iPhone 11 opladningstest. Hvilken USB PD oplader er bedre

Apple iPhone opladerer affaldskvalitet i en lille dyr pakke

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Maxâ er blevet officielt frigivet i et stykke tid. Som vi alle ved, kommer Pro-modellen med en 18W PD-oplader og en USB-C til lynhurtig opladningskabel. For den grundlæggende iPhone model 11, selvom han også understøtter USB PD hurtig opladning, men det stadig kommer med det forfædre 5v1a opladningssæt.

 Det er meget nemt for Apple at standardisere telefonen med 18W PD opladeren. Er det virkelig unødvendigt at give iPhone 11 en hurtig oplader? Hvad er ydelsen, vil iPhone 11-brugeren købe en PD-oplader på egen regning? I dag vil â iniolabs svare, hvis dette er nødvendigt.

I starten er det sikkert, at iPhone 11 understøtter USB PD Hurtig opladningsfunktionen, og den maksimale effekt er så høj som 22W + for de to pro-modeller. Da det understøtter PD Fast Charge, skal du gøre PD Fast Charger og en 5W oplader sammenligning nu.

Opladningsprocessen i iPhone 11 er meget stabil. Den er forbundet til opladeren for et håndtryk på 5W, som varer i 2 timer og 44 minutter, og går derefter ind i den konstante spændingsfase, og strømmen fortsætter med at falde. Det faldt til under 0. W indtil 3 timer og 45 minutter, indtil det er fuldt opladet.

Det er ikke overrasket over, at iPhone 11'ens 5W-opladningshastighed er så langsom, Â næsten 4 timer. Heldigvis understøtter telefonen USB PD Fast Charge, lad os sætte på iPhone 11 Pro Standard 18W PD Fast Charge Kit til test. OW, at telefonen oplader ved 9. 2V / 1. 5a og 17. 2w.

 Efter 18W opladeren oplades batteriet kl. 7. W. Når telefonen automatisk tændes i 53 sekunder, er PD'en hurtigt opladet, og strømmen klatrer straks til ca. 17. W. Det begyndte at gradvist Sænk indtil 23 minutter og indtast den konstante spændingsfase på 1 time og 8 minutter. Strømmen fortsatte med at falde, indtil strømmen faldt under 0. W på 2 timer og 16 minutter, indtil iPhone 11 var fuldt opladet.

Som vi nævnte tidligere, kan iPhone 11's PD Fast Charge Power være op til 22W. Er det hurtigere at oplade telefonen med en højere Power PD oplader? Lad os teste med Apple 30W PD opladeren. Nu oplader telefonen 8,1V / 2. 3a, 22. 9W.

Opladning med en 30W PD-oplader ligner meget 18W, og topkraften øges til ca. 22W. Når opladeren er tændt, oplades batteriet med 7. W strøm, indtil telefonen automatisk er tændt indtil 3 minutter og 21 sekunder. Når strømmen er tændt, er PD-protokollen hurtig opladet. På dette tidspunkt når opladningen 20W eller mere, og langsomt stiger. Efter 17 minutter er den maksimale effekt af denne ladning 21. W, og derefter begynder strømmen til gradvist fald. Når det kommer ind i den konstante spændingsfase ved 1 time og 5 minutter, reduceres strømmen kontinuerligt. Indtil 2 timer og 16 minutter falder strømmen under 0. W, og mobiltelefonen er fuldt opladet.

Fra sammenligningskurven er det klart, at PD Hurtig opladerhastighed er meget højere end den 5 W Original Charger, Â mere end 50% i 30 minutter, opladning af mere end 80% om en time, ved hjælp af original 5W opladeren tager en halv time at opkræve 16%, og den når 32% om en time. Brug af PD Hurtig oplader til iPhone 11 er en og en halv time kortere end 5W.

Sammenlignet med 30W og 18W har de en forskel på 2 minutter. Og de bruger næsten samme tid til fuldt opladet. Forskellen er lille, 30W er stadig hurtigere end 18W, selv om det kun er lidt.

