Jeg har glemt adgangskoden eller skærmlåsen codepattern til LG K30. Hvad skal jeg gøre

Hvordan kan jeg låse min LG K30, hvis jeg har glemt min adgangskode ElectroAnswers

Nogle gange glemme smartphone passwords er temmelig self forklarende , og dette er et menneske tendens. Nogle gange, vi glemme alt om det, og nogle gange er det ikke arbejde på grund af de seneste ændringer. For at gøre dit arbejde let og stress-fri, er der flere værktøjer, du kan bruge til at finde ud af, hvordan man låser LG telefon i tilfælde af en forkert adgangskode, oplåsningsmønster, eller forkert PIN-kode.

Her kan du nemt Unlock LG Android mobile enheder, hvis du glemmer din adgangskode, lås mønster, eller PIN-kode. Læs alle de metoder, én efter én i denne artikel for at hjælpe dig med at låse din LG telefon. ell hjælpe dig nulstille din adgangskode eller lås mønster gratis. Du kan også låse enheden uden at miste data såsom mediefiler og kontakter. Vi er ikke ansvarlige for tab af data.

På denne side kan du finde:

Denne fabrik Nulstil metode sletter alle dine mobildata. Du vil ikke gendanne den efter nulstilling. Ved hjælp af denne proces, kan du også fremskynde din mobil. han træder for at nulstille din LG telefon skrives nedenfor: -

Metode -

Er du på udkig efter en € ”hvordan du fjerner skærmlåsen på en LG telefon? Eller sådan låser LG telefon? Her er de skridt til at låse en LG telefon uden adgangskode ved at bruge iSkysoft Toolbox nedenfor:

Trin

Sammenlignet med Android OS-version af din LG K30, vil du fra tid til anden blive bedt om at klikke på glemt kodeord. Men på nyere versioner er dette valg ikke længere tilbudt. Som beskyttelse af smartphones er forstærket , denne fejl er blevet fjernet.

Lg k fast, brug unlock software

Tidligere Google tilbød mulighed for at vælge den aktuelle låsning tilstand med en adgangskode. Denne mulighed tilbydes ikke længere af Google. Men placeringen service til din LG K30 er stadig muligt.

Lost password, låse din blokeret lg k med usb debugging

Denne metode til USB debugging er en god måde at undertrykke kommandolinjen, at svarer til tilstedeværelsen af ​​en adgangskode. Denne metode vil være vanskeligere og kræver at du har Build nummer skrevet på ydersiden af ​​telefonen. Og således kender hele metode til at aktivere USB debugging på din LG K30, se vores artikel.

Nulstil for at kunne låse din lg k, hvis du glemmer din adgangskode

På trods af flere forsøg, kan du ikke huske dit password. En noget radikal mulighed vil være en genstart af din LG K30. Vær forsigtig denne teknik vil slette alle dine filer. Tøv ikke med at sikkerhedskopiere din LG K30 ganske ofte. På denne måde, i tilfælde af en uventet nulstille din LG K30, vil du ikke miste alle dine hukommelse fotos, alle mapper, alle de kontakter osv For at deaktivere blokering af din Android, vil vi se, hvad de skal gøre, hvis du ønsker at nulstille din LG K30:

Hvordan til at huske din lg k adgangskode for ikke at glemme det?

Foretrækker en adgangskode, der er super nemt at huske. Der er andre metoder til at opnå en android laptop. Du kan vælge en adgangskode eller låse en mobiltelefon med dit fingeraftryk, men også din iris.

Video Indhold Hvordan til Hard Reset LG. Nulstil LG uden en adgangskode. Lås LG Android-telefon. Nulstil LG med Google Find min enhed. Tør / slette data, på LG. LG formater når glemt password. LG omgår beskyttelsen Google-konto.

1. ower off din LG, ved at holde afbryderknappen. 2. gamle ned Lydstyrke ned + Strømknap. 3. fter at Slip begge knapper, når du ser logoet vises. 4. ou vil se menuen nulstilles Factory data. 5. Vælg inally JA mulighed, ved hjælp af lydstyrketasterne til at navigere, og Power tasten for at bekræfte. 6. eset afsluttet på din mobil.

1. AKE en anden telefon eller pc og åbne en browser. 2. fter at besøge Google Find min enhed. 3. IGN i at bruge Google loginoplysninger, som anvendes på telefonen. 4. fter login, vil der være tre forskellige muligheder Afspil lyd, sikker enhed, og Slet enhed. 5. ow Klik på indstillingen Slet enhed. 6. fterward, vil du se slette alle data i menuen. 7. høne hanen på Erase mulighed. 8. ell gjort, er du med held Nulstil din mobil. .

Så fylde enhedsoplysninger fra målet listen

Denne metode udsletter din LG telefon til fabriksindstillingerne, og adgangskoden fjernes automatisk i denne proces. Indtast dine Google kontooplysninger og tap tegn i. Tryk på den glemte mønster mulighed.

Slip afbryderen, når lg logoet starter visning og igen trykke på og holde den nede med det samme. Hvis din telefon skærm slukker, skal du trykke på afbryderknappen og låse skærmen. Hvis enheden model ikke findes på listen, betyder det, at enheden er ikke understøttet i øjeblikket.

Følg vejledningen på skærmen for at låse telefonen. Den anden proces til oplåsning LG telefoner uden Google-konto er en lidt vanskelig og kompliceret, men hvis du blot følge trinene diskuteret her, vil du være i stand til at omgå FRP lås på din LG telefon. Tryk og hold disse taster samtidig:

Kør det og tryk på låse-funktion fra hovedskærmen af ​​softwaren. Dernæst skal du gøre 5 eller 6 forkerte mønster forsøg, så vil vise glemt adgangskode. Hvis din Android-enhed bruger en android 4.-system eller mindre, kan du nulstille din mobiltelefon ved hjælp af din Google-konto.

