iOS 15 Funktioner ønskeliste 15 Funktioner Jeg vil gerne se i iOS 15

Hvordan at skære ned Meddelelser og Minimer Distraktioner med fokus på iOS 15

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Dette er vores store fald opdatering til iOS 15. Dens fyldt med gode forbedringer, herunder to nye widgets til iPad, widget tilpasning, støtte til live tekst, og meget mere! Fås nu i Ting 3. 5 til iPhone og iPad.

Der er mange måder til hurtigt at få indhold i tingene en € ”via Share udvidelse, hurtig indtastning, Siri, Mail til Ting, og mere. I dag en ny valgmulighed kaldet Live-tekst føjes til listen, og dens awesome! Det lader dig fange tekst blot ved at pege din iPhones kamera på det.

Prøv det: Åbn en to-do, skal du trykke på området noter, skal du trykke igen for at hente menuen og aktivere Live-tekst. Nu peger kameraet på noget tekst og voila! Det automagisk vises i din to-do. AOE

Og mere

Æbler iPhone og iPad er velsagtens den mest populære personlige computerenheder til rådighed i dag. Med hver iOS udgivelse, Apple løfter sløret for nye funktioner, der gør det muligt for dig at gøre mere med disse enheder. Desværre har hele oplevelsen også blive for distraherende. De fleste moderne apps er konstant kæmper om din opmærksomhed med gentagne underretninger, ud over de mange opkald og sms youre allerede irriteret med. Heldigvis, i iOS 15 og iPadOS 15, har Apple taget et stort spring i at hjælpe brugere minimere distraktioner med introduktionen af ​​Focus-funktionen.

Fokus på iOS 15 og iPadOS 15 kan beskrives som en måde til selektivt vælge, hvilke mennesker og apps kan forstyrre dig med underretninger. Du kan oprette flere Indsatsområder på din iPhone og iPad-enheder, tilpasning hver enkelt med den nøjagtige sæt af programmer, du ønsker at modtage meddelelser fra.

Hvad er fokus på ios og ipados?

Focus funktion er hovedsageligt udviklingen af ​​Forstyr ikke-funktion i iOS. Snarere end at være bare en ON / OFF-toggle har fokus været introduceret i iOS 15 og iPadOS 15 at give brugerne mulighed for at minimere distraktioner og få lidt fred i sindet ved at give detaljeret kontrol over, hvad kalder & underretninger skal have lov til at komme igennem.

En enkel forklaring af Focus ville være et sæt af filtre meddelelser oprettet af dig til forskellige tidspunkter af dagen, så du er advaret om kun de meddelelser, du holder af â €”en masse ligesom Smart Underretninger i Spark . Og oven det, Spark støtter allerede Fokustilstand på iOS 15, så du kan fortsætte med at modtage vigtige meddelelser og samtidig undgå distraktioner med langt større kontrol.

Du kan oprette forskellige fokusområder, såsom personlige, Arbejde, Gaming, Reading, etc., og derefter vælge, hvilke apps og folk får lov til at bede om din opmærksomhed. For eksempel, i løbet af din arbejdstid, kan du ønsker at skære alle forstyrrelser fra din telefon, men kan stadig ønsker at modtage vigtige arbejdsrelaterede meddelelser fra apps såsom Slack, Spark, Google Drev osv Tilsvarende når du arbejder i gymnastiksalen eller ude på en aftentur, du er tilbøjelige til at forvente, meddelelser fra din sundhed & fitness apps, men ikke fra de sociale medier. Fokus kan du finjustere disse fokusområder, så du kan minimere distraktioner og øge din produktivitet.

Sådan bruger fokus på iOS og ipados?

Kom i gang med Indsatsområder på din iPhone og iPad er virkelig nemt. Heres en simpel guide thatll hjælp du oprette det grundlæggende, som du derefter kan tilpasse efter dine specifikke behov og krav.

først, at din iPhone eller iPad er blevet opdateret til iOS 15 og iPadOS 15 hhv. I modsætning til tidligere udgivelser, er Apple skubber disse som valgfrie opdateringer. Dine enheder plejer opdateres automatisk, medmindre du gå til Indstillinger â †’Generelt â †’ Softwareopdatering og tryk på iOS 15 / iPadOS 15 mulighed i bunden af ​​skærmen.

