IFTYPEEOF EZFADPOSITION UNDEFINEDEZFADPOSITIONDIVGTADHOWTOCREATECOMBOX20HOW for at fjerne SIM-kort fra iPhone

Sådan fjerner du SIM-kort fra iPhone

Har du en iPhone, og du spekulerer på, hvordan du tager SIM-kort ud af iPhone? Din telefon forbinder til et transportørnetværk via et SIM-kort. Det refererer også til, hvordan du bruger dine konti stemme og bredbåndstjenester. Du kan ikke lave eller modtage opkald uden et SIM-kort, da det indeholder dit telefonnummer og kontooplysninger. SIM-kort gemmes i en bakke, der glider ind og ud af din iPhone.

SIM-kortet er påkrævet, selv om det er lille nok til at være nemt at Misplaced og fejlagtigt indsat. Undtagelsen er, at ESIM-kort, som er virtuelle SIM-kort, der ikke kræver nogen montering, er allerede tilgængelige. Det er afgørende at fjerne SIM-kortet fra din telefon, før du sælger det, handel det ind for en ny model eller sender den til reparationer.

SIM og SIM-bakker i iPhone

Abonnentidentitetsmodulet eller SIM'en er et lille fysisk kort indsat i din enhed instruerer det for at oprette forbindelse til et bestemt netværk. Placeringen af ​​SIM-kortbakken på en iPhone varierer fra generation til generation. Det varierer afhængigt af model og ledig plads i enheden.

En SIM-kortspor får umiskendeligt placeret på en af ​​iPhones-siderne. SIM-kortet til din iPhone bliver holdt i en bakke. Dette SIM-kort forbinder din telefon til din mobiludbyder, fungerer som den primære kommunikationskilde. Hvis din iPhone kom med et SIM-kort forudinstalleret fra transportøren, behøver du måske aldrig at fjerne det. Hvis du køber en ulåst og SIM-fri telefon eller køber en brugt, skal du vide, hvordan du tager SIM-kort ud af iPhone.

Sådan tager du SIM-kort ud af iPhone â € "Hvad skal du bruge

Et SIM-kort fjernelse værktøj bliver inkluderet i emballagen, afhængigt af hvilken iPhone du skal købe. Du er godt at gå, hvis der er. Hvis ikke, kan et SIM-fjernelsesværktøj få købt til en rimelig pris.

Sådan tager du SIM-kort ud af iPhone â € "Følg disse trin

På alle iPhones er processen med at fjerne SIM-kortet det samme. De fleste ældre iPhones har SIM-bakken til højre fra iPhone 4 gennem iPhone 11 Pro Max. SIM-kortets hjørne bliver afskåret, så du ved, hvor du skal indsætte det i bakken. Når du har alle de ting, der er klar, skal du følge nedenstående trin.

Fjernelse af SIM-kort

Det er ideelt og praktisk for dem, der rejser og bruger flere SIM-kort. Du kan bruge en SIM-kortkonverter til at ændre størrelsen på dit SIM-kort, hvilket er nyttigt, hvis du vil bruge det samme SIM-kort på mange telefoner. En iPhone Eject Tool PIN og tre adaptere inkluderede Nano til Micro, Nano til standard og Micro til standard.

Bundlinie

Trin-for-trin instruktioner om, hvordan du sætter et nyt SIM-kort i en iPhone, kan se ovenfor. Sørg for, at du trykker fast. SIM-kortet fungerer ikke, fordi bakken ikke bliver sat korrekt ind. Det er vigtigt at huske, at du aldrig bør skubbe en SIM-bakke tilbage i sin slot kraftigt . Hvis du har problemer, skal du kontakte en Apple Store Associate.

Sådan får du et SIM-kort ud

Installer SIM-kortet ved hjælp af SIM-kortbakken. Sørg for, at Android er slukket. Find og identificer SIM-kortbakken, som normalt er placeret på siden af ​​enheden. Indsæt den spidse ende af SIM-udstødningsværktøjet i det lille hul ved siden af ​​SIM-bakken.

Hvordan installerer du et iPhone SIM-kort?

