iPhone 13 minivsiphone 13 sammenligning

Æbler Ny iPhone 13 leveres i 4 modeller Forskellene er i kameraet, størrelse og batterilevetid

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apples iPhone 13-serie følger stort set de samme Footsteps som den tidligere iPhone 12 generation â € "to standard premium-modeller, der leveres med kernekasser, og to ultra-premium-modeller, der følger med ekstra funktioner , især i kameraafdelingen.

Uanset hvilken iPhone 13 model du vælger, skal oplevelsen være ens, samlet. Du får Apples fremragende iOS og økosystem, kraftfulde præstationer og gode kameraer. Du kan virkelig ikke gå galt med nogen bestemt model.

Det er stadig værd at tjekke forskellene mellem alle modellerne â € "Måske er der noget i de pro-modeller, som du måske finder værd, eller måske for at bekræfte, at standardmodellerne har alt, hvad du virkelig har brug for. Her er de grundlæggende forskelle i specifikationer mellem alle de nye iPhone 13-modeller.

Vis forskelle

For første gang har Apple iPhones skærme med en høj opdateringshastighed â € "op til 120hz, for at være præcis. Det er dobbelt standard 60Hz opdateringshastighed på alle tidligere iPhone skærme. For at være præcis har kun iPhone 13 Pro-modellerne en højoprejningsfrekvensskærm, der kan nå op til 120Hz.

Kameraforskelle

Under emhætten har Pro-modellerne imidlertid funktioner og evner, som standard iPhone 13 og Mini ikke har. Pro-modellerne har en lidarføler til natmodusportrætter og hurtigere autofokus i lavt lys. De har også Apples Proraw-tilstand til at fange RAW-fotos, der er bedre egnet til redigering.

Batteriets livsforskelle

Det forventes stort set, at mindre telefoner vil få mindre batterilevetid end større telefoner. Hvad der kunne strejke så mærkeligt, er imidlertid, at iPhone 13 og iPhone 13 pro har en dramatisk varierende batterilevetid, på trods af at være den samme størrelse.

Antonio er en senior Tech Reporter for Insider's Anmeldelser Team, hvor han hjælper med at lede dækning, anmeldelser og guider af smartphones, tabletter, tilbehør, slid, smarte hjemmeprodukter samt lydenheder fra Apple, Google, Samsung, OnePlus og andre store tech virksomheder. Før du deltog i Business Insider, var Antonio en forbrugerelektronikanalytiker hos PCMAG. Han tog eksamen fra Colgate University i 2022 med en bachelorgrad i historien. Du kan kontakte Antonio med Tips og Cool Tech via e-mail på: AvillasboasbusinessInder. Omlearn Mere om, hvordan vores team af eksperter tests og vurderer produkter på Insider her. Tjen mere om, hvordan vi tester tech og elektronik.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Med iPhone 13-serien, handler det om forfining. Der er ingen store ændringer i designet, bortset fra en mindre hak og det faktum, at de to kameraer på bagsiden ikke længere vil være i lodret linje, men på en diagonal.

Displaystørrelsesforskellen mellem iPhone 13 mini og den almindelige iPhone 13 forbliver den samme. 5. INCHES FOR MINI VERSUS 6. tommer på den almindelige iPhone 13. Den største udeladelse her er kampagnen Tech fra de større søskende. Mens iPhone 13 Pro og Pro Max kan gøre 10Hz til 120Hz display opdateringshastigheder, er iPhone 13 mini og den almindelige iPhone 13 fastgjort med den gamle skole 60Hz display opdateringshastighed.

4 grunde til en børns smartwatch eller GPS tracker

batteri og opladning

Batteriets levetid i iPhone 12-serien, og især iPhone 12 mini, var et emne på kritik. Apple har lyttet og formået at opgradere batterikapaciteten i både iPhone 13 mini og dens større søskende. Bevilget, dette kommer på bekostning af 0,26 mm tykkere organer på begge telefoner.