Resumé:

3, iPhone 11 / iPhone 11 Pro kan hurtigt opladningskraft op til 22W +, 30W PD Oplader og 18W PD oplader, hastighedsgabet er omkring et par procentpoint, forfølgelsen af ​​omkostningseffektive brugere kan købe 18W PD oplader. Brugere med højere efterspørgsel kan øge deres budget til køb 30W PD oplader. Ud over bedre service til iPhone 11 kan det også bruges til iPad, tynd og lys notesbøger osv.

Så for at opnå hurtig opladning har vi brug for en oplader, der kan understøtte hurtig opladning. Som nævnt ovenfor understøtter iPhone og iPad kun PD Fast Charge-protokollen, men ikke andre -protokoller som Qualcomms QC, så vi skal være klart, at opladningsenheder skal understøtte PD-protokollen.

iPhone 11 opladningstest. Hvilken USB PD oplader er bedre

Dernæst er overvejelsen af ​​Max Power Out. For iPhone har 18W-opladningshastigheden i henhold til testen opfyldt daglige behov, i betragtning af daglig bærbarhed og kompatibilitet. Inviolabs anbefaler at bruge en 18W Dual Port oplader. Giv dual PD og QC interface, fuld kompatibilitet.

Endelig skal vi vælge et kabel. Det, vi har brug for her, er en USB-C til lynkabel, som normalt kaldes CTOL. Apple understøtter kun USB-C til lynkabel til hurtig opladning. Vær opmærksom på, at dette kabel har Apples MFI-certificering.

Inviolabs tilbyder følgende muligheder: Â Durableline og DurablLine Plus-serien. Hvis du bruger kablerne, anbefaler InviOlabs at bruge Plus-serien. Vi har udarbejdet en lagerpose til dig. Nylon flettet tråd bringer bedre holdbarhed. Vi anbefaler også, at du har 2 andre DurablLine kabler, en på kontoret en anden derhjemme.

Vil du have one-stop-løsningen? Inviolabs præsenterer nu inviolabsâ hurtige opladningsløsninger til dig. Du kan klikke her for vores produkter og hvordan vi laver hurtig opladning for alle dine enheder med en oplader.

Vi har detaljeret nogle af de vigtigste overvejelser i afsnittet under vores valg, men kort sagt er det praktisk at vide, hvilke opladningshastigheder din telefon, tablet, smartwatch, hovedtelefoner eller bærbare computere, der rent faktisk understøtter inden dykning i. Hvis du 'Re planlægning på brug af adapteren med en trådløs opladningsmåtte, udgangsniveauerne kan også blive lidt kompliceret der, så sørg for at gøre din forskning.

Som du ville forvente, er stikket med mere wattageudgang mere kraftfuld - med nogle på denne liste pakning nok til at håndtere flere større enheder samtidigt. Men nogle er mere specifikt designet til bare din telefon og vil typisk have omkring 12W, 15W eller 18W strøm. Dette kan ikke lyde meget, når de sammenlignes med Hulking opladere, men det er faktisk mere end nok til at blæse en out-the-box 5W adapter ud af vandet.

Hvad er de bedste telefon opladere? Vores nuværende topanbefaling er Ugreen 100W USB C multiport oplader. Imidlertid er andre gode muligheder at overveje, Anker Nano, Ugreen Type-C oplader, AUKEY OMNIA 65W oplader og Anker 100W 4-port type-C opladestation.

Vores toppluk: bedste USB oplader

Med Gan Tech Power the Ugreen 100W USB-C Wall Charger, får du en stærk oplader, der ikke overophedes eller kæmper for at arbejde hele dagen - uanset om du tænder en bærbar computer, telefon og tablet alle på en gang.

Det er ideelt for brugere, der er korte på stikkontakter, men virkelig, enhver, der kræver flere USB-C til USB-C-forbindelser på samme sted, kan være til gavn, med en fjerde port, der også er tilgængelig for USB-A-enheder.

USB opladere Vi anbefaler også

Vores nuværende topanbefaling er den bedste samlede opladningsstik, vi har testet, men det er også relativt dyrt og svarer sandsynligvis overkill for nogle brugere. Derfor anbefaler vi også de andre adaptere, detaljeret nedenfor.