Indsæt SIM-kortet i din iPhone. Sluk din iPhone. Sørg for, at SIM-kortstørrelsen er korrekt for din telefon. Find SIM-kortsporet på siden af ​​iPhone. Find et SIM-udstødningsværktøj eller Rett et lille papirclips. Indsæt et værktøj eller PaperClip i det lille hul ved siden af ​​SIM-kortsporet. Fjern SIM-bakken fra iPhone.

Hvordan erstatter du SIM-kort på iPhone?

Tag en simåbner eller et papirklips og sæt den spidse ende i det lille hul. Tryk på klemmen eller åbningen, indtil et lille -rum vises på siden af ​​iPhone, der indeholder SIM-kortet. Skift dit SIM-kort.

Hvor er SIM-kortet på iPhone?

Åbn rummet Dør, tag batteriet ud og tag et lille stykke plastik ud. I en separat boks. Du vil se en lille boks på siden af ​​telefonen med et hul på den ene side. Indsæt en PaperClip ind i dette hul, og bakken skal POP OPEN, så du kan fjerne SIM-kortet.

Hvor mange tal er i et SIM-kort?

Standard SIM-kortet er det originale SIM-kort, som er den største af de tre. Standard SIM-kort bruges i øjeblikket hovedsagelig i ældre telefoner som Samsung Galaxy SII, men også i meget enkle telefoner som Nokia 105. Dette SIM-kort måler 25 x 15 mm.

Hvordan får du Verizon Wireless SIM-kort?

Verizon Wireless 4G LTE SIM-kort leveres gratis til sine kunder. De fleste enheder har allerede et SIM-kort installeret. Men hvis du har brug for et nyt Verizon 4G LTE SIM-kort for at genoprette forbindelse til din konto, kan du: Besøg en Verizon-forhandler og modtag et SIM-kort samme dag. Kontakt Valgt autoriseret Forhandlere og få et SIM-kort inden for 3 dage. *.

Hvordan finder jeg mit Verizon SIM-kortnummer?

Gør dette i SIM-ID-tekstboksen nederst i vinduet. Du skal have dette nummer på din SIM-kort kvittering eller på selve kortet. Hvis dit SIM-kort allerede er installeret i din telefon, skal du følge Verizon-instruktionerne midt på siden for at finde nummeret.

Kræver Verizon SIM-kort?

Find ud af, hvilket SIM-kort din iPhone eller iPad bruger med nanosim-kortet. * iPad Mini 3 og derover, iPad Air 2 og iPad Pro er kompatible med Apple SIM. Microsim Card ESIM SIM-kort. I nogle lande og regioner har nogle iPhone-modeller en esim. Indbygget Apple SIM-kort. Disse iPad-modeller har også en SIM-kortspor til Nanosim-kort, du kan bruge Carrier's Nanosim-kort eller Apples Active SIM-kort. * Flere detaljer.

Alle iPhones bruger et lille rum kaldet en SIM-bakke for at holde SIM-kortet sikkert på plads. For at få adgang til SIM-kortet skal du først glide ud af SIM-kortbakken ved at indsætte en PaperClip i det lille hul i SIM-kortbakken på ydersiden af ​​din iPhone.

Hold SIM-kortet dit telefonnummer?

For at pope SIM-bakken skal du indsætte et papirclips eller et SIM-udstødningsværktøj i hullet ved siden af ​​bakken. Skub ind, mod iPhone, men tving det ikke. Hvis du har svært ved at skubbe SIM-bakken, skal du tage din enhed til din transportør eller en Apple Store til hjælp.

Hvordan får du et SIM-kort ud af en iPhone uden værktøjet?

Indsæt SIM-udløserværktøjet eller din bøjede PaperClip i den lille pinhulsåbning i SIM-kortsporet. Påfør let tryk, indtil SIM-bakken springer lidt ud. Brug din tommelfinger og finger, træk forsigtigt simbakken ud af spalten.

Hvad gør du, hvis dit SIM-kort ikke kommer ud?

Det er muligt at fjerne SIM-kortet uden at slukke for telefonen. Men producenter, herunder Apple, advarer om en mulighed for, at statisk elektricitet kunne skade kortet eller selve enheden.

Udsæt SIM-kortet slet alt?

Du skal fjerne dit SIM-kort, hvis du vil flytte det til en ny telefon eller skal returnere den til din tjenesteudbyder. Hvis du har været udstedt et nyt SIM-kort, skal du også fjerne og udskifte den gamle. Hvis du vil sende din telefon til reparationer, skal du tage 30 sekunder for at fjerne dit SIM-kort.