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Den nemmeste måde at gøre det muligt for din nye Focus er fra kontrolcentret. Bare stryge nedad fra øverste højre til adgang Control Center, og derefter trykke på dette ikon for at vælge mellem de tilgængelige Indsatsområder.

Hvordan automatiserer fokusfunktioner på iOS og iPados?

BEMÆRK: På skærmen Hovedfokusliste er andelen på tværs af enheder aktiveret som standard. FOCUS isnt lige tilgængelig på iOS 15 og iPados 15, det fungerer også på Apple Watch Running Watchos 8 og vil også være tilgængelige på Macos Monterey, når den sender senere i år. Så længe du er logget ind på den samme iCloud-konto på dine enheder, vil alle dine fokusområder blive opbevaret synkroniseret.

Fokusfunktionen på iOS 15 er meget nyttigt at skære ned gennem støj af meddelelser på din iOS-enhed, og er en praktisk funktion til at aktivere. Når du har sat det op, fortsætter det med at hjælpe dig i dine daglige liv, og du fortsætter med at tweaking det til din smag.

App Privacy Report er endelig her! Apple har fremhævet det under WWDC21, men funktionen gjorde ikke skåret i den indledende iOS 15-udgivelse. Dens nu tilgængelig, der starter med iOS 15. Og det erstatter indstillingen Record App Activity!

Hvad er App Privacy Report?

Denne fortrolighedsfunktion registrerer data og sensoradgang, app og website netværksaktivitet samt de oftest kontaktede domæner, så du kan få det fulde billede om, hvilke apps der gør bag kulisserne!

Sådan tænder du App Privacy Report

Tip: Hvis du ikke har opdateret til iOS 15., er registreringsappaktiviteten tilgængelig i stedet. Jeg anbefaler dig at aktivere det, da det vil starte indsamling data. Du vil dog ikke være i stand til at fortolke det, indtil du er i stand til at få APP Privacy Report Upgrade!

Sådan læser du App Privacy Report

Tip: Tryk på domænet for at se alle apps, der har kontaktet det samme domæne. Hvis flere apps kontakter det samme domæne, kan det tyde på, at domænet forsøger at kombinere din aktivitet i en profil.

Website Network Activity

Tip: Tryk på webstedets navn, og du vil se en liste med de domæner, der er kontaktet af hjemmesiden, sammen med info om de apps, du har set denne hjemmeside i. Tryk på domænet fra listen for at se alle apps, der har fået adgang til det .

De fleste kontakterede domæner

Fakta: Deaktivering af rapporten indebærer at slette alle data. Hvilket betyder, at hvis du beslutter dig for at tænde den igen, bliver du nødt til at vente, indtil resultaterne er befolket igen, når du bruger apps på din iPhone eller iPad!

iOS 15 â € "Den nyeste software fra Apple, der blev udgivet i sidste uge", bliver rapporteret at have introduceret en række fejl. Blandt spørgsmålene har flere brugere rapporteret, at de billeder, de downloader, når de opdaterede til den nye iOS-version, downloader, når de fjerner tråden, der bærer dem. Nogle andre brugere har klagede , at IOS 15-opdateringen får standardkameraappen til undertiden at bringe en ikke-funktionel søger . Der er også klager omkring iPhone wake up problemer og frysning af standard mail app. SIRI opdages separat at have fjernet funktioner sammen med IOS 15-udgivelsen, der hjalp visuelt udfordret . Funktionerne arbejder heller ikke længere på tidligere iOS-versioner.

Nogle brugere på Apple Support Community Forums har rapporteret, at efter at have installeret iOS 15, de billeder, de downloader fra en beskeder, slettes tråd, når de fjerner den pågældende tråd fra meddelelsesappen. Sletning ser ud til at komme på plads, når iCloud-backupen udføres, hvilket automatisk i de fleste tilfælde er.

Omfanget af problemet kunne være stort nok, da ICloud Backup-funktionen er aktiveret som standard af de fleste Apple-brugere. Så for øjeblikket er den eneste løsning til at holde billeder, der er downloadet fra meddelelserne, ikke, ikke at slette trådene, hvorfra de startede.