Du kan se de numre, der er citeret af Apple ovenfor - iPhone 13 kan have et større batteri, men det har også en større skærm. Alt i alt er batterilevetiden ens på begge telefoner med en lille fordel for iPhone 13 over Mini.

Kameraer.

Kamerasystemerne på både iPhone 13 mini og iPhone 13 er identiske. Vi ser på dobbelte kamerasystemer på begge telefoner med 12MP bred og 12MP ultra-brede snappers. Systemet er blevet opgraderet med hovedkamera-modulet, der næsten lånes fra iPhone 12 Pro Max, med sensor-shift optisk billedstabilisering.

De ultra-brede kameraer i begge telefoner er blevet opgraderet samt - Apple siger, at det er en helt ny specialfremstillet sensor, men i virkeligheden er blænde den samme som den i den foregående generation - F / 2. .

iPhone Main, Ultrawide, Portræt, Zoom og Selfie Camera Prøver

A15 Bionic er igen den hurtigste CPU i enhver smartphone, op til 50% hurtigere end den førende konkurrence om grafikintensive opgaver. Den fire kerne GPU leverer op til 30% hurtigere grafik, og der er også en ny 16 kerne neural motor. Chipset er lavet ved hjælp af ð ° 5 nm fremstillingsproces, og Apple kan prale af, at den har næsten 15 milliarder transistorer inde.

Det er ikke en overraskelse, og præstationsforskellen med A14 er ikke så stor enten-A15 er kun ca. 7% hurtigere end A14. Dette er en anden nem beslutning her - både iPhone 13 Mini og iPhone 13 har samme Internals - den samme rekordindstilling A15 Bionic.

Hukommelseskonfigurationen er også den samme - basislagringen er blevet opgraderet fra 64 GB til 128 GB, og du kan nu gå op til 512 GB. Der er ingen officiel information om rammen indeni, men det er sikkert at antage, at vi ser på stort set det samme beløb i begge telefoner.

Konklusion.

Ligesom hvert år gør Apple ikke beslutningen nem for iPhone-brugere! Dette skyldes, at den nye iPhone 13 kommer i en standard version, mens Pro-modellen bærer bedre funktioner. En grund til at vælge Pro-modellen, hvoraf Apple selv annonceres som følger, "Oh. Så. Pro.", Ville være teleobjektivet og 120 Hz opdateringshastigheden. Men er disse forskelle virkelig så relevant, at det er værd at en $ 200 præmie? Du kan glatte over detaljerne i tabellen!

For at give dig en endnu tættere kig på forskellene mellem iPhone 13 og iPhone 13 Pro, vil vi dykke ind i nøglefunktionerne i dybden nedenfor. Desværre har vi ikke enhederne på redaktionen endnu. Af denne grund vil vi udvide denne smartphone sammenligning med vores praktiske indtryk i løbet af de næste par uger. Lad os koncentrere på de tekniske specifikationer for nu!

iphone vs iphone pro: modeller og dets prisfastsættelse

Sure, Apple Fanboys ville allerede kende pris og model detaljer i hjertet, men lad os også give newbies i Nextpit Community en heads-up: Hvis du vil købe en iPhone i 2022, skal du vælge mellem to varianter, der består af standardområde og pro rækkevidde. Iphone 13 kommer også i en mini-variant, der sporter det samme kamera, processor og mindre 5. -Inch-skærm.

IPhone 13 PRO, på den anden side har også en større version med alle sine tekniske fordele. Visningen af ​​iPhone 13 Pro Max måler en imponerende 6. -inches med sine massive dimensioner, tipping skalaerne ved 240 gram. Desværre ankommer iPhone 13 ikke i en større version, mens iPhone 13 Pro Mini forbliver intet mere end ønsketænkning. Tjek priserne herunder:

Priser et overblik

Da iPhone 13 mini og iPhone 13 deler funktioner, og der er ligheder mellem Pro Max og Pro, kan du i princippet også blive fortrolig med denne sammenligning, hvis du er interesseret i de respektive modeller. Hvis ikke, vil jeg pege specifikt påpege dem ud til dig, jeg lover!

iPhone vs iPhone Pro: Display med Promotion Technology endelig

Lad os begynde med det display, jeg nævnte tidligere. IPhone 13 og iPhone 13 pro tilbyder dig den samme skærmstørrelse, opløsning og displayteknologi. Begge skærme har en ekstremt høj opløsning på 1.170 x 2.532 pixels, hvor farverne og kontraster er særligt god høflighed af Apples "Super Retina XDR" -teknologi.

