Introduktion Samsung Galaxy Note 3, Design historien om dit liv

Fastboot i Samsung note 3 smn9005 lte, gør det eksisterer

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Thats ikke at sige, at der Arent ting, vi ville ændre. For eksempel, Samsung er stadig lige så gift som nogensinde til sine plastik-rørige telefoner. Mens udtalelse om der er opdelt, var slet ikke vundet over af læder-look plast bagpanelet, komplet med falske plast syning .

Når det er sagt, den teksturerede føler er pænere end den glatte plastic bag på Note 2, så godt tage det. Imidlertid kunne Samsung helt sikkert tage et blad eller to ud af Nokias bog, når det kommer til at bruge plast i en præmie måde.

Stylus operation

Men dens mere nyttigt end du måske tror, ​​og fungerer godt for notatskrivning og mere præcis browsing og navigerer en € ”itll selv arbejde med de kapacitive taster i bunden af ​​Notes-skærmen.

Som weve kommet til at forvente med Samsung telefoner, betyder Note 3 kommer med en retfærdig bit af bloatware forudinstalleret â € ”noget, heldigvis, er selskabet søger at ændre sig med den kommende Galaxy S5.

Når det er sagt, er der en række af S Pen-specifikke apps, der kommer i handy. Nogle af disse poppe op på en hurtig lancering menu, når du fjerner S-Pen fra indehaveren; andre youll finde i app skuffen.

Interface

Det gør indretningen velegnet til multitasking; Vi nød især Multi Window funktion, der gør det muligt at køre to apps på én gang, hver at optage halvdelen af ​​skærmen og virkelig sætte, at større skærm til stor nytte.

Og at skærmen er en skønhed også. En Super AMOLED skærm, det har den sædvanlige Samsung tendens til at være en touch også mættet. Men theres ikke benægte det skaber en lys og imponerende indtryk på første øjekast.

Video ydeevne

Kameraet specifikationer af telefonen er meget fængslende . Samsung Galaxy Note 3 leveres med et enkelt kamera setup på bagsiden som har 13 MP kamera, så du kan optage portrætter, landskaber, og mere i form af smukke billeder. Funktioner på bagsiden kamera setup inkluderer Fixed Focus. På forsiden, de mobile funktioner en 2 MP kamera, så du kan klikke nogle fantastiske selfies og gøre videochat.

Forskellige tilslutningsmuligheder på Samsung Galaxy Note 3 omfatter WiFi - Ja WiFi 802. 1, a / ac / b / g 5GHz, WiFi Direct, mobilt hotspot, Bluetooth - Ja v4. og 3g, 2g. Også, håndsættet er en behandler til brug som sensorerne på Samsung Galaxy Note 3 omfatter lysføler, Proximity sensor, Accelerometer, Barometer, Kompas, Gyroscope.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Salg af din elektronik til BankMyCell er virkelig simpelt! Vælg dine enheder luftfartsselskab, opbevaring størrelse og tilstand for at få et tilbud! Ship dine emner gratis og få det samme udbetalt fra en af ​​vores tilbagekøbsprogrammer butikker de dag de modtager det.

Samsung Galaxy Note 3 blev udgivet i september 2022. Den er udstyret med en 5. -inch skærm med 1080 x 1920 pixel. Galaxy Note 3 er fyldt med 3 GB RAM og intern lagringsmuligheder på 16, 32 og 64 GB. Dette kan udvides, hvis det er nødvendigt, op til 64 GB via et microSD-kort.

Denne telefon er udstyret med to kameraer. Den bageste kamera er 13 MP og den fremadvendte selfie kamera opererer på 2 MP. Denne telefon kan optage 2160p ved 30 fps, og 1080p ved 60fps. Telefonen er også udstyret med et hovedtelefonstik, Bluetooth og stemme søgefunktioner. Den bestemmelse 3 kommer med en aftagelig Li-ion 3200 mAh batteri, der giver dig omkring 21 timers taletid.

Alle Samsung Galaxy Note modeller og varianter alle forskelle af hver model, specifikationer og funktioner de Samsung Galaxy Note versioner og specs kan være forskellige for hvert land

Samsung Galaxy Note 3 har 4 modeller og varianter. Generelt versioner er den samme enhed modeller med nogle forskellige funktioner og specifikationer, som mængden af ​​interne lager, processor eller bare 3G / 4G / 5G frekvenser, der kan være forskellige, afhængigt af land Samsung Galaxy Note 3 er til rådighed for.