Tryk glemte mønster eller glemte banke kode. Volumen ned-tasten og nede af telefonen. Tryk og hold på volumen ned og afbryderknappen samtidigt, og slip den igen, når lg-logoet vises på lg skærmen, men efter 3 sekunder, holde et hold på afbryderknappen igen.

Du kan bruge dit Gmail-brugernavn og adgangskode for at låse din mobiltelefon. Efter at antallet af mislykkede forsøg på din mobiltelefon for at låse enheden op. Efter fem forsøg youll blive bedt om at vente i 30 sekunder, skal du trykke ok.

Trin 2 nu, du vil blive bedt om at brugernavn og adgangskode for at logge ind med din Google-konto, som allerede er knyttet til din LG telefon. Til at begynde med, gratis downloade og installere Android låseskærmen fjernelse toolkit på din computer eller mac pc. Trin 1 prøv at indtaste adgangskoden for flere gange.

På den måde kan du låse enheden nemt. Efter at vælge glemt mønster mulighed. Låsen funktion på Android enhed krybbe vil tillade dig at få LG g5 adgangskode for at nulstille, når du har glemt adgangskoden på lg g5.

Så, vil du løslade alle taster bare når fabrikken hard nulstilling skærm er visning . ISkysoft værktøjskasse er kompatibel med alle større lg enhed og har en meget enkel og strømlinet proces. Klik på Start oplåseknap og programmet begynder at downloade brugerdefinerede pakke for adgangskode oplåsning.

Nogle gange glemmer vi vigtige ting som kortnummer, telefonnummer eller PIN-kode til din LG K30. Heldigvis kan vi løse denne sidste situation, nemt blot følge disse få trin skrevet nedenfor og du vil være i stand til at logge på LG K30 med adgangskoden til din Google-konto. Hvis du ikke kan huske adgangskoden Gmail enten har vi forberedt nogle alternative metoder til at logge ind på LG K30 uden kode / mønster.

Sådan justeres skrifttype & størrelse i lg k?

LG K30 Lås med Google AccountTurn På din mobil. fter antallet af mislykkede forsøg på din mobiltelefon for at låse enheden op. ext, vil du se Glemt mønster mulighed. ap på Glemt mønster mulighed. vordan du bør være i stand til at indtaste en backup PIN-kode eller din login Google-konto.

Hvordan nulstiller jeg min lg k uden password?

Nulstil alt med hardware keysBack op alle data på den indbyggede hukommelse. urn slukke for enheden. ress og hold Power og Volume ned knapper til ca.. Når LG-logoet vises, slip hurtigt og derefter re-hold knappen Strøm mens du fortsætter med at holde Volume knappen nede.

Hvordan får jeg svært nulstille min LGK?

Først metode: Hold tasten Power i et par sekunder for at slukke mobilen. høne begynde at trykke lydstyrke ned og Power knapper sammen i et par sekunder. f LG logoet popper op Slip knappen Power, holde holde på tasten Lydstyrke ned, og derefter klikke på afbryderen én gang mere tid.

Vigtig

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Så jeg for nylig havde bestilt en K51 og havde tjekket Straight Talk kompatibilitet før jeg havde, og det sagde, at det ville fungere. Jeg får telefonen og det ...

LG K51 ProblemsKnown Issues TroubleshootingFix

LG K51 ProblemsKnown Issues TroubleshootingFix

De fælles K51 spørgsmål er ingen tilbage-knap, ikke tænder, google lås, låst ude, sort skærm, ingen lyd, flytte apps til SD-kort, kamera ikke fungerer, vandskade,

Sådan foretages fejlfinding PdaNet til Android

Sådan foretages fejlfinding PdaNet til Android

Når der er et problem om Android telefonens kamera ikke fungerer, dont velkommen til at prøve disse rettelser, især hvis du har brugt din enhed i en længere periode.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Leder du efter en triplecamera telefon til under 200 Denne LG K51 gennemgang holder det svar, du har brug for en prisbillig, pålidelig, stor kamera telefon.

Løst WiFi-forbindelse ikke tilladt Android Computer Heather Valencia

Løst WiFi-forbindelse ikke tilladt Android Computer Heather Valencia

For nylig havde jeg en uheldig, liv ændre, første verden problem. Min LG Android telefon nægtede at oprette forbindelse til internettet. Faktisk fortalte mig, at en wifi

Siden blev ikke fundet Alle bestyrelsesmedlemmer Eksamen

Siden blev ikke fundet Alle bestyrelsesmedlemmer Eksamen

LG kan være i branchen smartphone, men dens stadig et kendt ansigt til overkommelige luftfartsselskaber i USA og rundt om i verden. Den LG K51 en

LG K51 tastatur spørgsmål indstillinger dissappeared, vibrationer, lille i størrelse

LG K51 tastatur spørgsmål indstillinger dissappeared, vibrationer, lille i størrelse

Vis LG K51 fra TEAM Trådløs priser, tilgængelighed og funktioner.

Boost Mobile LG telefoner Best Buy

Boost Mobile LG telefoner Best Buy

Gem Big om LG Boost Mobile Mobiltelefoner Smartphones og vores brede vifte af modeller som LG Stylo 5, LG Stylo 4, LG g 6 mere. Find præcis, hvad du har brug for fra vores omfattende online-opgørelse. Gratis forsendelse for mange elementer

LG K51 Install Device Software-opdateringer

LG K51 Install Device Software-opdateringer

Her er hvordan man søge efter og installere softwareopdateringer på din LG K51.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.