iPhone 11 Pro og 11 Pro Max Camera Testing og ydeevne i Handson Unboxing

iphone x unboxing heres, hvad du kommer ind i

Den nye iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max blev kun annonceret syv dage siden med forudbestillinger, der startede fredag ​​den 13. september. Forbrugere, der forudbestillede æbler Nye flagskibe forventes at modtage deres telefoner den 20. september. , når telefonerne officielt vil blive vist i butikkerne. Men kun et par dage før udgivelsen, iPhone 11 unboxing fotos og videoer lyste op internettet, Spredning på tværs af forskellige hjemmesider og sociale medier.

Den pågældende iPhone er Gold iPhone 11 Pro Max, der blev rapporteret af Genk og fremhævet online. Ifølge publikationen har en ejer af en butik i Vietnam lagt deres hænder på en guld iPhone og delte flere billeder online. Men når du bliver spurgt om prisen og andre detaljer vedrørende den påståede smartphone, nægtede den stolte ejer at reagere. Telefonen ser solid ud og ligner nøje iPhone 11 Pro Max Apple fremhævet under sin Press-begivenhed den 10. september i Apple Park.

Billederne viser æbler genkendelig Minimalistisk måde at pakke sine enheder. Inden for boksen pakkes enheden på samme måde som, hvordan Apple pakkes sine tidligere iPhones. Kassen leveres med alt udstyr en ny iPhone behov. Der er den 18W oplader, der følger med iPhone 11 Pro-modellerne, som muliggør hurtig opladning af enheden. På trods af Android Embracing USB Type C opladningsmodel for mange år siden har Apple holdt op med lynkablet og adapteren til opladning af smartphones indtil nu. Imidlertid bruger indgangsniveau iPhone 11 stadig den forældede 5W oplader.

Dette er ikke den eneste iPhone 11 unboxing billeder og videoer. Youtuber og Tech Gear Reviewer Marques Brownlee har indsendt en video på YouTube, hvor han detaljerer Unboxing af alle tre iPhone-modeller: 11, 11 Pro og Pro Max.

Han tog alle telefoner, som var alle grønne farver, der beskriver, hvad boksene lignede. Det er værd at bemærke, at standard iPhone 11-boksen kommer i hvid farve, mens pro modelkasser var begge matte sorte. Han bemærkede også, at telefonen ikke praler beskyttelsesfolien på bagsiden i modsætning til forsiden. I Unboxing-videoen viste han de standard lyndrevne øretelefoner og den nye 18W oplader til PRO-modellerne. Ifølge Apple kan de nyligt drevne iPhones oplade over 50% af deres batteri inden for 30 minutter.

Det er dengang igen, lad os unbox og se nærmere på dette, den helt nye iPhone 12 Pro Max her på MAN Anmeldelser. Så her er det den helt nye iPhone 12 Pro Max, og hvad angår Unboxing-oplevelsen er det meget ens i forhold til ændringerne i boksen i år, iPhone 12 og 12 pro. Så vi har en reduceret boks. Så inde får du denne standard USB-c til lyn-kabel. Du får også nogle papirarbejde , herunder en sim ejektor værktøj og blot et enkelt æble mærkat, og det er det. Der er ingen strøm mursten.

Det er noget, du har brug for enten at købe separat eller bruge en eksisterende. Så tage et nærmere kig rundt iPhone 12 Pro max du vil opdage, at alle nye, holdbare design, følger det samme formsprog som iPhone 12 og 12 pro, hvor vi får dette flade kant design. Hovedsagelig glasset på forsiden og den teksturerede mat bagruden flugter med centrum, som er lavet ud af denne kirurgiske rustfrit stål band. Det leveres i en række forskellige farver. Du har grafit sølv, den helt nye pacific, blå og denne guld variation og hvad der er anderledes i år, er, at Apple bruger noget, der hedder en impuls, magnetron belægning proces på rustfrit stål til at give det på denne virkelig fantastiske lyse guld finish, det er fantastisk flot i hånden i bunden af ​​iPhone 12 Pro max du vil opdage, højttaleren beliggende mellem lyn-porten.

På venstre hånd, side, du har fået den sim bakke, og det er under den mængde rocker, hvilket er lige under vibrere kontakten. Den højre side har bare strømmen til sluk knappen. Dette års iPhone 12 Pro max har også den IP68 vand modstand, der er væsentlige seks meter for op til 30 minutter. Det har også det super hårde baglas og på forsiden på den smukke Super Behold MTR-skærm, det har det keramiske skjold, så bedre dropbeskyttelse på iPhone 12 Pro Max nu taler om skærme. Dette er den største skærm og faktisk den største iPhone, som Apple nogensinde har produceret.