Udgivelsesdato: 2022 SeptemberDimensions: 151. x 79. x 8. mmWeight: 168 gScreen: 5. ", Super Amoledmain-kamera: Enkelt, 13 mpselfi kamera: enkelt, 2 mpmemory: 16/32/64 DK, 3 GB RAMCPU: Quad-Core 2. GHz Krait 400 - N9005, N9002Batteri: 3200 Mahsensors: Accelerometer, Gyro, Nærhed, Kompas, barometer, temperatur, fugtighed, gestus

Samsung Galaxy Bemærk Video Review - Klik for at spille

Til oprettelsen af ​​den tredje generation af Phablet fortsætter det sydkoreanske firma Samsung med den klare forståelse, at den skal forbedre på, hvad der vandt tusindvis af fans note 2. Så det tilføjede flere nye funktioner til at tage den nye model til nye højder. Galaxy Note 3's Core fans er fortaler for fordelene ved stylus. Blandt dem er der teenagere, der insisterer på at være moderigtige og holder noget specielt i deres hænder.

Design

Under lanceringen af ​​Galaxy Note 3 blev der lagt særlig vægt på kvaliteten af ​​de materialer, der blev indarbejdet i den. De er præmie. I betragtning af placeringen af ​​notesserien, netop i dette segment, understreger virksomheden tykt dette. Galaxy Note 3 vinder brugeren over med design og ved at blive minder om Galaxy S2.

Bagpanelet er blandt modelens styrker. Du finder enheden i tre farveindstillinger - hvid, sort og pink. Hvad angår dimensionerne, er de typiske for tiden - 151. x 79. x 8. mm. Vægten er kun 168 gram. Til sammenligning er note 2's størrelse 151. x 80. x 9. mm under vejning af næsten 20 gram mere. Således tilbyder enheden en større skærmdiagonal, højere batterikapacitet og alligevel mindre dimensioner. Galaxy Note 3 føles godt i hånden. Langvarig brug er mere end behagelig. Dette vil appellere til damer, hvis palmer er mindre. One-handed operation er barnets spil.

Skærm

Skærmen på galaksen note 3 har en diagonal på 5. inches. Den er lavet med Super Amoled Technology. Beslutningen i forhold til sin forgænger er steget til 1920 x 1080 pixels. Skærmen understøtter op til 10 samtidige presser. Dens kvalitet er fremragende. Pixeldensiteten pr. Tomme er 386. Billedkvaliteten er fantastisk. Kontrast af skærmen er blevet stærkt øget. Dette er mærkbart, når du optager med kameraet. Farverne er mere levende.

Ydeevne

Galaxy Note 3 findes på markedet i to varianter. Den almindelige en er baseret på Snapdragon 800, og klokkenshastigheden på quad-core-processoren fra Qualcomm er op til 2. GHz. Sidstnævnte går med en Adreno 330 grafik co-processor. EXYNOS 5420 OCTA anvender to quad-core-processorer og en grafisk co-processor - Powervr SGX 544MP3 533 MHz.

Telefonen pakker 32 GB internt lagerplads med en 64 GB-version tilgængelig. Det kan udvides ved hjælp af et microSD-kort op til 64 GB. RAM er 3 GB. Det er rigeligt for alle applikationer og en slags rekord for enhederne udgivet i 2022.

Kameraer

Kameraet i Galaxy Note 3 svarer næsten til den, der bruges i Galaxy S4, når det kommer til de fleste indstillinger og tilstande. Den vigtigste er en enkelt, 13 MP med LED-flash og en BSI-sensor. Blænden er F2. . Det har forbedret auto påvisning af miljøforhold. Videooptagelse udføres i 4k. I funktioner gentager det fotomodulen i galaksen S4. Detalje af billederne afhænger af belysningen. Jo bedre det er, jo bedre billederne.

Autonome operation

I Galaxy Note 3 har fabrikanten valgt et Li-IO-batteri med en kapacitet på 3200 mAh. Hvis du husker, at forgængeren havde 3100 mAh. Ifølge Samsungs påstand er batteriet i stand til at give op til 16 timers taletid. I standbytilstand, gør du klar til op til 890 timer. Den fulde batteriopladningstid er ca. 3 timer.

Konklusion.

Galaxy Note 3 Smartphone kan kaldes en værdig fortsættelse af serien. Dens display er tilfredsstillende stort, behageligt at bruge. Denne model er et glimrende valg for folk, der søger en kvalitetsanordning med maksimal funktionalitet til standarderne i 2022.