Strengt taget refererer udtrykket til OLED-skærme, hvor hver enkelt pixel udsender sit eget lys. Således klarer begge enheder at opnå en maksimal lysstyrke på 1.200 nits, selv om denne lysstyrke kun nogensinde nås selektivt. Displayet på standardmodellen er dog lidt mørkere end Pro-modellen med en typisk lysstyrke på 800 nits.

Djævelen er i detaljerne med iPhone 13, og opdateringshastigheden er så forskellig som de kunne være. Det skyldes, at Apple bringer sin Promotion Display Tech til en smartphone for første gang med iPhone 13 pro.

IOS 15 skinner virkelig med en opdateringshastighed på op til 120 Hertz på skærmens skærmbilleder. Takket være LTPO-teknologien er opdateringshastigheden adaptiv og varierer mellem 3 Hertz og 120 Hertz afhængigt af, hvad der vises. Dette er en anden god ting at vide: hak har fået en lille smule smallere på begge modeller!

Iphone vs iphone pro: pro model har mere graphical og hukommelse

Der er én ting, du behøver at vide om den nye iPhone-modeller: Apples nye A15 Bionic chip ville magten hvert håndsæt. Men iPhone 13 Pro tilbyder en mere kraftfuld grafik chipset. Apples GPU arbejder med fem kerner i stedet for fire i Pro. Vi vil fortælle dig, hvordan dette påvirker resultaterne benchmark, så snart vi har begge modeller i vores redaktion.

I mellemtiden er det spændende at vide, at du kan konfigurere iPhone 13 Pro med mere hukommelse end noget Apple smartphone før dette. Antalsmæssigt, der er 1 TB lagerplads, eller en hele 1.000 GB. IPhone 13, på den anden side, maxes ved 512 GB intern hukommelse. Sidst men ikke mindst, de iPhone 13 Pro tilbyder endnu mere RAM til mellemlagring apps: 6 GB i forhold til iPhone 13's 4 GB RAM.

Iphone vs iphone pro: pro model får en opgraderet kamera

Der er betydeligt mere at lære om kameraets modul på bagsiden. Mens formindskede-down notch huse en 12-megapixel selfie kamera med f / 2. og en brændvidde på 23 millimeter , vil du finde en ekstra tele kamera på bagsiden af ​​iPhone 13 Pro. Mens dette er allerede en tradition på Pro-modeller, har Apple gjort det endnu bedre i 2022.

Fordi tele kameraet på iPhone 13 Pro tilbyder nu tredobbelt forstørrelse og dermed leverer en brændvidde af 77 millimeter . Den teleobjektiv har også optisk billedstabilisering og en 12-megapixel opløsning. Ud over den tele kamera, vil du finde en vigtigste kamera med 12-megapixel på bagsiden af ​​begge telefoner, hvoraf der er også forskelle mellem dem.

For eksempel er den vigtigste kamera i iPhone 13 arbejder med en større sensor, som oversætter til hver enkelt pixel er større ved samme opløsning tæller. Oven i købet, åbningen er større, hvilket giver mere lys gennem ved f / 1. . På mindre tekniske termer, iPhone 13 Pro vil sandsynligvis tilbyde bedre natoptagelser. I mørke, bør håndsættet også finde autofokus til arbejde hurtigere og mere pålideligt takket være tilføjelsen af ​​en LIDAR-sensor. Visningen af ​​AR-indhold er også mere nøjagtige som følge heraf.