Årets iPhone 12 Pro Max har heller ikke den høje opdateringshastighed, som vi ser i andre smartphones, så det ikke har 90 eller 120 Hertz opdateringshastigheden. Det er ikke et stort problem, men de to elementer, jo bedre brug af det større display og måske en højere opdateringshastighed, ville have været en interessant ting at se i dette års iPhone. 2 Pro Max. Årets største iPhone kommer også klar til at gå med 5G, vil give dig mulighed for hurtigere downloads, lavere latens og Apple har også indarbejdet smart datatilstand. Dette er evnen til at spare ikke kun på data, men også batterilevetid, så når du ikke har brug for 5g hastigheder, skifter den til tilstanden for at spare på dem. For så vidt angår resultaterne er iPhone 12 Pro Max, ligesom alle de andre iPhones i årets lineup, drives af A14 Bionic Chipset.

Dette er den hurtigste chip, vi finder i en iPhone og med hensyn til den daglige præstation. Jeg har været utroligt imponeret, fordi jeg har brugt iPhone 12 Pro Max til at spille rundt med videoredigering af billedredigering. Jeg har bestemt ikke lagt mærke til nogen problemer i den henseende. Også grafisk intensiv spil i længere perioder synes at gøre rigtig godt på iPhone 12 Pro Max. Så dette er et chipset, der vil være godt i forhold til dig, at du virkelig sætter iPhone gennem sine skridt.

Næste vil jeg tage et øjeblik til at tale om funktionen, at efter min mening og erfaring sandsynligvis er standoutet når det kommer til iPhone 12 Pro Max. Det vil sige på bagsiden med Triple Camera Setup. Dette er forskellen mellem 12 Pro og Top Pro Max, og du får et tredobbelt kamera. Det har bestående af et ultra-bredt kamera, et bredt kamera, et tele-kamera og derefter en leder scanner til at hjælpe med det nu, så vidt det ultra-brede kamera vi har set dette tidligere, har den 120 graders synsfelter , Det er godt at fange landskab, episke skud, og der har været forbedringer i år. Det betyder, at den ultrabredde vil nu fungere bedre i lavt lys ydeevne og nogle af de skud, jeg har taget her, som du kan se, gøre et godt stykke arbejde i hele både i normal belysning, men også i lavt lys også.

Det vil optage i Dolby Vision, 10-bit HDR, og det gør et helt utroligt job af det. Nu er det meget svært at fremvise. Bare evnen til dette. I denne video vil jeg have en separat video, hvor jeg viser dig bare nogle af de magiske, som dette kan producere, så hold dig opdateret. For det på forsiden får du det sande dybdekamera.

Det kan bruges, selvfølgelig for ansigts-id-det er hurtigt, det er pålideligt for det, men det ville have været rart at se inkluderingen af ​​måske røre ID også. I betragtning af alt, hvad der foregår omkring os, såvel som at kameraet på forsiden kan bruges til selfies, gør det et godt stykke arbejde på detaljer med dyb fusion indarbejdet og for natmodus selfies, det vil give dig nogle gode skud. Det registrerer også Dolby Vision, HDR 4K ved 30 billeder pr. Sekund. Årets iPhone 12 lineup blev introduceret sammen med det nye Magsafe sortiment af tilbehør, og dette omfatter opladere. Tasker tegnebøger iPhone 12 Pro Max vil arbejde med dem alle.

Jeg har brugt Magsafe opladeren med 12 Pro Max, og det giver dig 15 watt af opladning. Hvad angår batterilevetiden, har jeg været behageligt overrasket. Jeg bruger mine smartphones ganske tungt, og jeg fandt med iPhone 12 Pro Max. Den har en større batterikapacitet end de andre iPhones. Det varer mig stort set mest af dagen.

I slutningen af ​​dagen skal jeg oplade telefonen op, men det er virkelig nede på den måde, hvorpå en 14, bionic, chipset og iOS 14 arbejder for at optimere ydeevnen hele dagen. Det er bestemt værd at se på, hvordan batteriet fungerer på en langsigtet anmeldelse, så hold det indstillet, og det er min tid med iPhone 12 Pro Max. Du ved. Sammenfattende har jeg været virkelig imponeret over, hvad dette har at tilbyde Um. Det vil ikke appellere til alle på grund af det større display, den større formfaktor generelt.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Men for mig føles årets iPhone 12 Pro Max helt sikkert som iPhone til Pro-brugere, især senere på året, når vi får adgang til Apple Pro Raw UM som en indholds skaber. Det bruger i stigende grad min smartphone til at fange videoindhold. I det mindste har jeg været super imponeret over dette, og jeg kan ikke vente med at vise dig mere af, hvad jeg står op til det. Hvis du er ny her omkring, skal du sørge for at smadre der abonnerer knap, hvis du har nydt denne video hit ligesom som godt og følg mig over på IG så godt, fordi jeg vil være udstationering op for flere IG historier, du kan spørge mig Q og a er om dette og interagere direkte. Det er det fra mig for nu Jeg vil se dig i den næste video her på Khan anmeldelser, ophold sikker fred og velsignelser .