Et klart plus er præstationsgevinsten i forhold til modellen et år tidligere. Det imponerer Især når det kommer til 3D-grafik. Den kraftfulde platform og rigelig ram har tilladt Samsung for at forbedre multitasking.

Endelig kan vi ikke hjælpe med at nævne stylus. Galaxy Note 3 Outperforms sine forgængere med et nyt Stylus og S notesprogram. Ved design matcher stylusen nøje tæt på smartphone. Imidlertid er dens konstruktion ikke ændret. Traditionelt er det skjult i kroppen. Håndteringen er blevet forenklet. Når du har fjernet stylus fra huset, vises en ny menu på smartphone-skærmen, hvorfra du kan vælge, hvordan du bevæger dig fremad.

Tredje gang er charmen? Den nyeste tilføjelse til Samsungs succesfulde Galaxy Note Series leveres med en enorm 5. -Inch Display - Montering, givet den aktuelle tendens mod stadig større smartphone skærmstørrelser. Men er dette dyr virkelig et syn at se, eller er det faktisk et skridt i den forkerte retning?

Forskellene mellem Galaxy Note II og dens efterfølger synes at være enorm. Uanset om Samsung er i stand til at oversætte alt dette til en god brugeroplevelse, vil det blive undersøgt sin nye flagskibsanordning til en værdifuld investering for sine potentielle kunder i vores dybtgående gennemgang.

Vigtig

Skift dit Samsungs ringetone og Notification Sounds

Skift dit Samsungs ringetone og Notification Sounds

Stream y2mate. about 1 time af Samsung Notification Sound. p3 ved RayGleaf på desktop og mobil. Spil mere end 265 mio numre til fri på SoundCloud.

Sådan ændrer lyden af ​​underretninger om Samsung Galaxy A01

Sådan ændrer lyden af ​​underretninger om Samsung Galaxy A01

I denne artikel til Android mobil, vil du finde den teknik til at ændre lyden af ​​underretninger på din Samsung Galaxy A01.

VIDEO Samsung otra vez se Burla de Apple para anunciar su nuevo smartphone, pero la estrategia le kande da contra

VIDEO Samsung otra vez se Burla de Apple para anunciar su nuevo smartphone, pero la estrategia le kande da contra

Samsung te ayuda en descubrir dispositivos electrnicos con tecnologa de ltima generacin incluyendo smartphones, tabletter, tv, electrodomsticos y ms.

Samsung Galaxy On5 Pro Pris i Nepal, dec 2021

Samsung Galaxy On5 Pro Pris i Nepal, dec 2021

Samsung Galaxy On5 2016 Vs Samsung Galaxy On Nxt 16GB Sammenligne Specifikationer og af mobiltelefoni pris at undestand hvilken der er bedst til dit behov inden du afgiver ordre online.

Samsung Galaxy On5 Guld

Samsung Galaxy On5 Guld

Samsung Galaxy On5 2016 SMG5520, Galaxy On5 2016 Fashion, Touch, TFT 720 x 1280 px 5. 0, LiIon 2600 mAh, Snapdragon 425 8917

Samsung Galaxy on5

Samsung Galaxy on5

Bedste tilbud på Samsung Galaxy On5 i Pakistan opdateres nu dagligt med Pricematch. k. Sammenlign Samsung Galaxy On5 pris i Pakistan, læs anmeldelser og specifikationer.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung meddelte i dag, at den agter at opsige nogle af sine Samsung Cloud-tjenester. De tjenester Galleri Sync, Drive, og Premium storage abonnementer bliver udfaset i løbet af det kommende år.

Opsæt og brug Samsung Pass på din Galaxy-telefon

Opsæt og brug Samsung Pass på din Galaxy-telefon

Du kan logge ind på apps og websteder på forskellige enheder, der bruger adgangskoder, der er gemt på din Google-konto, når du enten tænder synkronisering i Chrome på Android Log ind på Chrome på din computer Gem

Kalender Deling

Kalender Deling

Android kan du synkronisere dine kontakter på tværs af enheder. OS bruger ikke kun kontakter, der er gemt på din telefon, men også din Gmail. Dette valg kan føre til en kontaktlisten befolket med poster, der ikke har et telefonnummer, som hurtigt kan tilføje op. For at mindske dette problem, er der et par metoder.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.