Har jeg brug for at fjerne SIM-kortet fra min gamle telefon?

Hvis din telefon har et SIM-kort, kan det gemme dine personlige oplysninger. Fjern SIM-kortet. Hvis du holder det samme telefonnummer, kan du muligvis overføre dit SIM-kort til din nye telefon. Men hvis du ikke genbruger SIM-kortet, skal du ødelægge det.

Hvad sker der, når du sætter et nyt SIM-kort i din iPhone?

Hvis du ændrer det til en SIM fra samme transportør, sker der ikke noget, enheden fortsætter med at arbejde som før. Hvis du ændrer det til en sim fra en anden transportør, og telefonen er låst til originalen, vil den fungere som en fancy iPod, ingen af ​​telefonens funktioner vil være tilgængelige.

Vigtig

Æbler nye meddelelser funktion giver dig mulighed for at pin 9 personer til toppen af ​​skærmen og dens en iOS-opdatering, der gør teksting sjov igen, hvilket endelig kunne hjælpe mig med at blive en bedre Texter

Æbler nye meddelelser funktion giver dig mulighed for at pin 9 personer til toppen af ​​skærmen og dens en iOS-opdatering, der gør teksting sjov igen, hvilket endelig kunne hjælpe mig med at blive en bedre Texter

Wiodcy Profil Naszej Firmy SkonCentRowany JEST NA PODSTAWOWEJ DZIAALNOCI PRZEDSIBIORSTWA ONEJMUJCEJ UDGIVNING AF DETTE DET ANVENDT Oferujemy Rwnie Kompleksowy Zakres Usug Informatorycznych, Projektowanie Stron www, zakadanie Profesjonalnych Kontet Pocztowych, Ich Utrzymanie Oraz Promocj W Sieci.

Vi forsøgte den nye Imessage-app og det vil ændre dine nudes for evigt

Vi forsøgte den nye Imessage-app og det vil ændre dine nudes for evigt

Du kan slette disse meddelelser på samme måde som du afinstallerer en app på din iPhones startskærm. Langt tryk på en besked, indtil de alle begynder at vikle, og du ser et X-ikon i det øverste hjørne af hver besked. Tryk på X-ikonet for meddelelsen, du ...

Sådan deaktiveres meddelelseseffekter fra Autoplaying på din iPhone

Sådan deaktiveres meddelelseseffekter fra Autoplaying på din iPhone

Efter den nylige IOS 14-opdatering har mange Apple-brugere følt en øjeblikkelig forsinkelse i deres enheder med ting som forsinkelser i at skrive tekstbeskeder, apps, der ikke indlæses

Hvordan Twoline Telefoner Work

Hvordan Twoline Telefoner Work

Android specialist Jack Wallen viser, hvordan du gruppere flere kontakter ved hjælp af Android Kontakter app.

Foretag Telefonnumre Klikbare og sporbar Across Mobile enheder med JavaScript Bounteous

Foretag Telefonnumre Klikbare og sporbar Across Mobile enheder med JavaScript Bounteous

Android specialist Jack Wallen viser, hvordan du gruppere flere kontakter ved hjælp af Android Kontakter app.

Foretag Telefonnumre Klikbare og sporbar Across Mobile enheder med JavaScript Bounteous

Foretag Telefonnumre Klikbare og sporbar Across Mobile enheder med JavaScript Bounteous

Vi kan tilføje to telefonnumre i en løbende konto, men du skal angive et mobilnummer som registreret mobil nummer, som alle dine konti er linket og gør det muligt at modtage meddelelser og OTP'er.

Fire Løsninger til Backup Data om Låst iPhone XSX876S6

Fire Løsninger til Backup Data om Låst iPhone XSX876S6

iPhone ikke sikkerhedskopiering til iCloud Kom Backup Failed suggestion og iPhone sikkerhedskopieres ikke underretninger Her er hvordan man kan løse dette problem

Sådan låse skærmen på din iPhone

Sådan låse skærmen på din iPhone

Problemet opleves primært når brugerne stryge opad fra bunden af ​​skærmen for at låse iPhone 12 mini. Her er et par ting, du kan gøre for at sikre du ikke se det i øjnene på din nye iPhone.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.