IPhone 11 og iPhone 11 Pro har gået på salg i dag, og vi har formået at få vores hænder på Space Grey iPhone 11 Pro Max. Tjek vores unboxing billeder af iPhone 11 Pro Max og nogle interessante godbidder, som vi har fundet i vores korte tid på at bruge enheden.

Har du modtaget din iPhone 11 eller iPhone 11 Pro allerede? Hvis ja, deler nogle unboxing fotos med os i kommentarfeltet afsnittene nedenfor. Og lad os vide, hvordan din oplevelse med enheden hidtil har været.

Box

Ok, så første off iPhone 11 kommer i 6 farver. Vi har den standard White & Black. Vi har grøn, lilla, rød, samt gul. Sidste år havde vi den blå XR og i år fik vi den gule som jeg tror thats 2. bedste farve efter Red.

Og tage et kig på kassen, iPhone 11 kommer i samme hvide boks, som vi har set i de foregående år. På forsiden har vi et billede af den faktiske iPhone, der youll finde inde, den gule i dette tilfælde. Nogle af elementerne i kassen faktisk hæves eller indrykket, for eksempel er rejst, aluminiumsramme og så på kameramoduler. Dens en virkelig nice touch!

Så på siderne har vi iPhone-logoet, theres intet nummer eller noget på dette overhovedet, og det gør skinne i farven på iPhone, du har købt, så gul i dette tilfælde. En anden ting, der skinner er Apple-logoet på toppen og bunden af ​​kassen, som også har det gule glød til det. Endelig på bagsiden af ​​kassen, har vi kapaciteten, sammen med en liste over hvad der er inkluderet indeni.

Nu, jeg finder det helt mærkeligt, hvordan iPhone 11 boksen er mærkbart tykkere end de 11 Pros boksen, selvom vi får præcis de samme tilbehør indeni. Så vi får standard hæfte, som omfatter hurtig start guide, SIM-værktøjet, garantien og sikkerheden vejledning samt et par Apple klistermærker. Det wouldve været så rart, hvis de klistermærker faktisk matchede farven på iPhone, ligesom det gør på 12 MacBook men vi har kun hvide klistermærker, ligesom vi har på iPhone 11 Pros. Bortset fra dette, får vi et par lyn hovedtelefoner, en USB type A til lyn-kabel. Med de professionelle får vi en USB type C til lyn-kabel, men både iPhone stadig har en lyn-port. Endelig får vi den samme 5W oplader, som vi har set i de foregående år, men den regelmæssige iPhone 11 betyder støtte hurtig opladning, så du bliver nødt til at købe en hurtig oplader separat, ligesom den 18W en, der kommer som standard med de professionelle.

Impressions

First off Ive fik at være ærlig, Im egentlig ikke en fan af dette design. Dets grundlæggende en sammenfletning mellem iPhone 6s design fra 2022, at iPhone 6S, 7 og 8 havde alle, og den helt nye iPhone Xs design. De kanter er stadig så stor som på XR, som ser temmelig dårligt på en 2022 telefon, især hvis du tilføjer en sag til dette.

Nu, hvis du troede, at iPhone 11 Pros var tyk, kommer ind på 0. mm tykkere end XS fra sidste år, godt 11 er endnu tykkere end de professionelle, måling ind på 8. mm, så det gør føler sig meget omfangsrigt i hånden.

Displayet på dette er stadig et LCD-display, som igen er meget mærkeligt at se på en telefon, der stadig koster $ 700 eller  £ 730, så det er ikke en billig enhed på nogen måde. Så at sammenligne visningen til de 11 Pros vise der er en mærkbar forskel mellem de to. Den 11 Pros skærm har betydeligt bedre kontrast og farver bare pop det samme. Alt er også skarpere, da vi har en QHD + skærm i forhold til ikke engang en 1080p panel på de regelmæssige iPhone 11. Det er ikke nødvendigvis en dårlig skærm, men på en $ 700 telefon denne shouldve blevet OLED. Im ked Apple, men det Pixel 3a, der koster $ 400 kommer med en meget højere opløsning skærm, thats også en OLED panel.

