse din iPhone eller iPod touch-brug så meget som muligt. Du får adgang til App Store via iTunes. Mens der er en generel appbutik til MacS DISTRIBUTING Mac apps, er den ikke tilgængelig for Windows-brugere.

Vigtig

GBIC Comunicaciones.

GBIC Comunicaciones.

Internet Prepago de 25 A 60 Megas Sin Contratos, Plazo Forzoso Ni Letra Chiquita. Recarga desde 99 mxn y navega synd lmites. Disponible ya en nezahualcyotl

Frontier Internet Hjemmeside Placeringsoplysninger Prisfastsættelse

Frontier Internet Hjemmeside Placeringsoplysninger Prisfastsættelse

Banca por internet eS un servicio que te permite realizar operaciones en moneda nacional en Travs de Internet. Conocce MS Aqu.

GBIC Comunicaciones.

GBIC Comunicaciones.

Somos Proveedores de Internet, Telefona og Televisin A Travs de la Fibra Ptica Ms Rpida del Mercado. DE 12 AOS DE TRAYECTORIA EN VENEZUNA Y AHORA EN PER

Sådan får WiFi Adgang hvor som helst når Time Digital Trends

Sådan får WiFi Adgang hvor som helst når Time Digital Trends

Ønsker du at rejse overalt med internettet i lommen Ikke sikker på, om et SIM-kort eller et trådløst hotspot-enhed er for dig Sapphire tilbyder en enhed, der kan forbinde dig til internettet i over 100 lande med et tryk på en knap. Bestil i dag

Russisk Soyuz Rocket lancerer 36 nye U.. Satellitter MOSCOW TIMES

Russisk Soyuz Rocket lancerer 36 nye U.. Satellitter MOSCOW TIMES

Officiel producentens hjemmeside og online butik Magic Powerline Adapter Smart Home WiFi Booster Uptmodate Downloads 3Year Producenter Garanti

MOVISTAR SPANIEN APN-indstillinger 4G 5G APN-indstillinger

MOVISTAR SPANIEN APN-indstillinger 4G 5G APN-indstillinger

Hej alle efter opgraderingen til Oxygenos 10.. Når du forsøger at aktivere WiFi hotspot, skærer telefonen simpelthen den mobile dataforbindelse, der forlader enhver ...

Personas klbi

Personas klbi

Conectate al mundo con los mejores fly de Internet 4G LTE al mejor precio del Mercado

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Internet Mvil er en gavebutik i Guatemala. Internet Mvil ligger i nærheden til Molino de nixtamal. Internet Mvil fra Mapcarta, det åbne kortet.

internet mvil Oversættelse i engelsk TechDico

internet mvil Oversættelse i engelsk TechDico

Svar 1 af 24 vender tilbage til PV i tre uger i februar og har brug for en internet løsning som udvej, hvor vi bo er utilstrækkelig og for langsom. Do nogen turister har nogen erfaring med at købe et hotspot direkte fra telcel eller att og derefter ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.