Ud over billedfejlen er IOS 15 fundet at have introduceret problemer, herunder en ikke-funktionel søger i standardkameraappen. Mikey Campbell af Apple Insider noterede sig i en Tweet sammen med kameraets problem, den nye iOS-version får iPhone til ikke at vågne på berøring og blive ikke reagerende efter at have forsøgt at låse op ved at skubbe op. Mail-appen fryser også i nogle tilfælde.

IOS 15 opdateringen også begrænsede brugere fra at deaktivere Apple TV-tastaturmeddelelser. Apple har givet en løsning til at fjerne meddelelser, der kommer til at aktivere Apple TV-tastatur på en iPhone ved at gå til Indstillinger> Notifikationer> Apple TV-tastatur. Men da MacRumors rapporterer, tillader den nye software ikke brugerne at deaktivere disse meddelelser.

Nogle iOS 15 brugere, der især bruger iPhone 13-modellerne, også et par dage tilbage rapporterede, at de ikke kunne få adgang til oplåsen med Apple Apple Watch-funktionen. Apple erkendte problemet og lovet at bringe sin løsning.

Det er vigtigt at bemærke, at de fleste af bugs relateret til iOS 15 synes at være synlige på iPados 15, så godt â € "i betragtning af det faktum, at begge er baseret på samme fundament. Både nye iOS og iPadOS versions overgik til kompatible Apple-enheder tidligere på måneden.

Bortset fra de problemer folk står over for efter opdatering til iOS 15, Siri synes at have afbrudt nogle af de vigtige elementer ved siden udgivelsen af ​​den nyeste iOS-opdatering. Stemmen assistent hjalp folk med visuel værdiforringelse til adgang telefonopkald, voicemails og sende e-mails, der ikke længere tilgængelig.

MacRumors nævnes, at Siri bruges til at støtte kommandoer herunder Do jeg har nogen voicemails ?, Tjek mit kald historie, og Send en e-mail. Disse kommandoer er tilsyneladende blevet fjernet, uden informere brugere.

Især i tilfælde af voicemails, Siri stadig gør støtte spille den seneste talemeddelelse eller en voicemail fra en bestemt ringer op. Det er imidlertid ikke læse ud af listen over alle tilgængelige voicemails.

Denne uge på Orbital, de gadgets 360 podcast diskuterer vi iPhone 13, nye iPad og iPad mini, og Apple Watch Series 7 â €”og hvad de betyder for det indiske marked. Orbital er tilgængelig på Apple Podcasts, Google podcasts, Spotify, Amazon musik og hvor du får dine podcasts.

Som WWDC 2022 er endelig klar til at være en 5-dages-lange mega-show fra den 7. juni til 11, har et stort antal af iPhone-ejere begyndte at dele deres iOS 15 funktioner ønskeliste. Som du måske allerede har gættet, dont jeg ønsker at blive ladt tilbage enten. Dens været et stykke tid siden jeg har været hemmeligt crafting min omfattende iOS 15 funktioner ønskeliste. Og jeg tror, ​​der kunne ikke være et bedre tidspunkt til at dele en liste over funktioner, som jeg gerne vil se i den næste iteration af iOS. Så hvis du er nysgerrig efter at lære om de nye funktioner i iOS 15, sammen med sin udgivelsesdato og kompatible iPhone-modeller, derefter hoppe ret i.

Ios funktioner, udgivelsesdato & kompatible iphones

Selvom Apple har formået at holde iOS 15 funktioner under wraps, synes nogle af de mest ventede funktioner skal alle gearet til at ankomme. Med hensyn til de særheder, der er fortsat at være den smerte punkter for aldre, Apple vil sandsynligvis sortere dem ud en ad gangen.

Denne ønskeliste består af funktioner, som du sandsynligvis til at se i iOS 15, sammen med nogle meget ventede krav fra iPhone ejere. Så uden videre, lader tjek de funktioner, udgivelsesdato og kompatible iPhone-modeller til iOS 15.

Ios udgivelsesdato

Apple vil organisere sin årlige udvikler konference, WWDC 2022, i juni senere på året. Virksomheden vil afsløre iOS 15 ved arrangementet, detaljering de fleste af sine nye features på scenen. Den iOS 15 developer beta vil blive udgivet på samme dag for at give os en fornemmelse af, hvad de kan forvente fra selskabets kommende mobile OS.