Flere kamerafunktioner i pro model

Teknisk set kameraet i iPhone 13 Pro er stadig bedre end standardmodellen i form af farvedybde. Apple dækker således et farverum med en dybde på 10 bits i iPhone 13 Pro. HDR skud indeholder således 1. 7 milliarder farver. Så med de tre farver, at farven sensoren er opdelt i, der gør 1.024 x 1.024 x 1.024 farver. Men nok af nørd snak.

Både iPhone 13 og iPhone 13 Pro-modeller vil lad os du drage fordel af Apples imponerende Cinematic tilstand, som du måske har beundret på grundtonen. Funktionen tilføjer en digital sløring effekt, også kaldet bokeh, til videooptagelser af de forreste og bageste kameraer. Med tryk på en finger, vil iPhone magi ske som er fokus flyttet fra forgrunden til baggrunden og tilbage igen.

Men video fagfolk Cana kun bruge iPhone 13 Pro til at optage i ProRes format. Den codec gemmer indspillede videoer i en komprimeret , men forholdsvis tabsfri format. Med lidt know-how, videoer ser bedre som et resultat, og videoredigering bør køre lidt glattere på Apple-enheder.

Vigtig

Den digitale Crown

Den digitale Crown

IPhone SE er en stor budget iPhone, men det betyder ikke, dens disponible. Vi er skyld tjekket ud de bedste tilfælde for din iPhone SE, der også ske for arbejdet med iPhone 5 og 5s, således at dens sikker mod ridser og skader, mens du stadig ser skarp.

iPhone 6 12.4.9 16H5Restore.ipsw Ezfirmware

iPhone 6 12.4.9 16H5Restore.ipsw Ezfirmware

Vi leverer direkte links til alle officielle versioner af iOS firmwares til enhver iPhone, iPod, iPad og Apple Watch. Hurtig søgning instant download

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Bedste pris til Apple iPhone 6 Plus er Rs. 39.999 som 19 December 2021. Læs fulde specifikationer, ekspert anmeldelser, brugervurderinger og ofte stillede spørgsmål. Oplev 360 graders visning og fotogalleri. Sammenlign priser før du køber online. Apple iPhone 6 Plus har en specscore af 68100.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple iPhone 6 Plus specifikationer Display 5. inches IPS LCD Kamera 8 MP Sapphire krystal objektivdækslet, OIS, PDAF, BSI sensor Processor Apple A8 RAM 1GB LPDDR3 Batteri 2915 mAh

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvis du er spekulerer på, om iPhone 6 er stadig en god telefon i 2020, dette indlæg dækker alt fra skærmstørrelse til iOS opdateringer til at forenkle din beslutning.

Apple Iphone 6 Preowned Certified Unlocked CPO

Apple Iphone 6 Preowned Certified Unlocked CPO

IPhone 6 4. tommer 1334x750, 8 MP kamera 1810 mAh, A8 Processor 1 GB

Pixel 6 Pro vs iPhone 13 Pro Vi sætter telefoner kameraer på prøve

Pixel 6 Pro vs iPhone 13 Pro Vi sætter telefoner kameraer på prøve

Google har lanceret en ny lineup af highend Pixel enheder udstyret med chips af sit eget design. Her er hvordan det højeste tier model, Pixel 6 Pro, stakke op mod Apples iPhone 13 Pro Max.

Hvad gør knapperne på iPhone 6-serie Do

Hvad gør knapperne på iPhone 6-serie Do

iPhone 6 o aparelho da Apple que mais vai para o conserto

Apple annoncerer iPhone 7 prisfastsættelse tilgængelighed, forudbestillinger starte 9 sept tilgængelig 16 Sept.

Apple annoncerer iPhone 7 prisfastsættelse tilgængelighed, forudbestillinger starte 9 sept tilgængelig 16 Sept.

Shop eBay for et godt tilbud på 7 128GB. Youll finde nye eller brugte produkter i 7 128GB på eBay. Gratis forsendelse på udvalgte varer.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.