Anker nano

Du får en væg oplader til et ensomt USB-C-kabel, og det er en, der ikke kommer i vejen overhovedet. Vi fandt det ideelt at rejse med, da det hjalp os med at opretholde solide opladningshastigheder til vores telefon - fantastisk til, når du har brug for et hurtigt løft, før du flytter væk fra en stikkontakt.

UGREEN Type-C Oplader

Insira A Quantidade $ QTY_Dummy $ ou menosinsira A Quantidade 1As Compras Sà £ o Limitadas A $ Qty_Dummy $ Por Compradorinsira A Quantidade 1 ou Maisdigite Um Número Menor. scolha Uma Quantidade Menor Que $ Qty_Dummy1 $ OU IIGUE A $ QTY_DUMMY $ VOCê Pode ESCOLHER APENAS UMA QUANTIDaDE IGUAL A $ QTY_DUMMY $

Begyndende med iPhone 8 har alle nyere iPhone-modeller været i stand til hurtig opladning. Med hurtig opladning kan du genoplade din iPhone batteri på op til 50% om 30 minutter. Sådan kan du drage fordel af denne lynhurtig opladning.

Bemærk: Hvis du har iPhone 11 Pro eller 11 Pro Max eller nyere model, kommer dette kabel i boksen. Hvis du har Baseline Model iPhone 11 eller en ældre model, skal du stadig købe en USB-C til Lightning-kabel separat for hurtig opladning.

Du har også brug for en USB-C PD-strømadapter eller batteripakke. Apple giver ikke længere en strømadapter i boksen, så medmindre du allerede har USB-C PD-oplader, skal du købe en til at oplade din iPhone.

Hvis du foretrækker at oplade flere enheder på samme tid,  derefter ZMI's 3-port oplader kan være en fornuftig løsning med 45W PD fra dens USB C-port og 18W delt mellem to klassiske USB-porte.

Hvordan kan du fortælle om din iPhone er i fast-opladning mode? Desværre har Apple ikke gjort en nem besked på skærmen i angiver hurtige opladning. En måde du kan fortælle, er gennem dørklokken eller Ding din iPhone gør, når kablet er tilsluttet. Ved hjælp af en normal kabel og adapter som dem, der kommer i en ny iPhone kasse, bør der kun være én kime støj fra telefonen til signalere normal opladning. I hurtig opladning tilstand, bør du høre en anden kime lyde et sekund eller to efter den første kime.

Husk, at hvis du ikke hører den anden kime, mens du bruger det rigtige kabel og adapter til hurtig-opladning, kan du stadig være i stand til hurtigt oplade din iPhone. Du kan nulstilles ved stikket ryger ud din iPhone fra opladeren og venter mindst 30 sekunder. Efter 30 sekunder, prøve at sætte ledningen i din iPhone igen, og det skulle kime to gange.

Selvom ovenstående tips ikke har hjulpet dig, kan du altid holde styr på dine opladningstider og sammenlign Apples krav på 50% i 30 minutter. Hvis dine opladningstid er magen til deres krav, så er du højst sandsynligt i hurtig opladning mode. Selvfølgelig kan opladning hastighed være en subjektive ting. For nogle normal opladning hastighed er hurtig nok til daglig brug, men hvis du er en person, der er optaget, on-the-go, eller bruger telefonen meget og har brug for en hurtig måde at fylde op til 20 eller 30%, så hurtige opladning kan være en nødvendighed for dig.

Yderligere aflæsninger

Og nu, med den sindssygt hurtigt 140W oplader, er Apple bevise, at når det kommer til portabilitet, ikke opladere inkluderet. Og mens den skøre-hurtiglader Código så dybt som 96W oplader, dens betydeligt højere end selskabets tidligere tilbud.

Lader kompatibilitet

En anden bonus point for æbler 140W oplader: Det Código proprietære til Apple. Velnæret 140W blok i stedet bruger USB-C PD 3. standard. Dette betyder at enhver enhed, der bruger USB-C opladning standarder kan drage fordel af op til 140 W opladning strøm ved hjælp Æbler oplader. Opladning hastigheder vil variere baseret på enheden og kabel bliver brugt, men thats et emne til en anden gang.