Udvikleren beta vil snart blive fulgt op af en offentlig betaversion, der giver alle iPhone-brugere en chance for at prøve de nye funktioner i iOS 15. Apple normalt frigiver den stabile iOS opdatering i september, sammen med ny hardware. Så det er, når iOS 15 opdateringen vil rulle ud til alle iPhone-brugere.

Ios kompatible iphones

I modsætning til iOS 14, der kunne køre på alle enhederne, herunder iPhone 6s og den første generations iPhone SE at iOS 13 understøttede, vil iOS 15 understøtter kun iPhone 7-serien eller nyere. Det betyder, iOS 15 vil ende støtte til A9 processor, der fulgte med iPhone 6s.

Ios byder ønskeseddel: top efterspurgte funktioner

Efter en lang ventetid, har Apple endelig lov brugere at vælge deres standard e-mail, browser og musik app via iOS 14 opdateringer. Selv om det er et velkomment skridt, er det langt fra afsluttet. Det ville være bedre, hvis de tech gigant udvider listen til også at omfatte andre kategorier af apps som kalender og beskeder.

Selvom jeg altid har elsket at bruge iMessage, dens begrænsning til kun benyttes inden Apple økosystem har tvunget mig til at se ud over. Og jeg gætter Im ikke alene, der føler denne måde. Således ville det være tilbøjelig til at give brugerne mulighed for at indstille sikre messaging apps som Signal og Telegram, som byder robuste sikkerhed og privatlivets fred funktioner, som standard messaging apps.

Vigtig

Anker PowerPort III Nano20W Hurtig oplader til iPhone

Anker PowerPort III Nano20W Hurtig oplader til iPhone

USB C oplader RAVPower 40W 2port iPhone Hurtig oplader med 20W USBC Power Adapter til iPhone 1212 Pro Max, 30W Single Port udgang til iPad Pro MacBook Air Nintendo Switch AirPods Pro Galaxy S21 S20

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Her er de bedste hurtige opladere til iPhone 13 Pro og 13 Pro Max i 2021. Vi er skyld inkluderet standalone, dobbelt, og multiport hurtige opladere.

iPhone X Oplader Original Kvalitet USB-adapter og kabel Pris i Indien

iPhone X Oplader Original Kvalitet USB-adapter og kabel Pris i Indien

Køb Apple Tilbehør online i bedste pris i Bangladesh fra pickaboo. om. Hjemmelevering. 3 Dage Retur. Kvalitetsprodukt. Shop nu.

3 Hong Kong Branded Utility af året

3 Hong Kong Branded Utility af året

AsianXl skrev en smule cringe men værd at se. Jeg kom her for at sende det også. Et par kommentarer 1. Denne video er i det væsentlige et salg

Apple droppe hovedtelefonstik i mobile håndsæt sporer tredobling trådløse hovedtelefoner salg

Apple droppe hovedtelefonstik i mobile håndsæt sporer tredobling trådløse hovedtelefoner salg

Støtte til Argos Produkt 6062482, Apple Lightning til 3,5 mm hovedtelefonstik adapter. Inkluderer instruktionsmanualer, brugervejledninger, videoer og telefonhjælpelinjer

Vibrationsproblemer siden iOS 14

Vibrationsproblemer siden iOS 14

Mens mange mennesker nyder den haptiske feedback og vibrationer på iPhone, er der nogle mennesker, der finder det irriterende på grund af nogle personlige grunde.

Control Center iOS 15 Apps på Google Play

Control Center iOS 15 Apps på Google Play

Apple ruller ud i IOS 15 og iPados 15 opdateringer, og her holder vi styr på alle fejl og problemer sammen med deres nuværende status

Æbler 6. tommer LCD iPhone at have en fuld Aktiv Display, tynde kanter

Æbler 6. tommer LCD iPhone at have en fuld Aktiv Display, tynde kanter

Udskift en skærm kompatibel med iPhone X-model A1865, A1901, A1902 smartphone. Har en 5. tommer LCD MultiTouch 2436 1125 Display. Del IF3770514. Diagnosticere og reparere din iPhone selv. iFixit har gratis tips og teknikker til reparation Macs, iPods, og iPhones. Vi sælger iPhone dele og godt viser, hvordan du installerer dem

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.