Dens fik den samme A13 Chip-processor som iPhone 11 Pros. Vi har også 4GB RAM på dette, igen, ligesom på de professionelle. 4GB er nu blevet officielt bekræftet på de professionelle, desværre sin ikke 6 eller 4 + 2, hvor 2 GB ville være dedikeret til kameraet. Så jeg finder det så interessant, hvordan Apple fremmer udførelse på de professionelle så meget, når den almindelige 11 har nøjagtig samme niveau af ydeevne, som er fantastisk! Du får den samme ydelse på entry level iPhone 11 som du gør med de meget dyrere iPhone 11 Pros.

Samt alle dem vi får nye og forbedrede højttalere, med speciel lyd og Dolby vision støtte, ligesom iPhone 11 Fordele gør. Nu, når man sammenligner de 11 og proffens lydkvalitet. De er faktisk meget meget ens. Pro Max er absolut den bedste, men mellem den mindre pro og 11, jeg kunne ikke rigtig fortælle forskellen.

Kamera

Nu på profferne har vi tredobbelt linse kamera modul, op fra den dobbelte, som vi havde på XSS. Så vi har det regelmæssige modul, som æbler kalder det brede, vi har zoommodulet, og vi har det brede vinkelmodul, som æbler kalder ultra bred.

På 11 manglede zoommodulet. Nu havde vi mange lækager i fortiden, der foreslog, at 11 ville mangle vidvinklen og få zoom i stedet. Men den måde, vi har det nu, er bare perfekt. Zoom kan altid simuleres gennem software og digital zoom, men et vidvinkelskud er umuligt at simulere gennem software, medmindre du tager et panorama, men selv det vil ikke være så zoomet ud som et vidvinkelskud ville være.

Vigtig

De nyeste iPhones er endelig her, og du kan allerede få dem til salg

De nyeste iPhones er endelig her, og du kan allerede få dem til salg

Mega forhandler Walmart tilbyder den første dollaroff rabat på æbler Ny iPhone 11

Overkommelige iPhone Reparationspriser i Gold Coast QLD

Overkommelige iPhone Reparationspriser i Gold Coast QLD

Flydende skade reparationer i Sydney CBD og Bondi Junction. Droppet ned på toilettet besluttede at tage en svømning, der er mange måder, vores telefoner kan blive gennemblødt.

Apple iPhone 11 Hvid 128 GB

Apple iPhone 11 Hvid 128 GB

Shop iPhone 11 128GB hvid med vores pris beat garanti. Køb med Afterpay eller Zip. Nyd gratis klik og saml. Gem med officielle.

Apple iPhone 11 Pris, Apple iPhone 11 til de bedste priser i Indien

Apple iPhone 11 Pris, Apple iPhone 11 til de bedste priser i Indien

Køb Apple iPhone 11 PRO 256GB online til bedste pris i Indien. Kontroller fuld specifikationer for Apple iPhone 11 Pro 256GB mobiltelefon med sine funktioner, anmeldelser sammenligning på gadgets nu.

Eksklusiv Apple vil falde iPhone 11 Pris I Indien Til 44.900 Efter iPhone 13 Fondsbørsmeddelelse Onsitego Blog

Eksklusiv Apple vil falde iPhone 11 Pris I Indien Til 44.900 Efter iPhone 13 Fondsbørsmeddelelse Onsitego Blog

Apple iPhone 11 er den seneste overkommelig flagskib på markedet. Men hvordan ser det i forhold til sidste år iPhone XR Her er den fulde gennemgang af, hvordan de to telefoner sammenligne.

iPhone 11 Forestil butik

iPhone 11 Forestil butik

iPhone 11 Køb Apple iPhone 11 Hvid med opbevaring af 256 GB i bedste pris i Indien og få et eksklusivt tilbud fra jio. Shoppe nu

Køb Apple iPhone 11 64GB ROM, 4GB RAM, MHDC3HNA, Hvid Online Croma

Køb Apple iPhone 11 64GB ROM, 4GB RAM, MHDC3HNA, Hvid Online Croma

Få op til 11500. 0 off en ny iPhone 11, når du handler i enhver støtteberettiget smartphone. Køb nu med gratis levering. EMI tilgængelig

iPhone 12 pris få det til 53,999 på Flipkart Good Deal Check her

iPhone 12 pris få det til 53,999 på Flipkart Good Deal Check her

Find den bedste brugte FLIBKArt pris i Indien Brugte Flipkart til salg i Indien. Renoveret Seal Pack Flipkart, iPhone X, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 8, iPhone 11 Mere i OLX Indien. Indien.

iPhone 12 pris få det til 53,999 på Flipkart Good Deal Check her

iPhone 12 pris få det til 53,999 på Flipkart Good Deal Check her

Hvis du har planlagt at købe en iPhone 12, er der ikke bedre tid end dette at købe. Iphone 12 er tilgængelig på Flipkart på en aldrig set før prisen.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.