Hvad er den bedste måde at oplade din iPhone? Hvad er MagSafe? Hvad er forskellen mellem hurtig opladning og Quick Charge? Har du nødt til at bruge Apples oplader kabler til at oplade din iPhone?  Der er så mange spørgsmål om, hvordan man sikkert oplade din telefon. Bare rolig, vi har fået din ryg. I denne artikel vil du lære hvilke opladning metode vil fungere bedst for din iPhone, hvis hurtig charging ISA dårligt for dit batteri, som MacBook adaptere kan oplade din iPhone, hvorfor tredjeparts oplader kabler Maya såre din telefon, og andre top opladning tips . Lad os komme til det: Her er Opladning 101.

Hvad er den bedste måde at oplade din iPhone?

Vi vil ikke gå over hver eneste oplader type og opladning metode, der nogensinde har eksisteret, men vi vil gå over dem folk stille de fleste spørgsmål om, plus dem, du bør vide om for at holde din enhed batteri i godt helbred. Klik på et af nedenstående link for at navigere direkte til afsnittet, du leder efter, eller rulle gennem at lære om hver i orden. Du vil være i stand til at vende tilbage til denne liste ved at klikke på "tilbage til toppen" i hele artiklen.

Vigtig

Brugte Apple IPAD 32gb i Indien, Brugt iPads til salg i Indien

Brugte Apple IPAD 32gb i Indien, Brugt iPads til salg i Indien

Bøger Og Brews Tilbyder 64 Gb IOS Apple IPAD 8 Th Generation, størrelse 13 tommer, Skærmstørrelse 10. Inch i Chandigarh. Læs om virksomheden. Få kontaktoplysninger og adresse id 23375132473

Renoveret iPad WiFi 32GB Space Grey 8th Generation

Renoveret iPad WiFi 32GB Space Grey 8th Generation

Oprindeligt udgivet september 2020 WiFi 802. 1ABGNAC Bluetooth 4. Teknologi 10. Inch Retina Display 8megapixel Kamera Facetime HD Camera 1080p HD Videooptagelse A12 Bionic Chip med 64bit Arkitektur Neural Motor 10Hour Battery Life LedBackLit MultiToua SCREEN 1. 8 pund 490 gram og 0. 9 tommer 7. Mm.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple iPad Air 4 2020 Pris i Kenya. Dens funktioner omfatter

Apple12. inchiPadProWiFi128GBSpaceGrey

Apple12. inchiPadProWiFi128GBSpaceGrey

Apple iPad Pro 12. 128 GB 2020 Find den laveste pris på PriceRunner Sammenlign priser fra 8 butikker SAVE nu

Officiel Apple iPhone 11 Silikone Taske Sort

Officiel Apple iPhone 11 Silikone Taske Sort

Nu hvor den nye iPhone 13 lineup er her, og du har besluttet hvilken model youre vil købe, skal du få fat i en telefon tilfældet for det. En god iPhone 13 tilfælde, vil ikke kun beskytte din skinnende nye telefon fra ridser og utilsigtet dråber, men med så mange muligheder, kan du også vise nogle personlighed.

Officiel Apple iPhone 11 Silikone Case Black

Officiel Apple iPhone 11 Silikone Case Black

Uanset om du vil have stil eller sikkerhed, er disse vores yndlingssager til enhver iPhone 11 Pro-bruger.

iPhone11 Pro Silicone Case Seafoam

iPhone11 Pro Silicone Case Seafoam

Bestil Apple iPhone 11 Pro Max Silicone Back Cover Seafoam på CoolBlue. Bestilt før 2359 leveret gratis i morgen. Coolblue noget for et smil.

iPhone 12 Pro Max 128GB

iPhone 12 Pro Max 128GB

December 2021 Den nyeste Apple iPhone 12 Pro Max 128 GB Guld pris i Singapore starter fra 0. Undersøg toppen billigste Apple iPhone 12 Pro Max 128 GB Guld pris i Singapore, check specifikationer, newused prisliste på iPrice.

Ny Apple iPhone 12 Pro 128GB Graphite Amazon. N.

Ny Apple iPhone 12 Pro 128GB Graphite Amazon. N.

Shop de nyeste iPhone-modeller og tilbehør. Spar med Apple Handel I, carrier tilbud, og fleksible månedlige betalingsmuligheder. Få eksperthjælp i dag.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.